Paul Weston: Groot-Brittannië is nu een echte politiestaat

Screenshot_124

(Door: Paul Weston – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Er zijn een aantal rechtszaken in Groot-Brittannië die onderhevig zijn aan beperkingen in de verslaggeving. Een flink percentage hiervan – en we weten echt niet hoeveel – heeft betrekking op processen betreffende groepsverkrachtingen door moslims, dat denk ik tenminste wel. Tommy had een voorwaardelijke straf van 13 maanden gekregen, omdat hij al eerder verslag had gedaan van een groepsverkrachtingsproces, waarbij gold dat er restricties in  de verslaggeving moesten worden toegepast. Met andere woorden, als hij de wet opnieuw zou overtreden, dan zou hij alsnog die straf moeten uitzitten.

Ik weet niet zeker of de rechtszaak waarover hij verslag deed toen hij werd gearresteerd, ook een zaak was waarvoor beperkingen golden, maar als dat zo was (en ik denk dat dit juist is), dan is de politie, voordat die actie onderneemt, verplicht om een waarschuwing af te geven. Pas als de waarschuwing wordt genegeerd, mag ze tot actie overgaan. Nogmaals, ik weet niet zeker wat hier is gebeurd.

Maar de politie maakte geen melding van beperkingen in de verslaggeving of van minachting voor de rechtbank; ze arresteerden hem vanwege “verstoring van de vrede”, wat een totaal verzinsel lijkt te zijn en wat daarom onwettig is. Zijn onmiddellijke verhoor en veroordeling suggereren dat dit een geplande actie van de politie was (en van onze fijne regering) om hem de mond te snoeren.

Om de acties van een totalitaire staat nog meer te versterken, is er nu een beperking van de verslaggeving met betrekking tot zijn arrestatie in werking gesteld. Tommy is op vrijwel dezelfde manier “verdwenen” als talloze anderen in echte totalitaire regimes in het buitenland werden weggewerkt, maar ik denk dat dit de eerste keer in Engeland is dat een burger op zo’n schaamteloze manier is “verdwenen”.

Wat nog meer afschuw inboezemt, is de totaal passieve manier waarop deze groteske daad van totalitarisme is ontvangen door onze media en door de zogenaamde handelaren in burgerlijke vrijheden, die geen van allen ook maar een gemompel van afkeuring hebben geuit terwijl ik dit schrijf.

Koppel dit aan de video-opname van de vrouw die een paar dagen geleden door de politie werd gearresteerd, die dreigde haar met geweld het zwijgen op te leggen [haar arm te breken] als zij weigerde haar tas te openen – “Verzet je niet tegen ons!”. Verzet je niet tegen ons!” En ik denk dat het heel duidelijk is dat de regering, gezien de keuze die zij heeft om de islam te vernietigen of diegenen die de islam in twijfel trekken, ervoor gekozen heeft om de laatsten te vernietigen.

Dus is het fatsoenlijke, democratische Groot-Brittannië, waar ik in ben geboren, nu verdwenen. Ik waarschuwde enkele jaren geleden voor de richting die de Britse politie was ingeslagen (“Het multiculturalisme heeft de Britse politie kapotgemaakt“) en het is tijd dat we beseffen dat Groot-Brittannië nu een echte politiestaat is.

Naarmate de islamitische dreiging demografisch en door middel van geweld groeit, zal de greep van de politiestaat ten opzichte van de dissidenten toenemen. Groot-Brittannië heeft drie progressieve routes die daar nu voor open staan: de eerste; onderwerpt u zich aan de staat. De tweede; onderwerpt u zich aan de islam, nadat de staat zich heeft overgegeven aan de islam. De derde; voer het volgende decennium een revolutie door om de twee voormalige routes van richting te doen veranderen.

Ik denk echter niet dat dit gaat gebeuren. Ik denk dat het met Groot-Brittannië als land, als cultuur en met de mensen is gedaan. Onze enige hoop om revolutionair denken te bereiken, is via een totale economische ineenstorting. Als we honger hebben en het koud hebben, kunnen we heel misschien boos genoeg worden om in opstand te komen. Op dit moment kunnen we echter naar de zonovergoten stranden van Ibiza vliegen en stomdronken worden, zelfs als ons land en alles waar het voor staat door barbaren uit de 7e eeuw in toenemende van ons wordt gestolen, in samenwerking met onze binnenlandse VERRADERSKLASSE.

Tommy was een bedreiging voor de verradersklasse, dus hebben ze hem verwijderd. Hij zal niet de laatste zijn.

