Politie schiet in Schiedam “Allahu akbar!” roepende bijlzwaaier neer

Screenshot_185

Autoriteiten houden rekening met terroristisch incident

De politie heeft in Schiedam een man neergeschoten die op een balkon met een bijl stond te zwaaien. Volgens getuigen zou hij ook “Allahu akbar!” hebben geroepen. In de politiesystemen wordt bekeken of er meer bekend is over deze man. Daarbij worden alle opties opengehouden, aldus de woordvoerster. Ook de mogelijkheid van een terroristisch incident.

Post online

De man werd neergeschoten toen hij leden van het arrestatieteam aanviel die de flat aan de Van den Tempelstraat binnengingen. Bij de vechtpartij die ontstond raakte een politiehond zwaargewond. Een poging van agenten om de man met de taser (stroomstootwapen) uit te schakelen, mislukte. De man is met verwondingen in zijn onderlichaam naar het ziekenhuis gebracht. De hond is met de dierenambulance afgevoerd, aldus de politie.

Er werd besloten de flat binnen te vallen nadat agenten vergeefs hadden geprobeerd de man te kalmeren. Ook de onderhandelaars die erbij werden gehaald, lukte het niet om contact te maken.

In Groningen schoot de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een man neer die rondliep met een mes. De man, een 46-jarige Irakees, maakte volgens de politie een verwarde indruk. Ook na een waarschuwingsschot bleef hij het steekwapen vasthouden. Daarna schoot de politie hem in zijn been.

Bron:
http://regio.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Politie schiet in Schiedam “Allahu akbar!” roepende bijlzwaaier neer

 1. Peter zegt:

  Wanneer moslimterroristen ”Allahu Akbar” roepen, verklaren ze dat ze op het punt staan ​​om de superioriteit van Allah te bewijzen, door niet-moslims te doden.

  Geliked door 1 persoon

 2. roel zegt:

  gewoon dood schieten

  Geliked door 1 persoon

 3. hendrikush zegt:

  Tussen de benen in de onderbuik schijnt goed te werken.

  Geliked door 2 people

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik vind het heel erg zielig voor die hond. Arm dier! 😦

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  ´´En dat is allemaal de schuld van Geert Wilders.“

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Bij de vechtpartij die ontstond raakte een politiehond zwaargewond.

  Kijk dat doet mij pijn.

  Had die Allah hu Akbar roeper meteen door zijn flikker geschoten was voor iedereen beter geweest en voor de hond in dit geval zeker.

  Bij alles wat met islam te maken heeft moet men de de-escalatie strategie als de wiedeweerga laten vallen.

  Islam is schadelijk voor gebruik en kan de dood bespoedigen.

  Islam is dier en mens verachtend!

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Bij de vechtpartij die ontstond raakte een politiehond zwaargewond.

  Arm dier! Had ie mohammedaan dan #@!@#$%%$$#@ eerder afgeknald!

  De man, een 46-jarige Irakees, maakte volgens de politie een verwarde indruk.

  Ja hoor, er is weer sprake van ‘verwardheid’!
  Hij is in zijn poot geschoten. Wat hebben we dáár nou aan? Kunnen WIJ weer dokken voor z’n medische behandeling! 😡

  Geliked door 2 people

 8. Robert Marsman zegt:

  Politie schiet in Schiedam “Allahu akbar!” roepende bijlzwaaier neer in potverdomme mijn zo geliefde (toen nog in de jaren 70/80 vredige moslim-loze geboorteplaats)!!!!
  Een echte leuke stad met gezellige samenhorige blanke volksbuurten waren het, waar nooit iets gebeurde wat niet door de beugel kon.
  En nu……in elke buurt in Schiedam struikel je over de kopvodden en Marokkanen gebroed !

  Geliked door 2 people

 9. Robert Marsman zegt:

  Blij dat ik daar al 37 jaar weg ben, vergat ik te vermelden.

  Like

 10. Elena zegt:

  ggggrrrrrr..dat gedrocht viel de politie aan en zij schoten hem in zijn been?
  Stel sukkels die politie….gedrocht had in zijn lelijke inteeltkop geschoten moeten worden.
  Arme hond….zwaar gewond.:-((
  Zo ook die gek in Groningen…leer eens fatsoenlijk schieten dienders !!!
  Rammen-dan zorgt dat idioten nog gekker worden.

  Geliked door 3 people

 11. paulzwueste zegt:

  Goh zeg.
  De politie richt toch véél te laag… wat moet je nou met zo’n been…?
  Schiet de vermaledijde schurk toch recht tussen z’n te dicht bijeen staande ogen .
  Een kalmeringsmethode die nog nooit heet gefaald!

  Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   Hier in Luik schoten de dienders tenminste die klootzak morsdood , verdiende nog erger

   Geliked door 3 people

   • willie zegt:

    Enne nog : HOOGTIJD voor ”concealed Carry” voor serieuze burgers

    Geliked door 2 people

   • Eric zegt:

    Heerlijk filmpje, Willie. Alleen spijtig dat het in Brazilië gebeurde. Als het in Europa het geval was schoot die kerel heel de groep omver, kinderen incluis en indien men hem nadien arresteerde zou het om een verwarde man blijken te gaan die, uitgedroogd door de ramadan, gewoon veel water en een vleugje psychiatrische hulp nodig heeft.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ willie 30 mei 2018 om 21:00

    Prachtig! Jammer dat ze hem niet kapotgeschoten heeft.
    Dan was het probleem voorgoed opgelost en kon die rat het nooit meer proberen bij anderen.

