Claudia Roth (Groenen): “Tijdens de ramadan dient er een alcoholverbod te bestaan” (SATIRE!)

Screenshot_9

(Door: “BEX” – Vertaling: E.J. Bron)

De vicepresidente van het Duitse parlement, Claudia Roth (Groenen, foto), eist meer welwillendheid van de samenleving met betrekking tot de moslims in het land. Een verbod op de verkoop van alcohol tijdens de ramadan zou een “belangrijk signaal voor de tolerantie” zijn.

BERLIJN – De politica van de Groenen en vicepresidente van het Duitse parlement, Claudia Roth, is alom bekend vanwege haar onvermoeibare inzet ten gunste van de islamitische minderheid in Duitsland. Met het oog op het feit dat op dit moment de islamitische vastenmaand ramadan plaatsvindt en er steeds opnieuw problemen zijn dat Duitsers zich in aanwezigheid van moslims niet kunnen gedragen en in het openbaar overdag alcoholische dranken tot zich nemen, eist ze nu drastische maatregelen.

Tegenover het persbureau fna klaagde ze dat het de Duitsers “helaas altijd nog aan interculturele gevoeligheid” zou ontbreken. Juist ook met betrekking tot de Turken in Duitsland, “die het land na de oorlog weer opgebouwd hebben”, zouden de Duitsers ook “een beetje meer respect moeten tonen”, aldus de politica van de Groenen. Bovendien zou het een “belangrijk signaal voor de tolerantie” zijn.

“In principe”, aldus Roth, “kan ik me een verbod op de verkoop van alcohol gedurende de ramadan voorstellen.” Gelovige christenen zouden dat immers gedurende de vastenperiode ook doen, benadrukt ze: “Wie 40 dagen kan vasten, heeft ook geen moeite met 28 dagen”. Bovendien zou alcohol schadelijk zijn voor de gezondheid, zodat men zodoende ook de ziekteverzekeringen zou kunnen ontlasten. Ook spreekt Roth de incidenten aan, waarbij islamitische medeburgers overdag steeds maar weer handtastelijk worden tegen mensen, die zichzelf in de voetgangerszone ´s middags vergasten op een lekker koel biertje uit blik.

“Dat moet men begrijpen. Deze mensen bevinden zich in een uitzonderlijke situatie. Juist als het warm is en men al uren lang geen druppel heeft gedronken, kunnen dan bij iemand de stoppen doorslaan”, aldus de politica.

Bron:
http://berliner-express.com
Door: “BEX”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, ramadan, Rotzakken, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Claudia Roth (Groenen): “Tijdens de ramadan dient er een alcoholverbod te bestaan” (SATIRE!)

 1. Statler & Waldorf zegt:

  “Belangrijk signaal voor de tolerantie”

  Ik begrijp het, wij dienen net zo tolerant te zijn naar de islam als de islam naar het westen is.

  Bij iedereen zit wel een draadje los maar bij die Claudia is alle bedrading fout aangesloten.
  Gevalletje volledige kortsluiting in het denkvermogen.

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Misschien is een rammmmadannnvebod een makkelijkere oplossing?

  Geliked door 1 persoon

  • Willem Sterk zegt:

   Dat is een heel goed idee Elisah. Laten we dan ook meteen dat boek van hun verbieden en geen vergunningen meer afgeven voor de bouw van hun kazernes.

   Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een belangrijk signaal voor tolerantie zou ook zijn als moslims begrijpen en dat begrip ook tonen dat WIJ (hun gastheren) er andere gebruiken op na houden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Luna Fay zegt:

   J. C. Th. Köhler zegt:
   2 juni 2018 om 11:48

   Helemaal mee eens.

   Juist als het warm is en men al uren lang geen druppel heeft gedronken, kunnen dan bij iemand de stoppen doorslaan”, aldus de politica…………………………………………………..

   Dat de beenhammedanen dorst hebben en honger, daar kiezen ze verdorie toch zeker zelf voor!!!!!!!!!!!!!!!
   Kom nou, ik ben niet verantwoordelijk voor de keuze die zij maken.

   Bovendien zou alcohol schadelijk zijn voor de gezondheid, zodat men zodoende ook de ziekteverzekeringen zou kunnen ontlasten…………………………………………………………..

   Ja, nog even zeg!
   Dat de ramadan diabetes in de hand werkt en ons economische veel schade toebrengt en ons dus bakken met geld kost, dat vergeet die stomme troela erbij te vermelden.

   Like

 4. Elly zegt:

  Dit komt wel van een satirische site, die er openlijk voor uit komt fakenews te brengen die waar zou kunnen worden. Dat laatste sluit ik niet uit, maar ik denk wel dat het belangrijk is te weten dat het hier om satire gaat.

