78% Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10% voldaan aan inburgerplicht

Screenshot_16

‘Acceptatie van homoseksualiteit lijkt een gevoelig punt te zijn onder Syrische statushouders’

De meeste Syrische vluchtelingen met een verblijfsstatus in ons land (78%) hebben geen betaald werk. Dat blijkt uit een studie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar Syrische statushouders in Nederland.

Meer dan driekwart zegt zich thuis te voelen in ons land en geeft gemiddeld een 8,5 voor hun leven in Nederland. De overgrote meerderheid van de Syriërs (93%) verwacht over vijf jaar nog in Nederland te wonen als zij nog niet terug kunnen naar hun eigen land. Mocht terugkeer naar Syrië wel mogelijk zijn, dan zou een vijfde van de Syriërs willen terugkeren. Meer dan de helft van de Syriërs wil niet terug, en een kwart weet het nog niet.

De belangrijkste factoren in de keuze voor Nederland als eindbestemming zijn de manier waarop Nederland omgaat met vluchtelingen, de kans om een verblijfsvergunning te krijgen en het positieve beeld dat men heeft van Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op 78% Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10% voldaan aan inburgerplicht

 1. Eigen volk eerst zegt:

  En teren dus op de zakken van de belastingbetalers…. Daarbij zijn ze agressief, verkrachters, criminelen en mishandelen ze vrouwen en meisjes. Hoezo zijn deze mensen een verrijking voor Europa? Het is weer veilig in Syrië… ze kunnen weer terug.
  Wat zullen we een geld overhouden! Laat staan hoe veilig we ons weer gaan voelen.

  Like

 2. Haksteeg Anton zegt:

  Ja zo gaat dat wij mogen niet beslissen overr henzij mogen dat zelf doen wij hebben volgend Rutte niets te vertellen, wat een land en wat een zgn. regering.

  Like

 3. jantjeuitnl zegt:

  De hoogte van de oetkering, lijkt mij een niet te onderschatten factor.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De belangrijkste factor in de keuze voor Nederland als eindbestemming is het salaris van de EU dat zij maandelijks gestort krijgen, want in de zuidelijke lidstaten liggen de vergoedingen (soldij) veel lager en is het bezettingsleger navenant geringer in aantal.(en op doortocht).

  Like

 5. sabeltant zegt:

  Nederland, Europa is verloren.
  Het is niet verwonderlijk dat onze hoogopgeleiden verkassen naar Canada of Amerika.
  Canada… belasting… tussen de $ 45.282 en $ 90.563 belasting 20,5%
  Amerika…belasting….maximaal 35% al heb je een miljard!
  Geen belasting op bezit.
  Wat je hebt verdiend is van jou.

  In ons land kan je belasting betalen op wat je eerlijk verdiend en nog eens op wat je over houdt!
  De gemiddelde Nederlander werkt minimaal een half jaar voor de belasting, Tel maar op, belasting, BTW, energie belasting, gemeentelijke belasting, energie belasting, milieu heffing…. het houdt niet op.
  De belastingdruk stijgt omdat het onmogelijk is om jaarlijks 250.000 niet westerse parasieten aan het vreten te houden.

  Daarom mensen, vertrek zolang het nog kan.
  Nederland of Europa heeft geen toekomst meer.
  Geloof niet dat het wel een keer goed komt, dit gaat gewoon niet meer goed komen.

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   3.8 miljoen allochtonen in Nederland. Als ik de cijfers doortrek van de Syriers naar allemaal kom ik op 2.6 miljoen uitkeringtrekkers die het uiteraard een land van melk en honing vinden, want waarschijnlijk de helft van die allochtonen heeft extra inkomsten omdat ze ook nog crimineel bezig zijn.
   Dus veel meer dan 250.000 jaarlijks…

   Like

 6. nev12 zegt:

  Ik geloof graag dat ze hun verblijf hier een hoog cijfer geven, want alles gratiezzz !!!
  Het is onvoorstelbaar, de meesten zijn nog te stom om voor de duvel te dansen, 8% geeft aan een taalcursus te volgen, de rest vind het wel best want de uitkering staat elke maand netjes op de rekening.
  Mocht er iets zijn wat ze graag willen hebben staat er een leger van idioten voor hun klaar om hen juridisch of anderszins wegwijs te maken.
  Ondertussen hebben ze alle tijd om leuke dingen zoals aanslagen en/of steekpartijen te verzinnen en voor te bereiden want er is niemand die hen op de vingers kijkt en mochten ze betrapt worden dan zijn ze verward of getraumatiseerd.
  Inmiddels is het al zo ver dat de autochtone belastingbetaler, die tenslotte het geld voor deze uitzuigers moeten opbrengen, gediscrimineerd en achtergesteld worden in hun eigen land.
  Wat raar toch dat de helft van de mensen aangeeft zich een vreemde te voelen in hun eigen land.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ijzer67 zegt:

  Gewoon terug sturen. Wat een volk. Wat een vredelievende mensen.

