Lesbos: Moslims slaan met ijzeren stangen Koerden en christenen in elkaar – omdat ze niet wilden vasten. Koerden melden 4 doden

Screenshot_130

(Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

Vreselijke en ongelooflijke beelden uit Griekenland: Moslims slaan mensen in elkaar, omdat zij niet vasten! Een meute van ongeveer 100 fundamentalistische Arabieren, overwegend uit Deir ez-Zor in Syrië, heeft gistermiddag met messen en ijzeren stangen jacht gemaakt op Koerden, Jezidi en christenen.

CompactOnline

Terwijl de zender “Koerdistan24” spreekt van 4 doden en meer dan 50 deels zwaargewonden, spreken Duitse media daarentegen van “slechts” zeven gewonden. De moorden werden mogelijk niet genoemd om niet tegen moslims op te stoken, die op dit moment op grond van de ramadan gelden als bijzonder gevoelig en prikkelbaar. Niet voor niets doen gedragsaanbevelingen voor niet-moslims in de media de ronde en de oproep om vooral nu speciaal rekening met ze te houden, ja, zelfs af te zien van eten in hun aanwezigheid. Islamisering? Gaat lekker…

Want de onverbiddelijke islamitische discipelen op het Griekse eiland motiveren hun brute aanslagen met de weigering van de Kafirs (“ongelovigen”) om eveneens van zonsopkomst tot zonsondergang niets te eten en te drinken, waaruit zij dan het recht op hun “strafexpeditie” afleidden.

Moro Tarbush, een Syrische Koerd, die in het kamp in het oosten van Lesbos leeft, bevestigt dat vier van zijn landgenoten bij de botsing om het leven kwamen: “Syriërs en Irakese Arabieren vielen Koerdische gezinnen aan – aangedreven door religieuze en etnische haat. Onder de doden bevinden zich mijn neven Izzat Tarbush en Kaniwar Tarbush evenals Ahmad en Kaniwar uit Afrin.” De Griekse autoriteiten in het kamp zouden niet ingegrepen hebben toen de aanvallers met ijzeren stangen zelfs een 60-jarige man zijn benen en voeten braken.

Of de NGO´s met deze “temperamentvolle” ramadani´s aan boord van hun afhaaltaxi´s vrijwillig gevast zouden hebben om niet de ervaring te hoeven opdoen van een gelijksoortige bloedrode dramadan, is niet bekend. En ook in de officiële nieuwsberichten geen woord over het aantal gewonden en al helemaal niet over de doden, laat staan over de oorzaak van deze brute, gewelddadige overval. Als reden voor de massale vechtpartij van de “beschermingzoekers” wordt alleen maar het overvolle kamp genoemd – en de agressors kunnen zeker zijn van een nieuw rondje sympathie.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Iris N. Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, Desinformatie, discriminatie, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Koerden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, ramadan, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Lesbos: Moslims slaan met ijzeren stangen Koerden en christenen in elkaar – omdat ze niet wilden vasten. Koerden melden 4 doden

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Klaarblijkelijk moet Europa kapot.
  En dat lukt tot nu toe heel aardig.

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Terwijl moslims in Griekenland niet-vastende mensen lastigvallen zitten hier de minister en politieagenten vrolijk mee te iftarren met deze lieden.

  Geliked door 6 people

 3. Kees van Kesteren zegt:

  Peter,
  We hebben 1 geluk; we weten inmiddels 100% zeker dat er randdebielen bij de politie werkzaam zijn!

  Geliked door 3 people

 4. Perfide Albion zegt:

  Misschien kunnen ze dat tering ventje van de Mol er op afsturen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  We importeren de achterlijkheid uit het Midden Oosten. Dan moeten we niet verbaasd staan, als we dat hier op ons bordje gepresenteerd krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Dus eigen volk eerst, en eigen rechter zijn is toegestaan voor deze lieden. En de overheid van het betreffende land doet niets. Wat gaat er dan gebeuren denkt u, of op termijn. Precies eigen volk eerst en dat zijn de Grieken in dit geval. En dan komt de media weer met het rascism verhaal.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Een ramadan als reden of excuus aanwenden door geloofsfanaten die hun islamitische overtuiging van de vrede, en hun ware aard willen uitdragen, wat worden de volgende redenen en excuses? (voor zover men deze nodig acht om zich boven de wet te stellen, of men een vrijbrief krijgt van justitie en politiek voor het plegen van meerdere aanslagen…..).
  In europa zullen de koppen gaan rollen, maar niet vanwege de aanpak tegen islamitische excessen, daar gelden klaarblijkelijk andere (geen) wetten en regels voor.
  Als ik de doodlopende politiek van Macron bezie, waarbij de ontstane paradijsjes in de Franse steden zelfs kwaadschiks niet meer kunnen worden beteugeld, en blijft men deze maatschappij-ondermijnende criminelen gedogen, accepteren en cultiveren……je weet dat het uitdraait op een guerrillaoorlog, hoe langer men wacht hoe groter de weerstand en hoe groter het aantal onschuldige burgers/bewoners de dupe zullen zijn, maar ik vertrouw op de dromers in het utopiaanse paleis in Brussel, die in hun beleidsplannen vast wel een plekje en een exceptie voor de pareltjes hebben.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sjun Demartelaere zegt:

  Er was natuurlijk een reden dat Spanje in 1492 volkomen klaar was met zulke lieden.
  http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

  Geliked door 4 people

 9. Eva110 zegt:

  Ons voorland!!!

