AfD-demonstratie in Berlijn: aantal deelnemers enorm naar beneden gemanipuleerd

Screenshot_164

(Door: Heiko Schrang – Vertaling: E.J. Bron)

Als je de officiële media mag geloven, dan stond gisteren in Berlijn een kleine groep van 5000 AfD-aanhangers tegenover een overweldigende meerderheid van 25.000 demonstranten. Waarom worden de reële aantallen in de media verzwegen?

epoch times

Omdat het in het tijdperk van de massamanipulatie steeds belangrijker wordt om alles met eigen ogen te controleren, heb ik de zaak zelf bekeken. Ik zag meteen dat er minstens tweemaal zoveel mensen op de AfD-demonstratie waren.

Op grond van mijn eigen ervaring weet ik waarover ik het heb. Deze indruk werd ook door de politie bevestigd. Op mijn vraag naar het aantal deelnemers antwoordde een agent dat er ongeveer 10.000-12.000 demonstranten aanwezig zou den zijn.

Waarom echter worden deze aantallen in de officiële media verzwegen? Kan het zijn dat men bang is voor de onvrede in de bevolking vanwege de politiek van de afgelopen jaren?

Het is een feit dat volgens “Spiegel-Online” inmiddels 64% van de mensen ontevreden is met de regeringspolitiek. Het is eveneens een feit dat de mensen al voor de manifestatie door de verslaggeving van de vooraanstaande media werden geïntimideerd. Moet op deze meerderheid uiteindelijk de indruk gewekt worden dat zij slechts een kleine minderheid vormt?

Desondanks kwamen er meer dan 10.000 mensen opdagen, die burgermoed blijkbaar belangrijker vonden dan de doelbewust aangewakkerde angst. Zodoende bracht een brede selectie uit de bevolking tot uitdrukking dat ze de leugens van de politiek zat zijn. Tegelijkertijd werd het aantal anti-demonstranten enorm opgeklopt.

Je moet bedenken, dat circa 20.000 van de officieel 25.000 “anti-demonstranten” afkomstig zijn uit de zogenaamde clubscene, mensen dus, die sowieso van vrijdag tot zondagnacht feest vieren. Die zijn alleen maar daarom de straat opgegaan, omdat alle clubs in Berlijn vanwege de AfD-demonstratie gesloten waren. Ze vierden op straat een soort love-parade.

Blijven er dus eigenlijk maar 5000 echte anti-demonstranten over. Die bovendien door vakbonden, partijen, kerken en NGO´s met bussen gebracht werden. Waard om te begroeten, is het feit dat de dag, anders dan verwacht, grotendeels vreedzaam verliep.

Na tijd vroeg ik netjes aan een anti-demonstrant wat voor hem eigenlijk de aanleiding was om mee te doen aan de manifestatie. Hij antwoordde me: “Duitsers zijn genetisch aangelegde moordenaars. Ze zijn voor bijna alle oorlogen in de wereld verantwoordelijk. Daarom moet het Duitse volk afgeschaft en door een diverse, multiculturele samenleving vervangen worden.”

Verbaasd vroeg ik hem hoe hij dat wist. Daarop antwoordde hij dat inmiddels iedereen dit toch weet en dat dit de gangbare mening op zijn universiteit zou zijn.

Dat verklaart waar spreuken zoals “Deutschland verrecke!” of “Nie wieder Deutschland!”vandaan komen.

We zouden ons echter niet moeten laten misleiden door de door de machtigen gewenste programmering, maar ons op datgene concentreren wat ons eigenlijk verbindt.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Heiko Schrang

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "Lügenpresse", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op AfD-demonstratie in Berlijn: aantal deelnemers enorm naar beneden gemanipuleerd

 1. willie zegt:

  “Duitsers zijn genetisch aangelegde moordenaars. Ze zijn voor bijna alle oorlogen in de wereld verantwoordelijk. Daarom moet het Duitse volk afgeschaft en door een diverse, multiculturele samenleving vervangen worden.”
  En wat dan met die ”diverse multiKUL ”?? Ik zou eerder van hen beweren dat daar t moorden in hun genen zit, Feiten en gebeurtenissen ZAT te vinden: elke dag komen er moordpartijen bij

  Like

  • paulzwueste zegt:

