De top-5 lachwekkende VN-besluiten

Screenshot_215

(Door: Bart Schut)

Dat bij de Verenigde Naties de leugen regeert en hypocrisie de leidraad is, mag al decennia geen nieuws meer heten. Nergens is dit zo duidelijk als in het ‘beleid’ aangaande Israël en het Midden-Oosten. Hier de top-5 van recente bizarre VN-besluiten, want als we er niet om willen huilen, kunnen we er maar beter om lachen.

5. Syrië zit VN-ontwapeningsconferentie voor

U leest dit goed, het regime van dictator en oorlogsmisdadiger Bashar al-Assad mocht deze week in Genève de Conference of Disarmamentvan de Verenigde Naties (VN) leiden. De enige staat op aarde die deze eeuw chemische wapens heeft ingezet – ook nog eens tegen de eigen bevolking – en de favoriete doorvoerhaven van het Iraanse regime voor rakettenleveranties aan terreurbeweging Hezbollah gaat de rest van de wereld vertellen hoe je het beste tot ontwapening kunt komen. Hoe grotesk dit ook klinkt, het past uitstekend binnen het beleid van de VN als het gaat om nogal buitenissige benoemingen. Wat dacht u van Saoedi-Arabië als lid van de commissie voor vrouwenrechten? Of Zimbabwes dictator Mugabe als VN-gezant voor toerisme? Of de lijst van landen die lid zijn van de VN-mensenrechtencommissie, die leest als een ‘wie is wie’ van dictaturen: China, Saoedi-Arabië, Iran, Qatar, Cuba, Venezuela en zo kunnen we nog even doorgaan. Wie u er niet zult vinden? Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

5 reacties op De top-5 lachwekkende VN-besluiten

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. sabeltant zegt:

  De VN kan beter opgeheven worden.
  Leugenaars die als enig doel hebben -onder de mantel van gelijkwaardigheid- rijke landen afromen en dit te verdelen onder de straatarmen -lees militante regimes- in Afrika.
  En vergeet niet wat er bij de VN zelf aan de strijkstok blijft hangen.
  Al die MILJARDEN leveren toch prachtige risicovrije baantjes op voor de elite.
  Tonnen per jaar, vrij vliegen wereldwijd, paar keer per jaar lekker eten en drinken met de jongens.
  Elk bonnetje dat ze krijgen…. zet maar op de zaak, U betaald het allemaal van ONS belastinggeld.
  Per saldo levert de VN enkel problemen, er is geen enkele feitelijke verbetering aan de omstandigheden van alle mensen. Men krijgt geheel naar marxistische stijl hetzelfde probleem in een ander jasje. Er is geen hongersnood maar nu hebben we de klimaat vluchteling.

  Like

 3. Marc zegt:

  Aardig stukje van Schut. Alleen over Assad matigt hij zich oordelen aan die hij niet hard kan maken. Dat hij een dictator is, oke. Dat een land in oorlog geen voorzitter kan zijn van de ontwapeningsconferentie kan ik mij voorstellen (overigens zou dit minstens net zo hard voor wapens exporterende landen moeten gelden). Maar om over Assad te zeggen dat hij oorlogsmisdadiger is, zonder dat dit met keiharde bewijzen gestaafd wordt, kan in niet billijken.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Marc, mee eens en er staan nog meer zaken in zijn artikel die niet kloppen want het zijn juist al Qaida aanhangers die chemische wapens hebben gebruikt in Syrië, en wie lapt gewonde al Qaida aanhangers in hun ziekenhuizen weer op…juist Israël.

   Dat de VN één corrupte bende is, is bekend en hoe eerder deze organisatie opgedoekt word hoe beter.

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Bashar al-Assad , bedoelde misschien met ontwapenen , het in beslag nemen van messen van asielzoekers die naar Europa immigreren . De VN vond het geen goed idee , het zou beledigend zijn voor islamieten , zo precies of ze gaan moorden plegen of mensen kwetsen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s