Mocromaffia duwt Reclassering Nederland omver

Screenshot_150

(Door: Bert Brussen)

‘Ze maken zich tijdens reclasseringsgesprekken schuldig aan geweld en aan doodsbedreigingen’

Reclassering Nederland wil niet langer veroordeelden begeleiden die zich schuldig maken aan doodsbedreigingen of die zelf op een dodenlijst staan. “Ik wil het risico niet lopen dat onze reclasseringswerkers overhoop worden geschoten”, zegt vertrekkend bestuursvoorzitter Sjef van Gennip in de Volkskrant.

Post online

De bestuursvoorzitter doelt onder meer op daders en verdachten die betrokken zijn bij de onderwereldvete ‘Mocro War’, en die bekendstaan om nietsontziende liquidaties. Maar ook andere criminele jongeren verharden, zegt Van Gennip. “Ze maken zich tijdens reclasseringsgesprekken schuldig aan geweld, aan het smijten met meubels en aan doodsbedreigingen: ik heb je kenteken, ik weet waar je woont, ik weet waar je kinderen op school zitten. Onze mensen zijn wel wat gewend, wij gaan echt tot het uiterste om met moeilijke gevallen in gesprek te komen, maar de grens is bereikt. Serieuze doodsbedreigingen horen niet bij ons werk.”

De organisatie heeft de plicht alle opdrachten van rechters en Openbaar Ministerie uit te voeren, maar “wij beraden ons nu op het moment dat we gaan zeggen: dit type cliënt doen we niet meer”, zegt Van Gennip.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Maffia, Marokkanen, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Mocromaffia duwt Reclassering Nederland omver

 1. Klaas zegt:

  wachten tot pensioen veilig is………..

  Like

 2. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De brutale heeft de halve wereld.

  Geliked door 1 persoon

 3. flo zegt:

  hahahahahahahahaahahahahahahahahahahaaaaaaa….

  Like

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Tja…. eigen schuld dikke bult. Allemaal door het super slappe beleid. Het heilig verklaren van de Marokkanen. Dit alles is geheel de verantwoordelijkheid van deze overheid én te wijten aan deze overheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Tja, zo voorspelbaar.
  Je zet een masculiene cultuur tegenover een feminiene en dan mag u raden wie er zal winnen.
  Een kind van vijf jaar weet dat al.

  Geliked door 2 people

 6. peter zegt:

  Oppakken ,,opsluiten ,enbij een grote bek is een half jaar langer vast ,weer een grote bek half jaar erbij ,en laten bewaken door commando’s ,Als ze zich daarna gedragen ,als dank het land uit flikkeren en paspoort innemen . “Harde jongens”moet je hard behandelen ,rechters die denken dat dit tuig ooit aan het werk gaan ,moeten ze gelijk uit d’r functie ontheffen ,die leven niet in de realiteit .Ze komen hier ,krijgen stemrecht ,en als dank zitten we opgescheept met een volk wat fokt als de konijnen ,uitkeringen , ,subsidies ,opstrijken ,en ondertussen drugsdealen ,iedereen uitlacht die nog aan het werk is ,en grote smoelen als iets ze niet aan staat .Opdonderen met die lui ,en die klootzakken in Brussel die dit massaal importeren erbij .

  Geliked door 4 people

 7. koddebeier zegt:

  Uitwijzen naar land van herkomst……………………………..Niet zo moeilijk toch lijkt mij !!

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Daar moet je ballen voor hebben en de raad van Europa en het Europees hof voor de “rechten” van de mens aan de kant zetten. Een project van en voor de elite en hun activistische handlangers maar niet voor de normale burger.

   Geliked door 1 persoon

 8. hslot4 zegt:

  Nee de smerige laffe reclaseringshonden doen alleen nog maar brave burgers met belastingschuld lekker makkelijk af te persen en als slaaf te gebruiken.
  Hoop dat al die mocros een blaffer dragen naar de reclasering alstublaft.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Falende regering, falende ‘rechtspraak’, falende instanties enz, enz.
  Behalve bij de gewone burgers, die worden constant door ‘hun’ overheid geknipt, geschoren en geschoffeerd !
  Vertel me nou nog één keer hoe goed we het hier hebben, ik vergeet het steeds weer.

