Dieper kan Groot-Brittannië niet zinken!

Screenshot_133

(Door: Theresa Geissler)

(Over hoe een verzetsheld kapotgemaakt wordt – en de waarschuwing van Mannheimer uitkomt.)

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de arrestatie van Tommy Robinson is een ten hemel schreiend schandaal! Maar dat niet alleen: ze is tevens een zéér verontrustend bewijs dat eerdere afgegeven alarmsignalen waarheid geworden zijn. Gaat U maar na: Wie herinnert zich nog het door mij vertaalde artikel van Michael Mannheimer, dat op 10 mei j.l. werd gepubliceerd op “E.J. Bron”: het artikel, waarin Mannheimer gewag maakte van de snode plannen van de EU met betrekking tot de fotografie? Welnu: in datzelfde artikel stond te lezen dat de nieuwe wetgeving zou ingaan op 25 mei 2018 en wat was het toevallig nét, toen Tommy twee dagen geleden werd gearresteerd? Júist!

Maar eh…Groot-Brittannië zit toch midden in de “BREXIT” zult U zeggen, hoe zit dat dan? Dat weet ik evenmin precies, maar het kan een paar dingen betekenen:

Ten eerste dat het laat zien dat die Brexit er weliswaar dóór is, maar nog niet officieel bekrachtigd, wat voor de regering van Groot-Brittannië aanleiding is, om tot het laatste toe de voorgeschreven EU-koers nauwgezet te blijven varen, en ten tweede dat het bedoeld is als een signaal van May c.s. naar diezelfde EU toe: al zijn onze handen gebonden door de uitslag van het referendum, onze koers t.a.v. immigratie, islamisering en omvolking ZAL NIET WIJZIGEN, ook niet als natie, onafhankelijk van de EU; heb dus hoe dan ook coulantie met ons!” (Want zie: zelfs uw nieuw ontworpen fotografie-wet wordt door ons strikt overgenomen, PRECIES OP DE VASTGESTELDE DATUM.)

Het Engelse volk is bedrogen. Voor de gek gehouden: die BREXIT verandert helemaal níets: de islamisering, dat staat hierbij vast, zal op de oude voet voortgaan, de omvolking zál haar beslag krijgen, hoe dan ook, BREXIT OF GEEN BREXIT!

En, in dit verband het ergste: een onvervalste volksheld zal hier kapot gemaakt gaan worden (waarvoor men, zeer arglistig, die nieuwe wetgeving omtrent de fotografie heeft gebruikt om dit te bewerkstelligen!)

Tommy Robinson was al eerder de klos, in 2013: Nadat ze hem er al hadden ingeluisd door hem met valse toezeggingen over te halen de EDL te verwisselen voor het verraderlijke “Quilliam”, lieten ze hem alsnog in de bak belanden, waar hij metterdaad al te grazen genomen ís! Maar hij overleefde het, wonder boven wonder, zag zelfs zijn vergissing in, kwam weer overeind én op de rails….. wat de autoriteiten uiteraard niet zinde, omdat hun opzet daarmee niet geslaagd was. Nú hebben ze opnieuw toegeslagen, geïnspireerd door een nieuw wetsontwerp betreffende de fotografie, afkomstig uit de koker van dezelfde EU, waarvan z i j beweren dat ze haar gaan verlaten, overeenkomstig de wil van het volk!

Een staaltje van vuigheid waarvan iemands bloed blijft stilstaan; nooit was een land zó diep gezonken!

Wij, aan de andere kant van de Noordzee, kunnen helaas niet veel anders doen dan onze diepe sympathie betuigen met, en onze onvoorwaardelijke steun geven áán het ultieme slachtoffer van deze vuigheid: Tommy Robinson!

(En sterker dan ooit onze krachten bundelen in het verzet tegen de EU, nu wij werkelijk oog in oog zijn komen te staan met datgene wat ons allen anders te wachten staat)

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Dieper kan Groot-Brittannië niet zinken!

 1. Kees van Kesteren zegt:

  Ik kan gaan schelden, vloeken en tieren en inwendig doe ik dat ook, maar heeft het nut?
  Naar mijn mening geen enkele, want o.a. het NL volk laat het allemaal gewoon gebeuren. Verschillende personen hebben in bedekte termen oproepen gedaan op verschillende sites en dat heeft tot “NIETS” 0,0 geleid.

  Moet ik dan daarvoor mijn leven in de waagschaal stellen?

  Like

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Theresa ik hoop dat de kop boven je artikel klopt! Ik heb al zo vaak gedacht dieper kunnen we niet zinken en elke keer blijkt dat het dus heus wel kan nog een beetje dieper zinken. De bodem is blijkbaar nog steeds niet bereikt.

  Like

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Het lijkt erop, dat de geest nu uit de fles is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ben van der Kooi zegt:

  A.s. dinsdagavond 19:00

  Lange Voorhout 10

  Den Haag.

  FREE Tommy Robinson!!

  Capitulatie……overgave? NOOIT!!

  Never surrender to (radical) islam.

  WANT:

  De arrestatie van Tommy Robinson afgelopen vrijdag is een zeer ernstige BEDREIGING voor de vrijheid zoals we die hadden…

  een tendens die het einde van de vrijheid van alle Britse staatburgers kan betekenen…
  een tendens van een vorm van

  * STAATS-TERREUR *

  tegen civiele dus ongewapende en vreedzame burgers

  (zoals Jayda Fransen, Paul Golding, en nu weer Tommy Robinson)

  die ons ALLEN bedreigd, waar we nu niet langer meer van weg mogen kijken.

