Volkert van der Graaf kan emigreren na opheffen meldplicht door rechtbank

Screenshot_167

Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, is door de rechtbank in Den Haag in het gelijk gesteld en hoeft zich niet meer elke zes weken te melden bij de reclassering. Daardoor kan Van der Graaf emigreren naar het buitenland. Om die reden had hij ook het kort geding aangespannen.

Van der Graaf wilde niet aan de verplichting vastzitten om zich elke zes weken te melden bij de reclassering. In welk land hij wil gaan wonen is onbekend.

De rechter besloot dat Van der Graaf tijdens zijn voorwaardelijke invrijheidstelling geen strafbare feiten mag plegen. Die periode duurt tot 2020. Daarnaast mag hij geen contact hebben met de media en mag hij ook geen contact zoeken met de nabestaanden van Fortuyn en evenmin met Hans Smolders, de man die hem na de moord achtervolgde tot Van der Graaf werd gearresteerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Pim Fortuyn, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Volkert van der Graaf kan emigreren na opheffen meldplicht door rechtbank

  • paulzwueste zegt:

   We gaan hem nog ’n keer te pakken nemen.

   Like

   • Trucker zegt:

    Daar ben ik nu niet van overtuigd, de moordenaar is al vele keren op verlof geweest paradeert heel openlijk overal in het rond en doet in feit niet meer als ‘ik ben hier pak me dan als je durft’…
    Duizenden schreeuwden na de moord “we gaan hem nog wel krijgen” en meer van gelijke strekking.
    Conclusie is wanneer gaat de revolutie (of voor sommigen mag het zelfs een burgeroorlog worden) gaan beginnen, ik denk (weet het zeker) NOOIT
    .Fortuyn’s moordenaar is zoals wij (in de kringen dat ik veel vertoefd heb en nu nog steeds) een sitting duck noemen of met ander woorden een easy target en toch loopt hij nog steeds rond.
    Ik zie die revolutie al op gang komen 🙂 als de voetbal niet uitgezonden wordt of de baas te laat het salaris betaald 🙂 of als de kroegen vroeger dicht moeten 🙂

    Geliked door 1 persoon

 1. alwine kerkhof zegt:

  Lekker naar het buitenland, leven op kosten van de staat, want hij weet teveel!

  Geliked door 3 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Hadden wij anders verwacht in dit land?

  Gisteren las ik nog dat een nu 26-jarige amerikaan vijf jaar terug voor de verkrachting van een 10-jarig meisje 65 jaar gevangenisstraf had gekregen.
  Daar kunnen die rechters hier nog wat van leren.

  Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad die rechters begrijpen niet veel , of kunnen zich niet inleven in het leed van de nabestaanden van een moord ,of in het de verschrikking van een verkrachtingsslachtoffer, zeker als het een pril jong meisje betreft .Hier krijgen ze nog een tweede kans of mogen immigreren , als het niet lukt een tweede, Want wij zijn “beschaafd”
   Ze mogen ons uitlachen en op onze kopscheiten

   Like

 3. rs zegt:

  Die periode duurt tot 2020. Daarnaast mag hij geen contact hebben met de media en mag hij ook geen contact zoeken met de nabestaanden van Fortuyn en evenmin met Hans Smolders, de man die hem na de moord achtervolgde tot Van der Graaf werd gearresteerd…………..Dus dat stuk addergebroed mag NA 2020 WEL weer een strafbaar feit c.q. moord plegen ????

  Geliked door 2 people

 4. Marie zegt:

  Die rat gaat helemaal niet emigreren. Dan is ie z’n uitkering kwijt. Hij wilde alleen de laatste barriere opruimen om helemaal ongestoord zijn gang te kunnen gaan.

  Like

 5. Astrid zegt:

  De klootzak en ons totaal verziekte rechtssysteem.
  Een gaatje in het hoofd van deze twee staatsgevaarlijke gekkies zou mooi zijn. Ik hoop dat vd G overal gevolgd wordt en op een moment, ergens waar hij zich veilig waant, zijn schepper zal gaan wederzien, maar het zullen de duivel en de hel wel worden, want daar zal hij zich goed voelen bij alle andere ex-gekkies van deze planeet.