    Geliked door 1 persoon

 12. Mary zegt:

  Wat vreselijk dat die hond zwaargewond is geraakt!!!!!, smerige Islamiet!!!!!

  Geliked door 2 people

 13. Ijzer67 zegt:

  Dan zijn er heel wat verwarde mensen op deze aardkloot . Iedereen die maar Allahu akbar roept schijnt verward te zijn . Daarom ook maar beter dat trump die Iran deal heeft opgezegd . Allahu akbar en je ziet een paddenstoel wolk boven Israël. De paddenstoel wolk is het gevolg van een verwarde man volgens de meeste msm. De vn heeft het ten strengste afgekeurd en stuurt hulpverleners naar teheran. . En alles komt goed . Ze leefde nog lang en gelukkig . Zij misschien wij niet . Je zou al die gasten moeten dwingen voor een onderzoekje. Zoiets als borstkanker onderzoek maar dan anders .bij niet opdagen weg er mee . Niet door een test komen opzouten . Iran en Gaza. Droppen we ze daar horen ze thuis . Eventueel een virusje mee sturen .zal je merken in jaar tijd .stuk rustiger . Ik had ooit een werkgever lang geleden die zei 30 jaar geleden al . Ron binnen 1 jaar kunnen we van ze af zijn .oja hoe dan .we sturen ze met hun verjaardag de Noordzee in . Ik was toen nog idealist vondt het niet kunnen .maar nu lijkt het mij een verdomd goed plan

  Geliked door 1 persoon

 14. hslot4 zegt:

  Een 46-jarige Irakees, maakte volgens de politie een verwarde indruk………….Allahu akbarAllahu akbarAllahu akbarAllahu akbarAllahu akbar…….Oh ja duidelijk gevalletje verwarde man dat zien we wel vaker .

  Geliked door 2 people

 15. BigLJohn zegt:

  Waarom werd dat vuil stuk nageboorte niet ineens doodgeschoten ? Nu kan hij een aanklacht tegen de politie indienen wegens zware mishandeling. En omdat het alweer een geval betreft van een verwarde man, zullen ze hem niet op zijn daden afrekenen. Ook zal de rechter ermee rekening houden dat hij een belijdend moslim is die volgens de heilige koran leeft, zodat het waarschijnlijk alles bij elkaar een lichte werkstraf voor hem word, gecombineerd met professionele hulp. Misdaad loont niet volgens het gezegde. Echter wel in Nederland, en vooral als je een (wat men noemt een zielige) islamiet bent !

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  De alwetende burgemeester verklaart dat het een verwarde man was en zoals U weet zijn verwarde mannen altijd moslim ! Maar het heft niets met de islam te maken, hoor !

  Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Hoelang laten we die moslimshit nog over ons heenkomen ????

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Burgemeester Schiedam: ‘Verwarde man had vermoedelijk een psychose’
  De man die woensdagmiddag met een hakbijl op een balkon in Schiedam stond te zwaaien, had vermoedelijk een psychose. Dat zegt de Schiedamse burgemeester Lamers donderdagochtend op Radio Rijnmond. Hij spreekt van een verwarde man en is ervan overtuigd dat geen sprake is van terroristische motieven.
  De politie schoot de 26-jarige man uit Syrië neer, omdat hij agenten bedreigden en Allahu Akbar (‘God is groot’ in het Arabisch) zou hebben geroepen.
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/169035/Burgemeester-Schiedam-Verwarde-man-had-vermoedelijk-een-psychose
  Syrië en Allahu Akbar? “Onze” ramadan en dat islam vrede betekent, weet deze burgervader alles over te vertellen. Nietwaar?!

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Nou plaats ik hier een geweldig bericht over die islamitische bijlzwaaier uit Schiedam, die ook verantwoordelijk was voor de dood van een politiehond, en ik weet vast en zeker dat zowel alle reageerders op E. J .Bron, inclusief de webmaster, dit vast evengoed prachtig zullen vinden:

  Bijlzwaaier Schiedam overleden

  De 26-jarige man die afgelopen woensdag door de politie in Schiedam werd neergeschoten, omdat hij met een bijl zwaaide, is aan zijn verwondingen overleden.

  De man met een Syrische achtergrond stond op een balkon met een bijl te zwaaien terwijl hij “Allahoe akbar” riep. De politie kon natuurlijk geen contact met hem maken en uiteindelijk viel een arrestatieteam zijn woning binnen. De man bedreigde de agenten en hij stak een politiehond met een mes. Het dier ging later dood aan zijn verwondingen.

  Taser

  Het uitschakelen van de “verwarde” man met een stroomstootwapen mislukte echter. Daarop schoot het arrestatieteam hem onmiddellijk neer. Hij raakte daarbij (dodelijk) gewond aan een been en zijn buik. Hij werd zo snel mogelijk gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht, waar hij met spoed werd geopereerd. Daar is hij vandaag (hopelijk heel erg langzaam!) overleden.

  Zoals gebruikelijk bij dit soort incidenten stelt de Rijksrecherche een onderzoek in. En dat onderzoek zal dit stuk islamtuig toch nooit terugbrengen en naar wenselijk is komt hij, gelijk aan alle geliquideerde islam-moordenaars, NOOIT het paradijs van Allah binnen! Opgeruimd staat netjes hier in Nederland en wat mij betreft schieten alle arrestatieteams soortgelijk islam-ongedierte desnoods zodanig neer dat zij langzaam creperen en alsnog sterven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s