Bron:
https://gatesofvienna.net
Door: Paul Weston

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Paul Weston: Groot-Brittannië is nu een echte politiestaat

 1. guusvelraeds zegt:

  Ik begrijp de video opname niet van de zwarte vrouw die in Alabama (United States) wordt gearresteerd omdat ze de inhoud van haar tas niet wil laten zien. De connectie met Tommy Robinson ontgaat me helemaal. Tevens vraag ik me af wat deze Amerikaanse politie agenten te maken hebben met de situatie van het politiekorps in het Verenigd Koninkrijk.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De heersende klasse doet het in de broek voor islamitische opstanden. Want inmiddels hebben ze zoveel moslims binnen gelaten dat de kritische massa voor georganiseerd geweld al lang overschreden is. Dat is de oorzaak dat elke kritiek op de islam en haar aanhangers in de kiem gesmoord wordt.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Churchill where are you ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  In 40-45 hadden we het ondergrondse verzet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gezien de intenties van Brussel Eu komt de vraag “wie volgt”.

  Like

 6. Thom zegt:

  De schrijver heeft het over:

  Koppel dit aan de video-opname van de vrouw die een paar dagen geleden door de politie werd gearresteerd, die dreigde haar met geweld het zwijgen op te leggen [haar arm te breken] als zij weigerde haar tas te openen – “Verzet je niet tegen ons!”. Verzet je niet tegen ons!” En ik denk dat het heel duidelijk is dat de regering, gezien de keuze die zij heeft om de islam te vernietigen of diegenen die de islam in twijfel trekken, ervoor gekozen heeft om de laatsten te vernietigen.

  Het gaat om deze video.

  De mevrouw in kwestie was samen met anderen in Alabama in het Alabama Waffle house in Amerika dus niet in Groot-Brittannië in een restaurant zelf meegebrachte alcohol aan het drinken. Om die reden moest ze haar tas open maken.
  Het had wel wat minder gekund door de agenten, maar met Groot-Brittannië en de islam heeft het niks te maken.
  Wat Robinson betreft, dat is gewoon staatsterreur van de staat zelf in Groot-Brittannië.
  De Britse staat als terrorist.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Gewelddadig gedrag van de politie?

   Like

   • kampersrene zegt:

    Inderdaad wat moest de politie dan doen ” veronschuldig ons , zwarte madam omdat we U lastig vielen !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Je kan ze niet hard genoeg aanpakken.
    Stel je voor, in ’n restaurant je eigen zelf meegebrachte alcohol drinken.
    Dat Nederlanders als ze ergens kamers hebben gehuurd….
    Da’s héél wat anders want dat zijn dan hun eigen aardappelen en groenten die ze meegebracht stiekum op het balkon koken, als ze op vakantie gaan.
    Hun broer brengen ze ook mee…

    Maar dit.
    Nee….!

    Like

 7. Trucker zegt:

  “…politie, voordat die actie onderneemt, verplicht om een waarschuwing af te geven. Pas als de waarschuwing wordt genegeerd, mag ze tot actie overgaan…”

  Ik denk dat Paul Watson zich vergaloppeerd in wat ik hierboven heb uitgelicht, politie is in niks er aan gehouden om een “waarschuwing” te geven voor ze overgaan tot in hechtenis neming.
  Als mijn geheugen mij niet in de steek laat is het in eurabia zo dat politie enkel de verplichting heeft bij gebruik van een vuurwapen te sommeren of te waarschuwen, dan moeten ze (in theorie) eerst een “waarschuwingsschot geven” maar ik schrijf dan ook theorie.
  Verder is het zo dat een politie ambtenaar steeds een evaluatie kan maken of de overtreding ernstig genoeg is of het volstaat met een waarschuwing –>maar dit is geen vastomlijnde wet.
  Speciale eenheden gebruikt nooit waarschuwingsschoten (die zijn op zichzelf reeds de levende waarschuwing 🙂 ).

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trucker.
   Lees mijn reactie op 17.25 uur en verheug je.
   Kan het jou wat schelen.
   Je weet hoe ze daar in NL bekend staan.
   Sinds ik in Vlaanderen woon heb ik het verschil pas goed leren kennen.
   Da’s echt waar.
   Enfin, we hebben het er nog wel eens over.

   Like

   • Trucker zegt:

    ik weet van Nederlanders in de zomer hun caravan volplempen (zelfs de piepers gaan mee 🙂 )
    Heb er in mijn loopbaan talloze gezien op hun kant of letterlijk aan flarden gereten, de Nederlanders pikte ik er zo uit, dan lag de weg als was een reefer (koelwagen) op de kant gegaan en zijn lading verloren 🙂
    Heb er veel geweten die aan de kant moesten en de bascule op en dan waren ze boos want caravan mocht voor de helft uitgeladen worden (“waarom heeft u aardappelen mee” is meer als eens gevraagd 🙂

    Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Men bouwt aan een totalitarisme, propt er een explosieve ideologie tussen en verwacht dat het slaafs-gemaakte volk alle veranderingen maar slikt en accepteert, het kruitvat met de vele korte lontjes word steeds zwaarder, het explosiegevaar alsmaar groter, de vonk zal niet lang op zich laten wachten.

