Landverraderspartijen als NIDA en DENK die de sharia willen invoeren, moeten verboden worden!

Screenshot_132

(Door: “Balkanske priče”)

De islam heeft 1400 jaar geleden de oorlog verklaard aan alles wat niet-islam is en wil alle staten en regeringen van deze aarde vernietigen die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de islam, ongeacht het land of het volk waarover zij regeren. Het doel van de islam is het opzetten van een staat op basis van zijn eigen ideologie en programma en dat is de Sharia. Kortom, de islam wil dat alle naties islamitische naties worden. Dat is precies wat Saoedi-Arabië is: het hoogtepunt van de islamitische samenlevingen. De Koran is de enige Grondwet. De Sharia is de enige wet. Islam is de enige aanvaardbare “godsdienst”. Dat is niet “radicale islam”, dat is de zuivere orthodoxie van de letterlijke islam. Dat is wat de islam af wil dwingen bij elk volk, elke cultuur in de wereld, met alle middelen, door een strategie, door een tactiek. De methoden voor deze gevechtstechnieken zijn bedrog, infiltratie, terreur, geweld, propaganda, psychologische oorlogsvoering, en demografische verzadiging…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, landverraad, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

33 reacties op Landverraderspartijen als NIDA en DENK die de sharia willen invoeren, moeten verboden worden!

 1. Marc zegt:

  Ik ben zeer tegen het verbieden van deze partijen: laat ze aan het oppervlak komen. Dan weten we wat er speelt en welke risico’s we lopen. Wel moet er, als politieke motieven geformuleerde tegenstand komen.

  Degenen die we moeten verwijten dat zulke partijen uberhaupt zich in ons land hebben kunnen ontwikkelen, is de complete politiek-correcte meute, politici, ambtenaren, ngo’s.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  In dit geval zou ik denken aan een revolutie, de huidige – uitgezonderd de PVV, FvD – willen ze er nooit aan. Pas wanneer het te laat zeggen, hé, misschien hadden wij die islamitische partijen moet verbieden.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Hoe lang zegt Geert Wilders al dat de islam niet in Europa thuis hoort, en dat deze ideologie verboden moet worden?
  Onkruid laat je toch ook niet zijn gang gaan? Je verwijdert het, zodat niet alle goede gewassen erdoor verstikt worden.
  Zo is het ook met de islam. Weg met de islam uit Europa! Zij bepalen niet welk geloof wij moeten aanhangen, en zij bepalen niet aan welke wetten wij ons moeten houden. De islam verstikt onze vrije samenlevingen en beperkt ons in alles waar wij als vrije mensen voor staan, als zij ons zouden overheersen.

  Maatregelen zijn NU dringend noodzakelijk! Het is ernstig, ja zeer ernstig dat veel leiders de ernst van de situatie niet onder ogen (willen) zien! Daarmee brengen zij honderden miljoenen mensen in groot gevaar!

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 27 mei 2018 om 12:28

   Onze ‘leiders’ vinden het prachtig wat er allemaal gebeurt.
   Ze hebben toch geen stront in hun ogen?
   Het verloopt juist heerlijk volgens plan.

   WIJ weten precies hoe de vork in de steel zit en dan zouden die overbetaalde ‘leiders’ ‘het’ zogenaamd niet zien?

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af of er nu nog interesse bestaat om te sneuvelen voor het fatherland met Rutte aan het roer en clowns musical zoals DENK , Pechtold en dergelijken Zij… vochten indertijd voor onze vrijheid en het mocht meer dan 70 jaar duren …moesten die gesneuvelden terugkomen Moesten …wij daarvoor vechten en sneuvelen , mijnheer Rutte Wat doet die DENK hier , wij zijn toch Nederlanders en geen Turken ,dat die allemaal oprotten … en mijnheer Rutte zoek een andere job en Pechtold raadpleeg een goede psychiater want er klopt iets niet

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  omdat de Nederlandse regering geen islamitische regering is.

  Kwestie van tijd, er is geen ontkomen meer aan.
  De site van E.J. is een zegen, maar er lopen te veel blinde verraderlijke mohammedanenknuffellaars rond om het tij nog te keren. En de ‘elite’ is mede hierdoor te machtig om onschadelijk gemaakt te kunnen worden.
  Het zal niet lang meer duren voor ook wij in de bak belanden vanwege bijv. het maken van een fotootje waarop een mohammedaan te zien is.
  Iedereen met een béétje verstand kon begrijpen dat die ‘fotografiewet’ alleen maar bedoeld is om de ‘privacy’ van de mohammedaan te beschermen.

  Ik raak steeds meer geïnteresseerd in de profetieën die zeggen dat het laatste wereldrijk mohammedaans zal zijn: het herstelde Ottomaanse rijk.
  Het gaat niet voor niets zo gemakkelijk voor de mohammedaan; er wordt hem geen strobreed in de weg gelegd.
  Erger nog: hij wordt in elke opzicht beschermd, verwend en geholpen door linkse dictators en hun laarzenknechten.

