VIDEO: De EU, censuur en verkiezingen

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: De EU, censuur en verkiezingen

 1. klaas zegt:

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zeggen dat islamitische ouders en hun kinderen last hebben van hardcore islamitische uitspraken koran goedgekeurd rondom geoorloofdheid van islam geweld, antisemitisme en algemene religie haat is hetzelfde als beweren over het christendom dat christelijke ouders en hun kinderen last hebben van gepreek over altruïsme van de Heer Jezus omdat dit aanzet tot roekeloze vrijgevigheid en onrealistische vergevingsgezindheid.

   Moslim ouders die daar last van hebben zijn in de kern beschouwd geen moslims meer en kunnen dan het beste de islam de rug toekeren. Doen ze dit hebben ze er geen last meer van. Doen ze dit echter te open hebben ze er wel veel last en lopen zelfs groot gevaar.

   Vrees niet de moslim maar vrees vooral de progressieve politicus die maar niet wil doordringen tot de kern van de islam en tegen beter weten in blijft kijken met zijn geïndoctrineerde goed voor mijn loopbaan politiek correcte bril.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dit is toch wel het absolute hoogtepunt van schaamteloze verdraaiing van de feiten…!
    Dáár moet je nou politicus voor zijn om zoiets kinderachtigst als zijnde de absolute waarheid te verkopen aan ’n publiek van SMS-sende en TAB-bladerende collega’s die totaal niet geïnteresseerd zijn in wat de clown te berde brengt…!.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ klaas 31 mei 2018 om 12:17

   De zoveelste linkse (D66-)gek. Wat bazelt hij daar nou eigenlijk?

   Like

  • Eva110 zegt:

   Als je zo;n tweet de wereld in plempt bewijst dat twee dingen, ten eerste dat je totaal wereldvreemd bent en niet weet of wilt weten wat er in het eigen land gebeurt.
   Ten tweede dat je TOTAAL ongeschikt bent voor het baantje waar je zo naar verlangd hebt dat je daarvoor alle principes, normen en waarden overboord gegooid hebt.
   Liegen, draaien en halve waarheden vertellen dat is de norm waaraan politici tegenwoordig moeten voldoen!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Mooi gesproken, hulde en rozen, dat moeten meer mensen doen, maar de goegemeente spreekt nog van islamofobie en racisme als men zijn zorgen uit, de politiek de zaag blijft zetten aan de wortel van het gezonde verstand, door de lawine van islamieten hele wijken ziet veranderen in Gaza-stroken, de ‘andere’ bewoners gedwongen ziet verhuizen, de middenstanders ziet verdwijnen, en de klerezooi op straat ziet toenemen, vooral in het donker. De jubelzang van optimisme van de eurofiele populatie en politici, die uit angst voor de toekomst (lees ondergang) van Nederland, stug volharden in hun noodlot, omdat gezichtsverlies lijd tot verlies van hun linksche gedachtengoed, en men zich liever in de voet blijft schieten totdat hun leven beëindigt zal worden en hun organen op de vrije markt geen cent waard zullen blijken, omdat hun vlees niet halal is.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Dat Mevrouw de Voortzitterster nog oprecht en objectief kan functioneren, als men het debat slechts nog voert over de grondbeginselen van haar ideologische overtuiging.
  Ik hoor en lees steeds vaker dat de (verwarde) moslims hun ideologie met zwaard, bijl , mes en zelfs illegale vuurwapens verdedigen en confrontatie aangaan met onschuldigen mensen, gelukkig zijn er geen onschuldigen op Het Binnenhof en de detectiepoorten filteren de nagelvijltjes er wel uit.
  Houd de PVV-fractie wel de oogjes van Khadija in de gaten…….en haar handtas/rugzak.

  Like

 4. rs zegt:

  kan de link van die Koolmees NIET openen……………..

  Like

 5. Republikein zegt:

  https://www.finanzen.nl/aandelen/nieuws/George-Soros-waarschuwt-voor-instortingsgevaar-van-de-Europese-Unie-1025853307

  Superspeculant, filantroop en miljardair George Soros stelt dat de Europese Unie zich in ‘een existentiële crisis’ bevindt. Europa moet het volgens hem radicaal anders doen. Het beleggersorakel spreekt weer.

  (finanzen.nl) – De EU moet meer keuzes toelaten voor lidstaten, aldus George Soros. Er bestaat volgens de Hongaarse Amerikaan een gerede kans dat de unie in zijn huidige vorm instort, tenzij er drastische veranderingen doorgevoerd worden.

  “In het voorbije decennium is alles fout gegaan dat fout had kunnen gaan”, schrijft Soros in een blog voor Project Syndicate, een opinieplatform voor columnisten en andere schrijvers.

  Ik denk dat hij geld ruikt, en ik ruik stront, u ook?
  Ff een dokter belluh.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Republikein
   ”Ik dus hail snil me looie paip gesoekt.” 🙂
   Lang geleden dat ik die gehoord heb.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ja, op 3 oktober, heb er goede een slechte herinnering van, het goede is dat ik op het punt stond om een medelander naar zijn nirvana wilde rijden maar het uiteindelijk niet heb gedaan.

