Interactief platform tegen AfD-hetze op scholen gepland

Screenshot_177

(Vertaling: E.J. Bron)

Hamburg – Ophitsing, stemmingmakerij, valse beweringen: op scholen in Hamburg doen steeds meer leerkrachten steeds opnieuw aan politieke indoctrinatie tegen de AfD en schenden zodoende het neutraliteitsgebod. In een interpellatie heeft de AfD-fractie bijzonder schrijnende gevallen opgesomd. In zijn antwoord bevestigde de Senaat dat de onderwijsinspectie al tegen het foute gedrag van individuele leerkrachten zou zijn opgetreden.

journalistenwatch

Een verheugende stap, maar desondanks zal de AfD-fractie nu zelf in de aanval gaan. Ze plant een interactief platform. Die zal niet alleen over de juridische voorschriften van het neutraliteitsgebod informeren, maar moet scholen, ouders en ook leerkrachten de mogelijkheid bieden om via een vertrouwelijk contactformulier overtredingen aan de AfD-fractie te melden. De binnenkomende gevallen worden doorgegeven aan de onderwijsinspectie.

Daarover de woordvoerder onderwijs en voorzitter van de AfD-fractie in het parlement van Hamburg, Dr. Alexander Wolf:

“Helaas bevinden zich onder de leerkrachten in Hamburg en medewerkers van de onderwijsinspectie steeds opnieuw verblinde ideologen, die politieke vorming verwisselen met politieke indoctrinatie. Dat pikken we niet, want met de standpunten van zes miljoen kiezers van de op twee na grootste partij in Duitsland moet in de lessen controversieel – maar niet kleinerend – rekening worden gehouden.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Interactief platform tegen AfD-hetze op scholen gepland

 1. Flo zegt:

  Ambtenaren merken er nog niet zo veel van,maar de rest van de mensen in Duitsland kunnen ze niet meer voor de gek houden ,het heeft lang geduurd maar ze kotsen van Merkel .

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Flo 29 mei 2018 om 22:26. Het is en blijft de grote vraag; Hoe komt men van Merkel (en ook Rutte) af ? Niemand moet ze, maar bij iedere verkiezing komen uitgerekend zij telkens als winnaars uit de bus. Uit de hoge hoed getoverd eigenlijk, want heel die verkiezingen zijn net een grote goochelshow. Hans Kazan zou er nog veel van kunnen leren ! Men word besodemiedert bij het leven !

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Bigljohn.Dit komt omdat merkel en rutte lid zijn van de nazi bilderberg groep en hun N.W.O. agenda uitvoeren.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden en de islam en de moslims zijn hun instrument.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Als je er van overtuigt bent dat je wordt besodemieterd of je vermoed het, moet je ’n elektronische kopie laten maken van elk ingevuld stembiljet en de einduitslag via ’n onafhankelijk (buitenlands) team laten controleren
    Dit kan eenvoudig via hedendaagse technologie.
    Dan heb je ’n basis voor ultieme stemcontrole.
    Deze elektronische controle zou moeten worden ingebouwd bij elke verkiezing.

    Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Paul Zwueste 30 mei 2018 om 17:57 Iets of iemand waar van je weet dat die voor 100 % te vertrouwen is, hoeft niet gecontroleerd te worden. Maar iedereen weet dat de boven ons gestelden niet te vertrouwen zijn. Ze hebben via Brussel een systeem opgezet, zodanig, dat het voor de gewone vaderlandslievende burger een onmogelijkheid is gebleken om zich er tegen te verzetten. Het Derde Rijk versie 2, oftewel het Vierde Rijk. De stembusuitslagen gaan controleren, nog nooit gebeurde het. Iemand zou eens zoiets op touw moeten zetten. Ikzelf heb daar geen verstand of organisatietalent voor, maar inderdaad, het zou eens door iemand moeten gebeuren !

    Geliked door 2 people

 2. T.Troubadour zegt:

  Is precies hetzelfde in Nederland ophitsing tegen PVV en FvD door het overgrote gedeelte van de D66 leerkrachten

  Geliked door 2 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  Tja, welke overheidsinstantie is nog te vertrouwen? De onderwijsinspectie? Daar zet ik mijn vraagtekens bij. Dat is hetzelfde slag als de onderwijzers zelf.

