Een zege van de EU-fascisten: Voormalige IMF-econoom moet regering in Italië vormen

Screenshot_159

Sergio Mattarella (links) en Carlo Cottarelli.

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie nog altijd gelooft dat we in functionerende democratieën zouden leven, die wordt weer eens opnieuw teleurgesteld. Omdat de EU een EU-criticus in Italië moest voorkomen, moet nu een van haar vrienden het klaren.

journalistenwatch

De voormalige econoom van het IMF, Carlo Cottarelli, moet in Italië een overgangsregering vormen. De Italiaanse president Sergio Mattarella zou de economiedeskundige opdracht hebben gegeven een regering te vormen, deelde het kantoor van de president maandagmiddag in Rome mee. De EU-kritische “Vijfsterrenbeweging” (M5S) en de rechtsgerichte Lega, die samen de meerderheid hebben in het parlement, wijzen zo´n regering van technocraten echter af.

Men zegt dat een overgangsregering het land slechts tot nieuwe verkiezingen zal leiden, die op z´n vroegst in oktober mogelijk zijn. De inspanningen van de “Vijfsterrenbeweging” en de Lega om zelf een regering te vormen, waren zondag eerst mislukt. De gemeenschappelijke kandidaat van beide partijen voor de functie van minister-president, Giuseppe Conte, had zijn regeringsopdracht ´s avonds teruggegeven, nadat Mattarella zijn veto had uitgesproken tegen de benoeming van de euroscepticus Paolo Savona tot minister van Economische Zaken.

Wat zou er waarschijnlijk gebeuren wanneer in Duitsland de AfD aan de macht zou komen? Zou de EU dat toestaan of een oorlog plannen?

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, IMF, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een zege van de EU-fascisten: Voormalige IMF-econoom moet regering in Italië vormen

 1. Petra DeBoer zegt:

  De dictators van de EU dreigen samen met hun vriendjes van de deep state. Wat een geluk dat ze nog geen leger hebben om hun wil op te leggen.

  Oh, wat een paniek bij de vazallen van de EU en de deep sate maar ze zullen uiteindelijk verliezen want het volk komt in opstand. Van de EU hoeven we geen democratie en vrijheid van meningsuiting te verwachten want socialisme is altijd onderdrukking van democratie en vrijheid van meningsuiting.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   President Sergio Mattarella heeft zich echter, juist door zijn oerstomme actie om de eurosceptische regering te ontbinden, bij zijn tegenstanders zo gehaat gemaakt dat hij (dat hoorde ik op het NOS-Journaal) thans een heleboel doodsbedreigingen op zijn dak krijgt gestuurd en dat gun ik hem van harte!

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Jules Vismale, mooi!

    Like

   • Thom zegt:

    Bedreigingen zijn in Italië net als in de rest van Europa gedaan worden loze woorden zolang ze niet door de maffia gedaan.
    Bedreigingen zijn zolang ze niet door de (georganiseerde) misdaad worden gedaan, maar door Jan publiek een teken van woede. De Timmermansen, Merkels en Junckers hebben een heel leger beveiligers om zich heen. Wat Jan met de Pet over hun schrijft of zegt interesseert hun niet.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit is een normale reactie van de tegenpartij die geen enkele indruk zou mogen maken.
   Laat ze gaan.
   De wil van het vol;k is duidelijk.
   NEEN tegen die vervloekte EU en Ja tegen het individueel en oorspronkelijk denkend Italiaans volk… zonder vreemde smetten vrij.

   Viva Italia!!!!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het Italiaanse parlement is een Parco di Pinocchio, en Meester Geppetto schijnt tegenwoordig één van de bankiers van de grootste banken ter wereld te zijn, met de touwtjes in handen.

  Like

 3. Mary zegt:

  De Italianen zullen het niet accepteren en dat pakt vast niet goed uit voor Mattarella.

  Like

 4. Eric zegt:

  Niet alleen in de U.K., ook in Italië veegt het establisment zijn reet af met de stem va het volk. Steeds meer landen ontmaskeren zich als dictaturen en dat allemaal om de steenrijke CEO’s van het multiculturele misbaksel tevreden te houden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wat zou er waarschijnlijk gebeuren wanneer in Duitsland de AfD aan de macht zou komen? Zou de EU dat toestaan of een oorlog plannen?

  Dat is een belangrijke constatering. Waarom willen ze zo graag een Europees leger?

  Dat is natuurlijk ook het geval als de PVV onverhoopt de grootste zou worden en aan de touwtjes ging trekken.

  Like

 6. Marc zegt:

  Totdat de bom valt.

  Of de grote politieke kladderadatch.

  Like

 7. Dries Jansen zegt:

  Volg #spygate op twitter en verbaas je over corrupte werkelijkheid.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Dries Jansen, doe ik maar deze hashtag bestaat nog niet zo lang en ik volg al veel langer andere hashtags zoals #deepstate, #Hillary, #McCain en andere. Via deze hashtags kom je alle ellende van de deepstate tegen waar o.a. Hillary Clinton deel van uit maakt maar ook Obama, Bill Clinton, de beide Bush presidenten enz. Daarnaast volg ik de hashtag #Syria en #Syrie om naast andere kanalen op de hoogte te zijn over Syrië maar ook de geopolitieke spelletjes van westerse landen onder leiding van de deep state. Als alle mensen wisten wat er o.a. in de U.S.A. aan de hand is dan zouden velen geen oog meer dicht doen. Het is te verschrikkelijk voor woorden en wij Nederlanders zijn daar samen met vele andere burgers de dupe van want hun tentakels reiken wereldwijd en ook in de EU.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s