  Like

 5. Williaan zegt:

  Niet te geloven, levens gevaarlijk mens voor de westerse samenleving!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Denkt dat stomme kreng van een Claudia Roth nou ECHT dat ze in heel Duitsland alcohol kan gaan verbieden (dat is in de jaren ’30, tijdens de Depressie, in Amerika nog niet eens gelukt en daardoor kwamen er illegalen drankstokers en gangsters op waaronder Al Capone!) tijdens de ramadan om daarmee tolerantie en RESPECT af te dwingen? Ik weet namelijk allang dat respect verdiend hoort te worden (bij ons in Nederland houden zelfs de akelige linkse communisten NIEt op met het zeiken op Zwarte Piet!) en als zij zich zonodig aan de voeten van die moslims gaat werpen dan is het voor Roth zeker NIET te hopen dat dezen haar voor s..t, h..r en een groot aantal andere vrouwonvriendelijke benamingen gaan uitmaken!
  En als een stel van die ramadan-mafkezen haar daarna gaan dwingen om als ongelovige en slavin ZELf alcohol te drinken en gewelddadig verkracht te worden dan heb ik absoluut GEEN medelijden met dat snertwijf! Wie steeds maar van de ene partij naar de andere overloopt zal zich namelijk bij al deze partijen gehaat maken, vooral dit akelige mispunt van een Roth!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hm, het kan tóch nog steeds gekker.
  Nou ja, we kunnen dergelijke idioterie natuurlijk verwachten in het kader van de islamisering van de gehele wereld, gefaciliteerd en gestimuleerd door ‘politici’, die het domme klootjesvolk als was in hun handen kunnen kneden.
  Het dociele stemvee gelooft immers alles wat de ‘socialist’ verkondigt.

  Elk woord dat die knettergekke, rood-groene, linkse teef uitkraamt, is dwaasheid. Over enkele passages wil ik wat kwijt (hoewel er eigenlijk geen beginnen aan is):

  De vicepresidente van het Duitse parlement, Claudia Roth (Groenen, foto), eist meer welwillendheid van de samenleving met betrekking tot de moslims in het land.

  Jij hebt niks te eisen, smerig, rood loeder! Ga maar liever onder een mohammedaanse neger liggen!
  Daarmee laat je zien hoe ‘welwillend’ je bent en je zal het vast wel lekker vinden ook.

  Bovendien zou alcohol schadelijk zijn voor de gezondheid, zodat men zodoende ook de ziekteverzekeringen zou kunnen ontlasten.

  Die ‘ziekteverzekeringen’ kan je alleen maar ontlasten door die gore asielparasieten Europa uit te donderen!

  Deze mensen bevinden zich in een uitzonderlijke situatie. Juist als het warm is en men al uren lang geen druppel heeft gedronken, kunnen dan bij iemand de stoppen doorslaan”, aldus de politica.

  Dat ze niks willen zuipen, is toch hun eigen keuze? Mogen ze hun frustratie dan maar op normale mensen afreageren omdat die geen volgelingen van ‘allah’ (=satan) zijn?
  Wat ben jij een vies krankzinnig wijf, Claudia ROT!
  Voor mijn part krijg je een agressieve vorm van kanker, ik zou er geen traan om laten.

  Geliked door 2 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Natuurlijk lieve schat van iedere imam, en ook een verbod op varkensvlees, ja zelfs een verbod op vegetarische ham, want dat suggereert varkensvlees te vervangen. En vergeet niet dat alle ongelovige varkens en honden (met name de oorspronkelijke Europeanen bij uitstek) in de periode tussen zonsopgang en ondergang ook niet mogen roken, geen spuug mogen inslikken, geen seks hebben en ieder uur, uit solidariteit met de hen velen malen betere nieuwe übermenschen, een kwartier op de grond met hun neus in de stront gaan liggen Allah aanroepend. Is het zo goed stinkende volksverrader? Duitsers wordt wakker! Nederlanders wordt wakker! Europeanen wordt wakker! christenen wordt wakker! Joden wordt wakker! Hindoes wordt wakker! Wereld wordt wakker! Jaag dat namaak linkse en nep progressieve tuig weg bij het bestuur voor ze de hele wereld verwoesten! Ze zijn getikt en wensen oorlog omdat ze denken dat zij dan daarna aan de macht komen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Daan Kranenburg zegt:

