Zweden op weg naar nationale zelfmoord

Screenshot_233

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Door ieder denkbaar cultuurexperiment dat er bestaat uit te voeren, voert Zweden nationale zelfmoord uit. Geïmplanteerde microchips, transgenderisme op kleuterscholen en een uitermate liberale migratiepolitiek horen daar bij.

Contra magazine

Er rotsvast van overtuigd dat zij vertegenwoordigers van de “morele supermacht” van de wereld zouden zijn, gaan de Zweden door met hun gevaarlijke flirt met ieder nieuw cultureel experiment dat er bestaat. Is dat werkelijk “progressieve” politiek, of is het de weg naar de nationale ondergang? In Zweden lijkt alles mogelijk te zijn, behalve verschil van mening; verschil van mening over de alomtegenwoordige sociale boodschap, die haar burgers vertelt dat ze tolerant tegenover iedere nieuwe culturele mode moeten zijn – van microchips onder de huid tot aan 4-jarigen toe, die op de kleuterleeftijd met het nieuwe concept van het transgenderisme geïndoctrineerd worden.

“Bij duizenden Zweden werden al miniem kleine microchips geïmplanteerd, normaal gesproken in de linkerhand, zodat ze niet meer hoeven te zoeken naar hun creditcards, identiteitsbewijzen en sleutels. Veel van hun persoonlijke gegevens zijn op de chip opgeslagen, die ongeveer zo groot is als een rijstkorrel. Verbazingwekkend genoeg  schijnt over de mogelijkheid, ondanks het potentieel van de regering, de grote concerns of andere machtige eenheden, deze apparaatjes te kunnen hacken, nooit voor te komen in de Zweedse discussie. De Zweden zijn heel actief op het gebied van microchips, er vinden nauwelijks discussies plaats over problemen bij het gebruik in een land dat in nieuwe technologieën geïnteresseerd is en waar het delen van persoonlijke informatie geldt als teken van een transparante samenleving”, stelt AFP vast.

Hoewel de hoeveelheid gegevens op iedere chip op dit moment beperkt is, beginnen de meeste technologieën heel bescheiden, voordat ze uiteindelijk een enorme invloed op hun menselijke “meesters” uitoefenen. De mobiele telefoon is een goed voorbeeld. Beginnend als een gemakkelijke methode van de mobiele communicatie, heeft de “Smartphone” nu letterlijk het sociale en culturele terrein veroverd. De volgende stap zou het terrein kunnen zijn, waarop, zoals voorspeld door de voormalige Google-CEO Eric Schmidt, het “internet verdwijnt”. “Er zullen zoveel IP-adressen zijn… zoveel apparaten, sensoren, dingen die je draagt, dingen waarmee je interactief bezig bent, dat je het niet eens merkt”, zei hij tegen een publiek op het Wereldeconomieforum in 2015 in Davos.

Zweden, dat het gelukt is om net zo lang een grote oorlog te vermijden dat het zich onoverwinnelijk voelt, heeft zich vrijwillig bereid verklaard als proefkonijn voor de nieuwe technologie te dienen, waarvan veel mensen denken dat ze zal zorgen voor het tot slaaf maken van het systeem. Het cultureel experimenteren van Zweden eindigt niet met de microchip. Op het terrein van het menselijk gedrag en de seksualiteit doorbreekt het ook traditionele barrières met zijn bereidheid de transgender beweging te omarmen.

In ieder geval, zolang deze nieuwe seksuele identificatie (op dit moment worden meer dan 60 verschillende geslachtstypes genoemd) tot het terrein van de wereld van de volwassenen beperkt bleef en de rechten van anderen niet schond, kon het fenomeen meestal als onschuldig behandeld worden. Maar net als bij iedere nieuwe culturele nieuwsgierigheid heeft Zweden het transgenderisme tot aan de uiterste grens doorgevoerd, totdat men het tolereert dat zelfs kleuters “geslacht-neutraal” genoemd worden. In deze bizarre wereld spreken de Zweden elkaar sinds het jaar 2015 met het gender-neutrale voornaamwoord “hen” aan.

Screenshot_234

En een einde van deze experimenten is niet in zicht, zoals ook de nog steeds voortdurende liberale migratiepolitiek toont – eveneens een cultuurexperiment, dat al enorme maatschappelijke problemen veroorzaakt, die men echter in de leidende niveaus van het koninkrijk niet wil zien en bewust negeert. Net als kleine kinderen: als je je handen voor je ogen doet, is het probleem er gewoon niet meer.

Terwijl Zweedse scholen tegenwoordig geslachtneutrale voorbeelden voor hun kinderen ondersteunen, maken zeer mannelijke migranten-bendes enkele delen van zweden praktisch taboe voor de algemene bevolking. Ambulancepersoneel en brandweerlieden hebben steeds weer politiebegeleiding nodig voordat ze “bedreigde gebieden” binnengaan, vooral in enkele stadsdelen van Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden.