  Geliked door 3 people

 4. Republikein zegt:

  Ordnung muss sein, in 30 gemeenten in Nederland heeft de 2e partij stemmen gewonnen maar niemand werd verkozen om op het pluche plaats te nemen.

  Geliked door 3 people

 5. Wachteres zegt:

  In onze gemeente wordt er elk jaar – zoals te doen gebruikelijk in de meeste gemeentes – een nieuwjaarsreceptie gehouden.

  Waar worden de toespraken voor gebruikt? Juist …. de AFD wordt zwart gemaakt.

  Geliked door 3 people

  • Henk.V zegt:

   Inderdaad! En helaas heeft deze vorm van ”voorlichting” echt wel resultaat bij veel mensen, want als de overheid iets zegt…..
   Ooit -op een verjaardagsfeestje- merkte ik op, dat ik- wanneer ik stemrecht zou hebben in Duitsland- beslist op de AfD zou stemmen. De reacties daarop waren heel leerzaam…

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Zo zie je maar , het rode geteisem is tactisch veel slimmer geweest dan de rest van het volk .
   De neutralen , de gematigden en de rechtsen hebben zich tientallen jaren totaal in laten pakken .
   Ze hebben het onderwijs , de rechterlijke macht , de verschillende ministeries , vele NGO’s , gemeenten , verdomd haast alles in hun macht gekregen .
   Iedere keer als er een nieuw “topfiguur” ergens benoemd moest worden en hij was van liberale of christelijke huize , dan sprong het hele linkse koor meteen op de bok en dan hadden hun altijd een “betere” kandidaat .
   Daar zijn ze eindeloos lang ingetrapt en keer dat nou maar eens om !

   Met die kutmoslims gaat het precies zo , alles wordt toegelaten en toegegeven aan die imbecielen .

   Wat is dat voor een zootje labbekakken daar in Den Haag ?

   Er moet een tegenactie komen , ik stel voor een soort denktank met een verstandige leider aan het roer .

   Iemand zoals Henk V . bijvoorbeeld .
   Die zit daar toch maar een beetje in dat rare duitsland zich te vervelen .
   En meteen een gratis assistente ter beschikking , 24/7 .

   Nee , sorry , ik ben er niet geschikt voor .

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    O, ik dacht dat je mij bedoelde [als assistente] @Harry.. Fijn dat je weer van je laat horen.

    Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Het is goed om jou hier terug te zien, Harry! Jouw inbreng stel ik erg op prijs, omdat die komt uit een het hart van een waarheidlievend, oprecht mens.
    De beschrijving die je geeft van de strategie die ”het rode geteisem” heeft gevolgd om definitief de macht te grijpen in ons land lijkt mij juist toe!
    De manier waarop links aan de macht is gekomen mag je gerust revolutionair noemen. Bij revoluties denken wij vaak aan bloedige vormen van geweldsexplosies die, zichtbaar voor de hele wereld tot een snelle omslag in het politieke bestuursvorm en het leefklimaat leiden.
    De machtsgreep van het linkse denken duurt aanmerkelijk langer. Aan het jaar 1968 komt blijkbaar geen einde.. Er was sprake van allerlei vormen van protestacties door studenten in dat jaar, maar de (gewoonlijk snelle) omslag in het denken dat zich toen manifesteerde is eigenlijk nooit gestopt. Het ontstond een doorgaand, sluipend, manipulatief en onderhuids proces, vaak buiten het zicht van de burgerij, waarbij nu ”creatief omspringen met de waarheid” in de politiek en de media tot kunst is verheven en bijna niemand lijkt het in de gaten te hebben..
    De beschrijving die jij er van geeft klopt!

    Dit moderne denken blijkt in de praktijk niet alleen zeer schadelijk voor het welzijn van de hedendaagse gezeten burgerij,, maar voor de toekomst van ons land en volk is het regelrecht suïcidaal ! Dus je hebt gelijk: wij moeten beslist van het politiek correcte denken af.

