Met de groeten van Orwell: enorme golf van censuur tegen Identitaire Beweging

Screenshot_235

(Vertaling: E.J. Bron)

Binnen slechts enkele uren werden in een georkestreerde actie de hoofdsite evenals tientallen regionale sites van de Identitiare Beweging Duitsland op Facebook en Instagram, met honderdduizenden volgers, verwijderd. Ook de site van de prominente vlogger Martin Sellner, de leider van de Identitaire Beweging Oostenrijk met duizenden abonnees, was de dupe.

Duits - Zuerst

Een gedetailleerde motivering voor deze enorme golf van verwijderingen leveren de beide sociale media ondernemingen niet, ze voeren slechts een niet nader verklaarde “overtreding tegen de gemeenschappelijke standaards” aan.

De activisten van de Identitaire Beweging spreken op hun resterende sites van “absolute willekeur” en stellen aan de kaak dat hier met behulp van de vorig jaar aangenomen netwerk doorzoekingswet doelbewust patriottische tegenstemmen gecensureerd dienen te worden.

Daardoor zou er een “zacht meningstotalitarisme” dreigen te ontstaan, dat er alleen maar toe zou dienen om het eigen links-liberale wereldbeeld te bevestigen.

De activisten kondigden verder juridische stappen aan en vragen het publiek om financiële ondersteuning bij de rechtsstrijd en bij de opbouw van alternatieve mediastructuren.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, Duitsland, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sociale media, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Met de groeten van Orwell: enorme golf van censuur tegen Identitaire Beweging

 1. roel zegt:

  op ten strijde

  Geliked door 1 persoon

 2. abouneenee zegt:

  Overheden moeten met hun tijd meegaan en van Organisaties zoals Facebook en Instagram, wiens doel het is om een publieke organisatie te zijn, dwingend verlangen dat andersdenkenden gerespecteerd worden. Anders moeten forse boetes volgen.

  Geliked door 1 persoon

  • kraftavilqa zegt:

   Maar beste Abouneenee, roverheden eisen juist van bedrijven als Facebook en Instagram dat ze netjes aan de leiband lopen en alles dat die roverheden onwelgevallig is subiet verwijderen.

   Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    Ik had het over wat overheden zouden moeten doen, niet wat overheden doen in hun disproportionele honger naar macht.

    Like

 3. Marc zegt:

  Die financiële ondersteuning zal ik bieden waar ik kan. Het zal niet veel zijn, maar alles helpt.

  Wat meer soelaas zou bieden is een gewapende overval op de kantoren te Brussel, Berlijn en Londen.

  Want hier zal het echt niet bij blijven.

  Verder, ik ben geen techneut, vraag ik mij af of er alternatieven zijn, Hierbij zullen we moeten denken aan technieken die het ons mogelijk maakt ondergronds te gaan.

  Hoe dan ook moeten we creatief nadenken over manieren om met elkaar in contact te blijven en de wereld van essentiële informatie te voorzien.

  We moeten een ondergrondse bedenken.

  Hoe?

  Geliked door 1 persoon

  • shara zegt:

   TOR netwerk betaat al heel lang

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   Verberg je IP-adres door gebruik te maken van een VPN (=Virtual Private Network) ik maak graag gebruik van Anonymizer Universal en/of ExpressVPN; maak je browsegedrag onnavolgbaar met de TOR-browser. Met een VPN en de TOR-browser verander je zowat in een on-line fantoom. Let wel voor sommige dingen (bv. on-line winkelen) heb je je gangbare meestal dynamisch door je internetprovider toegewezen IP-adres nodig daar sommige webshops een geolocate op je IP-adres doen om te controleren of dat redelijk overeenkomt met het afleveradres dat je opgeeft. Verder is het zo dat sommige services (i.i.g. Paypal) verbergen van je IP-adres verbieden in hun voorwaarden, inderdaad kun je geen betaling via Paypal verrichten als je VPN aanstaat. Die beveiligingsmaatregelen dienen mede ter bescherming van de klant.

   Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Klinkt goed maar lijkt me erg moeilijk om te realiseren.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Wat betreft die zogenaamde ‘cookies’? Is enorm hinderlijk als men een bericht wil …..lezen!. ………. ‘Gebundeld’!…… voor…….kan …MEN! precies …NAGAAN!!…vanuit …….hoe of het koopgedrag,…… uitgaven …… ‘aanwezige financien’,…..(.SPAAR) – BANKTEGOEDEN …zijn!

    Like

  • fleckie zegt:

   Teletexen’ zou misschien kunnen lukken, in uiterste geval?

   Like

 4. Lars030 zegt:

  Brussel en Berlijn worden bang voor het gewone volk dat hen doorheeft, and they should be!

  #OutOfEU #Pakjelandterug #idverzet

  Geliked door 1 persoon

 5. shara zegt:

  Brussel wil kosten wat kost de europeese volk omvolken naar moslim, ik denk omdat ze turkye bij de EU willen hebben uit grootheids waanzin. Wat we ook doen of ondernemen de oer NL word niet naar geluisterd nee zelfs monddood gemaakt. De enige zinvolle oplossing is dat wij OER Nederlanders vluchtten uit ons Land naar elders. Zoals Hongarije of Balie of Maleisie waar het allemaal nog rustig is.

  Like

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  En hoe zit het met dat tv-programma “Wegmisbruikers” van RTL4, waar de politie burgers zonder hun toestemming en tegen hun wil te kakken zet ??? Mag dat wel ???

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Moet wel zeggen dat ik dat programma maar een paar keer gedeeltelijk gezien heb. Maar ik vind dat de politie vooral zichzelf te kakken zet. Hoe een stel Marrokkanen die agenten een grote bek gaven en de politie dat pikte, wat een sukkels.

   Like

 7. Flo zegt:

  Merkel komt uit Oost Duitsland ,een vos verliest wel zijn haren ,maar nooit zijn streken ,

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Merkel : komt. dan ook nog uit een …domineesnest, , dominees, die ook gewend waren de mensen via indoctrinaties …’het volk …hun…wil…op. TE LEGGEN! ‘…..( vandaar…die…’geldingsdrang’?!)

   Like

 8. roel zegt:

  een drone met een bom er op midden in de nacht precies midden in het gebouw van brussel de eu

  Like

 9. ildiko zegt:

  je land verlaten is geen oplossing, wel voor je vrijheid vechten. Ondergronds net als vroeger, met patriotten net als vroeger ! in het Hongaars zeggen wij: Vrijheid en liefde zijn het alle belangrijkste voor mij. Voor de liefde ik hef mijn hart op, maar voor de vrijheid hef ik mijn lichaam op.!

  Like

 10. “Work harder” zegt de zuiplap die zijn hele leven nog nooit een echte baan heeft gehad.
  “Less corrupt” zegt de man die zijn (financiele) vriendjes benoemt op hoge posten.

  Geliked door 1 persoon

 11. jantjeuitnl zegt:

  Laat je website hosten in Rusland, zou ik zeggen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Een vaderlandslievende club wordt / is weggezet. Nu gaat de vlag pas echt wapperen. De ondergrondse is hiermee terug van weggeweest ! Drukwerk, stencilmachines, printers gaan op volle toeren draaien. Bovendien geheime bijeenkomsten, om de strijd aan te gaan tegen een overheid die geen kritiek wenst, maar op maat gesneden censuur en democratische regulering van de vrijheid van meningsuiting.

  Like

 13. Bas zegt:

  Een vaderlandslievende club wordt / is weggezet. De vlag gaat nu pas echt wapperen. De ondergrondse is hiermee terug van weggeweest ! Drukwerk, stencilmachines, printers gaan op volle toeren draaien. Bovendien geheime bijeenkomsten, om de strijd aan te gaan tegen een overheid die geen kritiek duldt, en met op maat gesneden censuur en democratische regulering een zelf goedgekeurde vrijheid van meningsuiting wil opdringen om de macht te kunnen houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s