  Geliked door 3 people

 10. Cathja zegt:

  Dit kan betekenen dat de veroordeelden zich vanaf nu volledig vrij voelen en nog harder gaan optreden in onze samenleving. Het heeft amper consequenties voor ze.

  Geliked door 4 people

 11. Thoth zegt:

  Wanneer ze hun straf hebben uitgezeten, identiteit afpakken en naar Marokko uitzetten. Evenals hun ouders.

  Geliked door 1 persoon

  • dondorp zegt:

   waarom praten ze hier over m rokken paki zijn toch veel erger zij bedreiegen niet maarv vermoorden na verkrachting en geven schuld vrouw die te nasakt gekleed was. Mij is verteld zij recht hebben niet musli te doden !! maar als niet musli musli iets aandoet moet het 7 voudig gewroken worden heb iemand meegemaakt die vertelde de hele wereld praat slecht over ons maar werkt averechts uit !! zelfs blair famili is musli geworde;gewoon hartstikke ziekelijk hoe die lui zichzelf slachtoffer maken terwijl ze de aanvaaller zijn nee de pakis zijn 100 1000 voudig gevaarlijker veel beter getraind in de typise musli slachtoffer-rol een agent in burger heeft me zoiemand in kennis gebracht als je zon buur krijgt moet je meteen verhuizen door de huur optezeggen middels wanbetaling omdat de kut gemeenteambtenaar zonder nieuw adres je niet uitscrijft moet je de automatise bank(huur) betaling woninghuur stopzetten.Dat is een zeer dringend advies wegens een strafblad my opgelopen in middelburg nadat ik bij justietie klaagde over galerij-stank-wietplantage heeft boven buur het bewust uit de hand laten lopenals wraak voor financiele schjade door mij hem aangedaan daar hij als sleutelheebber wietplantage gezien kan worden als medeeigenaar wietplantage halve ciciliaan heer van tiel

   Like

 12. Eva110 zegt:

  Hoe kan dat nou, de criminaliteit is volgens de regering enorm gedaald en als je het wilt geloven is het nog nooit zo veilig in ons land geweest of………?????
  Deze mensen hebben groot gelijk, laat degene die ze binnenhalen zich maar met dit ongedierte bezighouden, dan krijgen ze ook eens een idee waar ze mee te maken hebben.
  O, ja, vergeet vooral niet dit uitschot met fluwelen handschoentjes aan te pakken en te ontzien, want hun teergevoelige zieltjes zijn nogal lichtgeraakt en schreeuwen direct racisme!
  Ga zo door en binnen korte tijd gooien hopelijk meerdere organisaties het bijltje er bij neer en dan kunnen ze helemaal hun gang gaan.

  Like

 13. Misdaad cijfers gaan omlaag……maar dit is ook een misdaad…..die zijn ze weer vergeten in de cijfers mee te nemen.

  Like

 14. stef zegt:

  Eens komt de tijd dat links spijt heeft van zijn geheul met de islammers.

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  Het verbaast mij niet dat een bobo zich pas uitspreekt als hij gaat vertrekken, het zwijgen als het graf en het Rekken en d’r bijblijven hoeft dan kennelijk niet meer. Ik kan slechts beamen dat de huidige consensus aangaande de problemen omtrent het ‘onaangepaste’ gedrag van de (te vroeg) vrijgestelde criminelen (Nederlanders met een 3e of 4e generatie Marokkaanse achtergrond), die tijdens hun detentie zijn gepamperd door justitie, de kans op recidive en het plegen van een nog zwaarder vergrijp enkel heeft doen toenemen………
  De vader van Anne Faber heeft het al aangekaart, onze rechtstaat is een antiek linksch gedrocht, waar men de dader met slachtoffer aanduidt omdat er in zijn jeugdjaren geen hangplek of voetbalkooi in de buurt was………GRRRR.,( excusez le mot)
  Het probleem zijn de talloze bestuursvoorzitters, de onbekwame beleidsmakers, de wereldvreemde zakkenvullers op hoge posten die hun muil niet opentrekken en alle ellende waar wij mee te maken hebben,alle toegenomen risico’s, stilletjes onder het kleed (laten) vegen, totdat het tij niet meer te keren valt, zoals al twee decennia lang al het geval is…..
  Berouw komt na de zonde, en meestal na een carrière bij de overheid, het rekken en d’r bijblijven maakt plaats voor meer vrije tijd en met verbazing komt men er achter dat Nederland niet meer bestaat, de situatie al twintig jaar niet meer te handhaven valt.

