Symbool van de vrijheid

Screenshot_203

De hamer van de Viking-god Thor.

(Door: Drs. E.N. Schilder)

(O ja, mocht u gelovig zijn, dan adviseer ik u dit niet te lezen. Het zal u mogelijk choqueren)

Wolf doet schaapskleren uit

DENK ‘zit in haar maag’ met een ‘trotse’ IS-aanhanger in haar gelederen. Dat is gezien het werkelijke doel van DENK en NIDA voor hen op zich geen enkel probleem, want zij denken allemáál zoals hij en streven derhalve exact hetzelfde na als deze IS-randdebiel; sharia voor Nederland(!), maar zij doen zich (nog…) steeds voor als ‘verbindend’, waarbij zij slechts de islam als verbindend zien. Het ‘probleem’ is dus dat DENK nu voor de buitenwereld moet proberen er een of andere leugenachtige draai aan te geven. Dat hoeft niet meer Kuzu, je kunt je schapenvacht  afleggen.

Deze god-gestoorde IS-dwaas erkent en respecteert de slappe (met dat laatste ben ik het eens!) westerse wereld en wetten niet, zegt hij, maar hij blíjft hier wél…! Vreemd? Nee, want dit is exact zoals de almaar in aantal toenemende (en weg gelogen!) ‘verwarde mensen’, – waarbij zowel ‘verward’ als ‘mensen’ NIET op hun plaats zijn! – die Allah Akbar roepend om zich heen zwaaien met messen en bijlen en ‘uit het niets’ onschuldige mensen om zich heen neersteken… Zij hebben volgens de leugenachtige overheid én de idem media écht geen terroristische motieven hoor, daar is geen énkele aanwijzing voor… Hoelang denken ze eigenlijk dat wij hun achterlijke leugens nog blijven accepteren?

Respect voor de ramadan?

Moslims die met een spandoek bij een strand zitten en u vragen geen bikini te dragen uit respect voor de ramadan… wat heeft een bikini in vredesnaam met de ramadan te maken? NIETS! Sodemieter op bij dat strand, dan heb je er óók geen last van, stelletje hypocriete hufters! Het werkelijke doel is echter dat ze heel bewust, wederom(!), een zoveelste excuus creëren om ergens boos over te kunnen worden en/om ú daarmee stelselmatig hún wil op te leggen. En zo blíjven zij zoeken naar zogenaamd vriendelijke verzoeken vanuit hun zijde om u ‘op basis van respect voor de islam’ aan te passen aan hen, om vervolgens boos te kunnen worden als u dat níet doet – en gelovigen worden váák boos (dat schijnt zo te horen…) als zij in hun geloof ‘beledigd’ worden. De ware oorzaak van het islamprobleem ligt bij de zogenaamde ‘vrijheid van religie’ in het Westen. De islam buit dat gegeven als geen ander uit en de linkse/‘liberale’ Gutmensch ondersteunt hem daarin volop. Respect voor de ramadan, respect voor het vrijdaggebed op de openbare straat of in het park, respect voor het Arabische geleuter onderling, respect voor de hoofddoekjes (hoofddoekjesdag?). Waar stopt het ‘vragen’ voor respect voor de islam? Maar waar is het respect voor ónze normen en waarden? Waar is het respect voor onze dochters en vrouwen? Voor onze huisdieren? Voor onze levenswijze? Voor onze vrijheid? Sodemieter op met je ‘respect voor moslims en de islam’ gezeik!

Ik wil ze respecteren zolang zij zich naar ons respectvol gedragen – wat overigens openlijk steeds minder wordt en dus van mij uit ook -, maar ik erken de islam en de sharia absoluut NIET! Nú niet, nóóit niet! Niet als ‘religie’ en niet als ‘wet’! Áls er al goden in en bij Europa horen, zijn het Wodan/Odin en hun mythologische historie, maar zeer zeker GEEN islam!

Over ‘geloven’ gesproken: weet u overigens dat u zich bij de kerk kunt laten uitschrijven en kunt laten ontdopen? Ik heb dat enige tijd geleden al gedaan (toentertijd ging dat nog op papier), omdat ik overtuigd atheïst ben (met een grote voorliefde voor de oude Europese mythologie en vrijheid). De doping (grappig, doping krijgt ineens een heel andere betekenis als ik het zo schrijf) is toentertijd (ik was een baby) door mijn ouders gedaan en dat heb ik zelf derhalve rechtgezet.

Amen?

