Voorspelbaar: Burgemeester van Schiedam zegt dat bijl zwaaiende Syriër een psychose had

Screenshot_197

(Door: Lars Benthin)

Gisteren ontstond er wel een heel absurd tafereel in een wijk in Schiedam. Op een balkon stond een Syriër met een hakbijl te zwaaien, waardoor er later een arrestatieteam langskwam om de man te arresteren. In een schermutseling is er een politiehond doodgegaan en werd de Syriër uiteindelijk neergeschoten door de agenten. Er was toen al spraken van een verdenking van ‘verward gedrag’, ondanks dat de man ‘Allahu Akbar’ had geroepen. Vandaag kwam de burgemeester naar buiten met het nieuws dat de Syriër waarschijnlijk een psychose had.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Voorspelbaar: Burgemeester van Schiedam zegt dat bijl zwaaiende Syriër een psychose had

 1. Tistochwat zegt:

  Het is toch overduidelijk dat elke mohammedaan de hand boven het hoofd wordt gehouden?
  Het beschermen van de mohammedaan is écht abnormaal en valt niet te verklaren.

  Het moet te maken hebben met een zeer kwaadaardig plan van hogerhand, van de zeer gevaarlijke ‘elite’.

  Like

 2. Marlies zegt:

  De complete islam is een psychose. En alle “overheidsdienaren” zitten er ook niet ver vanaf. Verplichte opname gewenst – verzamelen bij de bussen die klaarstaan om de patiënten op reis te sturen naar hun psychotische vaderlanden. Daarna: groepstherapie in de vorm van een champignon. De “dienaren” des konings inclusief hun baasje kunnen na werktherapie richting Sierië. Is te regelen met Papa Putin.

  Geliked door 2 people

 3. Marlies zegt:

  SiBerië – excuus

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  De burgemeester is gebeld ,en hem is verteld wat hij moet zeggen ,mensen met verstand worden geen burgemeester ,op een post als deze zoek*en ze imbecielen .

  Like

 5. Eva110 zegt:

  Als je dit soort onzin met droge ogen durft te beweren durf ik te stellen dat je je aan kunt sluiten bij de categorie Liegende Politici !!!
  Een fenomeen dat zich als een blinde vlek uitbreidt en zonder enige schaamte of terughoudendheid word gedaan.
  Het wachten is op de eerste door ONS betaalde politicus die de waarheid spreekt, maar ik ben bang dat we daar heel lang tevergeefs op zullen wachten.

  Geliked door 1 persoon

 6. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Aegolius cs zegt:

  Die „burgervader“ nooit gekozen en op voordracht van de gemeente verder gerecycled via de commissaris van de koning… als koninklijk beëdigd toezichthoeder van de gemeentelijke wetgeving(…). Geen onvertogen woord in ZIJN sociaal/cultuur/maatschappelijk verkeer te bemerken.

  Like

 8. Marc zegt:

  Dat is natuurlijk gewoon waar: de islam is één grote psychose!

  Hoe had je anders willen verklaren dat 1,5 miljard volgelingen de misdaden van een aartscrimineel goedpraten?

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  De hele islam is een psychose en de islammelingen lijden daar allemaal aan, Amen.

  Geliked door 2 people

 10. Henk der Niederlander zegt:

  Ik denk eerder dat burgemeesters en hun woordvoerders evenals de woordvoerders van de politie psychische problemen hebben als ze blijven denken dat de burger deze quatch blijft geloven.
  Suiker (diabetes) verward, psychose en meer van die onzin.
  Maar zeker niks met de islam en verminderde intelligentie wegens inteelt.
  Als Ik de dames en heren burgemeesters een goede raad mag geven.
  Ga godverdomme soliciteren bij de fabeltjeskrant of zo iets.
  Daar is met het publiek nog iets te halen maar niet meer bij de burgers.
  Ik werk veel met linksmensen maar pok daar zeggen ze na een aanslag of poging daartoe, morgen komen ze weer vertellen dat het een verward persoon is.
  Dat lijkt me tekenend genoeg als de eigen aanhang je niet meer geloofd.