  Like

  • Harry zegt:

   “Zijn schepper zal gaan wederzien” ?
   Heeft ie die al eens gezien , dan ?
   Zou god geen zelfmoord gepleegd hebben na zoveel wanproducten geschapen te hebben ?
   Ik noem er maar een paar :
   Pechtold , Rutte , Volkert v.d. Graaf , Hitler , Soros , Merkel ……………………

   Iedere fabrikant van een dergelijk percentage rotzooi was allang out of business !

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Godverdomme!!!!
    Altijd en overal word ik geconfronteerd met de “schepper” van alles…
    Wat moet ik daarmee?
    De schepper dit en dat en zus en zo…
    Hoe moet ik die “schepper” zien?
    Is het ’n vent?
    ’n Vrouwelijk serpent?
    ’n Geslachtsloos wezen dat zich wel of niet gematerialiseerd manifesteert.
    Gebruik maakt van licht of geluidssignalen om te communiceren…?
    Graag uw antwoord in drievoud en aangetekend met ingesloten postzegel voor antwoord, te richten aan mij.
    Wij danken u bij voorbaat en zien uit naar uw volgende reacties….

    Tsja, wat moet je anders in deze decadente samenleving.

    Like

   • Astrid zegt:

    ‘zijn Schepper weder gaat zien’ is hier een synoniem voor ‘omgelegd worden’, dus dat V. wat mij betreft omgelegd mag worden [ niet door mij], meer niet. Ik ben niet van de Kerk.

    Zwueste, rustig blijven ademen….
    Als er al een schepper bestaat, dan zijn we het zelf en kijk dan maar eens goed om je heen naar wat we er een rotzooitje van maken met ons allen… Een ieder is de messias van zijn eigen leven. Wat is jouw boodschap, of heb je daar geen boodschap aan? Ik hoef het niet te weten, als jij het maar weet.

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Astrid, dat linkse kreng van een Volkert van den Graaf zat tijdens zijn gevangenschap een keertje zo te klagen en te janken omdat een stel medegevangenen hem namelijk hadden afgetuigd, juist om de moord op Pim Fortuyn, en zij wilden hierna Volkertje zelfs in brand steken waarbij ik zelfs nog wens dat hij er hierdoor onuitwisbare littekens aan heeft overgehouden!! Hopelijk is zijn vriendin Petra voorgoed uit zijn leven verdwenen, samen met hun kind, zal hij waar dan ook ter wereld NOOIT rust of vrede vinden en desnoods zelfs een keer verongelukken of anders worden vermoord!
   De ergste straf die verderfelijke mensen namelijk krijgen is als zij hun gehele leven door hun eigen verleden worden achtervolgd en ik heb zo het idee dat Volkert in het buitenland helemaal niet in staat zal zijn om een nieuw leven op te bouwen daar zijn gevangenschap van 12 jaar constant als een stel betonblokken op zijn verderfelijke linkse geest rusten! Fuck you, Volkert, en ga hopelijk naar je dood meteen naar de hel toe, jij walgelijke klootzak, zoals Astrid jou ook terecht voor uitmaakte!!

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Is Rutte al op bezoek geweest bij de familie van Pim Fortuyn?

  Geliked door 1 persoon

 7. Wouter Eenhoorn zegt:

  Normaal zou het gezegde ,,opgeruimd staat netjes” van toepasing zijn maar omdat hij te veel zal weten wordt dat ettertje waarschiijnlijk nog beloond ook Alles is mogelijk tegenwoordig. Het blijft een rotschoft. voor mi.j

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Zo. En nu een heftige dood voor wat eens ‘rechtspraak’ was.

  En wel nu!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ach Visje, Australie kom je niet in met een strafblad, al was het vergijp nog zo klein en was het al een dikke 30 jaar geleden, zelfs niet voor een vakantietripje. Idem Nieuw Zeeland.