  Geliked door 1 persoon

 16. kanaloa01 zegt:

  Het zal wel doodstil blijven uit de hoek van de politiek, dit soort uitlatingen worden niet op prijs gesteld door de corrupte voorvechters van het multiculturele sprookje.

  Geliked door 1 persoon

 17. leefbarbaar zegt:

  Met 600 veelplegers, alleen al in 020, kun je wel zeggen dat de reclassering niet eens bestaat.

  Geliked door 1 persoon

 18. Adriaan Jansens zegt:

  Mocromaffia duwt Reclassering Nederland omver, deze criminele ontwikkeling ligt in de lijn der verwachtingen, de islamisering dendert door als een vrachttrein, en wie stopt deze trein zonder noodrem.

  Geliked door 3 people

 19. paulzwueste zegt:

  “Dit type cliënt doen we niet meer.”
  Ik begrijp heel goed waarom bestuursvoorzitter van Reclassering NL. van Gennep deze woorden uit.
  Als je helemaal alleen staat in ’n uitzichtloze puinhoop die je bovendien het leven kan kosten, of dat van je medewerkers, zonder dat de politici die verantwoordelijk zijn voor de chaos zich iets van je aantrekken…
  Dan zou ik een van de eersten zijn om het bijltje er bij neer te gooien.
  Nederland bereikt zo langzamerhand het niveau waarop de import van nieuwe Nederlanders de bouwstenen van onze samenleving om ver trekken.
  Tijd dus om er als ambtenaar tussenuit te gaan.
  Het zijn namelijk ambtenaren die het bijltje er bij neer gooien.

  De eerste stappen op weg naar totale wetteloosheid.
  En er zullen er nog héél véél volgen….

  Geliked door 1 persoon

  • dondorp zegt:

   niet echt sociaal klinkend maar 7 jaar almer dakloos met vriend voormalig hondevechter en joden hater in 4 de generatie nazaat cohen vertelde mij reclassering dat met hun hulp de sculden vaak groter worden en vergeleek hen met incasso mafia vandaag in bus iemand gevraagt afkomst en kreeg zeerr verbouwereerde/afketsende/dreigende reactie nadat hij me meedeeelde syrier te zijn geef mij maar iraniers sprak er gister 3 en zeer sympatiek zijn vriendin noemt zich musli de heren christen en reageren naar mij toen zeer warmhartig maar misscien nemen irakezen in nabije toekomst ook masaal afstand van het fanatieke musli geloof zoals de iranezen doen. het is bekend dat 35 procent achternamen van me rokken(jagers)van syrise oorsprong is

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik zie het voor me.
    Heb het ook vaak meegemaakt.
    Zolang het goed gaat gaat het werkelijk goed.

    Like

 20. BigLJohn zegt:

  Vandaag word de reclassering bedreigd, morgen de politie, de rechter, en wij zullen ook wel aan de beurt komen. Gelijk de Maffia. Betalen, of anders; We zullen wat mannetjes naar je adres sturen, je vrouw of kinderen ontvoeren….En ze weten dat ze vrij spel hebben, want ze zijn het knuffeldiertje van de overheid. Een overheid die niets liever ziet dan dat wij naar de bliksem gaan door toedoen van deze lugubere figuren !

