Hoe Oostenrijk de macht van de NGO´s beknot

Screenshot_114

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Het gebeurt elke dag opnieuw: er komen mensen bij de Duitse grens aan, die vrolijk “asiel, asiel” zeggen, en zich daarna in een lang, door de domme Duitse belastingbetalers gefinancierd verblijf in Duitsland kunnen verheugen. Werken hoeven de eregasten van de volledig buiten controle geraakte Bondskanselier niet. Dat doen de Duitse idioten voor hen, die ook de wc´s mogen schoonmaken voor de nieuwe machtigen in het land.

PI News (2)

Of je nu asiel krijgt of niet maakt in principe helemaal niets uit. Met veel trucjes kun je de uitzetting gemakkelijk een jaar of tien omzeilen, “doel bereikt”, een vrolijk leven in Germoney zonder te hoeven werken.

Eén truc is de aanklacht tegen de negatieve asielbeslissing. Een advocaat helpt graag. Het contact met de goed verdienende advocaten, die hun zakken vullen met zulke aanklachten en daarbij ook nog eens hun medemenselijkheid bejubeld willen zien, wordt gelegd door de vluchtelingenhelpers, de gewaardeerde goedmenschen.

Nu zijn dat niet meer diegenen die met knuffelbeertjes gooiden op stations, maar onbetrouwbare verenigingen, zogenaamde niet-gouvernementele organisaties (NGO´s), die de asielzoekers terzijde staan. In Oostenrijk zijn dat de verenigingen “Mensenrechten Oostenrijk” en “Arge rechtsadvies”. Met staatssubsidies gefinancierd, wordt zo tegen beslissingen van de staat gestreden en de uitzetting vaan jarenlang op de lange baan geschoven.

Met andere woorden: de Republiek Oostenrijk financiert haar tegenstanders. De organisaties en hun advocaten zijn door de bank genomen links of extreemlinks ingesteld, zijn echter niet vies van het geld van de staat.

De nieuwe regering onder Sebastian Kurz (ÖVP) en Heinz-Christian Strache (FPÖ) wil nu een einde maken aan dit schandalige spelletjes van de voorgaande regeringen. Vanaf 2020 dient een landelijk kantoor, dat gevestigd is in het ministerie van Binnenlandse Zaken, het rechtsadvies in asielprocedures over te nemen, meldt de “Kronen-Zeitung”.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zullen met het nieuwe model asielprocedures sneller afgehandeld kunnen worden. Procedures die meerdere jaren lang duren, moeten verhinderd worden.

Het nieuwe model zorgt echter voor kritiek: een breed front van juristen, kunstenaars en NGO´s protesteert tegen deze ontwikkeling, omdat het daardoor de onafhankelijkheid van de rechtsstaat bedreigd ziet. Het eist in een open brief dat een onafhankelijk asieladvies gehandhaafd blijft.

Wat betreft asielpolitiek is vooral Zwitserland een voorbeeld voor vicekanselier Strache. Dientengevolge vermindert het aantal asielzoekers, terwijl dit in Duitsland en Oostenrijk sterk steeg. Zwitserland biedt bijvoorbeeld een versnelde procedure wat betreft rechtsadvies, waarmee de kans op van een negatieve beslissing veel groter wordt. Het aantal jarenlange procedures met in beroep gaan – zoals dit in Duitsland en Oostenrijk gebruikelijk is – is in Zwitserland veel lager.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, NGO´s, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe Oostenrijk de macht van de NGO´s beknot

 1. VarAway zegt:

  U dacht toch niet dat het in NL anders toe gaat ?

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @VarAway, in Nederland gaat het op dezelfde manier en groepen zoals “Wij zijn hier” ondersteunen ook nog eens illegalen. Het zou verboden moeten worden.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  De linkse NGO’s en hun aanhang helpen de democratie om zeep, geef ze hun zin en laat zien dat ze niet meer in een democratie leven,pak het hele linkse zooitje op en douw ze in stafkampen !!

  Like

 3. Charles zegt:

  van mij mag men daar vandaag al mee beginnen 👍

  Geliked door 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  (..)Vanaf 2020 dient een landelijk kantoor, dat gevestigd is in het ministerie van Binnenlandse Zaken, het rechtsadvies in asielprocedures over te nemen, meldt de “Kronen-Zeitung”. Niet meer NGO’s, vluchtelingenhulp, advocaten-kantoren.

  Nou, dan hebben ze nog zo’n 1,5 jaar de tijd. Beter was het als het direct in werking was getreden. Nu krijgen ze minimaal 98% van die gasten erbij die leven van de bijstand.

  Geliked door 1 persoon

 5. Buiten het harde feit dat deze NGO´s drijven op door de Staat toegewezen subsidies……denkt ik ook dat die klootzak van ´n Soros zulke lui extra miljoenen geeft. Ik heb nog nooit gelezen dat er financieel onderzoek naar zulke instanties zijn geweest. Wel hadden we laatst de grote ophef over andere grote hulp org.

  Like

 6. Peter zegt:

  Es lebe Sebastian Kurz !!
  Jammer dat het nog tot 2020 moet duren voor er een landelijk kantoor is.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  De klassieke fout, overal in Europa gemaakt. Hoognodige veranderingen pas in laten gaan (ver) in de toekomst !….Vanaf 2020 dient een landelijk kantoor, enz, enz….Dit had per direct ingevoerd moeten worden, en niet pas over 1,5 jaar. In die tijd heeft het linkse front nog alle tijd om een spaak in het wiel te steken. Denk vooral niet te licht over het linkse front en de NGO’s. Die zijn tot meer rottigheid in staat dan menigeen denkt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s