De Ramadan Bombathon 2018 (dag 14)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, ramadan, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Ramadan Bombathon 2018 (dag 14)

 1. hslot4 zegt:

  Zitten daar die twee belgische agenten en burgers al bij of komen die morgen ? lmao .
  He lekker vredig en niets met islam te maken natuurlijk dit was gewoon een allah uhakbar schreeuwende belg en natuurlijk was hij niet geradicaliseerd in de gevangenis welnee joh .

  Het gaat volgens Belgische media om de 36-jarige Benjamin H. uit Rochefort. Hij zou maandag voor verlof de gevangenis Latin hebben verlaten. Die gevangenis staat in de buurt van Luik. H. zou daar vast hebben gezeten voor relatief kleine vergrijpen als diefstal.
  Belgische media melden tevens dat justitie onderzoekt of H. ook betrokken was bij de moord op zijn kennis Michael W. (30) in de gemeente Marche-en-Famenne afgelopen nacht.
  Tjah kleine vergrijpen he ! .

  Like

 2. Voor jihadisten/maar ook voor niet-jihadisten/ is de ramadan de maand van strijd en verovering.Een maand van strijd tegen de vijanden van de Islam, een maand van strijd tegen de ongelovigen/niet-moslims.Jihadisten onderbouwen hun gewelddadige opvattingen met betrekking tot de ramadan door te wijzen naar het islamitische verleden. De vroege moslims vochten, onder leiding van Mohammed, veldslagen uit tijdens de ramadan.Onder andere de slag bij Badr, de eerste veldslag tussen moslims en niet-moslims, werd uitgevochten tijdens de ramadan. Daarnaast veroverden de moslims onder leiding van Mohammed de stad Mekka gedurende de vastenmaand.Ook na de periode van de vroege islam vonden voor moslims belangrijke veldslagen plaats tijdens deze periode. Elk jaar, tijdens de Ramadan, worden er nog steeds mensen over de hele wereld vermoord… Islam heeft de westerse wereld de oorlog verklaard al 1400 jaar,maar “onze politici en media” zitten nog in de ontkenningsfase…….

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De islamitische terrorist vandaag in Luik die twee vrouwelijke agenten dood schoot en een automobilist die voorbij reed was al in het vizier van de veiligheidsdiensten. Ja U leest het goed.

  Was al in het vizier!

  https://www.hpdetijd.nl/nieuws/schutter-stond-op-radar-inlichtingendienst/

  Like

 4. En toen lazen de nieuwe mensen 200 jaar na onze huidige datum in de kronieken……..ze deden niets…..helemaal niets…..snap jij dat nu?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s