Halleluja, ik ben weer eens boos

Screenshot_200

(Door: “bozeoudeman”)

De tijd van nu is vergelijkbaar met de tijd van vlak voor de Franse revolutie. Toen was het de adel in Parijs, nu is het de elite in Brussel die dacht/denkt dat het allemaal zo´n vaart niet loopt. Dat ze alles wel onder controle heeft. Het enig verschil is dat de “elites” van nu een massa dieven, rovers, moordenaars, verkrachters en andersoortig schorem met miljoenen binnenhalen om hen als een soort troepen van de sheriff van Nottingham te beschermen tegen de woede van de volkeren die op het punt staat los te barsten.

Ze denken dat ze veilig zijn, dream on, miserabel tuig van de richel. Het kan wellicht nog een generatie duren en dus zullen dan veel van de schooiers van nu (denk maar aan Van der Laan) de dans ontspringen, maar hun politieke nakomelingen, die waarschijnlijk nog erger zullen zijn dan hun voorgangers, zullen dat niet. Naarmate hun terreur toeneemt, zal ook de groep die het zat is, groeien. Tot nu toe heeft een hele grote groep burgers het nog steeds erg goed of denkt dat te hebben en blijft wegkijken.

Nog meer inperkingen van hun rechten en vrijheden door nog meer aanslagen zal de hang naar vrijheid ook bij hen uiteindelijk doen ontbranden en vergroten. De droom van vrijheid zal nooit sterven, hoe zwaar de terreur ook mag worden. Altijd door de geschiedenis heen heeft die droom gezegevierd. Dus waarom nu niet. Merkel? Macron? Rutte? May? Juncker? Obama? Timmeraar? Mattarella? De Snol? Gates? Soros? Zuckerberg?

Deze veelal niet democratisch door het volk gekozen, maar via gekonkel door welhaast criminele eliteclubjes, aangestelde veelvraten en hun tien en tienduizenden kont-kussers en pik-zuigers die door verregaande corruptie, net als de adel van eens, een goed bestaan hebben als nieuw soort kwaadaardige roofridders, zullen uiteindelijk vallen. Touwen zijn snel gepakt, mensonterend gepeupel dat zich godvruchtig, links en zelfs progressief noemt en zich zonder gêne letterlijk en figuurlijk zit vol te vreten.

Dit keer zal de revolutie over de hele wereld plaatsvinden, dus een huisje op de Antillen of in Suriname zal geen uitkomst voor jullie zijn. Nergens zullen jullie veilig zijn, deze keer niet. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid zullen wereldwijd volkstribunalen worden opgericht waar geoordeeld gaat worden over onderdrukkers en terroristen uit met name de politiek en de media. Denk daar maar eens over na, politiek en mediatuig dat denkt volkeren te kunnen knechten.

Nooit zullen jullie daar mee weg kunnen komen, denk maar aan jullie grote voorbeeld Adolf Hitler, Brusselse EU-maffia. Oplichters! Bedriegers! Tuig! Eens zal het afgelopen zijn met jullie! Net als in 1789 staan jullie dan jammerend op het schavot: De Snol, Gates, Soros, Merkel, Macron, Rutte, May, Juncker, Obama, Timmeraar, Mattarella, Zuckerberg, en na jullie, jullie kontkruipers uit de media.

De bedriegers die hun mond vol hebben over corruptie en onvrijheid van de pers in Noord-Korea, in China, in Egypte, in Iran, maar nooit spreken over de vele schandalen in eigen land, noch naar waarheid over hun land berichten, de schooiers die zich journalisten en reporters durven noemen en mensen bedriegen met leugens, met halve waarheden. SHAME ON YOU!