  EN NOG GRATIS OOK! De kosten van onze eigen vernietiging moeten WIJ ZELF dragen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Geweldig artikel vol nuttige informatie voor iedereen die meer wil weten over de islam.
  Een ding is niet correct: men noemt de Sharia-partijen NIDA en DENK ‘Landverraderspartijen’. Dat is niet helemaal correct. NIDA en DENK kunnen geen landverraders zijn, omdat ze GEEN NEDERLANDERS ZIJN. Niet zelfs voor 1%. Zij en hun leden zijn net zo Nederlands als exotische dieren die geïmporteerd werden voor Nederlandse dierentuinen, dierenwinkels of kwamen met ladingen fruit uit verre landen. Bijvoorbeeld : de pallas-eekhoorn of de Aziatische tijgermug. Deze partijen en hen leden zijn de vertegenwoordigers – op Nederlandse bodem – van de Turkse dictator Erdogan (DENK) of van de salafistische islam en de bijkomende terreurorganisaties zoals HAMAS, ISIS en Al Qaida. Als zodanig moeten ze per direct worden verboden. NIDA is de politieke vleugel van Hamas en andere islamitische terreurorganisatie zoals Sinn Fain was de politieke vleugel van de IRA. Het kan niet zijn dat vertegenwoordigers van buitenlandse regimes of islamitische terreurorganisaties zouden deelnemen aan de Nederlandse politiek.
  Wie wel LANDVERRADERS zijn, zijn de Nederlandse politieke partijen die het mogelijk maakten voor mensen met dubbele nationaliteit deel te nemen aan de Nederlandse politiek en daarmee meehelpen om het land op ten duur te vernietigen. Hoe sneller dat wij dat begrijpen, des te beter.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Die ‘vernietiging(en) …worden wel zogenaamd vanuit Duitsland geredigeerd,!!!maar er zijn ook ..’ ANDERE SPELERS’……..werkzaam……………( trouwens ‘ ‘KALERGI’ was van …adelijke afkomst!?)oh ja, wie was nog meer van derg. afkomst? En viel met zijn ‘hachje ‘ ..( kont) .’in de boter’?!)

   Like

 7. mike zegt:

  Net als de Italiaanse maatregelen tegen islam slechts een speldenprik. Iedere moslim speelt zijn of haar rol in het gezamenlijke doel de wereld te onderwerpen in opdracht van de maanafgod. Totale vernietiging van West Europa is inmiddels onafwendbaar, denk ik. Het is niet anders, ieder volk krijgt de leiders die het verdient.

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  Het lijkt er zeer sterk op dat de islam tot nu toe niet meer te stoppen is. Van de andere kant kun je er met je verstand er niet bij dat binnen niet al te lange tijd alle continenten van de aardbol gedomineerd gaan worden door de islam. De complete aardbevolking die onderdrukt gaat worden. We gaan in ieder geval een gevaarlijke en ongewisse toekomst tegemoet. Tot nu toe worden de grenzen zeer doelbewust open gehouden, voor iedere Afrikaan die hier welkom geheten word, ongeacht zijn criminele en of islamitische achtergrond. De boven ons gestelden hebben weer een nieuwe overeenkomst aangegaan, namelijk dat de – immigratie – uit Afrika bevorderd dient te worden. We gaan ditmaal voor de verandering niet met Floortje naar het einde van de wereld, maar we gaan er zelf naartoe….

  Geliked door 3 people

 9. Jackholland zegt:

  Ik schaam mijzelf kapot tov alle Amerikanen Engelsen Canadezen en overige verzetsstrijders die in 40 – 45 hun leven gegeven hebben voor de vrijheid van Europa . Ca 70 jaar later geven wij nu onze vrijheid zonder slag of stoot weg aan een stelletje achterlijken die in een denkbeeldig vriendje geloven . Deze achterlijke onzin is verzonnen door een pedofiele woestijnrover. We moeten ons kapot schamen!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. alwine kerkhof zegt:

  Partijen zoals DENK, hoe komen ze op de naam, is het enige wat ze niet doen, worden straks steeds machtiger zolang die moslims maar blijven binnen komen en raak fokken.

