Cultuur”verrijking”: Duitse kinderen moeten “anders gaan denken” m.b.t. dieren

Screenshot_22

Jonge kraai.

(Door: Andreas Köhler – Vertaling: E.J. Bron)

Jonge “verrijkers” misbruiken jonge vogel naast de kinderboerderij als voetbal en doden hem uit vreugde in het doden.

Hoera! De grote culturele “verrijking” maakt in de zin van de actuele politiek meer vorderingen: nadat nu brute islamitische slachtingsrituelen rechterlijk werden toegestaan, Afrikanen en Syriërs openlijk ezels en pony´s verkrachten, de eigenaar van een hond nu in de gevangenis zit en zijn honden naar het dierenasiel gebracht werden, omdat die hem tegen moslims verdedigden, voetballen sinds kort kinderen met babyvogels. Als het aan onze huidige politiek van de waanzin ligt, zal de Duitse cultuur, die volgens de SPD zogenaamd helemaal niet bestaat, nu ook in de omgang met dieren duurzaam “verrijkt” worden.

journalistenwatch

Andere landen, andere zeden. Dat weet iedereen. Net zoals de spreuk: “Zo men doet, zo men ontmoet”. Maar sinds Merkel´s grensopening in 2015 geldt deze spreuk niet meer: sinds Merkel´s eigenmachtige wending van dit land van een voormalige democratie naar een links-groene multiculti meningsdictatuur met censuur geldt: hoe slechter je je gedraagt, des te meer ben je zogenaamd waard en word je daarbij door de staat ondersteund en beschermd. Dit dient in het vervolg ook voor de omgang met dieren te gelden.

Bekend is ook dat in zuidelijke – vooral in islamitische – landen de mensen in sociaal-cultureel opzicht een andere relatie tot dieren, tot geweld en tot doden hebben dan hier in Duitsland. Desondanks gelden zij volgens onze actuele politiek over het algemeen als zogenaamde “verrijkers”, die Duitsland zogenaamd “cultureel naar voren helpen” en volgens Martin Schulz (SPD) “waardevoller dan goud” zouden zijn, Dit wordt ook op Duitse scholen en door de staatstelevisie – concreet in het programma “Kika”- aan de kinderen, net zoals in het voormalige SED-regime politiek-ideologisch gemotiveerd, gepresenteerd en onderwezen.

Maar mensen met (nog) gezond verstand zien dat anders, evenals dierenvrienden, die zich tegen het brute halal slachten van dieren uitspreken, die men zonder verdoving bij volledig bewustzijn de keel doorsnijdt en hen langzaam en wreed laat leegbloeden. In het kader van de politiek gewilde onbeperkte islamitische massa-immigratie werd deze zogenaamde “cultuurverrijking” inmiddels ook in Duitsland ingevoerd en zelfs door het Gerechtshof van de Europese Unie bevestigd, opdat zogenaamd “de godsdienstvrijheid van de praktiserende moslims effectief gegarandeerd wordt”.

Ook de relatie tot honden – vroeger zogenaamd de beste vriend van de Duitser – verandert duidelijk, omdat honden in de  – door de Duitse politiek geprezen en gevleide – islam als “onrein” gelden en vooral de nieuw geïmmigreerde moslims zich door honden lastig gevallen voelen. In Magdeburg zit een 23-jarige hondenbezitter nu in de gevangenis, omdat zijn honden hem tegen agressieve islamitische immigranten verdedigd hebben. De honden werden naar een dierenasiel gebracht.

Ook volledig “normaal” in het nieuwe Merkel-Duitsland zijn verkrachtingen van ezels en pony´s, zelfs in het openbaar voor toeschouwers op kinderboerderijen. Zo vergreep zich bijvoorbeeld een 23-jarige Syriër op een kinderboerderij in het Görlitzer Park zelfbewust openlijk voor toeschouwers aan een pony (RTL), waar de dieren tot nu toe eigenlijk alleen door de kinderen geaaid en gevoerd konden worden. Zo konden de toekijkende kinderen echter in de zin van de actuele politiek nog iets leren, bijvoorbeeld wat “kleurrijk” betekent, wat op zijn beurt weer fantastisch moet zijn.