  Anders zal de geschiedenis KEIHARD over ons oordelen als een stelletje onachtzame en wegkijkende LAFAARDS,

  https://www.change.org/p/theresa-may-mp-free-tommy-robinson?recruiter=427605058&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_combo_share_message.pacific_abi_share_button_ordering_1.abi_featured_fb&utm_medium=whatsapp&utm_content=whatsapp_share_content_2%3Acontrol

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Het enige wat Groot-Brittannië en het Britse volk nog kan redden is een revolutie, waarbij de elite en de politieke elite een kopje kleiner wordt gemaakt !!

  Like

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/waarom-vuurwapenverboden-niet-werken-alleen-al-in-londen-40-mensen-overleden-na-steekpartijen-sinds-januari-2018/
  Waarom vuurwapenverboden niet werken: alleen al in Londen 40 mensen overleden na steekpartijen… sinds januari 2018
  Dan verbied je vuurwapens maar zie je dat mensen op andere manieren naar het hiernamaals geholpen worden.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  WAS HET OOK IN HET nL-NIEWS ? ?

  Pays-Bas et Royaume-Uni. Geert Wilders et deux autres députés de son parti, le PVV, posent des questions écrites au ministre néerlandais des Affaires étrangères à propos de l’arrestation au Royaume-Uni de l’activiste britannique critique de l’islam Tommy Robinson.
  (https://francais.rt.com/international/51084-tommy

  Like

 8. Benesha zegt:

  Aan alle totalitaire regimes komt een einde. Zo zal ook aan deze in een democratisch vernislaagje verpakte dictatuur een einde komen. En die dag nadert snel met elke dissident die het zwijgen wordt opgelegd. Men minacht het volk en denkt dat ze niks durven. Dat dacht Ceaucescu ook.

  Like

 9. Kruisridder zegt:

  In de Tweede Wereldoorlog maakten vele goede vaderlanders de oversteek als Engelandvaarders. Nu zal het straks best eens andersom kunnen zijn. Vele Britten zijn al hun land ontvlucht en hebben de Duitse nationaliteit gekregen. Ook hebben vele Britten de oversteek gemaakt als Nederlandvaarders en hier de NL-nationaliteit aangevraagd en gekregen. Dat ze er hier wat mee opschieten met zoveel mohamedanen in een pro-islamitisch land, is ook maar afwachten. Beter hadden ze meteen asiel kunnen aanvragen in een Visegrad-land…..

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Ze kunnen daarginder in Engeland inderdaad dieper zinken omdat die kut-moslims daar weer gaan klagen over voetballers die zich als ridder hebben verkleed en het St. George-kruis op hun borst dragen! Dat zou weer leiden naar de anti-mislamistische kruistochten en als dat tuig nog even zo doorgaat dan mogen al die ridders hen letterlijk te vuur en te zwaard gaan achtervolgen!

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Dinsdagavond 29 mei 2018: Manifestatie in Den Haag voor Tommy Robinson. Omdat het doodgewoon móest. | E.J. Bron

 12. Jan zegt:

  Count Dankula over The absolute fucking state of the UK

  Like

 13. Jan zegt:

  Het slachtoffer vroeg er om, aldus de Britse Keystone Cops
  Welkom in Orwells 1984

  Like

 14. Jan zegt:

  Britiannistan laat binnenkort tientallen jihadisten vrij

  Like

 15. Jan zegt:

  Gekken leiden GB: Graham Linnahan, regisseur van tv series krijgt van politie een officiële waarschuwing omdat hij op TWITTER!! een tranny een tranny noemde en niet aanspraak met 1 van de 3000 gendergeslachten

  de spreekpolitie

  Like

 16. Jan zegt:

  Nepnieuws van Court News UK over de menigte die Tommy Robinson steunt

  De linkse gekken zijn hier wel erg overtuigd van henzelf

  Like

 17. Jan zegt:

  Het kan altijd nog erger, want blijkbaar gaat het de Britse ‘regering’ niet snel genoeg om het land te verwoesten:

  Vreemdelingen mogen in het Britse leger dienst nemen ook als zij niet in het land hebben gewoond.
  Al Qaida, kom er maar in.

  Foreign nationals to be allowed into armed forces without having lived in UK
  https://www.belfasttelegraph.co.uk/news/uk/foreign-nationals-to-be-allowed-into-armed-forces-without-having-lived-in-uk-37492587.html

  Like

 18. Jan zegt:

  GB haat vrouwen want mogen nu bij gevechtseenheden als SA

  UK military to open up all roles to women

  Women will soon be able to apply for any role in the British military, including in previously off-limits elite units like the famed SAS, the government announced on Thursday.

  Calling the move “historic”, Defence Secretary Gavin Williamson said women already serving in the army would be able to transfer immediately into now-available infantry roles.
  ..
  http://www.jamaicaobserver.com/latestnews/UK_military_to_open_up_all_roles_to_women?utm_medium=referral&utm_source=mixi&utm_campaign=jamaicaobserver

  Geen enkele vrouw zal slagen voor SAS, tenzij men de eisen tot nul terugschroeft

  Like

 19. Jan zegt:

  GB kan altijd dieper zinken. Britse politie: “Blanke mannen niet gewenst, wij willen alleen vrouwen en kleurlingen”

  British police take heat over women & minorities recruitment ad
  …..
  https://www.rt.com/uk/449183-police-women-minorities-ad/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s