  De vicepresidente van het Duitse parlement, Claudia Roth (Groenen, foto)? Hoeveel meer van die psychopaten buiten Merkel en deze zitten daar in het parlement en of de regering? Tegenover het persbureau fna klaagde ze dat: Juist ook met betrekking tot de Turken in Duitsland, “die het land na de oorlog weer opgebouwd hebben”, zouden de Duitsers ook “een beetje meer respect moeten tonen” Ben ff de weg kwijt, de Turken hebben na de oorlog Duitsland weer opgebouwd!???????? Ook spreekt Roth de incidenten aan, waarbij islamitische medeburgers overdag steeds maar weer handtastelijk worden tegen mensen(niet islamieten), die zichzelf in de voetgangerszone ´s middags vergasten op een lekker koel biertje uit blik. Als moslims dat zien kunnen de stoppen doorslaan, dat moet een autochtone Duitser toch begrjjpen. Dus Duitsers, gedurende ramadan geen alcohol dranken meer verkopen wordt verboden! Zal mijn leeftijd wel zijn, maar in mijn tijd werden dit soort idioten in het gekkenhuis in Den Dolder opgesloten. Tegenwoordig besturen ze een land! Prettige dag. Daan Kranenburg.

  Geliked door 2 people

 10. bozeoudeman zegt:

  PS
  Wat ik schreef over oorlog willen weet ik uit de ‘horse his mouth’. Ze zijn echt volledig gestoord, een groot deel van wat zich vandaag als links presenteert, mode-links, bakfiets-progressief, lifestyle-socialisten en meer van dat soort. Omdat ze er goed aan verdienen als advocaat, als cateraar, als bestuurder, als huisjesmelker en ga maar door over deze gore hypocriete ‘goede mensen’. Ha nu ben ik boos zonder een artikel te pennen!

  Geliked door 1 persoon

 11. rs zegt:

  NU nog satire, maar misschien volgen jaar ..is het de keiharde werkelijkheid….toch ???? ze eisen, eisen………..en krijgen de regeringen aan hun zijde…….Beter is het om de hele RAMMELDAN TE VERBIEDEN!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. arjo zegt:

  Dat zo’n muts nog leeft.
  Respect hebben voor achterlijkheid?
  Een epileptische pedofiel bewonderen die een ideologie begon na eerst veel te jatten van christenen en joden.

  Like

 13. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Tja, hoelang gaat het nog duren voor dit geen satire maar werkelijkheid is? Ik vrees het ergste.

  Geliked door 2 people

 14. T.Troubadour zegt:

  die groenen sporen niet,jammergenoeg hebben velen dit niet door

  Geliked door 1 persoon

 15. Steven zegt:

  Aan haar geverfde kop is al in één oogopslag op te maken het hier een feminist betreft die graag de gewoontes van de illegale binnen getreden gasten aan de burgers wil opdringen!

  Like

 16. Ik denk dat alcohol verbieden de werkelijkheid gaat worden in West Europa… hoe wij ook protesteren. Ik vind het gewoon een dom wijf… net zoals Angela Merkel. Ze is niet voor niks vice-president van Duitsland… dan moet je wel een achterlijk gedachtegoed hebben!!!

  Like

 17. Marc zegt:

  Een atheïst die zich beroept op christelijke geboden om islamitische intolerantie te promoten!???

  Like

 18. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Één foto zegt soms meer dan 1000 woorden.
  Bekijk de foto van die Claudia Roth eens goed.
  Wat ziet u ???
  Juist ja, een dom blondje !!!

  Ze vertelt een verhaal, maar ze begrijpt zelf niet eens de strekking van wat ze zegt.
  Ze eist meer welwillendheid van de samenleving met betrekking tot de moslims, maar zelf doet ze het niet.
  Als ze achter haar eigen verhaal zou staan, was ze wel in een boerka het podium opgegaan in plaats van in een matelpakje.
  Het domme blondje kraamt dus maar wat onzin uit.
  Ik stel voor, dat we haar gezwam niet zullen navolgen.

  Na zoveel onzin heb ik een stevige borrel nodig !!!

  Like

 19. Ijzer67 zegt:

  Stuur dat achterlijke wijf naar teheran . Ik begin langzaam aan heel boos te worden op deze idiooten. Ik schijt op die ramadan en al helemaal op die iftar bezoeken van prominenten . Laten die smeerlappen maar eens aanschuiven bij echte Nederlanders die bij de voedselbank hun eten vandaan halen het wordt tijd dat wij in opstand komen . Bouw een muur om 020 en dan kan elk figuur die zo graag geloofd in die prachtige cultuur van liefde en vrede daar heen . Maak er van mijn part maar 1 kalifaat van .eenmaal erin nooit meer eruit . Ze kijken maar hoe ze vreten komen gaan ze maar varkens houden .

  Geliked door 1 persoon

 20. toetssteen zegt:

  Lachwekkend! De katholieke vasten vergelijken met ramadan!
  Katholieken matigen zich en onthouden zich van luxe, echter, ze drinken wel water en gebruiken maaltijden zonder luxe. Arbeiders (bijvoorbeeld landarbeiders) mochten niet eens vasten en ze moesten ook vlees eten. Vandaar dat in vroeger tijden het vlees vóór de maaltijd werd geserveerd. Mijnheer pastoor had er namelijk een handje van om even op bezoek te komen rond etenstijd ;).