    Like

 6. Elisah zegt:

  http://media.tpo.nl/2018/05/31/professor-cees-hamelink-ik-raad-mensen-ernstig-aan-niet-naar-achtuurjournaal-te-kijken/
  Professor Cees Hamelink: ‘Ik raad mensen ernstig aan niet naar NOS Achtuurjournaal te kijken’
  ‘Overheden zijn de grootste producenten van nepnieuws

  Like

 7. Ziek…ziek…ziek….wanneer gaan zulke lieden eens langs de psychiater met hun problemen?

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/05/the-migrant-crisis-will-end-in-civil-war-because-demographics-are-against-us-austrian-expert/
  The migrant crisis will end in civil war, because demographics are against us – Austrian Expert
  “We are being deliberately manipulated. The Western public is being manipulated into supporting the migration of fighting-age Muslim men into Europe.”

  Like

 9. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/30/dictatuur-een-samenleving-zonder-rechten/
  Dictatuur: Een samenleving zonder rechten
  Wij leven momenteel in een inktzwarte periode in het bestaan van de mensheid. In het zogenaamd beschaafde Europa, het bastion van de vrije westerse wereld, is een klein elitair en door en door corrupt clubje bezig onze basisrechten, waar wij eeuwenlang voor gevochten hebben, volledig van de kaart te vegen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Afgelopen met het internet, EU legt verbod op memes, uitwisseling van info

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Thans wil de gehate EU-elite wederom ons, de “domme” Europese burgers, gaan hersenspoelen met nietszeggende propaganda over hoe “geweldig” die EU niet is op een wijze waar zelfs Joseph Goebbels nog jaloers op zou worden! Reken maar dat dit toch gaat mislukken en lees dit artikel maar daarover:

  De EU, wat moet je toch zonder ze! EU gaat Netflix- en reclamebeleid dicteren

  Jarenlang stoorde ik, Wout Willemsen, mij al aan de soort en hoeveelheid reclames die op tv verschenen. Ook mis ik nog iedere dag de mogelijkheid om mijn leeftijd te bevestigen voor ik een site bezoek. Gelukkig is daar de EU voor en hoef ik me daar binnenkort niet meer druk om te maken! Via de Telegraaf.

  Vandaag maakte Straatsburg bekend dat er een mediabeleid komt waar ieder EU-land (denken ze nou werkelijk dat de EU-burgers daar nog intrappen?) lekker mee mag gaan stoeien. Kinderen moeten beter beschermd worden tegen porno, geweld en ‘haatboodschappen’ en Netflix moet eens wat meer pro-Europa (de haat tegen de EU is al zo groot dat dit beslist NIET meer is terug te draaien!) worden en 30% van hun aanbod van Europese bodem laten zijn.
  Ook reclames en reclameblokken moeten het ontgelden. De EU-boys hebben besloten dat slechts 20 procent van de avondtijden voor televisie aan reclame (de huidige reclames zijn echter zo oersaai en vervelend geworden dat veel mesen daar niet eens meer naar kijken) mogen worden besteed en er mag dus méér reclame tijdens de piekuren worden getoond!

  Het enige positieve, wat Nederland overigens ook zelf had kunnen doen, is het aan banden leggen van reclames en telewinkelen ten tijde van kinderprogramma’s. Voor wie nog steeds tv kijkt of de beginjaren van het nieuwe millennium nog voor de geest weet te halen, kan zich de TimeLife, Telsell, Crazy Frog ringtones en dergelijke nog perfect herinneren!
  Mooi dat die gelukkig aan banden worden gelegd. Het probleem is alleen wel dat deze rond kinderprogramma’s worden verboden, dus waar krijgen we die straks te zien? Tijdens grote-mensen-tijd natuurlijk hoewel er tegenwoordig niets meer op de televisie is te bekennen dat mensen nog aantrekt!
  Veel mensen kennen vast ook nog wel het nummer van Doe Maar – Doris Day (1982) waarin feitelijk al filosofisch werd voorspeld dat er inderdaad werkelijk geen bal meer is op de tv!

  Krijg je die zooi dan in kleine doseringen zodat het nog wel mee zal vallen? Nee! Nu is het nog zo dat per uur een bepaald percentage aan reclame wordt besteed, straks mag men 20 procent van de totale avonduren wijden aan reclame!
  En heus niet dat 23:00-06:00 één groot reclameblok wordt ofschoon hiermee alleen bereikt wordt dat dadelijk echt niemand meer naar de televisie kijkt!

  De tijd loopt voor de lidstaten, zij hebben 21 maanden om EU-richtlijnen in wetten te gieten en iedereen massaal bij de tv weg te pesten. Maar dan moeten ze ook NOOIT gaan hopen dat zij hiermee liefde voor de EU kunnen bewerkstelligen maar een nog grotere haat en hierna de vernietiging van die hele snert-EU!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s