Islam-terrorist van Luik heeft nog iemand vermoord. Politie vindt een koran in zijn cel!

Screenshot_179

(Vertaling: E.J. Bron)

De aanslagpleger van Luik heeft de avond daarvoor ook al iemand vermoord. Dat werd vandaag bekend gemaakt. De 31-jarige had dinsdag in de binnenstad van Luik drie mensen doodgeschoten en vier politieagenten verwond, voordat hij zelf door een speciale eenheid van de politie werd doodgeschoten.

journalistenwatch

In een privévideo, die getoond werd door de Belgische zender RTBF, is te zien hoe de man door een straat loopt, schiet, en daarna “allahu Akbar!” roept, een typisch islamitische lofprijzing van Allah. De man was op het moment van de daad twee dagen op verlof uit zijn cel in de gevangenis van Marche-en-Famenne en zou dinsdag weer naar de gevangenis terugkeren. Daar vonden de rechercheurs een koran en een gebedskleedje.

De man zat wegen delicten zoals diefstal en drugshandel in de gevangenis.

Interessant is de aanwijzing dat de rechercheurs in zijn cel een koran en een gebedskleedje hebben gevonden. Houden die dan rechtstreeks verband met islamterreur? Hoe is dat nu mogelijk bij de religie van de vrede?

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, ramadan, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Islam-terrorist van Luik heeft nog iemand vermoord. Politie vindt een koran in zijn cel!

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

  • Willem Sterk zegt:

   Het houdt niet op, telkens weer zo’n “verward” figuur, die laat zien da hij de religie van de vrede verkeerd heeft begrepen, of hebben onze politici het verkeerd begrepen?

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Dan hadden ze die gek een dag eerder moeten trakteren op een stel blauwe bonen!
  Ik vermoed dat de ‘elite’ dergelijk mohammedaans schorem met opzet uit de bak loslaat (“verlof uit de cel”!) om een aantal ‘ongelovigen’ uit te roeien. 👿

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk het niet Tistochwat.
   Je mag natuurlijk niet vergeten dat deze affaire uiterst gevoelig ligt bij de Belgische federale regering en dat MP. Michel ècht niet zit te wachten op dit soort fouten.
   Want zo is het en wordt het óók gezien.
   Iemand los laten lopen die later niet alleen een potent gevaar vormt, maar ook maar liefst vier mensen vermoord en vier politieagenten verwond.
   Verwondingen waarvan we de omvang niet kennen… maar die eventueel tot levenslange invaliditeit of zelfs tot een spoedige dood kunnen leiden…
   Gelukkig zijn er hier in BE advocaten die zich helemaal vastbijten in zo’n zaak…en die werkelijk de onderste steen boven laten komen.
   Anders dan schurk en vuige rat Rutte die dit zo gemakkelijk beloofde aan de nabestaanden van de MH17-ramp!
   Waarschijnlijk omdat fraude bij politici in België veel meer en veel langer dan, nu de afgelopen decennia in Nederland,…. de politiek bepaalde…
   Nee.
   Het is de algemene politiek waarin en waaraan België met handen en voeten is gekluisterd.
   België biedt ruimte aan de slang die aan de voet van de ondergang van héél Europa ligt…
   Die vervloekte EU!!!
   Wat denk je hoeveel smeergeld er hier door hoeveel handen vloeit!!!

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Het is triest iedere keer opnieuw te ervaren hoe msm (wel of niet in opdracht ) zich in alle bochten wringen om elke islamitische aanslag los te weken van de islam. In het geval Luik was het zogenaamd van belang om een link vast te stellen met IS alvorens het te classificeren als terreur daad. Als er toe zou doen. Men schijnt maar niet te willen begrijpen dat een islamitische opvoeding een noodzakelijke voorwaarde is om te komen tot radicalisatie. Je radicaliseert niet zomaar in de gevangenis het is de islam die je voorgekookt heeft voor radicalisatie. Daar is IS niet voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Frans Brassens zegt:

  Het wordt langzamerhand tijd dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het toekennen van verlof, of dat nu uit de gevangenis is of uit een TBS-kliniek, zelf een toetsing dienen te ondergaan.
  Het gaat maar al te vaak erg fout door inschattingsfouten van de beoordelaars.

  Als die daarbij voortaan persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor wat de eventuele gevolgen (kunnen) zijn van hun – zoals herhaaldelijk blijkt desastreus aflopende – toekenningen, zullen we zien dat het op slag heel wat moeilijker wordt om aan dergelijke ‘verloven’ te komen.

  Nog beter zou het zijn als er helemaal geen proefverlof of anderszins verlof zou worden toegekend.
  Er zijn al al te veel slachtoffers gevallen.

  Een uiteindelijke oplossing is dat niet eens, want wat gaat er gebeuren na het uitzitten van de straffen?
  Ook daar moet eens goed over worden nagedacht.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Een groot deel van de mohammedanen is analphabeet en de meerderheid kent de arabische taal niet. Toch sjouwen ze allemaal met een koran rond en citeren ze arabische spreuken.
  Met de dagelijkse bukoefeningen, taalkundig onbegrip en papegaaienpraat kun je het ver brengen in de islam.

  Geliked door 2 people

 6. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Nou staat er weer doodgeschoten. Het resultaat is hetzelfde maar toch vind ik het een heel groot verschil of deze verwarde? diabeet? 2 mensen de hals afsnijdt of ze doodschiet.

  Like

 7. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ spoorinmiddelsbijster 30 mei 2018 om 17:41:

  Volgens de link van koddebeier zegt:
  30 mei 2018 om 15:25 :

  “Gistermorgen stak Benjamin H. twee vrouwelijke agenten van achter neer met een mes en greep daarna het vuurwapen van één van hen. Hij schoot beide agentes dood en vervolgens opende hij het vuur op een passagier in een voorbijrijdende auto, die ook overleed. De politie schoot H. daarna dood.”

  Of ze de hals werden doorgesneden is verder (nog) niet bekend of wordt gewoon niet vermeld.

  Like

 8. Peter zegt:

  Die agenten gaan niet meer naar de moskee .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s