  Enfin, de kans op laag bloedsuiker wappies was er niet bij katholieken.

  Like

 21. Haksteeg Anton zegt:

  Ja voor alle groenen niet alleen haar in dat opzicht zijn we het volkomedn met haar eens, of toch niet?

  Like

 22. droevige mof zegt:

  Jean Claude Juncker is nu solidair met Claudia Roth. Hij stopte volledig met zuipen in eerbied voor de islam en zijn profeet. Sindsdien bibbert hij en ziet kleine beesten.

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad hij bibberde , zag rose olifantjes en sprak wartaal uit , alhoewel dat laatste niet opviel werd hem toch de raad gegeven om een dokter te raadplegen . Die schreef onmiddellijk een fles cognac voor , Hij voelt zich nu veel beter

   Geliked door 1 persoon

 23. fleckie zegt:

  Turken het land Duitsland opgebouwd ?! …….WAREN het niet Griekse, Spaanse, Italiaanse, Bovendien ook nog deels AZIATISCHE gastarbeiders… WERKZAAM??!!. ( in Griekenland op vakantie, vertelden mij, zonder elkaar te kennen, div. mensen, op zijn minst, hoe ze als gastarbeider …OPGEVANGEN …waren, o.a. op het gebied van HUISVESTING, GEZONDHEID,( Toen zij begrepen dat Ik Nederlandse was, durfden ze blij..hun ellende te vertellen! ( , omdat er een gedeelte van hun mensen nog ‘werkzaam’ was in Dld.) …….( angst voor represailles?!)

  Like

 24. Jan zegt:

  Linksmens meent: …..
  Nun könnte man sagen: Haha, die ganzen Deppen sind auf eine Satire hereingefallen. Und womöglich ist das auch so. Doch was, wenn eine solche Website gar nicht das Hauptziel hat, mit Satire zu unterhalten, sondern Lügen aufzuschreiben, um politische Stimmung zu machen und sich auf die Satire-Freiheit zu berufen, um nicht belangt zu werden?
  ……..
  https://meedia.de/2018/05/30/wie-mit-satire-politische-stimmung-gemacht-wird-und-bundestagsabgeordnete-dabei-helfen/

  Like

 25. Wachteres zegt:

  Claudia Roth :
  Die Türken haben Deutschland nach dem Krieg wieder aufgebaut.
  Thema der „Münchner Runde“ am 5.10.2004:
  Angst vor der Türkei?
  Moderation: Sigmund Gottlieb
  Claudia Roth, Grünen-Chefin , Kemal ªahin, Unternehmer , Dr. Peter Scholl-Latour, Fernsehjournalist und Islamexperte , Dr. Markus Söder, CSU-Generalsekretär.
  http://www.br-online.de/bayern-heute/sendungen/muenchner-runde/index.xml

  Claudia Roth
  zum Tag der Deutschen Einheit
  Ihre Vision: Am Nationalfeiertag der Deutschen ertrinken die Straßen in einem Meer aus roten Türkenflaggen und ein paar schwarzrotgoldenen Fahnen.
  Artikel erschienen am 6. Februar 2005
  http://www.wams.de/data/2005/02/06/459376.html

  Like

 26. Henk.V zegt:

  Geef de islam de absolute speelruimte en je helpt gegarandeerd je eigen toekomst naar de bliksem. De partijen die dit voorstaan zijn dus inderdaad ALLEMAAL medeplichtig aan landverraad.
  Ik word ziek van het stompzinnige en karakterloze ”begrip” voor de ”verrijkende invloed” van de islam.
  Stompzinnig, omdat degenen die de de islam tot een -in kracht toenemend- onderdeel van onze samenleving willen maken WEIGEREN om zich te verdiepen in de ware intenties van de meest agressieve ideologie die de wereld ooit heeft bestaan.
  Deze dodelijke vorm van nonchalance maakt de politiek correcte partijen ONGESCHIKT om verder te regeren.

  Een nonchalant opererende elite, die geen oog voor het echte gevaar heeft dat onze samenleving bedreigt heeft geen ruggengraat, geen innerlijke kracht en en evenmin een sterk verantwoordelijkheidsgevoel jegens de eigen burgers.. Dat noem ik gebrek aan karakter.. De toekomst zal niet toebehoren aan landverraders.

  Geliked door 2 people

 27. kampersrene zegt:

  Rotte Claudia ..het zou een “belangrijk signaal voor de tolerantie” zijn indien de moslims ophouden met verkrachtingen , moorden en een minimum aan dankbaarheid betonen voor het gastland dat hun met veel liefde en tam tam heeft opgevangen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s