   (verwijderd door de webmaster wegens overtreding van blogregel 4)
   Het Duitse volk is een volk waarvoor iedereen respect moet hebben.
   En ik ga niet in detail en in discussie met ’n rasechte fascist zoals jij.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Toch lijken niet alle Duitse media de info te willen verdoezelen………
  * * *

  BILD verlangt Antworten von der Politik: Warum wurden die Killer nicht abgeschoben? Sie könnten noch leben

  Mia († 15), Ayesha († 1), Lica († 33) und Maria († 84) könnten noch leben, wenn die Behörden in Deutschland und anderen europäischen Ländern nicht versagt hättenFoto: Polizei Berlin, Privat, privat

  Like

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Wat een volk die Duitsers alweer barst het van leugenaars die tegen de AfD zijn dat volk zxal nooit echt vrede aan kunnen zeker niet met zgn “leiders” als Merkel

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Haksteeg.
   Het komt best in orde.
   We moeten allemaal door de problemen heen.
   De Duitsers zijn zeker gehandicapt door hun verleden.
   Geef ze tijd.
   Tijd is het enige middel dat alles weer goed maakt.

   Like

 4. koosv8 zegt:

  Die gangbare mening op de universiteit, waar die meeloper het over heeft dat kan ik wel geloven. Deze hoog geleerde heren en dames zijn academisch misvormd en niets anders.

  Geliked door 1 persoon

 5. Feniks zegt:

  De anti demonstranten zijn zoals velen van ons, misleide mensen.
  Ook zij zijn getrapt in de val van de intelligente zionisten/ khazaren.
  Wiens doel het is om een NWO REGERING en het onderdrukken van de wereldbevolking te realiseren.

  Like

 6. Nachtkaarsje zegt:

  Quote “Na tijd vroeg ik netjes aan een anti-demonstrant wat voor hem eigenlijk de aanleiding was om mee te doen aan de manifestatie. Hij antwoordde me: “Duitsers zijn genetisch aangelegde moordenaars. Ze zijn voor bijna alle oorlogen in de wereld verantwoordelijk. Daarom moet het Duitse volk afgeschaft en door een diverse, multiculturele samenleving vervangen worden.”

  Verbaasd vroeg ik hem hoe hij dat wist. Daarop antwoordde hij dat inmiddels iedereen dit toch weet en dat dit de gangbare mening op zijn universiteit zou zijn.” Einde quote

  Wat doen ze met onze kinderen? Wat een enorme verdwazing.
  Ik zag van de week een doku over de hitlerjugend. Die kinderen werden van 1933 tot 1945 op scholen en universiteiten ook geindoctrineerd en waren aan het eind van de oorlog zo verdwaasd dat ze ervan overtuigd waren dat ze de oorlog nog zouden winnen, en ze wouden sterven voor hun held en god; Hitler. Kinderen van 12 tot 16 jaar die in aangepaste uniformen, want zo klein waren ze er niet, opgesteld werden aan het westelijke en oostelijke front. Ze waren de meest fanatieke strijders en ook de barbaarsten, want ze deden onuitsprekelijke dingen jegens andere “mensen”.
  Heden ten dage zie je hetzelfde gebeuren. Je zou haast sympathie krijgen voor Pol pot. Hij zag het goed, maar zijn oplossing was er eentje van een onbegrensde barbarij.
  De hoog opgeleidde mensen in het westen, naar het huidige westerse model van de afgelopen 50 jaar geeft ons generaties van kinderen die niet meer op een normale manier na kunnen denken.
  Ik zou zeggen; ouders haal uw kinderen van school en houd ze thuis. Geef thuis onderwijs. Haal ze van de kleuterschool, haal ze van de lagere school. Haal ze van het voortgezet onderwijs af en motiveer ze niet meer om naar een universiteit te gaan.
  Dan hebben we na een aantal jaren dan geen hoog opgeleidde mensen meer, maar wel intelligente… Die zelf kunnen nadenken.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Opvoeding kun je niet alleen aan de school overlaten. Opvoeding kun je ook niet alleen aan de ouders overlaten.
   Luister naar je kinderen; praat met je kinderen; geef tegengas waar dat nodig is en houd vertrouwen in het oordeelsvermogen van je kinderen.
   Zo ben je zelf ook groot geworden.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    “…Opvoeding kun je niet alleen aan de school overlaten. Opvoeding kun je ook niet alleen aan de ouders overlaten…”

