Comment van Imad Karim

Screenshot_208

(Vertaling: E.J. Bron)

Onderstaande tekst is een comment van Imad Karim onder dit artikel op PI-News. Het comment bewijst de minachting die de nepvluchtelingen (want niemand verlaat zijn gezin als dit in nood verkeert) voor ons westerlingen koesteren.

Ik, Imad Karim, ben half Libanees en half Syriër, dus iemand die weet dat zij de ONWAARHEID vertellen. “Wij verneuken de Duitse idioten!” Ik weet wat jullie “VLUCHTELINGEN” van Duitsland vinden. Ze lachen Duitsland uit. Deze “vluchtelingen”, als ik met ze in het Arabisch praat, beschouwen de Duitsers als IDIOTEN. En als ik aan ze vraag waarom ze de Duitsers IDIOTEN vinden, dan antwoorden ze me in het Arabisch (vertaling):

“Geen hond, kat of mens laat zijn familie alleen als ze in gevaar is. Wij VERNEUKEN de Duitse IDIOTEN, en zij geloven ons. Alleen al het feit dat ze ons geloven, toont aan hoe arrogant ze zijn en hoever ze denken boven de rest te staan. Maar dat is goed, want over enkele jaren krijgen we de inburgering. Dan zullen we hen laten zien en hen ertoe opvoeden de ware religie aan te nemen – of ze willen of niet.”

“Wij Duitsers (Westen) tolereren ons dood. We tolereren zelfs een ´religie´, die ons ongelovigen en christenen wil doden.”

 Door:
Imad Karim
(ex-moslim en tv-journalist)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Comment van Imad Karim

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Profiteurs, verkrachters, moordenaars, onderdrukkers etc etc en de goeddoeners hebben ze met OPEN ARMEN binnengehaald en nog worden ze geronseld in Afrika….

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  Jaren geleden zei een Turk tegen mij jullie Hollanders zijn zo dom
  Meneer was zgn op papier bij een kennis gaan wonen en die huizen zouden gesloopt worden en die man en hij kregen 5000,= gulden mee per persoon om een nieuw huis in te richten,ik heb het over 25 jaar terug dus zou nu 10.000 euro kunnen zijn

  Geliked door 3 people

 3. Perfide Albion zegt:

  Als je buren hebt die keer op keer met elkaar op de vuist gaan, elkaars huizen in de brand steken. hun dochters en zonen vermoorden vanwege dingen met eer en je wilt hen dan al helpen..?

  Dan neem je ze natuurlijk niet in je eigen huis. Je dwingt je andere welwillende buren en familie niet om die lieden in hun buurt toe te laten. Je regelt de hulp die je zelf wil geven helemaal zelf. Desnoods ga je bij ze in huis en breng je ze beschaving bij..

  Maar je laat ons buiten je waanideeën. Je sloopt niet een heel land omdat jij wil “deugen”, kut Johny de Mol.. Je stelt je landgenoten niet bloot aan islam Hanna – lelijkerd- Verboom. Anders rot je gewoon lekker zelf op. Ga je lekker zitten deugen in Raqqa.

  Geliked door 4 people

 4. fredjohan zegt:

  Altruïsme dat tot zelfmoord leidt.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Polygamie van de moslim is geen obstakel voor zijn naturalisatie.
  * * *
  De polygamie van een buitenlander maakt geen inbreuk op zijn recht op naturalisatie volgens de thans geldende wetten.

  Federale administratieve rechtbank

  Volgens een uitspraak van de federale administratieve rechtbank in Leipzig afgelopen woensdag, vereist de nationaliteitswetgeving zeker van een kandidaat voor naturalisatie zijn “adhesie/instemming” aan een gemeenschap gebaseerd op Recht en de Wet en zodoende ook het respect en de bescherming van de mensenrechten, vastgelegd in de Grondwet, maar niet zijn instemming op de principes van monogamie.

  Klager was een Syriër die sinds 1999 in Duitsland woont. Deze man, geboren in 1981, was in 2008 getrouwd met zijn Duitse vriendin, met wie hij drie kinderen heeft.
  Twee jaar later diende hij een aanvraag in voor naturalisatie waarop hij recht had.
  Maar men kwam er achter in 2012 dat deze man in 2008 in Damascus een ander huwelijk had gesloten met een Syrische vrouw.
  Met haar heeft hij een kind.
  Zowel vrouw als kind wonen nu bij hem thuis in Karlsruhe.