Jullie mogen mensen die de waarheid najagen en die eerlijkheid wensen voor iedereen, zoals Tommy, arresteren omdat hij daar van jullie niet mocht staan en zonder vorm van proces opsluiten, zelfs  proberen te laten vernietigen door daarvoor door jullie ingehuurde criminelen, maar zullen daar uiteindelijk het omgekeerde mee gaan bewerkstelligen, eens is het afgelopen met jullie machtswellust en terreur, hopelijk voor de mensheid dan eindelijk voorgoed. Gerechtigheid zal ooit zegevieren over jullie soort kwaadaardige demonische gedrochten die zich mens durven noemen. Halleluja, wat ben ik weer boos! Maar dit is de laatste keer. Ik heb niets meer te melden, ik wacht af tot de meute wakker wordt.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Halleluja, ik ben weer eens boos

 1. paulzwueste zegt:

  Ik moet eerlijk zeggen.
  Hier, ja hier….!
  Heeft “Boze Oude Man” zichzelf verre overtroffen!
  Uit het hart gegrepen en niet mis te verstane ultieme realiteit.

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/05/europe-should-accept-250-million-climate-refugees-says-french-socialist-party-bigwig/
  Europe should accept 250 million ‘climate refugees’, says French socialist party bigwig
  Antoine Léaument, the communications director of a French far-left party, wants Europe to accept 250 million ‘climate refugees’.

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  George Soros waarschuwt: “Alles is fout gegaan”.

  Natuurlijk ging alles fout in zijn opinie want de Brexit is door hem niet gewenst (wil hij met miljoenen keren) en dat de burgers in Europa op steeds meer rechtse partijen stemmen, bevalt hem ook niet. Hij heeft wel oplossingen maar daar tuinen we niet in en de politiek hopelijk ook niet want dan word de schuldenberg nog veel groter.

  In elk geval is hij in paniek en waarschuwt voor een grote financiële crisis bij zijn meelopers. Dat die crisis er aan zit te komen is een feit, we weten alleen nog niet wanneer. De muntunie van de euro is onhoudbaar en de EU ook, dus bereid u maar vast voor.

  Afgelopen dinsdag gaf Soros een speech in Parijs en dat is in onderstaande artikel te lezen.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-05-29/everything-has-gone-wrong-soros-warns-major-financial-crisis-coming

  Vertaling via google: https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=en&u=https://www.zerohedge.com/news/2018-05-29/everything-has-gone-wrong-soros-warns-major-financial-crisis-coming&prev=search

  Like

  • Stef zegt:

   Beste Petra,
   Je vergat te vermelden dat de overwinning van Trump hem een hartverzakking heeft opgeleverd. (Jammer genoeg wel overleefd)

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Stef, klopt en inderdaad helaas overleefd maar hij is aan de verliezende kant want de meeste mensen willen de linkse kerk met hun globalisme niet. In elk geval geniet ik van hun paniek en hoop dat velen zoals Hillary Clinton achter de tralies komen.

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  ik wacht af tot de meute wakker wordt.

  Dan kunt u nog heel lang wachten want de generatie na ons, de jeugd (enkele uitzonderingen daargelaten) vindt het allemaal prima.
  Naadloos glijden de jongeren de islam binnen, en facebook en andere ‘social media’ nemen al hun tijd in beslag.
  Ze weten niet eens (meer) wat een gulden is.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal waar Tistochwat.
   Maar wat dondert het als ze maar met ’n hamer van Toth om hun nek lopen.

   Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Een gulden was wat nu het euro teken is
   1 gulden is zelfde waarde als die rot euro
   Gisteren een snack gekocht een berenklauw is gehakt met uienringen en pindasaus
   € 3,25 had ongeveer 7,15 in guldens geweest ,hoe zo zijn we genaaid hadden we er destijds niet voor over gehad

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    3,25
    Ze kopen zo’n Berenklauw in voor ca. een Euro.
    Maar de overheadkosten, huur, verzekeringen, milieu-voorzieningen enzovoorts maar speciaal de belastingen, zijn gigantisch in relatie tot de waarde van het product.
    En dan hebben we het nog niet over de zogenaamde “winst” die ’n derde van de prijs zou moeten zijn.
    Ik zet hier winst tussen aanhalingstekens omdat er namelijk géén winst meer bestaat in ons fiscaal systeem.
    De producent, verkoper en de gebruiker worden net zolang belast voor alles wat ze doen tot dat er geen cent meer overblijft.
    Alles wat wij aan geld verdienen en omzetten gaat uiteindelijk naar de fiscus.
    In die tussentijd krijgen wij net genoeg te besteden om in leven te blijven in de stand die we ons toegeëigend hebben.
    Dat betekent dat de politici allang van bestuurders overgestapt zijn naar het beroep van rovers.
    Waarom?
    Omdat een politicus geld moet hebben om zijn macht uit te kunnen oefenen.
    Er is dus momenteel geen gezond economisch evenwicht meer in Nederland.

    Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Ook deze boze oude man is het met elk woord eens, het erge is het elite/gajes vindt zichzelf geweldig en kunnen niet meer met fatsoen terugtreden want daar is het te laat voor, de augiasstal moet worden uitgemest!

  Like

 6. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

  • Haksteeg Anton zegt:

   Maar wie van de daders wordt voor 30 jaar opgeborgen? Geen één. Zou de doodstraf weer ingevoerd moeten worden? JA vandaag nog. Zou dat helpen het probleem te verminderen? Ik denk van wel en velen met mij. De Nederlandse regering? Heeft Nederland een regering? Ik heb geen idee maar geloof niet dat het een echt gewenste regering is. Is het niet zo dat een land wat Israel haat een verloren land is? Ik denk van wel. Is dat verloren zijn in Nederland zichtbaar? Ja voor de niet slapenden zeker!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja,en ze waren allemaal “verward”!
   De overheid heeft laatst in een speciaal bericht in de Staatscourant uitgelegd aan welke beschrijving moslims, die aanslagen op de blanke bevolking plegen, dienen te voldaan.
   Zij zijn: “Verward”. “Psychotisch”. “Psychisch gestoord”. Of “Ontoerekeningsvatbaar”. ”
   Meer mogelijkheden zijn er niet.
   Dus met andere woorden:
   “God vergeef het hun want zij weten niet wat zij doen”.
   Die laatste woorden van Jezus vlak voor zijn dood toen hij aan het kruis hing, nadat hij de goede moordenaar terloops nog even gewezen had op de plaats waar zijn huis stond.
   Dit in verband met het riante uitzicht dat zij beiden op de heuvel “Golgotha” genoten.
   Maar zonder gekheid.
   Wat zien we hier.
   Dezelfde woorden van Jezus worden nu misbruikt door die vervloekte verdoemde overheid die ons wil doen geloven dat er geen vervloekte islam bestaat die onze doodsvijand is.

   Die overheid behoort zo snel mogelijk berecht te worden.

   Geliked door 2 people

 7. Marja zegt:

  Ik denk dat u hartstikke gelijk heeft. Iets in mij zegt ook dat het zo zal gaan. Kan nog wel even duren, maar al deze vieze, leugenachtige “bestuurders” krijgen eens hun verdiende loon!

  Like

 8. Frans zegt:

  Mooie rant! Ik zie graag Frans Timmermans als eerste opgeknoopt.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Zeg bozeoudeman, wat krijgen we nou, nee, je gaat ons niet verlaten.
  Ooit riep ik “God, waarom heeft U mij verlaten”.
  En het antwoord was: Ik verlaat je niet, je hebt Mij verlaten”.
  Als je niet meedoet met de lotto kan je niks winnen.
  Uit “Geloofswetenschappen”, bij Leiden richting geraamte Dino en dan linksaf.

  Geliked door 1 persoon

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ALLE bozeoudemannen VERZAMELEN !

  Like

  • BigLJohn zegt:

   R.Kroonenberg; Het ouwelullen regiment staat paraat. Compleet met kunstgebit, hoorapparaat en loopwagentje. De opa look dus. Die zijn nog van de ouwe stempel, en daar kunnen we op bouwen ! Er bestaat zelfs nog een liedje uit de jaren 50 hier over; Ouwe taaie jippie jippie jee hee hee, ouwe taaie jippie jippie jee !

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Dat de politieke elite en hun Bilderberggroep vriendjes maar snel kennis mogen maken met dit mooie apparaat !

  Like

 12. Als het bovengronds niet gaat moet het ondergronds en als straks alles van het net is gehaald dan maar via darkweb. Maar strijden moet blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s