NPO schrapte eind 2016 serie over Fortuyn, want verkiezingen en ‘PVV heel hoog in peilingen’

Screenshot_204

‘NPO2-netmanager Gijs van Beuzekom gaf te kennen de scripts niet eens te hebben gelezen’

Scenarioschrijver Ger Beukenkamp, bekend van veelgeprezen series over onder meer de Oranjes, Joop den Uyl en Ruud Lubbers, is niet meer betrokken bij de serie die de NPO ontwikkelt over politicus Pim Fortuyn. Beukenkamp heeft een bericht daarover van het online-scenariomagazine Plot woensdag bevestigd.

AVRO/TROS werkte begin 2016 met Beukenkamp aan een vijfdelig tv-serie over het leven van Pim Fortuyn. Het zou een serie worden over “zijn twijfels, zijn liefdesleven en de hondjes”, zo stelt de schrijver in Plot. NPO2-netmanager Gijs van Beuzekom was in eerste instantie enthousiast. “Het mocht niet te politiek worden, maar Pim Fortuyn was zeker een serie waard. Een synopsis of treatment hoefde hij niet te zien, ik kon wat hem betreft meteen de scripts schrijven.” Beukenkamp hoorde eind 2016, toen de scenario’s klaar waren, opeens dat het niet doorging.

 

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, Pim Fortuyn, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op NPO schrapte eind 2016 serie over Fortuyn, want verkiezingen en ‘PVV heel hoog in peilingen’

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Wat zijn die NPO toch een stel viezeriken. Ik kijk nooit meer de staatszenders NPO 1, 2, 3. De kijker is in hun ogen dom en te beïnvloeden. Wordt wakker en ga voor jezelf denken en geloof niet wat het publiek voorgekauwd wordt op de staatszenders.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ook Nederland heeft zijn deep state. Er is maar een oplossing. De NPO Compleet van subsidie infuus af. De kijker bepaald wat kwaliteit is en niet een of de ander schimmige commissie.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Ja, inderdaad.
  PVV héél hoog in de peilingen!
  En wie gelooft de zogenaamde “verkiezingsuitslag” waarbij de PVV slechts 20 zetels behaalde…?

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   paulzwueste; Alleen Geert Wilders geloofde het. De arme man maakte zich openlijk blij door te verklaren dat zijn partij, vergeleken met de vorige verkiezingen, een lichte winst geboekt had….Al bij verschillende verkiezingen geven de poll’s aan de PVV veel virtuele stemmen. En na de verkiezingen lijkt het dat zeker wel een miljoen stemgerechtigden op het laatste moment toch maar ergens anders op gestemd hebben. Maken die poll’s ons telkens gek, en rotzooit die linkse de Hond maar wat aan ? Een ding is zeker; Diegenen die door Nederland uitgespuugd worden krijgen steeds weer die stemmen !

   Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Onderste stenen komen helaas zelden boven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De enige manier om onderste stenen boven te krijgen is de zaak om te keren…

    Like

  • Mary zegt:

   Precies, ook ik heb daar nooit in geloofd, eerder dat het andersom was en vele met mij.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Overheden en door overheden aangestuurde nieuwsdiensten zijn de grootste producenten van nep nieuws. Nieuws of programmering bewust weglaten met een politiek doel is ook nep nieuws

  Professor Cees Hamelink: ‘Ik raad mensen ernstig aan niet naar NOS Achtuurjournaal te kijken’.

  Zie ook thepostonline.

  Geliked door 2 people

 5. Geheel in de lijn der verwachtingen, op elke redactie loopt geheel onopvallend een AIVD-mol rond die verteld wat er gepubliceerd mag worden. Zelfs het niet ter zake doend verhaal van Fortuyn’s privé leven was al te aanmatigend voor dat stelletje Kafkaiaanse DDR-recensenten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s