Dit werkterrein werd nu blijkbaar uitgebreid: in het kader van de – door de Groenen gepropageerde en geïnitieerde – zogenaamde “vroege seksualisering” van kinderen en de extra aanpassing aan de nieuwe culturen, die Duitsland zogenaamd “verrijken” en “kleurrijker” vormgeven, geldt ook zoiets inmiddels als gevestigd en volledig normaal, omdat dit in de thuislanden van de zogenaamde “nieuwe burgers” nu eenmaal ook normaal is:

Zo heeft bijvoorbeeld een Keniaan een ezel verkracht tot deze van uitputting stierf (Tag24), en 15 Marokkaanse teenagers hebben zichzelf mogelijk besmet met hondsdolheid, nadat de complete groep in hun seksroes een ezel had verkracht (Journalistenwatch). Een politicus van de Groenen zei destijds dat dit altijd nog beter zou zijn dan het zich samen gewelddadig uitleven op volledig normale hormonale stuwingen op vrouwen, wat men in multiculturele zin immers eveneens zou moeten tolereren, omdat men begrip zou moeten hebben en een algemeen andere manier van denken behulpzaam zou zijn.

Bovendien zou er volgens de integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering Özoguz (SPD) zelfs geen andere respectievelijk “Duitse cultuur” bestaan. Dit alles zou bij Duitsland horen. Bondskanselier Merkel deed er zelfs nog een schepje bovenop: zij sprak niet van “tolereren”, maar van “accepteren” van zulke vernieuwingen, die volgens de Groenen wederom een “verrijking”zouden zijn waarop men zich – aldus Göring-Eckhardt – zou verheugen.

Ook in Duitsland dienen dieren in het vervolg een andere plaats in te nemen en dient de omgang met dieren zich aan de nieuwe feiten door politiek gewilde massa-immigratie uit vreemde culturen aan te passen. Zo wil het in ieder geval de actuele consensuspolitiek graag in de zin van de algemene tolerantie. Alleen de AfD is hierop tegen, kan zich echter nauwelijks tegen zoveel samengebalde consensus-wil om dit land ook cultureel te veranderen, staande houden. Bovendien worden de eisen van de partij m.b.t. dit onderwerp volledig door de media verzwegen.

Dientengevolge moeten de kinderen in dit land zogenaamd “anders gaan denken”. Wat vroeger nog als immoreel en slechts gold (bijv. eermoorden, steekpartijen, verkrachtingen en het trappen van dieren, verminken en doden) vinden tegenwoordig steeds meer mensen “chique”, “kleurrijk”, “vol afwisseling” enz. – zoals je uit diverse statements kunt halen.

Ook actueel konden de kinderen weer iets leren, bijvoorbeeld kinderen en hun ouders, die eigenlijk een kinderboerderij in Erding wilden bezoeken. Ze maakten al voor de ingang mee hoe men in het “nieuwe Duitsland” onder Merkel met dieren omgaat:

Zoals “Tag24.de” bericht, hebben in Erding twee jongeren, wier nationaliteit respectievelijk herkomst wegens de gebruikelijke politiek-ideologische motieven opnieuw niet genoemd wordt, een kleine babyvogel respectievelijk een net geboren kraai voor de ogen van geschokte getuigen in het Erdinger Stadspark in de buurt van de kinderboerderij als voetbal misbruikt en het kleine diertje blijkbaar met veel vreugde gedood.

De kinderboerderij bezoekende kinderen konden zo leren wat een “verrijking” is en hoe men in het vervolg in Duitsland met dieren zou kunnen omgaan. Per slot van rekening propageren politiek en media zogenaamde “vluchtelingen” respectievelijk “immigranten”, onafhankelijk van hetgeen zij in feite dagelijks echt doen, over het algemeen en algemeen geldend als regelrechte voorbeelden – ook voor de kinderen, die “van hen nog iets kunnen leren”. Het meest waanzinnige daar aan: wie het waagt zulk gedrag te bekritiseren, geldt in het “nieuwe Duitsland”, waarin al lang de idioten aan de macht zijn, als zogenaamde “nazi” – gewoon om kritiek en opstand te voorkomen, opdat alles rustig verder zijn gangetje kan gaan.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Cultuur”verrijking”: Duitse kinderen moeten “anders gaan denken” m.b.t. dieren

 1. Marijke zegt:

  Ik heb ook een kinderboerderij. Afgelopen woensdag was er ook een “verrijkertje” die eerst een cavia kneep tot die het uitgilde, daarna nog een keer en het toen nodig vond om tegen de kooi van de valkparkiet te slaan die zich rot schrok. Als het kind nog een keer zoiets uitvreet, pak ik hem bij zijn oortje en staat hij aan de andere kant van het hek.

  Like

  • Inge zegt:

   Heb je er dan niets van gezegd? Je had hem gelijk een les moeten leren hoe met dieren om te gaan, want misschien komt hij niet meer bij jou terug en mishandelt hij ergens anders ook dieren. Het is jouw recht (en plicht) om jouw eigen dieren te beschermen.