    Het is altijd zo geweest dat je je opvoeding van je ouders krijgt (kreeg), de school is er om je op te leiden niet om je “op te voeden”.
    Helaas is het ook zo dat er ouders bestaan (in de hedendaagse maatschappij meer als vroeger) die geen benul hebben hoe kinderen op te voeden omdat ze zelf geen genoten hebben.
    Zelfs dan pleit ik niet voor opvoeding op school want we weten allen dat mei 68 (en hun erfgenamen) aan het roer staan van scholen en universiteiten, er wordt al genoeg links multikul gif geïnjecteerd bij de jeugd niet nog meer ‘weg met normen en waarden’ eneuzel op school.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    met normen en waarden’ eneuzel op school

    –>. is natuurlijk Geneuzel op school

    Geliked door 1 persoon

 7. Taljaard zegt:

  ”Duitsers zijn genetisch aangelegde moordenaars.”
  Goeie genade!
  Heeft zo’n links leeghoofd het nu echt niet door dat hij/zij de nazi-doctrine van een genetisch bepaalde generalisatie kritiekloos na papegaait?
  En natuurlijk geldt dit dan ook bij uitbreiding voor alle zgn. ”witten.”.
  Het ergste is dan nog dat zo iemand zich fier laat voorstaan op zijn/haar zgn. ”anti racisme.”

  Geliked door 1 persoon

 8. En de verrekte rectoren op de Universiteiten werken er vol aan mee.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ook die zullen ondersteboven, achterstevoren, binnenstebuiten en volledig naakt natuurlijk, op de Guillotine eerst hun eikelkopje laten rollen….
   Daarna teruggetrokken… hun echte kop laten rollen

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    gaan ze veel werk hebben en gaan ze eerst een nieuw plankje moeten maken, hoe doe je het met de Merkell/Mogherini’s en co ? me dunkt dat gij ne echte conservatief zijt niks van dat (moderne) gender gedoe zoals het vandaag moet (zijn) 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Die vrouwen zullen een speciale behandeling genieten waarbij we gebruik zullen maken van ’n met kennis en geduld uitgezochte horde geoliede neukneugers die uiterst zwaargebouwd moeten zijn.
    Gewoon op de ouderwetse manier, maar wel op de hoogte van de nieuwste technologie zoals glazen flessen waarbij de hals wordt afgebroken en hittezoekende vleesetende pennen die zelf hun weg zoeken in het uitgedroogde donker.

    Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Zoals de Palestijnse kinderen op scholen geïndoctrineerd zijn met Israël haat en Jodenhaat zo worden de Duitse kinderen vanaf de kita geïndoctrineerd met multi-cultuur en een eeuwig schuld complex dat nooit meer afbetaald kan worden. Tenzij dat Duitsland natuurlijk zichzelf opheft. Dat laatste lijkt te gaan gebeuren. Maar misschien heeft de geschiedenis nog een aantal verrassingen in petto. Verrassingen zoals desintegratie EU en een heropleving van nationale staten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach donder op allemaal.
   Natuurlijk niet!
   De Duitser is ’n normaal en evenwichtig volmaakt westers gecultiveerd mens zoals wij allemaal.
   Verdomme omdat ze gemanipuleerd twee oorlogen moesten verliezen, zouden het ineens idioten zijn…

   Like

   • Trucker zegt:

    paulzwueste zegt:29 mei 2018 om 19:04

    Ach donder op allemaal.
    Natuurlijk niet!
    De Duitser is ’n normaal en evenwichtig volmaakt westers gecultiveerd mens zoals wij allemaal.
    Verdomme omdat ze gemanipuleerd twee oorlogen moesten verliezen, zouden het ineens idioten zijn…

    Natuurlijk zijn het geen idioten erger nog het zijn Zombies.

