Burger uit Kandel eist: Vrouwen moeten politiekosten betalen!

Screenshot_138

Wat betreft de elite zijn de demonstranten de schuld van het geweld tegen vrouwen.

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Onmetelijk groot democratiebegrip bij SPD-seniorenavond over het thema veiligheid in Kandel – volgende bijles wat betreft democratiebegrip 2 juni!

journalistenwatch

Kandel heeft, zoals eerder bericht, niet alleen een strontbruin verleden – stadsrechten dankzij Adolf Hitler – Kandel heeft ook een enorm probleem met sinds 72 jaar geldende democratische fundamentele rechten: bijvoorbeeld het recht op vrije meningsuiting en het recht op vergadering! Zo eiste tijdens een informatieavond van de SPD-senioren over het thema “Veiligheid in de gemeente Kandel” volgens een bericht van de “Pfalzerexpress” een burger toch daadwerkelijk dat het vrouwen-bondgenootschap en Marko Kurz de hoofdzakelijk door de gewelddadige Antifa veroorzaakte hoge kosten voor de politie zouden moeten betalen. Onder de tussenkop “Kurz moet betalen!” kun je daar de volgende monsterachtigheid lezen:

Een luisteraar was bij de AG 60plus-manifestatie zó boos, dat hij eiste om de hoofdorganisator van de “Vrouwen-bondgenootschap Kandel”-demonstraties, Marko Kurz uit Mannheim, de kosten voor de inzet van de politie in rekening te brengen- net zoals in enkele Duitse deelstaten bij risicowedstrijden in de Duitse voetbalcompetitie wordt overwogen.

Een andere burger vroeg: “Waarom moet een hele stad zich laten terroriseren?” Ze zou haar huis vanwege de dranghekken niet meer met de auto kunnen verlaten, voelt zich opgesloten en vraagt zich af waarom men zulke demonstraties niet gerechtelijk kan laten verbieden, bericht de “Pfalzexpress” in zijn artikel.

In beide gevallen moest de inleider – de woordvoerder politiezaken van de SPD-fractie in Rheinland-Pfalz en voormalig inspecteur van de recherche Wolfgang Schwarz – de grijze SPD-aanhangers bijles geven wat betreft democratiebegrip:

“De vrijheid van vergadering is een van de hoogste rechtsgoederen in Duitsland. Ook de rechter zou tegen elkaar afwegen wat de belangrijkere beperking van de fundamentele rechten zou zijn en waarschijnlijk altijd beslissen dat het recht van vergadering hoger ingeschaald zou moeten worden.”

Nog diepere afgronden, die daadwerkelijk herinneren aan de mentaliteit van de SA-commando´s, werden zichtbaar, toen enkele deelnemers aan de discussie serieus aan de voormalige politie-inspecteur vroegen waarom de politie de demonstranten, onder hen veel vrouwen, oudere mensen en zelfs kinderen, tegen de linkse Antifa-knokploegen beschermt. Ook in dit geval werpt het antwoord van de inleider een merkwaardig “licht” op de politieke, ja zelfs etnische en morele instelling van de vraagsteller:

“Dat zou ze moeten, antwoordde Schwarz, dat zou geldend recht zijn.”

Zijn aanhangers van de SPD inmiddels werkelijk zó moreel bedorven dat zij vrouwen, die tegen migrantengeweld demonstreren, vrijgeven om in elkaar geslagen of zelfs afgeslacht te worden? Welk menselijk sympathisantenmoeras oefent hier het samengaan met groepen, wier activiteiten – brandaanslagen, aanslagen op treinen, overvallen op politici – zich nauwelijks nog onderscheiden van terrorisme? Hoe ziet het er uit in de hoofden van mensen die heel openlijk met eer-moordenaars, messentrekkers, verkrachters – slogan op affiches: “Liefde is er voor iedereen” – sympathiseren?

Ook vandaag gaan weer tienduizenden van deze tot geweld bereide Stockholmsyndroom zieke sharia- en eer-moord-sympathisanten in Berlijn de straat op om te demonstreren tegen bezorgde burgers, die niets anders willen dan hun mening vreedzaam en zonder geweld te laten horen in het openbaar. Noch de buitenparlementaire oppositie in de jaren-60, noch de vredes- en milieubeweging in de jaren-80 heeft iemand in de weg gestaan. Nu zijn het de hogerop geklommen meelopers en promotors van deze bewegingen en hun kinderen en zelfs kleinkinderen, die met een tot in de hemel stinkende dubbele moraal ieder verzet van andersdenkenden met criminele methodes proberen te onderdrukken. Naar het voorbeeld van de nazi´s! Naar het voorbeeld van de DDR en andere dictaturen. Ondersteund door een gelijkgeschakelde leugen- en propaganda-pers en kunstenaars, die, zoals in Utrecht, ziek en decadent de ondergang van de eigen cultuur bejubelen.

Daarom moet de strijd voor de fundamentele waarden van de democratie voortgezet worden: Vandaag in Berlijn en op 2 juni in Kandel. Want diegenen die een “kleurrijk Duitsland” en een “multiculturele open samenleving” propageren, creëren in werkelijkheid een islamitische monocultuur, waarin noch een recht op vrije meningsuiting, noch ruimdenkendheid noch veiligheid voor andersdenkenden, en al helemaal niet voor vrouwen bestaat.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Burger uit Kandel eist: Vrouwen moeten politiekosten betalen!

 1. Elisah zegt:

  Hoezo dement?

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Senioren van Kandel…
  Die moeten toch wel héél erg oud zijn.
  Waarschijnlijk nog aanwezig geweest bij de laatste dagen van Hitler.

  In die bunker, weet je wel.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Ik weet wel een heel leuk idee omtrent die linkse burger (ongetwijfeld een vrouwenhater!) daar in Kandel: Alle vrouwen die daar demonstreerden voor hun rechten kunnen zich het beste verkleden als in de stijl op de heksen- en narrenfeesten die ze elk jaar in talloze steden in Duitsland houden (en hopelijk NOOIT worden afgeschaft omdat die eventueel ook weer als racisme, discriminatie en anti-islam worden betiteld!), een hoop muziekkorpsen meenemen en hiermee al die akelige linkse mispunten van Antifa zodanig de stuipen op het lijf te jagen of eindeloos muziek voor hen af te spelen dat ze daar in geen eeuwigheid meer blijven wonen!
  De komische vernederingen die talloze meisjes ondergingen tijdens dergelijke feesten, ik heb op de filmpjes van youtube NOOIT gezien dat die meiden dat erg vonden en ze kregen meestal hun “geroofde” schoen wel terug, konden de confetti die over hen heen werd gestrooid als sneeuw gewoon van zich afkloppen en de ritjes die de meiden maakten over de schouders van “heksen, narren, monsters e.a.”, zijn veruit te verkiezen boven het geweld van Antifa en de vreselijke moslimextremisten op wie ze desnoods zelfs een compleet leger echte monsters, demonen en draken mogen loslaten!
  En aan de vrouwen die demonstreerden in Kandel: Zorg ervoor dat jullie tot sint-juttemis NOOIT gaan betalen voor de politiekosten en schop die klagende stinkburger maar naar hutjemutje toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s