Denk-stagiair noemt zich ’trots IS-aanhanger’

Screenshot_181

(Door: Sil van Schoonhoven)

ROTTERDAM – Partij Denk zit in zijn maag met een stagiair op het Rotterdamse partijbureau die zichzelf ’trots aanhanger van IS’ heeft genoemd. Hussein Jamakovic schreef op internet dat hij ons volk ’rotzooi’ vindt en dat hij het gezag van de politie niet erkent. Hij is bevriend met rapper en IS-strijder Marouane B., die bij verstek tot zes jaar cel is veroordeeld.

Jamakovic loopt stage op het partijkantoor in Rotterdam. Hij werd vorige week neergestoken bij een ruzie in Nijmegen. De vechtpartij op Tweede Pinksterdag ontstond om de hoofddoek van zijn vrouw. Jamakovic liep een klaplong op en gekneusde ribben. Hij is woedend dat de politie hem en zijn vrouw niettemin als verdachte behandelde. „Zo zie je hoe de kuffar (ongelovigen) met de moslims omgaan”, schrijft hij op een opruiende Facebookpagina die het opneemt voor gevangenen op de Terroristenafdeling, jihadstrijders en haatpredikers en die geld inzamelt voor hun familie.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Denk-stagiair noemt zich ’trots IS-aanhanger’

 1. Piet Karbiet. zegt:

  Oei, daar zitten ze bij Denk wel mee in hun maag, denk ik. Hij mag dit natuurlijk allemaal wel denken en binnenskamers over oreren maar natuurlijk niet op Facebook. Betere instrueren de volgende keer, Kuzu.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Vaak geef ik een artikel een ‘like’ terwijl het eigenlijk dieptriest is.
  Die ‘like’ is dan bedoeld voor heer Bronmaster omdat hij die informatie op zijn site plaatst.

  Geliked door 3 people

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Klopt, ik denk dat de meesten het zo doen. Het (ECHTE!) nieuws dat op deze site gebracht wordt, daar is helaas bijna nooit wat aan ‘te liken’

   Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Zo zie je hoe de kuffar (ongelovigen) met de moslims omgaan”, schrijft hij op een opruiende Facebookpagina

  Oh, die mohammedaan mag wél opruiend bezig zijn op ‘feestboek’.
  En hoe gaat de mohammedaan om met de ‘ongelovige’?

  ONTHOOFDEN, LEVEND VERBRANDEN/VERDRINKEN, LATEN EXPLODEREN, ENZ.

  ZIET DAT LINKSE ‘DEUGTUIG’ NU NOG STEEDS NIET DAT ER MET TWEE MATEN WORDT GEMETEN, DAT DE MOHAMMEDAAN LEVENSGEVAARLIJK IS EN ALLEEN MAAR BEZIG IS MET HET ISLAMISEREN VAN DE HELE WERELD?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Beter gezegd..hoe gaat het OM hier nu mee om?
   Maar er wordt nu vast weer de andere kant opgekeken en afgewacht totdat deze dwaas iemand straks iets aandoet.

   Geliked door 1 persoon

  • Luna Fay zegt:

   De mohammedaan is van mening dat de rode loper voor hen moet uitgelegd worden door de kuffars en hebben de kuffars niks te willen en te zeggen.
   Tenslotte zijn zij door allahlachtzichdeballenuitzijnbroek, (om de imbecile mohammedaan die hem als een leeghoofd volgt) verkozen tot het beste volk op aarde waar de ongelovige voor moet buigen en kruipen.

   Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Er zijn geen i.s strijders,wel i.s terroristen.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Natuurlijk zitten ze daar bij DENK niet mee in hun maag.
  Ze zijn maar wat blij met zo’n ware, echte islam fighter.
  En nog IS bovendien!
  Hoe zou je zelf zijn als je DENK was.
  DENK goed na!
  Dit ligt allang bij fürher erdogan die Kuzu een speciaal thete a thete met hemzelf heeft belooft, als hij gedoucht en schoon ondergoed aan heeft getrokken.

  Geliked door 2 people

 6. Taljaard zegt:

  Een Bosnier dus als ik die naam zo bekijk.
  Zal ook wel een grote fan zijn van die pathologische moordenaar Nasir Oric.
  Weet niet hoe oud hij is, maar waarschijnlijk te jong om door de Serviers onder Mladic bij Srebrenica een buitengewoon onironische kogel door zijn vierkante kop te hebben gekregen.
  En daarom zitten wij er nu mee opgescheept.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Daar ging het al fout. De Bosniërs en Kosovaren waren de zielepieten; de Serven de boosdoeners. Het was dus omgekeerd. En wij zijn tot in eeuwigheid de kwaaie pieren door Sebrenica.

   Geliked door 2 people

 7. spoorinmiddelsbijster zegt:

  “Jij en je volk zijn rotzooi” aldus deze ‘mijnheer’. En als ik of nog veel beter bv de heer Wilders dit zelfde zou zeggen ‘jij en je volk zijn rotzooi’ wat dan? Alle mohammedanen en ‘goede’ Nederlanders zouden op hun achterste benen staan, echt wel dat hier een aanklacht en vervolging uit zou komen. Wat mij betreft wil ik meer of minder Marokkanen of mohammedanen is het antwoord Geen, Geen, Geen!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   FOUT: Het goede antwoord moest zijn, MEER, MEER, MEER.

   Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Dom, dom, dom, zo’n simpele vraag en dan toch nog het verkeerdeantwoord geven…..😁

    Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Het trieste is dat er nog steeds heel erg veel mensen zijn die wel het ‘goede’ antwoord zouden geven. Moedeloos, verdrietig en wanhopig wordt een normaal mens ervan.

    Like

 8. Petra DeBoer zegt:

  Misselijkmakend die partij en straks lopen er ook nog IS aanhangers in de tweede kamer als Denk zijn zin krijgt.

  Like

 9. Elena zegt:

  Dit walchelijke kadaver mag van mij verrijkt worden met een gaatje tussen zijn ogen.
  Zo lopen er nog duizenden vrij in ons land en Europa.

  Kan dat kadaver onmiddellijk uitgezet worden?

  Geliked door 2 people

 10. Thoth zegt:

  DENK is ook een IS-afdeling, alleen ze jokken met een ‘taqiyya’. Niks aan de hand dus, het zijn moslims.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Een echte overheid zette hem direct het land uit………………………………….Help, waar is die echte overheid ????

  Like

  • Steven zegt:

   Ieder ander land (behalve Europa) had hem er al uit geknikkerd, een lesje geleerd voor zijn uitzetting of al achter de tralies opgesloten.
   Alleen de gekke henkies en de lachertjes van de wereld doen graag aan collectief zelfmoord. De halve wereld snapt er al geen moer meer van waar we hier mee bezig zijn.

   Geliked door 2 people

 12. D.DAY zegt:

  Globaal gezien kun je stellen: als je één moslim kent dan ken je ze allemaal! Ze strijden voor een islamitische wereld en er is geen verschil tussen de hier geboren moslims en de moslims die hier binnen gehaald zijn. Middels taqiyya willen ze ons doen geloven dat er ook ‘andere’ moslims zouden bestaan die vreedzaam met ons zouden willen leven onder onze wetten, normen en waarden. De enige betrouwbare moslims zijn de ex-moslims zoals Ellian, Hersi Ali, Wafa Sultan, etc.

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Voor DENK is dat intern geen probleem. Mogelijk, wat zeg ik, bijna zeker werd de stagiair ook geselecteerd op zijn affiniteit met de islam. Wel een probleem voor DENK is het tijdstip waarop de sympathie voor IS en hun wandaden wordt geuit. Dat was te vroeg. Heeft islam eenmaal een stevige positie in de Nederlandse samenleving dan moet weldenkend Nederland er op rekenen dat het islamitisch masker van schijn moderniteit en schijn democratie definitief gaat vallen.

  Geliked door 2 people

 14. Mary zegt:

  Nou dan wordt het tijd dat de “rotzooi” hem en vele andere helpen terug te keren naar hun Islamitische thuisland c.q. prehistorisch strijdtoneel van verwarde mannen en te zorgen dat ze nooit meer in de “rotzooi” kunnen belanden!!!!!.

  Like

 15. Williaan zegt:

  Onze gehele samenleving is door de islam geïnfiltreerd. Dus zelfs in de zich westers “voelende” islamitisch partijen. Niets en niemand kun je meer vertrouwen. Een groot deel van de bevolking, kijkt de andere kant op, bang geworden om voor racist, gek, enz. uitgemaakt te worden.
  En vergis je niet, in alle lagen van de bevolking! Hoe hoger op de maatschappelijke lader hoe groter de oogkleppen zijn, zijn het struisvogels? of zien zij dat het onafwendbaar is. Ik schrik er steeds weer van. Van het gewone klootjesvolk zal het moeten komen. Die dag kunnen je vrezen.

  Like

  • Steven zegt:

   Net als gecreëerde oorlogen die door ‘het klootjesvolk’ opgeknapt moeten worden.
   Hoe hoger op de maatschappelijke ladder..hoe eerder ze vluchten bij problemen!

   Geliked door 1 persoon

 16. Haksteeg Anton zegt:

  Dus dient dat stuk vuil opgehangen te worden maar ja dat durft Nederland niet. dat kan het OM niet maken wel Dhr. Wilders achterna blijven zitten dat “durven” ze wel wat een stel mislukkelingen zijn het dat hele OM tuig

  Like

 17. Ijzer67 zegt:

  Een arme verwarde man .gossie toch hij is zo verward dat hij exact weet wat hij doet . Van wie kreeg hij die messteken eigenlijk . Zouden we een lijst kunnen maken van al die incidenten uit naam van .. die geweldige islam . Alleen in dit land is dat een knap lijstje .En die lijst moest je net als Luther deed te wittenbergen . Spijkeren bij al die media .nou was Luther antisemiet. Maar het gaat om het idee

  Like

 18. Marc zegt:

  Het is dan ook om dit soort voorvallen waarom ik voorstander ben politieke partijen als die van de Turken, en dat nida, toe te staan. Iedereen kan nu zien waarvoor die lui staan. Niemand zal kunnen zeggen ‘wir haben es nicht gewusst’.

  Like

 19. Thoth zegt:

  Taqiyya :

  Farid Azarkan: (Inmiddels weggestuurde) DENK-stagiaire “heeft informatie achtergehouden”. https://www.ad.nl/politiek/denk-stuurt-stagiair-weg-die-zich-trots-is-aanhanger-noemt~a2c210d2/

  Informatie die een oplettende werkgever binnen een minuut op Google had kunnen vinden!

  En dat hebben ze gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s