    Like

 10. oud-marinier zegt:

  Goed artikel….Echter , wat deze anti-fascisten niet begrijpen is dat , zoals beweerd wordt op hun “universiteit” , dat Duitsland verantwoordelijk is voor bijna alle oorlogen en daarom “Dat verklaart waar spreuken zoals “Deutschland verrecke!” of “Nie wieder Deutschland!”vandaan komen”” scanderen , preies datgene is , waar de EU voor staat en dat de ideeen voor het opzetten van de EU , exact hetzelfde zijn als destijds door Hitler en co. gepland .

  Je vraagt je dan toch langzamerhand af , “Wie is er nou gek ? ”

  De gewone normale en gezonde , weldenkende mens die NIETS heeft tegen immigranten heeft -zolang ze maar op de wettelijke en legale manier Duitsland binnenkomen en zich aan de wetten en regels van Duitsland aanpassen en integreren enz enz .
  Of …Al die policor , pro-EU , pro-NWO debielen , die zowel Duitsland als de rest van Europa en zelfs de rest van de wereld naar de kloten willen helpen ???

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Waarom worden de reële aantallen in de media verzwegen?…omdat ze” nattigheid” beginnen voelen

  Like

 12. Roeland zegt:

  “Na tijd vroeg ik netjes aan een anti-demonstrant wat voor hem eigenlijk de aanleiding was om mee te doen aan de manifestatie. Hij antwoordde me: “Duitsers zijn genetisch aangelegde moordenaars. Ze zijn voor bijna alle oorlogen in de wereld verantwoordelijk. Daarom moet het Duitse volk afgeschaft en door een diverse, multiculturele samenleving vervangen worden.”

  Dan heb ik een nare mededeling voor veel Nederlanders. Nederlanders zijn voor het grootste gedeelte eigenlijk ook genetisch Duitsers….voor 1648 waren we een “duitse deelstaat”. Alleen al naar Rotterdam zijn vanaf ongeveer het jaar 1750 duizenden genetische Duitsers gekomen.

  De VOC had enorme hoeveelheden genetisch duitse bemanningsleden.

  De bittere ironie van dit feit is, dat toen de Luftwaffe in 1940 zijn bommen neersmeet op Rotterdam ze eigenlijk mede hun eigen volk aan het bombarderen waren..
  Maar ja ..de overwinnaar schrijft de geschiedenis. Het is een engelse leugen dat Duitsland altijd oorlogen wilde.
  Als er 1 oorlogzuchtige natie is in de wereldgeschiedenis was , is Engeland dat!
  Ook Nederland heeft zijn portie gehad dankzij dat “vredelievende” Engeland.

  Overigens de uitvinders van de concentratiekampen waren toch echt de engelsen.
  Na de oorlog zijn er 2.5 miljoen Duitsers vermoord. “Vertriebenen”. Daar hoor je nooit iemand over. Over de geallieerde “behandeling van de genetisch Duitse krijgsgevangen maar te zwijgen.

  De Duitsers hebben terecht een hoge prijs moeten betalen voor 1933-1945 , maar toch ga ik niet op de stoel van de Rechter zitten

  Die duitse universiteiten zijn hele enge eenzijdige leerfabrieken bevolkt door krankzinnige en veel te “goed” betaalde “docenten”, die waarschijnlijk aan de dope zitten .

  Like

 13. Kees zegt:

  Afgelopen weekend was het weer prijs in Chemnitz, waar een 18 jarige Syrier een 15 jarig meisje verkrachtte. Met dank aan Angela.

  Like

 14. Jean zegt:

  Ik blijf het moeilijk vinden met de term “officiële media”????? Voor mij is dat “ordinaire linkse rotzooi”.

  Like

 15. Jan zegt:

  CDU-Generalsekretärin Annegret Kramp-Karrenbauer: AfD’ers zijn nazis en antisemieten

  Alte Nazis, Neonazis und Rechtspopulisten. Sie sehen den Menschen nicht in seiner Würde als Individuum. Diese Leute sind eine Bedrohung für jüdisches Leben in Deutschland. Die Rattenfänger der AfD laufen durch unser Land und versprechen, jüdisches Leben schützen zu wollen. Dabei gibt es in ihrer Partei an allen Ecken und Enden Antisemitismus. Wo wir aus dem Grauen der Vergangenheit lernen wollen, sprechen ihre Vertreter von einem ‘Denkmal der Schande’.

  http://faktenfinder.tagesschau.de/inland/akk-afd-antisemitismus-101.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s