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Dat is vreselijk zielig maar die burgemeester van Schiedam heeft een veel grotere psychose.
  Beiden zullen wel beïnvloed zijn door de jeneverdampen in hun stad.

  Geliked door 1 persoon

 12. rs zegt:

  Arme hond ..…………

  Geliked door 1 persoon

 13. Mary zegt:

  Ja ze zijn allemaal knetter met hun pre-historische agressieve ideologie en een IQ van nul daarom zijn ze een gevaar in onze samenleving, de-islamiseren en snel tezamen met Rutte en Co en dit soort burgemeesters.

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Alsof we in eigen land nog niet genoeg idioten hadden, hebben zij (de regering) ze ook nog eens massaal geïmporteerd !!

  Geliked door 1 persoon

 15. jackholland zegt:

  De allah hakbar psychose met de nadruk op hak .
  Het land zit vol met dit soort gestoorden en komen er nog veel meer bij.

  Geliked door 2 people

 16. Steven zegt:

  Misschien komt het dan toch door die ‘neef / nicht’ verhoudingen dat ze bijna allemaal ‘verward, zwak, ziek of misselijk’ zijn.

  Geliked door 2 people

 17. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/05/syrian-refugee-commits-400-crimes-since-he-arrived-in-germany-in-2015/
  Syrian refugee commits 400 crimes since he arrived in Germany in 2015
  Hatem H was 19-year-old when he came to Germany, in late 2015. Since he first appeared German soil, he committed no less than 400 crimes.

  Like

 18. Kruisridder zegt:

  Hier worden zulke islamitische ”psychoten” standaard in de poten geschoten. Omdat dodelijk geweld niet is toegestaan, behoudens als er meerdere personen om zijn gekomen bij een islamitische aanslag. Maar in Duitsland ligt dat anders. Daar schieten de agenten niet in de benen, maar iets hoger…..

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Mijn gevoelens van medeleven gaan uit naar de dappere politiehond die zich zonder aarzelen inzette om deze ‘allah akbar’-psychoot uit te schakelen. Rust in vrede lieve hond.

  Geliked door 3 people

 20. Thomasson zegt:

  Daar gaan wij weer!!! Een ‘verwarde man’ zwaait met een bijl, roept Allah Akbar, vecht met politieagenten en VERMOORD en politiehond. De man is een SYRISCHE ASIELZOEKER. Een gozer die zgn. vluchtte uit Syrië, om HIER namens de islam MENSEN TE KUNNEN VERMOORDEN. Maar hij is geen bloeddorstige killer. Hij is …een ‘verwarde man met zweetvoeten’. In Groningen loopt een ‘VERWARDE IRAKEES’ amok met een mes. Hij heeft dezelfde doel: namens zijn Allah, zo veel mogelijk Nederlanders aan zijn mes te rijgen. Maar ook hij is verward en misschien heeft hij ook een ‘te lage bloedsuiker’. De politie heeft hem, jammer genoeg, niet doodgeschoten. Nu mag hij van dure zorg genieten en later bivakkeren in een Eldorado gevangenis met therapie, sport en Halal-vreten.
  Ja jongens en meisjes: jullie zijn welkom in ons land https://www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI

  Nog meer welkom zou zijn, als de regering zal eindelijk de kant kiezen van de Nederlanders. Het is nu mooi geweest. Het is niet gezond om te leven met het Allah-Akbar gespuis uit verre landen die als roofdieren hier struinen om zo veel mogelijk slachtoffers onder het gastvolk te maken. Er zijn twee toverwoorden: DOODSCHIETEN of DEPORTEREN.

  Geliked door 3 people

 21. guusvelraeds zegt:

  Schizofrenie of geen schizofrenie deze tandarts had hier nooit mogen zijn.

  Overigens komt schizofrenie bovengemiddeld veel voor binnen islamitische gemeenschappen. Bij schizofrenie speelt erfelijkheid een grote rol.

  Dit is een prominent signaal dat vele generaties inteelt zijn tol heeft geëist.

  Volgens politiek correct mag je het hier niet over hebben net zo min als je het niet mag hebben over het gemiddelde lage IQ van het negroïde ras.