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Geweldig dat er gelet word op de charlatans van Erdogannef, maar wat mij het meest verbaast is de Turkse/Marokkaanse inmenging in het lokale bestuur, de gemeenteraadsleden met een dubbel gezicht (paspoort), die uitblinken in het corrumperen van organen en organisaties, het bedreigen en intimideren van collegae, het uitbuiten van de mogelijkheden en voorzieningen, een dagelijkse praktijk waar de overheid en politiek de ogen voor gesloten houdt.
  De voorbeelden zijn legio, en integriteit is een kwaliteit die bij deze absente mensen absent is. Mijn persoonlijke bevindingen bekrachtigen het beeld van leugenachtige paria met corrupte tendentie, je kunt hen niet vertrouwen, nooit.
  Ik spiegel dit node aan mijn dagelijkse observatie in de Pays-Bah, het land puilt uit van het volk, en iedere Nederlander schikt zich in zijn lot, dat op zijn vrije weekend iedereen en zijn kinderen, van alles wil en moet, de wegen en terrasjes overvol zijn, de attracties en zwembaden propvol, Hollandse mensen op de fiets naar het strand, genieten van het mooie weer,…. maar dan klinkt er ergens ophef, een verkeerssituatie escaleert direct in een handgemeen, en méér dan dikwijls staat daar een zandnegerachtig persoon (meestal meerderen) de situatie uit te buiten om vooral hun aparte status bevestigd te krijgen, en meestal krijgen zij gelijk…….precies wat men voor ogen heeft binnen de EU, een lacune vullen met haat jegens de samenleving om de samenleving te ondermijnen, (Dat is de islam op het lijf geschreven).
  Heel herkenbaar voor velen, maar wennen zal het ons nooit.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Hovawart Om goed te begrijpen wat er gaat in Nederland en elders kijk s.v.p. naar deze video. HOW TO BRAINSTORM A NATION?

   Like

   • fleckie zegt:

    PSYCHOLOGISCHE. OORLOGVOERING! …………als ..VOORBEELD, GOEBBELS nemende!…….bij lang genoeg doordrammen…….!

    Like

 12. boorzalf zegt:

  Het woordje islam wordt (in de filmpjes) bijna nergens genoemd, terwijl de islam verantwoordelijk is voor al die rottigheid. Censuur begint zijn vruchten af te werpen. Ook de NOS, (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) geen woord over de islam. Ik ben bang, dat we over een jaar 25 midden in een burgeroorlog zijn geraakt. Het ziet er slecht uit voor Europa, en zeker met die islam partijen in de politiek is het aftellen begonnen. Ik zal het misschien niet meer meemaken, maar voor mijn kleinkinderen zie ik er een zwaar hoofd in. Dit zitten straks (misschien) in een religieuse wereld bugeroorlog die de wereld nog niet gekend heeft. Die zo erg is dat Hitler en Stalin in het niet vallen.
  http://christendomvsislam.weebly.com/komt-west-europa-onder-de-jihad.html

  Geliked door 1 persoon

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Dat absolute tuig hoort niet in het NEDERLANDSE parlement en eveneen die vervloekte koran de kamer uit

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Haksteeg Anton

   Zo is het! Die koran hoort niet in de Tweede Kamer te staan. Ik erger me er al aan sinds dat vod er staat!
   Trouwens, wij hebben niets te zoeken in de koran. Dat is een handleiding voor het kwaad.

   Geliked door 5 people

   • Haksteeg Anton zegt:

    Sterker nog die vervloekte koran schrijft voordat een ieder die niet in de islam geloofd gedood moet worden en dat wordt in de 2e kamer gezet? Hoe stom zijn ze daar?

    Like

 14. reageerbuis zegt:

  Een vraag: Vorige week stond er in het artikel van Balkans Chronicles(19-5-2018) dat Stalin in 1933 had gezegd dat nazi’s in plaats van links als extreem rechts bestempeld moesten worden. Ik was dit nooit tegengekomen, maar vind het een interessante opmerking. Wie kent de bron hiervan?

  Like

  • reageerbuis:Stalin wilden het monopolie op socialisme, dat paste niet voor de sociaalfascisten van de West-Europese sociaaldemocraten noch voor de nationaalsocialisten. De twee Führers (letterlijk, want ook Stalin werd Vozjd (Leider) genoemd) bewonderden dan wel elkaar, maar twee krokodillen in één vijver, is er één te veel. En dus beval Stalin in 1933 via de Komintern om de nazi’s voortaan “fascisten” te dopen en ze als extreemrechts te bestempelen…Jodendom’ stond voor de nazi’s onmiskenbaar voor ‘kapitalismus’ en het ‘Nationaal-Socialisme’ stond daartegenover als ‘collectivistische heilsleer’.Onmiskenbaar socialisme dus.Hitler ‘nationaliseerde’ ook vele bedrijven.Niets was een groter vijand van het fascisme dan het volksnationalisme…..Benito Mussolini was ook een socialist…

   Like

  • Republikein zegt:

   Ik.

   Like

   • Republikein zegt:

    Er was hier eerst Benito en toen kwam Adolf, op het net van History was er laatst een docu over.