    Zou het idee van een denktank waarin realisten zitting hebben genomen zin hebben? Absoluut! Men zou de Duitse AfD als een voorbeeld van zo’n denktank kunnen zien, die zich bezig houdt met het analyseren van de aard van de catastrofale politiek die Merkel en haar applausmachine bedrijven. Deze partij heeft hoog opgeleide ,(en niettemin 🙂 zeer helder denkende, competente. realistische mensen in haar geledingen die de Duitsers in niet mis te verstane bewoordingen er op wijzen waar de koers die Merkel volgt (en de EU) toe leidt. De argumenten die deze mensen in de Duitse Bundestag op tafel leggen, kunnen gewoonlijk niet worden weersproken. Daarom vervallen de tegenstanders van de AfD tot pikzwarte lasterpraat, van een miezerig, kleinburgerlijk niveau.

    Maar hoe brengt men mensen met een uitkomst brengende visie letterlijk bij elkaar? Dat is de vraag.
    Zij moeten namelijk komen uit verschillende sectoren uit de samenleving, want alleen op die manier krijgt men een overleg orgaan dat geworteld is in de maatschappij en dat daardoor over kennis van zaken beschikt.
    Op de site van Bert vinden wij bijdragen van mensen uit Nederland EN België, van wetenschappers en zelfs een enkele schrijver en op zich is dat een bemoedigend gegeven, maar voor het scheppen van een breder forum van geestverwanten zou men tot contacten moeten komen met mensen die nu nog buiten ons gezichtsveld liggen.

    Zeker is dat de stem van verleugening die het volk op de weg naar de afgrond heeft geplaatst moet worden overstemd door een stem die PER DEFINITIE KRACHTIGER EN LANGER zou moeten klinken:; die van de vrijheid, de redelijkheid ,de waarheid en de rechtvaardigheid.

    Like

 6. De smerige landverraderlijke rol van al deze crypto-communisten is nog lang niet uit gespeeld, de AFD krijgt net zoveel linkse stront over de partij en zijn leden uitgestort als bijv. het FVD en de PVV bij elkaar, ongelofelijk. Hoe menen die linkse schoften te overleven in zo’n maatschappij die ze denken te creëren, men ziet toch de voorbeelden waar de EU zich naar toe beweegt, democratie is een holle frase geworden voor de smerige collectivisten en policoristen.

  Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  Onderwijs is in Nederland sinds jaar en dag LINKS LINKS LINKS. En dit geldt ook voor de vakbonden, en de meeste politici of het nu VVD ‘ers, of CDA ‘ers zijn tegenwoordig lijkt iedereen wel gehersenspoeld met de welkom en o wat zielig voor die mensen, en tegelijkertijd drammen over het milieu, maar een beter milieu begint bij het verlagen van de bevolkings druk. MEER MENS MET MINDER MENSEN.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Laten we van uit heel Europa AfD steunen en in heel Europa die linkse rode én groene ratten vergif geven zodat we ervan geraken.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Het gevestigd onderwijs in NL is totaal links georiënteerd.
  Overblijfsel, samenraapsel en smeltkroes van ’n totale sociale ommekeer na WOII, het lijfeigenschap aan het zogenaamde koningshuis, en de overwegend Christelijke basis waarop de samenleving toendertijd nog altijd werd gevormd.
  Je kunt nooit verwachten dat ’n revolutionaire ideologische pedagogische vorming in het onderwijs vooruit zal lopen èn de basis zal vormen van een komende politieke drastische ommekeer in de samenleving.
  Onderwijs wordt altijd aangepast aan een bestaande samenleving, en nooit andersom.
  Na de komende revolutie zal het onderwijs opnieuw een spiegelbeeld vormen van de bestaande politieke en religieuze samenleving.
  Onderwijzers, leraren, professoren, pedagogen…
  Allen zullen zij uitsluitend herhalen wat zij van bovenaf opgelegd hebben gekregen.
  De ware hervormers zullen wij uitsluitend, alléén maar en altijd vinden bij de revolutionairen en nooit tussen de pedagogen….

  Helaas…
  Maar ja.
  Bekijk ze maar eens en zeg mij of ze er ook zo uitzien.
  De meelzakken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s