  Like

  • dondorp zegt:

   mijn ervaring als 7 jaar dakloze almere is de ongelovelijke bureaucratie stel je moet een opslag leeggooien en hebt postadres aangevraagt zit je tussen wal en schip.postadres verplicht je gebruik te maken dagopvang terwijl opslag andereckant nederland bevind;dan verplicht de bureaucratie je tot hun slaaf te zijn verplicht gebruik dagopvang te zijn onder verslaafden met bijbehorende bedreigingen Hun bureaucratie verlamd de acties te ondernemen door postadres client.Het systeem is een vervloeking een satanis dictatuur van de overheid. tussen verslaafden vertoeven brengt gevaren met zich mee verslaafde en niet verslaafde door elkaar gooien is een zeer asociaal beleid

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Als je slaaf bent moet je ook slaaf zijn totdat je je als slaaf zult kunnen bevrijden… maar dat betekent dan wel weer dat je een heel ander leven zult moeten gaan leven.
    Je weet wel.
    Belasting op tijden betalen dat het hun uitkomt enz.
    Ik zou het niet doen.
    Ik doe het omdat ik er in zit maar het is ’n waardeloos gedoe waarin je volledig bekneld en geboeid zit tbv. diegenen die er misbruik van maken.

    Dood aan hun allen!!!!
    Dood wil ik ook wel even als “Doodt” schrijven.
    Zo!

    Like

 21. guusvelraeds zegt:

  De criminaliteit daalt!

  Mocro Maffia duwt reclassering om!

  Kan iemand mij uitleggen welke van deze 2 nieuwsfeiten nep is?

  Geliked door 2 people

 22. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/rechters-in-marokko-spannen-samen-met-marokkaanse-criminelen-in-west-europa-gevolg-tientallen-gestolen-autos/
  Rechters in Marokko spannen samen met Marokkaanse criminelen in West-Europa. Gevolg: tientallen gestolen auto’s
  “Ik heb morgenvroeg met rechter in theehuis afgesproken.” Aldus Marokkaanse criminelen die nu voor de rechter staan vanwege een grote operatie waarbij tientallen auto’s gestolen zijn. Om niet ontdekt te worden, knoopten de in Europa actieve autodieven banden aan met de gerechtelijke macht in Marokko.

  Like

  • dondorp zegt:

   lange reis ,maroc dus wat doe je in maroc even naar de docter voor een officiele docters verklaring–de baas niet toegestemt 2 weken eigen rekening wat zou moeten kunnen vind ik –dus dan maar in indo of maroc of turkey even docterverklaring halen Het is moglijk koorts hoog toch straat te lopen absoluut niet onmogelijk dan een naaktdanseres op straat tegen te komen Het is een algemene gang van zaken die docters verklaringen doen voor de chef officieel aan maar zijn zeer vaak te koop EEn turks collega zo dik moeilijk werke buk werk is bijna niet te doen als je vet gemest-rond bent dus even in der turk naar de docter en twee maand later terug komen Plus dat je geen zeep hoeft te gebruiken omdat t woord alla daarvan vrijwaard drie keer hande onder water handen schoon zeep hoeft niet heeft profeet traditie zegt ,dus is gesloten slotervaart ziekhuis wegen teveel virus doden .Het halen afwas personeel naar voedsel voerbereiding jaja zeer goede economise cijfer ten koste van meer dan 500 virus doden in 10 jaar ;is dat nou een ziekenhuis of een dodenhuis?? en die ziekhuis en chirurge maar graaien waar ze geen recht op hebben als medewerkers van het dodenhuis ook wel ziekenhuis genoemd gesloten nadat ik kranten ziekenfondsen daarover heb aangeschreven Ik daar gewerkt lijksnijder zegt ga eigen chirurgie beginnen heb alle gereedschap verzameld door overleden open te snijden waar vergetengereedshap in het lichaam is achtergebleven(maakte hoij nou grapje of vertelde hij de waarheid) Dan zou bij schade verhaling alle ziekfondsen over de kop gaan onbetaalbaar worden doordat veel chirurgen het etiket levensredder tottaalniet waardig zijn

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Je zus Dondorp.
    Je schrijft merkwaardig fantastisch.
    Ik ben onder de indruk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s