  Maar de feiten zij de feiten en als deze feiten verzwegen worden zullen de betreffende bevolkingsgroepen nooit toekomen aan processen die positieve verandering teweeg kunnen brengen.

  Hiermee wil ik zeggen dat de wegkijkers en zij die verzwijgen de ware racisten zijn en niet de diegenen die het beestje bij de naam noemen.

  Voor de islamiet moet duidelijk worden dat neef nicht huwelijk beter niet plaats kunnen hebben en voor de negroïde medemens moet het vanzelf sprekend worden dat hij zijn eigen boontjes leert doppen.

  Alleen door het doppen van je eigen bonen kan op termijn het gemiddelde IQ van hun groep stijgen en niet als ze als tweede natuur hebben ontwikkeld generatie op generatie hun hand op te houden.

  Hebt U het ook gehoord dat de zwarte medemens van plan is “wiedergutmachung” geld te vragen voor het leed hun voorouders aangedaan tijdens de korte periode dat Europa ook meedeed aan dit vele duizend jaar oude fenomeen.

  Of ze ook “wiedergutmachung” gaan vragen aan hun zwarte medebroeders wiens voorouders slaven verzamelden voor de verkoop weet ik niet maar het zal nog een zware diep zwarte klus worden.

  https://mindblue.nl/schizofrenie/schizofrenie-en-erfelijkheid

  Geliked door 4 people

 22. delamontagne zegt:

  Niet alleen in Schiedam een man in “verwarde” staat, ook in Fr een nieuw geval:
  Beavais, N-Fr.
  Een man die al bij de Politie bekend was, begon op straat “Allah-Hakkelbar” te roepen en voorbijgangers met een mes te bedreigen
  Na gearresteerd te zijn, werd de man opgenomen in een psychiatrische afdeling in Clermont
  BRON:Courrier Picard

  Like

 23. Johan zegt:

  Die k#t burgemeester van Schiedam moet opdonderen met zijn ´verwarde´ kletspraatjes. Ik geloof er echt niets meer van. Hoe vaak moeten we ons nog laten verneuken door die officials, die iedere keer met dezelfde dooddoener aankomen : ´Het was een verwarde man´. Het zijn nooit eens een keer vrouwen en ze zijn altijd verward. Flikker toch op daar in Schiedam !
  Ook is het diep triest, dat een politiehond het leven liet bij deze actie. Een politiekogel was toch echt een betere oplossing geweest voor de verwarde kakkerlak.

  Like

 24. hans zegt:

  Ja, het gedrag en de keuzes zijn verklaarbaar. Het omvolk-plan, maar zo`n burgemeester weet dat niet, want alles wat laag-polig werkt krijgt kleine instructies

  Like

 25. kampersrene zegt:

  Die burgermeester van “Schiet Dan” had gelijk …als ge ‘Allahu Akbar’ roept dan ben je inderdaad verward of sukkel je reeds een lange tijd met een psychose

  Like

 26. Jeanette K zegt:

  Voor wie het nog steeds niet tussen de oren heeft: Lamers spoort niet met z’n psychose-geneuzel.
  Allahschreeuwers die met bijlen zwaaien, honden doodsteken en allah van de hakkenbar* roepen,
  handelen precies volgens de doelstellingen van Het Project.
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  *vrije vertaling van de Arabische mantra inzake een eeuwen geleden verzonnen god, lees:
  hersenspinsel.

  Like

 27. Jeanette K zegt:

  En die Syrische klootzak heeft de dood van deze hond op zijn geweten!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2108569/politiehond-bumper-na-overlijden-robbie-ren-je-rot-daarboven

  Like

 28. Jeanette K zegt:

  Hier is de reden waarom niet alleen dit land steeds verder onder de invloedsfeer van veroveringsideologie islam komt te liggen:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2110627/nederlanders-zijn-slechte-luisteraars

  Like

 29. Joop D zegt:

  En toen waren ze allemaal stil, zelfs hier.

  Like

 30. Jesus is King of kings zegt:

  De juiste term is bezetenheid/ Demonie geen psychose. Dat ontstaat door een anti God, anti menselijk haatboek te volgen. Er is maar 1 weg op vrede en Jezus (Yahshua) is Zijn naam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s