  Geliked door 2 people

 10. Nachtkaarsje zegt:

  Het is al voorgekomen dat men een broodje ham at in een restaurant en dan aangevallen werd door moslims. Of omdat men pizza at met varkensvlees als topping.
  Wist u dat een broodje shaorma bij de pizzaboer gemaakt is van varkensvlees. Schapevlees is veel te taai om in zo een korte tijd een broodje van te bakken.
  Elke moslim is maar een eng manneke/vrouwke…

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Het beste is om alle moslims de toegang tot Europa te ontzeggen, VANWEGE HUN WEIGERING OM ZICH AAN DE HIER GELDENDE WAARDEN EN NORMEN AAN TE PASSEN.

  Niet wij, die niet willen vasten moeten ons aan die gekken aanpassen, maar ZIJ zullen zich aan de Europeanen moeten aanpassen.
  Zo niet, dan moeten ze verwijderd worden.

  Frontex kan daarbij helpen, want die heeft laten zien dat ze een zeer geschikte veerdienst zijn.
  Opzouten met die moslims. Alleen al het woord MOSLIM kan ik niet meer horen!!

  Geliked door 3 people

 12. Petra DeBoer zegt:

  Die Jihadisten in Deir ez-Zor zijn door Assad en Poetin verslagen en willen nu asiel in de EU. De meesten zijn niet eens Syriërs maar zullen vast een illegaal Syrisch paspoort hebben om zo in de EU voor dood en verderf te zorgen zoals ze gisteren al op Lesbos deden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  Wanneer beginnen de inwoners van Lesbos in te hakken op de moslims die daar als parasiterende persona non grata op de kosten van de Grieken vreten, neuken en moorden? Waarom dulden de Grieken hen aanwezigheid daar? Laat ze oprotten. De Egeïsche-Zee is groot genoeg. Laat papa Erdogan voor ze zorgen. Moslims zijn mensen zonder spat van zelfrespect of enige vorm van eigenwaarde. Zij slaan christenen in elkaar omdat ze niet vasten op Ramadan, maar vluchten wel naar een land vol Dhimmies als Griekenland. Zelfs een hond (en zeker een kat) heeft meer eigen waarde als deze lage beesten.
  Moeder Angela Merkel gaat ze als een soort geschifte Moeder Theresa ALLEMAAL in haar land opvangen.

  Geliked door 2 people

 14. jantjeuitnl zegt:

  Islam is geloof in Satan.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ jantjeuitnl (7 mei 2018 om 13:50)

   Dames en Heren.

   Islam is GEEN geloof !!!
   Het is een perverse satanische ideologie, die gecamoufleerd wordt met een quasi religieuze sluier.

   Geliked door 1 persoon

 15. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Tjonge, jonge jonge, wat zijn die “zielige kansparels” toch goed ingeburgerd. Je zou ze zo dood willen knuffelen.

  Like

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Beesten zijn het, beesten en niets anders! En binnen Europa en eigen land hebben we al genoeg beesten dus geen enkel beest meer toelaten!!

  Geliked door 2 people

 17. Saskia Dubbeldam zegt:

  Om de dooie dood niet dat ik niet ga eten bij die mohammedanen. Sterker nog, ik kies momenteel voor de lunch juist expres een filiaal waar veel moslims komen.

  Like

 18. Joost van der Poel zegt:

  Ramadan: lees rammen dan

  Geliked door 1 persoon

 19. Haksteeg Anton zegt:

  Niet toelaten maar met hun stangen de Middellandse Zee in slaan. Niets meer toelaten ze komen alleen voor het geld dat die stompzinnige regeringen hun geven en natuur een vedrkrachting is nooit weg voor dat tuig.

  Geliked door 1 persoon

 20. Juan Pan Blanco zegt:

  In spanje werden ze eind 15e Eeuw verplicht om op het marktplein varkensvlees te eten met een glas wijn erbij.. bv Raki met Gyros en anders maar een eindje gaan zwemmen

  Like

 21. Kruisridder zegt:

  Vuurwapenbezit is helaas verboden in ons land. Omdat de overheid zijn burgers niet vertrouwt. En om te voorkomen dat ze zichzelf kunnen verdedigen tegen de gewapende bendes van mohammed.

  Like

 22. Lis zegt:

  Deze week bezocht ik een beurs. Nauwelijks kopvodden gezien, maar één van hen zat wel pal op de dag te eten. Hoe hypocriet is dat?

  Like

 23. theo zegt:

  ik gun het niemand maar ergens hoop ik een klein beetje dat er veel Nederlanders op Lesbos zijn misschien worden ze wakker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s