Veel mensen gebruiken amen om aan te geven dat ze klaar zijn met een discussie, maar weten grappig genoeg helemaal niet wat ze zeggen. Amen betekent namelijk letterlijk “en zo is het”. Dus iedereen die met ‘amen’ afsluit, bevestigt uw standpunt. Hilarisch! Nog iets grappigs? Zoals inmiddels bekend, bestudeer ik menselijke en dierlijke gedragsvormen/normen en probeer ik te begrijpen waarom mensen en dieren op een bepaalde manier, al dan niet beïnvloed door anderen, handelen. Daarin ben ik op zoek naar- en beschrijf ik bewezen feiten. Hoe tegengesteld is het geloof dan aan de wetenschap! Geloven betekent namelijk: “ik weet het niet zeker”!… Maar als u de discussie met ze aangaat, weten ze het héél zeker (omdat ze dat als klein kind al in hun hoofd geramd hebben gekregen/en dus pure indoctrinatie!) en sluiten ze zelfs af met “amen”. Het Christendom (in wat mindere mate?) en de islam zijn niets anders dan de Scientology kerk met soortgelijke indoctrinatiemethoden. Zie daarvoor deze overigens zeer schokkende documentaire. Ze zouden mijns inziens allemaal aangeklaagd moeten worden wegens geestelijke mishandeling en een zeer ernstige vorm van vrijheidsbeperking.

Symbool van de vrijheid

Het begint echt op te vallen de laatste tijd. Ik zie steeds meer mensen met de hamer van de Viking god Thor om de hals. Niet dat zij geloven in deze oud Europese goden – alhoewel ook dát (het Odinisme) weer terugkomt – maar zij geven aan dit als symbool van de vrijheid te dragen en daarmee te staan voor de oud Europese waarden van de vrijheid. Wars van de oprukkende islam en het christelijk geloof en niet van zins zich aan hen te (laten) onderwerpen, maar te kiezen voor de vrijheid en daarvoor te willen strijden in elke betekenis van het woord.

Waar de oosterse ‘religies’ telkens weer teruggrijpen naar de tijd van het ontstaan van hun ‘geloof’/leugens/indoctrinatiesysteem, zie ik het wel als een logische gedachte om dan als tegenwicht terug te gaan naar de tijd voordat deze Midden-Oosterse onzin ons met dwang werd – en nu meer en meer door de islam wordt(!) – opgelegd. De hamer van Thor: ooit het symbool van de Vikingen, maar nu met een extra waarde die staat voor de Europese niet onderworpen vrijheid. Met deze achterliggende gedachte overweeg ik zelfs serieus zelf een Mjolnir symbool (foto) te gaan dragen. En ik ben me er terdege van bewust dat het moslims zogenaamd  ‘beledigt’, maar dan vraag ik u, wat beledigt hen niet? Overigens, zij beledigen MIJ! Gewoon omdat ze hier zijn!

Maar de politiek en media maken zich helaas liever druk om een dodelijke bacterie, want die heeft dit jaar, let op mensen, al wel 11 doden en 57 zieken op de lijst staan. Dat is uiteraard vele malen méér dan de islam dit jaar al weer op ZIJN geweten heeft…

Dat kan beter

Overigens schijnt de DENK/IS aanhanger pas nog bij een gevecht neergestoken te zijn. Dat moet de volgende keer toch beter kunnen, denk ik dan… Want deze god-gestoorde randdebiel(en) kunnen gewoon vrij rond blijven lopen en worden, uiteraard tegen een riante vergoeding in geld, door Nederlandse advocaten/verraders/ratten verdedigd op waarden van hún ‘rechten’. Úw veiligheid en vrijheid zijn daarin derhalve volledig ondergeschikt. Het enige wat er binnenkort verbindend is, is het verplegend personeel op de spoedeisende hulp als het zo doorgaat. Oorzaak: de islam en het slappe leugenachtige (liberale/linkse) Europese/Nederlandse beleid. Zachte heelmeesters…

Zoals Architects het in Nihilist ten gehore brengt; All our gods have abandoned us! En ik ben het er volledig mee eens. Beluisteren is overigens op eigen risico.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Symbool van de vrijheid

 1. fleckie zegt:

  Wat te denken van mohammedaanse! ‘bejaardenhulpen’, ( die de hulpinstanties MOETEN ‘aannemen,’..( zo als in andere bedrijven) …….die met hun moslem-gezwets de ouderen proberen over te halen, positiviteit over hun …’leefwijze’! op te wekken?!!!)

  Like

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Wat zijn het toch een IDIOTEN!