    Like

 15. fleckie zegt:

  Op 10.6.2015, ejbron, onder ‘TURKIJE POCHT OP ……..kan men e.e.a. Lezen over DE..’ gewelddadige INNAME’. die zich. afspeelde ………van de stad BAKOE, …….door de TURKEN , ! …….op de Duitstalige site TANGSIR kan men lezen, ( eventueel te vertalen door translate Google) over de gewelddadige … Veroveringen, door DE TURKEN, van ANDERE VOLKEREN!!

  Like

 16. kampersrene zegt:

  DENK eraan wij zijn Turken en geen Nederlanders , onze president is Erdogan en niet Rutte

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  En wat vinden jullie trouwens van het zondige plan van DENK om kinderen in te zetten bij de islam-prpaganda? Lees hieronder en oordeel zelf:

  Bah: DENK zet geïndoctrineerde kinderen in om reclame te maken voor meer moskeeën!

  In een nieuw promotiefilmpje van DENK gaat een (allochtoons) kind uit Enschede zogenaamd helemaal uit eigen beweging vertellen dat hij hier in Nederland meer moskeeën wil. Als een volleerde politicus met dito wollig taalgebruikt zegt de jongen dat het mensen minder ‘vertrouwen’ geeft als er geprotesteerd wordt tegen de bouw van een nieuwe moskee.

  DENK-oprichters Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk werden wereldberoemd in Nederland en Turkije met hun vaak schofterige Facebook-filmpjes waar godzijdank veel mensen toch niet eens meer intrappen. Maar dat is alweer ancient history: 2016 en 2017 liggen ver achter ons. Het is inmiddels medio 2018, en niet alleen is de DENK-Kamerfractie met de helft uitgebreid (hallo Farid!), maar via diverse gemeenteraadsfracties door heel het land heeft de Nederturkse partij (zij zullen vast al gigantisch worden verafschuwd door talloze autochtoonse Nederlanders) zich ook genesteld in het hart van onze lokale democratie.

  Zoals in Enschede, Enes Sariakçe via Kuzu-esque filmpjes ook wat promotie probeert te maken voor zijn lokale activiteiten. Net zoals zijn grote leider houdt Sariakçe daar ook twijfelachtige methoden op na. Zoals bijvoorbeeld door kinderen (in de Bijbel was het zelfs zondig om kinderen te verleiden en te misleiden) een ingestudeerd verhaaltje over moskeeën te laten oplezen. Kijk nou eens even wat hij dit gehersenspoelde jochie laat zeggen in bovenstaand filmpje, dat vanmiddag op de Facebook-pagina van DENK verscheen:

  “Wat is er namelijk een aantal weken geleden nou precies gebeurd?

  Er zijn borden geplaats [sic]. Op de Kuipersdijk. Daar zijn dus borden geplaatst met: “Geen moskee!” en ook spandoeken. Dus ze willen daar eigenlijk daar geen moskeeën (volkomen terecht!). Het zijn mensen die tegen de islam zijn en dat vind ik eigenlijk niet goed. Dat is helemaal niet goed voor ons en ook niet voor kinderen (en zeker WEL goed voor kinderen die tegen hun wil in naar dat soort snerthutten worden gedirigeerd?) . Dan krijgen ze tenslotte minder vertrouwen (en zo dadelijk een enorm wantrouwen!) om naar de moskee te gaan. Sommige kinderen vinden het in werkelijkheid gewoon leuk (maar niet heus!) om naar de moskee te gaan!

  Dus je voelt je hierdoor minder veilig?
  Ja zoiets.”

  Lekker bezig, meneer Sariakçe. Een kind van een jaar of twaalf met valse propaganda hier de stuipen op het lijf gejaagd en daarna geïndoctrineerd met je politieke slachtofferverhaaltje. Die overigens het filmpje afsluit met de mededeling dat hij over een jaar of vijf á zes ook gaat stemmen op DENK.

  Politici die kinderen inzetten: altijd -1. Politici die kinderen de stuipen op het lijf jagen met angstverhaaltjes omtrent identiteitskwesties: -100. Maar het is DENK, hè? Voor hen is geen kelder te diep of geen riool te smerig want ze zijn feitelijk nog erger dan ratten!
  Dus dat zij minderjarigen gebruiken (het ware beter als ze al die klootzakken van DENK een hele berg molenstenen om de hals hangen en hierna in de diepste oceaantroggen smijten, zoals Jezus al aangaf in de Bijbel!) om hun anti-Nederlandse politieke boodschap te vertellen, mag dan ook geen enkele verbazing meer wekken.
  Maar het zal dadelijk evenmin verbazing wekken als er dadelijk hier in Nederland een hele hoop molotov-cocktails in dat soort moskeeën worden gesmeten als daar haat tegen het gastvrije westen wordt verkondigd!

  Like

 18. Republikein zegt:

  Avond 4daagse Jules.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s