The Spectator” berichtte: “De bendeoorlogen zijn een constante herinnering aan Zweden´s mislukte migratie- en integratiepolitiek. Dit is een probleem voor de regering (en zelfs de oppositie) in een land, dat er trots op is een ´humanitaire supermacht´ te zijn.” Een morele aanspraak, die uiterlijk dan verloren gegaan zal zijn wanneer de Irakezen, Eritreeërs enzovoort de meerderheid in het land vormen en het verbouwd hebben tot het eerste kalifaat in het noordelijke Europa.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Groenen, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zweden op weg naar nationale zelfmoord

 1. Haksteeg Anton zegt:

  De Zweden zijn absoluut de besten in zelf vernietiging, gevolgt door de Engelsen en dan Frankrijk en Duitsland Dankzij Merkel en Macron en natuurlijk gevolgd door Nederland en Belgie dus wat in Europa gaat gebeuren hebben ze aan zichzelf te danken omdat we van die intelligente “mensen” hebben “gekozen”???? in Brussel. en daar een parlement hebben dat door soros en zonen gedirigeert worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Haksteeg is het nu gevolgt of gevolgd.
   Ik word er echt duizelig van.
   Graag ’n koninklijk verantwoorde reactie.

   Bovendien, waar heb je het over…?

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Is dat Zweden nou nóg niet helemaal naar de kleuten?

  Geliked door 1 persoon

  • Jade zegt:

   Ge-googled en mogelijk van een Belgische site,
   (onze lieve brave Zuiderburen…)
   allang / al lang
   De spelling hangt van de betekenis af. Al lang betekent ‘reeds lang, al een lange tijd’.
   Hij had het probleem al lang kunnen zien aankomen.

   Allang betekent ‘al, echt wel, heus’.
   Ik begrijp allang wat je bedoelt.
   Ik ben allang blij dat je aanwezig kunt zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Jade 2 juni 2018 om 01:39

    klopt, die betekenisafhankelijke spelling.

    Ik ben allang blij dat dat idiote Zweden al lang naar de kleuten is.

    Hier valt ook veel te bestuderen:
    https://onzetaal.nl/taaladvies/populair/

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Jade.
    Wel realistisch blijven natuurlijk.
    Ik neem aan dat je ook zo’n vulpen hebt gekregen bij de ‘Nationale Taal-Quiz.’
    Maar nogmaals laten we het toch maar kalm aan doen.
    Overigens wel behoorlijk interessant die aantekening van je.

    Like

 3. Daar zijn ze totaal de weg kwijt.

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  En zo zal het in geheel Europa gaan.

  Somber?
  Nee hoor.
  1+1=2.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marijke zegt:

  Je bent toch niet goed bij je hoofd als je een chip in je lijf laat implanteren…

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   In de bijbel wordt dit beschreven als teken van het beest.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Er is een wezenlijk verschil tussen het teken van het beest en het teken van het dier.
    Als er al een teken van het dier zou zijn.
    Het dier is ’n acceptatie van het dierlijk leven waartoe wij behoren.
    “Het beest” is een toegeving aan het bestaan van ’n dierlijke vijand.

    Like

 6. Feniks zegt:

  Vrijwillig proefkonijjn *
  No way , de elites die een import en multi culti propageren zuloen uiteindelijjk verliezen.

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Die chip is toch het langverwachte teken van het beest? Geen zal kopen of verkopen dan hij die het teken van het beest aan zijn hand of voorhoofd draagt. Of woorden van gelijke strekking. Rare jongens die Zweden.

  Geliked door 1 persoon

 8. shara zegt:

  in brussel zijn ze kennelijk bezeten door het idee Turkye bij de EU te krijgen , dus alles moet moslim worden hier, wat we ook verzinnen of doen ~! Enige oplossing is zelf emigreren

  Like

  • Inge zegt:

   Als je wil weten wat er aan de hand is lees dan eens over de ‘Resolutie van Straatsburg 1975’ en het ‘Coudenhove-Kalergieplan’ (wat overigens van Babylonische oorsprong is).

   Like

 9. Jan zegt:

  De man gehoorzamen is de weg naar het paradijs

  Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen
  heeft doen
  uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus
  zij, die gehoorzaam zijn
  en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen,
  van wie gij
  ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen
  en tuchtigt haar.
  Koran 4:34

  video/1

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  @ kraftavilqa 2 juni 2018 om 00:01

  Interessante video:

  http://schnellmann.org/the-mark-of-the-beast.html

  Wie geen mohammedaan wordt, zal niet meer kunnen kopen en verkopen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Krijgt Zweden eindelijk zijn Trumpmoment op 9 september en is de socialistische terreur na 101 jaar eindelijk ten einde?

  Sweden will head to the polls on September 9th. The pre-election polls predict that this will be a watershed election for Swedes, perhaps the first since 1917 where the Social Democratic Party does not finish first.

  Only 27% of Swedes believe the country is heading in the right direction, while 50% think that it is going in the wrong direction. Other surveys confirm widespread discontent, which tends to be higher outside major cities.

  https://unherd.com/2018/05/sweden-trump-moment/?=frpo

  Like

 12. Pingback: Zweden in de crisis: Hervorming van de migratiepolitiek geëist | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s