  Geliked door 1 persoon

 9. paulzwueste zegt:

  Of er in GB ’n revolutie zal uitbreken?
  Wie zal het zeggen?

  Het is namelijk ’n eiland, en zoals je weet is er op eilanden veel meer mogelijk dan op het vaste land.
  Het begint al met “schiereilanden”.
  Dat zijn eilanden die eigenlijk niet helemaal, of eigenlijk helemaal niet, eiland zijn, maar wel als zodanig worden beschouwd door diegenen die er wonen, maar die maar niet los kunnen komen
  Als je dan ’n ècht eiland hebt kan je pas ècht helemaal los.
  Zowel naar de ene als naar de andere kant van het eiland.
  Dat is de reden dat de mensen die op ’n eiland wonen ook helemaal anders zijn dan de mensen die op het vasteland wonen.
  Dáár kan je niet naar de ene of de andere kant.
  Daar is maar een kant en dat is de zèlfkant.
  Nou kan je daar geen kant mee uit, dus wij weten dat het bij ons op het vasteland ’n revolutie zal worden van heb ik je daar.
  Maar op dat GB-eiland weet ik het zo net niet.
  Ik denk dat de blanken die daar wonen allemaal naar ons zullen komen om asiel te vragen.
  Maar net zoals de blanke Zuid-Afrikanen zullen ze bij ons niet gewenst zijn.
  Het zijn namelijk blanken die niet zielig zullen zijn.
  Heel zielig voor die lui maar zo zit het.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Er zijn – geloof het of niet – al heel veel Britten die naar Duitsland emigrereen en zelfs Duitser worden.

   De linkse Britten denken blijkbaar dat het hier een paradijs is.

   https://nos.nl/artikel/2233176-recordaantal-britten-vraagt-duitse-nationaliteit-aan.html

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat is leuk.
    Dan kunnen ze in de volgende oorlog samen met de Duitsers tegen de zogenaamde “Engelsen” vechten en al die grote “Engelse” steden eens met brandbommen verkolen.

    Like

  • Trucker zegt:

   ik zou mijn aandelen beleggen in de de optie niks revolutie.
   Poepsimpel geld scheppen daarna op de beurs 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Als het bloed door de straten stroomt haal je de hoogste winsten op de beurs.
    Wapenindustrie en wederopbouw moet je dan kiezen.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Hendrikush en Trucker.
    Kennen jullie de films van Fassbinder over de tijden vlak na WOII in DE.
    Nou die zijn ècht helemáál de moeite waard!
    Over hoe je snel héél véél geld kunt verdienen over de verkoolde uiteengereten lijken van al die Duitsers die Hitler en het NS geloofden en hun leven er voor gaven.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ hendrikush zegt:28 mei 2018 om 13:37

    Dat betwist ik helemaal niet, mijn reactie was eerder ironie inzake de door velen gewenste “revolutie” en voor sommigen zelfs (nog een stapje verder) burgeroorlog.
    Precies of ze nog in de vorige eeuw leven, net wat er met Robinson is gebeurd bewijst hoe snel en efficiënt de overheid kan (EN ZAL) optreden tegen (wat zij beschouwen als) storende elementen.
    Alleen krijg je dat niet uitgelegd aan de wishful thinking generatie, die peinzen dat het is zoals in de cinema 🙂

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  Klopt, we zijn verloren.
  De mohammedaan geniet wonderbaarlijke bescherming.

  Like

  • Visje zegt:

   Dit was zijn misdrijf:

   De radicaal-rechtse Robinson was naar Leeds gereisd om filmend voor zijn Facebook-pagina verslag te doen van een proces tegen mannen die terechtstaan wegens het aanranden en verkrachten van minderjarige vrouwen. Het gaat om een van de vele seksbendes die de afgelopen jaren acties zijn geweest in diverse steden, met name in Noord-Engeland. Robinson was, als burgerjournalist, de enige verslaggever ter plekke. Zeven politieagenten pakten hem op wegens het verstoren van de openbare orde en opruiing. Vorig jaar was hij al eens in Canterbury gearresteerd en veroordeeld bij een soortgelijke situatie.
   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/rechter-beveelt-pers-niet-over-zaak-robinson-te-berichten-via-sociale-media-komt-toch-naar-buiten-dat-de-anti-islam-activist-de-cel-ingaat~b105fdbe/

