Vrije meningsuiting . . . adieu

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, meningsdictatuur, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vrije meningsuiting . . . adieu

 1. bedonderde burger zegt:

  Terwijl dromen over een gewenste kentering dromen lijken te blijven en wij iedere dag meer van onze vrijheden verloren zien gaan vierden we op 5 mei bevrijding. Hoezo? Waarom? Het lijkt mij niet langer realistisch te denken dat er snel een kentering komt.

  Ik zie alles eerder als achterhoedegevechten in een verloren zaak zolang er geen echt leider in Europa opstaat die duidelijk anders is dan de vele tienduizenden profiteurs, verraders, lafbekken, collaborateurs, parasieten, ladelichters, zakkenvullers, uitzuigers en Chamberlains van vandaag.

  Als de profetieën van Nostradamus uitkomen zal dit ook nog een tijdlang op zich laten wachten voor de strijd losbarst en onze nakomelingen, als die er dan nog zijn, de indringers uit Europa zullen verjagen zoals onze voorouders met eerdere pogingen van indringers korte metten hebben gemaakt.

  Wij zelf zijn vermoedelijk grotendeels te grote mietjes om dat karwei te klaren! Velen dromen enkel over een voorgenomen vakantie naar Japan en willen niet zien wat er ondertussen gebeurt. Ze moeten eerst nog een vervolgstap in hun carrière plannen om die trip te kunnen bekostigen en natuurlijk zijn er ook nog wat festivals die ze willen bezoeken en een extra tattoo op hun kuit, net als al hun buren al hebben, en…

  Ach laat maar, tot ziens op het grootste festival ooit dat in Brussel in voorbereiding is ‘Fools On Islam’

  Geliked door 1 persoon

 2. Tanya zegt:

  Hier kan Noord-Korea nog wat van leren.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Ook in Nederland zijn we daar hard naar onderweg !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dan zullen ze toch eerst onze Grondwet moeten aanpassen.

  Like

 5. Ik pieker er niet over om mij mijn mond te laten snoeren. Ben absoluut niet gevoelig voor autoriteit
  en zeer zeker niet door een criminele ongekozen bende. Ik ben alleen maar bereikbaar voor oprechtheid en moed !!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Als het aan de E.C. ligt worden we monddood gemaakt.
  malsion@orange.fr

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Je mening geven mag nog steeds, je uitten word ook nog toegestaan, maar je vrijheid ben je kwijt, want Brussel gaat bepalen waar je dat mag, wanneer en hoe laat.
  Het probleem is dat dit landje te klein is om iedereen te huisvesten, en de onderlinge wrijving alsmaar toeneemt, maakt van onze toekomst een érg interessante casus, misschien is watermanagement een leuke optie, wat tranquilizers in het drinkwater, wat meer de zuivering op een lager niveau zetten, wat meer emissies toelaten, nog meer vrouwelijke hormonen(anticonceptiemiddelen) toelaten in het kraanwater, of andere resten van geneesmiddelen door laten sijpelen, dat zal de gemoederen wel bedaren.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De vrijheid van meningsuiting is net als in de tweede wereldoorlog toebedeeld aan schoften. Moslims zijn de enige die vrijheid van meningsuiting hebben. Ze schreeuwen dood aan de Joden, protesteren met hakenkruizen-vlaggen, demonstreren voor invoering van de Sharia, en gaan met zijn allen midden op straat zitten bidden. Hebben op het werk aparte bidruimtes, terwijl ze talloze no-go zones bezitten waar de Wet het nakijken heeft. Hun grote vriend zijn de overheden, terwijl wij het nakijken hebben en een slot op onze mond krijgen. Het is niet moeilijk om voor te stellen hoe onze toekomst er uit komt te zien !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s