Kwart voelt zich vreemde in eigen land

Screenshot_214

AMSTERDAM – Bijna een kwart van de Nederlanders voelt zich een vreemde in eigen land door het aantal aanwezige moslims. En 41% vindt dat moslims diep van binnen hun religieuze wetten willen opleggen aan de rest van het land.

Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse Pew Research Center waarover Het Nieuwsblad schrijft. De onderzoekers stelden dezelfde vragen aan 25.000 mensen in vijftien West-Europese landen.

Nog eens 48% van de Nederlanders vindt dat het aantal immigranten dat naar ons land komt moet worden teruggedrongen. Eén op de zeven mensen in ons land vinden dat moslimvrouwen helemaal geen religieuze kledij mogen dragen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat” en “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kwart voelt zich vreemde in eigen land

 1. Hovawart zegt:

  Het zal u en mij benieuwen of de politieke maatregelen/veranderingen in de aanpak om het gevoel van alienation te verzachten, in de pas gaat lopen met de islamitische geboortecijfers binnen de EU.(hoewel men dan weer kan spreken van europeaantjes en deze buiten de cijfers kunt houden om het nepnieuws wederom ten politieke gunste te verdraaien)..,……zucht, het is tegelijk een vicieuze cirkel en een totale neergaande spiraal.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Zeer verontrustend,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/prettig-maar-liefst-40-syrische-vluchtelingen-blijkt-verward-te-zijn/
  Onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau wijst uit dat bijna de helft van alle uit Syrië afkomstige immigranten een bepaalde ‘psychische ongezondheid’ met zich meedraagt. Met andere woorden: er lopen dus nogal een hoop ‘verwarde’ types rond onder de asielzoekers en statushouders…

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja hoor, de een steekt zeker de ander aan met zijn. psychose, of ‘verward zijn’. Net zo goed als ze elkaar op de hoogte brengen van -ANDERE ZAKEN, waar ze het meeste ‘PROFIJT ‘ ( het onderste uit de kan) kunnen halen!!

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Waarom stemt dat ‘kwart’ dan niet op de PVV?
  Van de andere ‘partijen’ hoeven ze niets te verwachten.
  (Ik laat de stembusfraude even buiten beschouwing.)

  89% procent van de Hollanders zou een moslim als familielid accepteren.

  Snappen jullie het nog? Schiet mij maar in een mandje. 😕

  Like

 4. Jean zegt:

  Als zo een idioot op de openbare weg gaat liggen met zijn gat in de hoogte dan wil dat zeggen “trappen met volle kracht tegen zijn klokkenspel” want wij willen die smeerlapperij niet in ONZE gemeenschap.
  NU totaal verbod op die zwijnerij in onze westerse samenleving want wij zullen die zwijnerij NOOIT of te NIMMER tolereren noch respecteren en daar wij tegen elke vorm van geweld zijn blijft er een oplossing en dat is die rotzooi verwijderen uit ons land.

  Geliked door 3 people

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Republikein zegt:

  Hoe zo dat toch komen, zit het tussen je oren?
  Een aap op je schouder: Een rotklus van een ander krijgen.[lees :de div. kabinetten]

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Is er nu echt niet één Nederlander bij op dat Museumplein, Amsterdam, die toevallig zijn honden uitlaat en langs die allah-lallers moet lopen.?
  Of kijken ze alleen maar toe zoals op de achtegrond of zijn dit Amerikaanse toeristen die die gekke Nederlanders bekijken die muntjes op de grond zoeken ?

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Wij voelen ons ook een vreemde, niet alleen in eigen land, maar ook in de eigen stad. Als je ziet waar de E.U. en alle overheden mee bezig zijn, en je staat er bij stil, dan krijg je het Spaans benauwd. De situatie word van jaar tot jaar erger. In mijn stad is (Tilburg) Noord (een enorme grote wijk) aan het verworden tot een grote Noord Afrikaanse enclave, waar Marokkanen het grootste gedeelte voor de misdaad voor hun rekening nemen. Met steeds meer (meestal aan drugs gerelateerde) zware misdaden, waar de politie steeds meer werk aan krijgt. Ook vond er al eens liquidatie plaats. Zoals bekend is nemen die lui eerst een straat in bezit, vervolgens de hele wijk, en als het even kan de hele stad. Aan de ringbaan West staat een enorme moskee die in de verte al te zien is. Iedere keer als ik met mijn auto daar al enigszins daar in de buurt kom, voel ik mij al onprettig worden. Het gevoel krijgen dat er iets helemaal niet klopt. Ik hoop dat het onze tijd wel zal duren, want eens gaan we geheid naar de bliksem. De E.U. en overheden hebben ons flink in de tang, terwijl de bevolking alles nog steeds gelaten over zich heen laat komen en telkens weer de verkeerde politieke keuzes maakt !

  Geliked door 2 people

 9. louis-portugal zegt:

  Uiteraard zal de politiek zich hier, zoals gewoonlijk, niets van aantrekken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Daar de term ‘moslim’ een bepaalde letterlijke betekenis heeft en ‘islam’ als een ideologische haatcultuur te boek staat, heeft de lokale bevolking het boek gesloten. dat spreekt toch boekdelen. De ‘liefhebbers van het boek’ zijn een open boek geworden, de kern van het verhaal is duidelijk, de boodschap is helder, het behoeft geen betoog, boeken worden niet geschreven om anderen een lesje te leren.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Eerst nog maar eens de Amerikaanse Pew Research Center (in EU landen vertaalde) vragenlijst inzien.

  Overigens een onafhankelijke organisatie dat “namens zichzelf” onderzoek pleegt namens ongevraagd van wie en onderhouden met donaties?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Pew_Research_Center

  Had men zo’n uitslag overigens, EU, als onverwacht verwacht?

  Like

 12. Hendrik zegt:

  Wegwezen mat al die mossels hier! Ze horen hier niet en zijn ons bovendien niet welgezind. Wegwezen! Dit is ons land. Islam is achteruitgang. Islam is geen religie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Claudia M. zegt:

  Ik denk nog een aantal mensen: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2114369/friese-tweeling-gruwelijk-mishandeld

  Het is een artikel achter slot…

  On topic; klopt ook ik voel me niet langer thuis in eigen land en ben al plannen aan het maken om te vertrekken. Kan niet direct, maar het gaat er wel komen!

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Alle peilingen zijn zwendel.
  Het lijkt heel wat dat de linkse kerk nu meent dat een kwart van ons, zich niet meer thuis voelt in ons land, maar het is eerder waarschijnlijk dan de helft van ons dat vindt.
  Vertrouw nooit een peiling, kijk om je heen.

  Like

 15. Haksteeg Anton zegt:

  Natuurlijk is het meer dan een kwart het is zeker dat meer dan de helft (neem de reeds weggegane mee in je telling) omdat ze zich niet meer thuis voelden dat betekent niet dat ze zich in een ander land wel thuis voelen maar daar merken ze die pijn niet zo sterk als in het “eigen ” land. (Ik spreek uit ervaring)

  Like

 16. Jesus is King of kings zegt:

  Wat een verrijking!!! Ze wekken ons tot jaloezie. Nu wil ik ook elke dag 5 keer met mijn kont de lucht in. Het wordt tijd om onze Joods/ Christelijke way of life te verdedigen. Bekijk de geschiedenis, this don’t just past…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s