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Elisah.
   Dat is wel héél erg pessimistisch geschreven.
   ik geloof daar helemaal niets van.
   Voorlopig zwelt het verzet tegen de arrestatie van Tommy aan en aan.
   Het zal helemaal aan de houding van May c.q. regering liggen of dit de vonk zal zijn die in het kruitvat zal slaan of niet.
   Aangezien het risico voor bepaalde hooggeplaatste regeringspersonen te hoog is om Tommy in de gevangenis iets te laten overkomen, denk ik dat ze ’n tussenoplossing zullen vinden in spoedige voorlopige vrijlating, die later omgezet wordt in seponeren van de aanklacht wegens een of andere lulsmoes.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ paulzwueste:28 mei 2018 om 11:49

    lees (als het vrijgegeven is) dit 😉
    Trucker zegt:
    Je reactie is in afwachting van moderatie.
    28 mei 2018 om 19:23

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Trucker . Kan helaas niets vinden.

    Like

 11. Merel zegt:

  De britse regering weet heel goed hoe fout ze zijn door het misbruik van jonge meisjes jaren te ontkennen. Ze hebben immers ook opvoeding genoten van normale ouders.En nu moeten ze door het stof en daar hebben ze geen zin in en daarom laten ze iemand uit het volk bloeden, dat heet martelaarschap

  Like

 12. “Tommy had een voorwaardelijke straf van 13 maanden gekregen”
  Naar mijn beste weten was de voorwaardelijke straf 3 maanden. Hij heeft er 10 maanden bovenop gekregen.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat massa verkrachtingen door import Engelsen feitelijk worden toegestaan .Als iemand die verschikking in het daglicht plaatst …..wordt hij opgesloten !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Jules Vismale zegt:

  Dan hebben de politieagenten die mij ooit eens aanhielden in Londen (2007) en Chemnitz (2014) alleen NIET zoveel geluk gehad als ze dachten dat ik explosieven of anti-islam-literatuur in mijn tas dachten aan te treffen! Ze vonden daar tenslotte alleen maar strips van Donald Duck, Mickey Mouse, Lucky Luke, Paling & Ko, Suske & Wiske, Peter Pan, Asterix & Obelix enz. in en die lui hebben toen wel mooi voor schut gestaan! Helaas leken de politieagenten in Chemnitz in hun handelen net op de Gestapo en een politieagent in Amersfoort kon mij niet eens bekeuren toen ik daar door een “voetgangersgebied” reed daar hij toen zelf op een motor reed!
  En denken ze daar in Engeland soms dat ze kunnen winnen van de islam-critici of dat de islam van hen wint? Want ik heb op een behoedzame wijze uit allerlei strips, tekenfilms, de geschiedenis en het dagelijkse leven een wijze les geleerd: “Zelfs wie steeds maar wedstrijden, spelletjes, oorlogen, sportevenementen enz. wint kan later alsnog een groot verliezer worden omdat de desbetreffende prijs erg zwaar zal tegenvallen!”

  Like

 15. Elisah zegt:


  Online censuur van alles betreffende tommy.

  Like

 16. Jan zegt:

  BBC wil meer zemelende en etterende negers en geitenneukers zodat de kijkcijfers nog verder dalen. Te veel blanken

  (klassieke debiele neger op 2:32)

  Like

 17. Jan zegt:

  Islamofiele Cameron meent Trump te moeten voorlichten: Dat islamitische terreur een botsing is tussen christendom en islam is onzin

  https://www.jihadwatch.org/2018/07/former-uk-pm-david-cameron-lectures-donald-trump-it-is-wrong-to-project-terrorism-as-christianity-islam-clash

  Khan: Terreur hoort bij het stadsleven

  Like

 18. Jan zegt:

  Paul Weston gearresteerd wegens citeren Winston Churchill

  Arrested for quoting Winston Churchill: European election candidate accused of religious and racial harassment after he repeats wartime prime minister’s words on Islam during campaign speech

  Paul Weston was arrested on the steps of Winchester’s Guildhall
  Chairman of Liberty GB was detained on suspicion of racial harrassment
  He quoted a passage from Winston Churchill’s 1899 book The River War

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2614834/Arrested-quoting-Winston-Churchill-European-election-candidate-accused-religious-racial-harassment-repeats-wartime-prime-ministers-words-Islam-campaign-speech.html

  How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries, improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live.

  A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement, the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.

  Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen; all know how to die; but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world.

  Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith.

  Citaten uit ‘The River War’

  Zie ook https://winstonchurchill.hillsdale.edu/churchill-on-islam/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s