Beatrix von Storch (AfD): “In Denemarken zijn AfD-standpunten regeringspolitiek”

Screenshot_131

(Vertaling: E.J. Bron)

“In Denemarken zijn AfD-standpunten regeringspolitiek”, stelt Beatrix von Storch vast. Daar heeft men grip op de migratie. In Duitsland heeft men het hier moeilijk mee. En áls er een keer criminelen worden uitgezet, dan gaat dat gepaard met enorm hoge kosten en moeite.

Die Freie Welt

In Denemarken is men strenger bij het thema migratie. Er komen minder migranten het land binnen, er worden minder asieldocumenten verstrekt en afgewezen “asielzoekers” worden sneller uitgezet. Eigenlijk doet de Deense regering precies datgene wat in Duitsland de AfD eist.

Op Twitter merkt Beatrix von Storch op:

“In Denemarken zijn AfD-standpunten regeringspolitiek. Minister van Integratie Inger Støjberg heeft advertenties in Libanon laten verspreiden om vluchtelingen ervan te weerhouden naar Denemarken te komen. Ook doet ze niet mee aan het ramadan-gevlij. Goed zo!”

Von Storch verwijst naar een artikel op “Welt-Online”, dat omschrijft hoe er in Denemarken met het thema migratie omgegaan wordt. Zo zou de Deense minister van Integratie, Inger Støjberg, gezegd hebben dat het niet zou kunnen dat men 18 uur vast en daarnaast een beroep uitoefent. Hoe moet iemand dan bijvoorbeeld nog geconcentreerd een bus besturen? Daarom zouden de moslims beter vakantie kunnen opnemen tijdens de ramadan.

In Duitsland doet men echter veel moeilijker over al deze onderwerpen. Daar wordt geprobeerd de Duitsers op de ramadan voor te bereiden. Het land zou zich op de islamitische vastenmaand als deel van de samenleving moeten instellen.

Uitzetting gaan in Duitsland maar heel moeizaam. En áls er al een keer een paar afgewezen “asielzoekers” of criminelen worden uitgezet, dan wordt tegen enorme kosten een vliegtuig gecharterd om hen onder veel politiebegeleiding naar Afghanistan te vliegen. Wat een moeite!

Beatrix von Storch becommentarieert op Twitter:

“15 criminelen, één chartervliegtuig, 43 politieagenten, een arts – en als ze weer aan de ´grens´ staan, laten we ze opnieuw binnen. Uitzetting in cijfers. Wat een waanzin.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Denemarken, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Beatrix von Storch (AfD): “In Denemarken zijn AfD-standpunten regeringspolitiek”

 1. Republikein zegt:

  Ik heb geen immigratie gewenst, nu niet en nooit niet, zeer eenvoudig maar ben maar een simpele.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  In de livestream van de AfD-demonstratie vaandag in Berlijn hoor ik spreekkoren van de Antifa ,,Nie wieder Deutschland. Deutschland verrecke.” (Nooit meer Duitsland. Duitsland stik de moord.)
  Stapelgek. Deze mensen zijn geen tachtigjarige Rotterdamer, maar jonge Duitsers die Duits spreken, Duitse sociale uitkeringen ontvangen of hun voeten onder de tafel van hun Duitse ouders zetten.

  Geliked door 2 people

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Ze heeft gelijk. De Denen zxijn nuchter en nemen het juiste besluit iets wat in Nederland niet kan dankzij rutte en z’n maten wat een “regering” er deugt niets meer van. Het enige was ze doen is blikken moslims opentrekken.

  Like

 4. Héél véél blikjes Robinson opentrekken. Blijven strijden via onafhankelijke media…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s