   Like

 9. Visje zegt:

  nog steeds dezelfde smoel:
  https://goo.gl/images/5KsX3N

  psje moderator, wil u aub mijn foto’s plaatsen?
  Mijn dank is groot.

  met vriendelijke groetjes visje

  Like

 10. Duchesne zegt:

  Hij kan een Engels paspoort aanvragen, daar heeft hij door een Engelse moeder recht op. Hij kan vervolgens in Engeland anoniem leven, zijn naam veranderen en ook Canada, Nieuw Zeeland en Australie staan dan open…..en er zijn vele landen waar weinig word gevraagd….
  Hij kan anoniem leven in vele EU landen, als onderhuurder van een sympathisant. Handig is het dan wel als hij volledig werkonbekwaam word verklaard door PTSS opgelopen in de gevangenis, maar ook bij Groen Links ligt wel een subsidiepotje klaar om hem te helpen, of een betaalde job via een EU bureau ergens op de wereld. Er zijn veel sympathisanten voor Volkert, en die zitten op posities waar men anderen een dienst kqan bewijzen.
  hij wil onder de controle uit, dat is eigenlijk het enige doel.
  Met de uitspraak heeft hij zijn straftijd met twee en een half jaar verkort en alle bewegingsvrijheid terug. We gaan nog van volkert horen, maar dan vermoedelijk via een soort Antifa 2.0, met moord afdeling en juridische dienst voor leden…..

  Hij had beter een kogel gekregen en geen verdere schade meer kunnen doen, maar goed, die vlieger gaat ook op voor vele politici die ons volk hebben verraden. Het zal niet zo zijn….

  Voorkomen is beter dan genezen, maar genezen leverd meer op….en laten dooretteren is goud waard…

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  In één woord schandalig dat hij deze rechtszaak heeft gewonnen.

  Like

 12. Corrie Bruin zegt:

  Zal die toch naar een land moeten gaan waar zij graag moordenaars binnen halen daar geen een fatsoenlijk land een moordenaar onderdak zal geven. Hij wist natuurlijk dat onze geweldige corrupte rechters hem in het gelijk zouden stellen en blijft gewoon van Jan de arbeider plukken tot aan zijn dood.

  Like

 13. Eric zegt:

  Laat het Nederlandse volk bepalen naar welk gebied in de wereld hij moet emigreren. Er zijn woestijnen genoeg waarin je niet elke honderd kilometer een bar vindt om een glas water te vragen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Hij mag vertrekken, mits hij Balkenende mee neemt. Ze zijn allebei schuldig.

  Like

 15. Pistolen-Paultje zegt:

  Schande dat deze Volkert gewoon bepaalt wat hij wil. En een nog grotere schande is ons rechtsysteem. Wat een geitenwollensokken organisatie. Als je 10 km te hard rijdt, wordt je relatief gezien veel harder aangepakt….

  Geliked door 1 persoon

 16. Daan Kranenburg zegt:

  P-Paultje, Ja die Volkert bepaalt uiteindelijk wat hij wil. Hoe dat mogelijk is? Simpel, hij weet te veel over de rol van de elite op de moord van Fortuyn. Die hebben hun netwerk en tentakels overal in dus is alles mogelijk voor hun chanteur Volkert. Zolang hij het niet te bont maakt gaan ze akkoord, anders krijgt hij een ongeluk en dat weet hij. Daan Kranenburg.

  Geliked door 1 persoon

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Volgens het NIFP is er bij Van der Graaf geen sprake van een psychische stoornis of persoonlijkheidspathologie ”

  Bij het NIFP zijn ze dus ook gestoord. Want iemand die in koelen bloede een medemens doodschiet is geestelijk wel degelijk de weg kwijt. Onderzoek is volkomen overbodig; alleen al het feit van de weloverwogen moord is teken dat hij in de gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis thuishoort.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 18. Tistochwat zegt:

  Het zou me totaal niet verbazen als de ‘Bilderbergers’ te maken hebben met de laffe moord op Pim Fortuyn. Pim zag immers het gevaar van de islam en daar houdt de ‘elite’ niet van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s