  Dat is de reden waarom zijn naturalisatie in 2013 werd geannuleerd. […]

  (Vertaling Fdesouche)
  BRON:
  Junge Freiheit

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het onderbuik gevoel van mijn boerenfluitjesverstand laat mij de pure minachting van de ‘nieuwe’ Moorse bevolking voor alles wat westers is toch op mijne klompen aanvoelen. zelfs een eenvoudige blik in de ogen zegt mij meer dan een vertaling uit het arabiés.
  De broers van Mocro Azarkan en Turkuhan Kuzu streven naar een entropie, een streven naar de grootst mogelijke wanorde.
  ( bijdragen aan onze maatschappij en westerse samenleving is het verraad van hun ideologie, omdat het Westen gezien word als vijandig, dus laat maar zien die ‘goede bedoelingen’ en hoed u voor zogenaamde gematigden, onbetrouwbaar en zelden oprecht).

  Geliked door 2 people

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik noem wat er gebeurt culturele zelfmoord, is dat waar onze voorouders voor gevochten hebben?

  Geliked door 1 persoon

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  De soldaten van “‘ allah ”” worden binnengehaald door de satanische elite om ons af te slachten.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Wat zijn het toch een achterlijke Barbaren……………..
  Een groep mannen in Safi, Marokko, houdt een klein busje aan met daarin een jongevrouw en man.
  De vrouw wordt ervan beschuldigd zich niet aan de Rammeldan te houden omdat zij een “Sexuele Relatie” zou hebben tijdens de .eilige Ramme-dan.
  Ze wordt mishandeld.
  Binnen enkele jaren ook te verwachten in A’dam-West en andere geïslamiseerde steden……..? ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Niets is hun heilig…..niets…… behalve hun koran…..en alle opdrachten die er in staan.

  Geliked door 2 people

 12. sjuad zegt:

  Je hoeft personen of naties niet te beledigen zoals de zwarte tokkies-nikkers- doen.
  Je hoeft enkel te zeggen; democratie is een supermarkt van idioten.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Dit zouden die asieligers eens moeten proberen in hun landen van Herkomst: de politie aanvallen met trappen en schoppen en dingen gooien.
  De reden ? Een dispuut over het eten, hierna braken vechtpartijen uit onder de “uitgehongerden”……….!
  * * *
  Twee politieagenten en een man van de veiligheidsdienst raakten gewond toen er vechtpartijen uitbraken in een AZC in de stad Dresden in het Oosten van Duitsland.
  Een 50-tal “migranten” viel de politie aan toen deze kwamen om de gemoederen te sussen.
  Een van de asieligers viel de agenten zelfs aan met een ijzeren staaf.
  BRON:
  http://www.fdesouche.com/1015583-dresde-all-mecontents-de-la-nourriture-50-demandeurs-dasile-attaquent-des-policiers-dans-un-centre-daccueil-3-blesses
  origineel:
  http://www.dw.com/en/dozens-of-refugees-police-clash-in-german-city-of-dresden/a-43961032

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Voor het merendeel zijn we een naïef volk, we gaan er van uit dat de ander het ‘goed’ bedoeld, maar bij een geloof waarbij van klein af aan haat ingepompt wordt voor alles wat westers is, daar is geen ‘goed’ te bekennen en daarbij komt ook nog dat ze tegen ‘ongelovige’ mogen liegen.
  Simpel gezegd ze passen niet in onze samenleving…nu niet en nooit niet !!

  Like

 15. klippie zegt:

  Gezagdragers in Europa, behalve Hongarije en Polen, open uw ogen en doe met deze uitspraken uw voordeel mee.
  En vooral in Brussel die oogkleppen weg halen en je niet druk maken om een wattenstaafje.
  Dan wordt het misschien over een paar jaar weer rustig in Europa.
  En weg met Brussel.

  Like

 16. siemx zegt:

  Alleen al het feit dat ze hier provocerend in hun woestijlappen blijven wonen beschouw ik als een persoonlijke belediging en een weigering om je aan Nederland aan te passen. Ze hebben állemaal werkelijk schijt aan je. Vertrouw nooit een moslim, hij wordt geacht tegen een kafir te liegen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Tistochwat zegt:

  Het is toch overduidelijk dat het de ‘elite’ geen ruk kan schelen?
  Zelf hebben ze immers geen last van de mohammedaan.
  Ze betalen geen cent mee aan het onderhoud van de asielparasiet en voor het echt gevaarlijk wordt, zitten ze in het privévliegtuig naar het een of andere veilige paradijs ergens heel ver weg.

  Geliked door 1 persoon

 18. BigLJohn zegt:

  Ik heb nog een artikel liggen uit de Telegraaf (jaren 80) waarin een Turk ons waarschuwde om niet zo tolerant te zijn voor vreemdelingen uit Afrika. Dat zou op den duur onze ondergang kunnen betekenen schreef hij. Hij had een vooruitziende blik !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s