Denemarken verbiedt volledige versluiering

Screenshot_211

(Vertaling: E.J. Bron)

Denemarken zal vanaf 1 augustus volledige versluiering in het openbaar verbieden. Een meerderheid in het Deense parlement stemde donderdag voor een verbod op bepaalde soorten gezichtsbedekking, concreet de islamitische boerka en niqab. Vóór het wetsvoorstel stemden 75 parlementariërs, 30 stemden tegen.

journalistenwatch

Overtreding van de nieuwe wet moet bij de eerste keer tot een geldboete van 1000 Deense Kronen (ca. € 134,-) en in geval van herhaling tot een geldboete van tot 10.000 Deense Kronen (ca. € 1343,-) leiden. Een overwogen optionele gevangenisstraf werd in de parlementaire procedure geblokkeerd. De politie mag bij betrokken vrouwen de versluiering niet met geweld verwijderen.

In Denemarken regeert sinds 2015 een minderheid van de conservatief-liberale partij Venstre, die door de rechtsgerichte Deense Volkspartij wordt gesteund.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Denemarken, gezond realisme, Islamisering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Denemarken verbiedt volledige versluiering

 1. Jan zegt:

  Soms is retro vooruitgang

  Like

 2. shara zegt:

  wat doe je je land aan dit naar binnen te halen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Flo zegt:

  30 tegen, die moeten ze gelijk een enkeltje zandbak geven ,het zijn precies die idioten die alles naar de kloten helpen .

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  GEWELDIG !!!
  Nederland moet ook snel dit verbod overnemen. Weg met lopende vuilniszakken !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Kabinet wil tientallen commando’s naar Afghanistan sturen……….

  Idioterie !!!!!

  Stop met dromen !!
  De taliban is NIET te verslaan .
  Weer zullen er Nederlanders voor de kat zijn viool sneuvelen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ijzer67 zegt:

  En zo doe je dat .weg met die totaal verachtelijke cultuur . Nu wij nog ik zou het nog een paar stappen aangescherpt willen zien .iedere man die de hand weigert van een vrouw omdat dat niet mag van een middeleeuwse aftandse godsdienst ook een boete . En bij herhaling die hand afhakken . Ik snap werkelijk waar niet dat veel feministes die cultuur zo beschermen .

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Boete is te gering.
  Uitkering stopzetten en wel meteen.
  Bij herhaling het land uitzetten
  Maar nog belangrijker pak ook de achterban van deze provocateurs aan.
  In de regel zijn het stropoppen die handelen in opdracht van islamitische krachten die aan het aftasten zijn hoever ze de samenleving kunnen oprekken richting meer islamisatie.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Veel landen pogen de islamisering te keren, de discussies en debatten worden gevoerd, de maatregelen doorgevoerd, maar de import van illegalen gaat gestaag verder, de uitbreiding met het failliete Turkije wederom een fiasco, de volgende importcrisis staat aan de eu-poort, het beleid van de eurofiele elite brengt ons `van de wal in de sloot`.
  De democratie waar de politici zo prat op gaan is al sedert twintig jaar geleden ons ontnomen, als er een doorberekening zou komen hoeveel Nederland in die periode in de Bodemloze Brusselse Put heeft gestort en ‘uit heeft staan’ aan garanties, hoeveel pensioenfondsen al zijn geannexeerd, dan is de conclusie dat wij leven in een land dat zó diep onder water staat, de enorme staatsschuld van die twintig jaar EU-sponsoring door vele generaties ná ons gevoeld zullen worden. Hun toekomst (zover men nog van een toekomst wil spreken) een euro-slavernij zal zijn, in burgeroorlogen en crisissen, volledig geïsoleerd. De Dark Ages revisited, een Neo-middeleeuwse, demografische, culturele en economische verloedering, opgejaagd en verdreven door de Nova-Moorse monniken, die binnen de EU, de onschuldige burgers nu al eens voorproefjes geven van wat ons te wachten staat, (en waarom nooit tegen een eu-politieke instelling of politici?).

  Like

 9. J. Feenstra zegt:

  Zien we weer een berg lelijke vrouwen meer in het straatbeeld.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Alle ‘door onze strot gedrukte’ ellende, de ondergang van Nederland, is slechts te keren als er massaal gekozen word voor een Knálhárde Néxit.
  (gevolgd door het uitwijzen van Sorosiaanse steekpenningontvangers).

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/31/verplichte-integratiescholen-voor-kinderen-in-moslimgettos-van-denemarken/
  Verplichte integratiescholen voor kinderen in moslimgetto’s van Denemarken
  een breed gedragen overeenkomst tussen de Deense regering, de sociaaldemocraten en de Deense Volkspartij is besloten een verplichte deelname aan integratiekleuterscholen in te voeren voor alle jonge kinderen in, wat in Denemarken wordt genoemd, de migrantengetto’s. In de eerste omgang zullen ongeveer zevenhonderd kinderen onder de beslissing vallen.

  Like

 12. Wolf zegt:

  Hier in ons land Nederland moeten we inzetten op een totale uitzetting van alle islamieten binnen een termijn van een half jaar. ALLE islamieten en hun vies linkse helpers er achteraan trappen!!! en de Zuid Afrikaander familie’s er voor in de plaats met open armen ontvangen.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Terecht natuurlijk.

  Like

 14. d.g.m.holland zegt:

  Geen geldboetes, maar alle kleding afpakken en spiernaakt in hun blote kont naar huis sturen.
  Wedden, dat zoiets beter werkt ?

  Like

 15. Haksteeg Anton zegt:

  En ze hebben volkomen gelijk. Wat doet Nederland? Niets om
  dat ze te besodemieterd zijn om echt iets uit te voeren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s