   Like

   • Lot zegt:

    Als je zoiets ziet op een plaats waar je zelf niet weer komt, kun je hem flink slaan tot bloedens toe.

    Like

 2. Thom zegt:

  Het mishandelen en zinloos doden eten van nu hier zwaar beschermde bijna uitgeroeide vogels gebeurde hier vroeger ook zij het in mindere mate. In België kon je 50 jaar geleden vogels zoals spreeuwen kopen om op te eten. In de Middeleeuwen hing men spreeuwenpotten op en at de jonge vogels op. In Italië, Malta, Griekenland werd en wordt alles afgeschoten wat vleugels heeft. In Frankrijk was gebakken ortolaan een lekkernij.
  Een ortolaan is een zangvogel uit de familie van de gorzen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ortolaan

  Ortolanen zijn in Europa bijna uitgestorven en zijn in heel Europa beschermd.
  In Frankrijk was en is gekookte ortolaan een lekkernij.
  Desondanks worden ze nog steeds volop gevangen in Frankrijk, vetgemest, gekookt en in één hap opgevreten.
  De eerste linkse Franse president Mitterrand vrat die beesten alsof het oliebollen waren.

  https://www.nu.nl/overig/4362464/frankrijk-hof-vanwege-traditioneel-vogelgerecht.html

  Like

  • Merel zegt:

   Bij verre weg de meeste van ons is sinds de middeleeuwen het gevoel voor goed en kwaad enorm gegroeid. Bij de islam is het een dalende curve, zij respecteren helemaal niets, alleen zichzelf

   Like

  • Lot zegt:

   Hallooo, zuid Europeanen zijn turken uit middenrusland, binnen gekomen via de krim op schepen naar zuid Europa als piratenzeevolken 1000bc, hebben rome gesticht en groot gemaakt. En via oosteuropa, maar lukte minder goed omdat er wilde dieren waren in de dichte wouden van duitsland. Zelf een civilisatie opbouwen kunnen die Turkse (=slavisch/khazaars) volkeren niet, zoals de goelag dat is ook mislukt. Zie ons, wij hebben overal kolonies uit de grond gestampt met onze hardwerkende mannen.
   Zuid Europeanen zijn een ander volk, kijk maar naar de turken en Italianen, en oekrainers die lijken allemaal op elkaar en ook qua gedrag. Allemaal in groepen en meppen maar, daar houden ze van.

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Oud taboe van de linxe kerk: moslim genieten van dierenleed.
  En nu kent men wel een groentenboer, die Hassan heet en geen vlieg kwaad doet. Maar wat men niet wil weten is dat het doden van dieren gezien wordt als geweldig grappig. Ze maken er zelfs (om te kotsen) filmpjes van.
  Men een beetje voorlichting ga je dit niet verbeteren, indien de moslim zijn heel jeugd opgroeit met de koran en de haatcultuur van zijn ouders.
  Voorlichting versus de koran is een linxe droom, die nooit werkelijkheid wordt.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…een groentenboer, die Hassan heet en geen vlieg kwaad doet.”

   Dit is een misvatting. Die groenteboer is een zgn. slaper. Als de nood aan de man komt, staat hij onmiddellijk aan de kant van zijn moslimbroeders. En blijkt hij de zoveelste infiltrant te zijn, in plaats van een groenteboer die geen vlieg kwaad doet. De klanten van de groenteboer zijn collaborateurs, heulen met de vijand. Ze zullen er (te laat) achter komen dat goedkoop duurkoop is.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Afrikanen en Syriërs openlijk ezels en pony´s verkrachten, Met ezels geen probleem , die korte relatie vooral een moslim met een ezel is vatbaar voor nakomelingen . Ze zijn gemakkelijk te herkennen , een verwarde baard , hun stem klinkt als gebalk , een laag IQ en een wreed onuitstaanbaar gedrag ,dat laatste hebben ze van papa moslim

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Een verloederde, perverse vrouw met een grote mond en zieke geest,
  https://fenixx.org/2018/06/03/israelische-arbeiderspartij-politica-heteroseksuele-huwelijken-volledig-vervangen-door-homoseksuele-huwelijken/comment-page-1/#comment-116073
  Israëlische Arbeiderspartij-politica: “Heteroseksuele huwelijken volledig vervangen door homoseksuele huwelijken”
  We moeten het huwelijk en het ouderschap vernietigen” en “de beste oplossing is om het heteroseksuele huwelijk met homohuwelijk te vervangen”, zegt de Israëlische Arbeiderspartij-politica

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Hang dat rattentuig toch gewoon op, naast hun linkse vrienden en deugmensjes !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s