Soros-schandaal: € 6 miljoen om de Brexit te verhinderen

Screenshot_107

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

De miljardair wil met een € 6,4 miljoen kostende agitprop-campagne de Brexit verhinderen, onthulde de “Daily Mail” eergisteren. De lobbygroep “Best for Britain”, die gefinancierd wordt door Soros, wil met een zes maanden durende pr-campagne o.a. met vakbonden en oppositiepolitici samenwerken, evenals reclame en sociale media gebruiken om het democratische referendum van de Britse kiezers te ondermijnen.

journalistenwatch

De “Daily Mail” wil een uit 26 pagina´s bestaand plan hebben ingezien, waarin deze campagne omschreven wordt. “Best for Britain” heeft al £ 2,4 miljoen ingezameld en wil nog eens £ 3,2 miljoen van rijke donateurs inzamelen, aldus de “Daily Mail”.

“Dit cynische plan om de Britse kiezers te manipuleren is nu voor iedereen openbaar”, aldus de Britse Conservatieve afgevaardigde Owen Paterson. “Brexit-voorstanders in het hele land zullen geschokt zijn dat George Soros denkt met zijn miljoenen de toekomst van dit land te kunnen bepalen.”

George Soros heeft vorig jaar aangekondigd $ 18 miljard aan linkse lobbygroepen te schenken. Zodoende heeft hij sinds de jaren-90 in totaal meer dan $ 30 miljard voor linkse activisten gespendeerd. “Mr. Brexit” Nigel Farage heeft er in het Europees Parlement op gewezen dat de “Open Society Foundation” van Soros een overzicht van 226 “betrouwbare bondgenoten” in het Europees Parlement heeft gepubliceerd en dat hij ermee pocht vorig jaar 43 ontmoetingen met de democratisch niet gelegitimeerde Europese Commissie gehad te hebben.

Farage noemde Soros op 01-03-2018 in het Europees Parlement “de gevaarlijkste man van de wereld.” Op 14-11-2017 eiste Farage al een onderzoekscommissie betreffende de invloed van Soros in de EU en stuurde een vraag naar alle 226 “bondgenoten” in het Europees Parlement: “Hebt u ooit direct of indirect geld ontvangen van de ´Open Society Foundation´?” Tot nu toe heeft niemand geantwoord.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Soros-schandaal: € 6 miljoen om de Brexit te verhinderen

 1. Pingback: Soros en Brexit | toodlessss

 2. Motorman zegt:

  Erg gezond ziet hij er toch niet uit…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Soros moet al honderden jaren oud zijn.
   Te zien is dat hij uit elkaar valt.
   Hij verkruimelt als het ware.
   Bovendien heeft hij last van de zwaartekracht.
   De wallen onder zijn ogen zullen over niet al te lange tijd over zijn kin hangen.
   Spreken in het openbaar zal praktisch onmogelijk zal worden.
   Geen gezicht.

   Like

 3. kampersrene zegt:

  die Soros is een aartslelijke oude vent , maar geloof of geloof het niet …….hij kan de mooiste vrouwen krijgen….waar ik enkel kan van dromen …….wat is zijn geheim ?…….juist

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  Snap überhaupt niet dat zo’n kerel maar overal in Europa vrij zijn gang kan gaan en dat niemand er iets aan doet. Zulke kereltjes dienen 400 jaar gevangenisstraf te krijgen!

  Like

 5. Astrid zegt:

  ” ……tot nu toe heeft nog niemand geantwoord…”

  Wie zwijgt, stemt toe? Ze zullen daar ook wel blijven zwijgen, vrees ik. De EU is toch een van zijn zijn geestelijke kindjes en met name verwende kindjes verraden hun vader nu eenmaal zelden. Alles voor geld en macht mensen, alles voor geld en macht.
  Gelukkig dat voor eenieder van hen geldt dat de fysieke dood een eind aan het aardse machtspel maakt. Daarna komen ze allen bij elkaar op dezelfde golflengte te zitten en vechten ze elkaar de tent uit, want machtzuchtigen zullen ook andere machtzuchtigen willen overheersen, een ware hel vol extreme egotrippers dus.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Allicht antwoordt niemand op die vraag! : dan worden immers o.a. de namen bekend wie MERKEL etc. steunt, …..( en bang zijn voor hun hachje’) …….( hopenlijk blijven ze de rest van hun leven doodsbenauwd!).

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Het wordt tijd dat ze die gek afschieten.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ boorzalf 26 mei 2018 om 11:39

   Komt er onmiddellijk een volgende gevaarlijke gek voor in de plaats, ze staan in een rij klaar.

   Geliked door 2 people

  • Astrid zegt:

   Aan het geel in zijn ogen te zien [op andere foto’s], gaat zijn lever binnenkort de geest geven. Tja, dat krijg je ervan als je teveel duisternis op je lever hebt en je zorgen weg zuipt… Jammer dat hij ‘Het Grote Tribunaal’ niet meer mee gaat maken, want wie zou die eikel niet op zijn knieën willen zien smeken om vergeving.
   Langdurige, eenzame opsluiting in een kille kerker zou hem pas recht doen. Kosmisch gezien stelt deze lul 0,0% voor, oftwel ‘ham ’n eggs’ [helemaal niets].

   Geliked door 1 persoon

 8. aquarius4422 zegt:

  Het enige dat die 6 miljoen hem opgeleverd heeft is een goedkoop T-shirt met een print van Hillary.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s