  Like

 8. Bas zegt:

  Hebben geen betaald werk, dus een uitkering en/of leven van eigen geld, bovendien krijgen ze met voorrang een woning toegewezen. En Jan met de Pet uit Holland heeft het nakijken.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Uiteindelijk zullen WIJ moeten bepalen of ze terug kunnen en moeten naar Syrië, en dat het niet aan hen is om te bepalen of ze willen blijven of niet. Het is toch te gek voor woorden dat vreemdelingen ons wel even vertellen dat ze hier willen blijven, zelfs als hun vaderland veilig is?
  Er moet geen mogelijkheid worden geschapen om ze hier te houden.
  Zelfs niet als er hier kinderen geboren worden, en zelfs niet als die Nederlands spreken. De ouders moeten ervoor zorgen dat hun kinderen de taal leren spreken, schrijven en verstaan van het land waaruit zij gekomen zijn. Dan zullen ze nooit kunnen zeggen dat de kinderen die taal niet verstaan.

  Like

  • Eva110 zegt:

   Dat met de taal spreken daar hoef je niet bang voor te zijn, want ik heb zelden of nooit gehoord dat import Nederlands tegen hun kinderen schreeuwen, want gewoon praten schijnen ze niet te kunnen.

   Like

 10. Elisah zegt:

  De volgende lichting komt er aan
  https://fenixx.org/2018/06/02/migratiejihadisten-vallen-kroatische-grenspost-aan-met-bus-vanuit-de-islamitische-uitvalsbasis-bosnie-politie-opent-vuur/
  Migratiejihadisten vallen Kroatische grenspost aan met bus vanuit de islamitische uitvalsbasis Bosnië – politie opent vuur

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Allemaal terug! Zeker als het weer veilig is en niet zij bepalen of ze blijven maar het nederlandse volk, door middel van een referendum!

  Like

 12. Yvonne zegt:

  Cathja, WIJ ? We hebben niets te zeggen daar zorgen die politici wel voor , hoe meer wij hiervan genoeg krijgen des te fanatieker wordt het zooitje in Den Haag ,meer vluchtelingen dat is hun doel om Merkel en Macron en anderen te behagen kijk ons eens het braafste jochie uit de klas zijn

  Like

 13. Marijke zegt:

  Het ligt aan ons, las ik vandaag. Een plastisch chirurg die hier niet aan de bak komt omdat zijn diploma’s hier niet worden erkend.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  5 mei 2018 31 jarige Syriër valt mensen in Den Haag met een mes aan, roept Allah Akbar en steekt 3 mensen neer. De politie beschrijft hem als een ‘verwarde man’.
  30 mei 2018: Een Irakees loopt in Groningen met een mes en roept Allah Akbar. Hij wordt door de politie in zijn poot geschoten (ze konden waarschijnlijk zijn kop niet vinden). Ook hij maakte een verwarde indruk: te lage bloedsuiker misschien? .
  31 mei 2018: Een Syriër’ staat op balkon met een bijl te zwaaien, hij roept Allah Akbar, valt politiemensen aan en vermoord een politiehond (voor mij is dat een moord). Op 1 juni komt de Pippo burgemeester van Schiedam en vertelt ons dat de man was in een ‘psychose’.

  Misschien is het u allen opgevallen dat na dergelijke incidenten, komen onze ‘Pravda Genossen’ (Die Propagandapräsidium gibt bekannt) met gewichtige rapportage van het CPB of andere linksige instellingen. In het nieuws van gisteren het volgende is gemeld. Uit onderzoek is gebleken dat 41% van de Syriërs die in Nederland asiel hebben gevraag, kampt met psychische problemen zoals angst en zenuwachtigheid tot psychoses.
  De Propagandapräsidium denkt nog steeds dat het Nederlandse publiek bestaat uit laagbetaalden. Dus zij doen hun best mensen te overtuigen dat hun exotische protegés zijn heel zielig. Men moet hen, kost wat het kost, omarmen en rekening met hen houden al schreeuwen ze Allah Akbar en al proberen ze de burgers van Nederland te vermoorden.

  Like

 15. Jan zegt:

  …Meer dan de helft van de Syriërs wil niet terug…

  Sinds wanneer bepalen die parasieten de politiek in dit land?
  O ja, zij worden geholpen door de landverraders, de socialisten

  Like

 16. jos zegt:

  zo is het

  Like

 17. Jan zegt:

  Weer Ofam-achtige toestanden, nu in Syrië, hulp in ruil voor seks

  Syrian widows forced to give naked pictures to aid worker

  Aid given by British donors has been handed out in Syria by a man known to elicit sexual favours from poor widows, The Sunday Times can reveal.

  Clothes donated to SKT Welfare, a UK-registered charity based in Dewsbury, were unloaded from a truck in Syria and given to aid recipients by a local NGO worker who regularly traded humanitarian aid for sexual favours.

  https://www.thetimes.co.uk/edition/news/syrian-widows-forced-to-give-naked-pictures-to-aid-worker-jtt05d3x8

  Like

 18. Elisah zegt:

  http://www.at5.nl/artikelen/182818/we-are-here-wijst-plannen-voor-24-uursopvang-af
  We Are Here wijst plannen voor 24-uursopvang af
  De uitgeprocedeerde asielzoekers van We Are Here gaan geen gebruik maken van de 24-uursopvang die de nieuwe coalitie op korte termijn wil creëren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s