  Geliked door 1 persoon

 3. Merel zegt:

  Zo blijven dan Geloof Hoop en Liefde, maar de meeste van deze drie is de liefde
  U zou wat meer liefde kunnen tonen naar uw landgenoten Drs. E.N. Schilder
  En naar dieren ook uw toon staat me helemaal niet aan

  Like

 4. Merel zegt:

  Alle blanke zelfhaters zijn net zo goed massa moordenaars zo direct

  Geliked door 1 persoon

 5. Merel zegt:

  Ik heb nog zo n geloof hoop en liefde hangertje, kruis , anker , hart , helaas goude kettinkje verloren,
  Maar durfde het toch al bijna niet meer te dragen, zag mijn marokkaanse buurman wel kijken, en nu moet ik ook al nederlanders gaan wantrouwen

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  ‘….. zij geven aan dit als symbool van de vrijheid te dragen en daarmee te staan voor de oud Europese waarden van de vrijheid.’

  Maar zij waren even ‘vergeten’ dat anderen ook hun vrijheid wilden om hun leven zo in te richten als zij dat wilden, maar daaraan hadden de vikingen geen boodschap en dus werd geplunderd, gemoord en geroofd (vrouwen). Fijn, terug naar de slavernij en het recht van de sterkste.

  Dat het christendom op een lijn gesteld wordt met de islam laat zien dat ‘schilder’ niets begrepen heeft en dat hij graag gebruik maakt van een sjamaan laat zien dat van zijn nieuwe wereld ook niets valt te verwachten. Bijzonder dat hij de huidige westerse maatschappij die op het judaïsme en christendom is gebaseerd wil redden met de achterlijkheid van de vikingen. Moslims menen hetzelfde, dat zij de westerse wereld kunnen behouden als de sharia bepaald wat norm is.
  Beetje achterlijk om dat te denken, maar onzin verkondigen is ‘schilder’ niet vreemd.
  Schilder cs, de germaanse taliban.

  Like

 7. Jan zegt:

  De samenwerking tussen vikingen en moslims,slavenhandel.

  Like

 8. Ruud Beijer zegt:

  Helaas houden de Nederlanders meer van de islam en de vluchtelingen dan van hun kinderen en kleinkinderen.Hun toekomst heeft u vernield,en zij zullen moeten buigen voor de islam.Bedankt opa,s en oma.s ,stelletje islamhuichelaars!!!!

  Like

 9. Jesus is King of Kings zegt:

  Ik ben het eens met dit verslag aangaande de islam, maar meneer vergeet dat we onze way of life te danken hebben aan het christelijke geloof of christelijke houding. Op dat geloof zijn onze normen en waarden gestoeld. Daardoor hebben we onze broeders, zusters en volksgenoten lief. Waren we zo als de Vikingen dan waren we niet veel beter dan de islam, toen hakte ze je bij elke kleine onenigheid ook gewoon je hoofd af. Ik geloof in Jezus (Yahshua) Christus. Ik ga niet naar de kerk. Ik ben niet religieus, ik ben gewoon gered. De katholieke kerk heeft een geschiedenis van dood en verderf, hun dienen dan ook geen Jezus, maar (Nimrod, Tammuz, Semiramis, Astaroth, Mithra, Odin (Kerstman), Osiris, Isis, Diana, Baäl, maangodin, zonnegod enz enz.. Ze hebben de islam opgezet om Israël te bezetten. Mohammed zijn eerste vrouw Khadija was een rijke toegewijde katholiek. Hoe dan ook deze drs. Wicky is niet zo sterk in geschiedenis. Maar ik ben het eens aangaande de islam. We zijn een vrij land en dat blijven wij!! Nederland is een natie gestoeld op Joods/Christelijke waarden en normen en dat moet ten kosten van alles verdedigd worden. Voor geïnteresseerden kijk op YouTube naar David Wood about islam, Kent Hovind 100 Reasons why evolution is so stupid, Bruce Malone creation, Jim Staley Truth or tradition, Wat is er met kerst mis? (Ga weg uit babylon) Kent Hovind – Where did God came from Best answer, Doc Marquis occult holidays, Doc Marquis Catholicism which queen of heaven, Bill schnoebelen Catholicism the church on haunted hill, Sam shamoun about islam. En geloven dat uit het Grote niets een stip onstond die begon te spinnen uit het “Niets” en toen de “big bang” veroorzaakte en zo het hele Universum met al zijn wetten creëerde en dat we van oersoep tot dit verslag tikkende op je laptop.. Wow! Daar moet je absoluut een geloof voor hebben.

  Like

 10. Karel in de Braak zegt:

  Sinds vandaag – 25 maart 2019- draag ik de Hamer van Thor om mijn nek en Ik ben er trotser op dan op mijn Veteranen-insigne!!!
  Ik heb genoeg gezien (en meegemaakt) met die moslims en hoef er niet perse middels een goudkleurig insigne aan herinnerd te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s