ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

Screenshot_43
Nederlandse oma’s keuvelen gezellig met  die zwarte spoken –  2018.

 (Door: “Driek”)

Het is aller treurigst gesteld in ons schone Vaderland. Het Spaanse Griep virus, dat tussen 1918 en 1919 miljoenen dodelijke slachtoffers eiste, was minder besmettelijk en minder gevaarlijk dan het dodelijk virus dat islam heet. Dit verschrikkelijke doodsvirus dat rondwaart door Europa, heeft in zijn veertienhonderd jarige bestaan ruim tweehonderd en zeventig miljoen dodelijke slachtoffers geëist. De opdracht van bendeleider Mohammed luidde dan ook: Als de gelegenheid zich aandient, vermoord de ongelovigen waar je ze maar te pakken kunt krijgen (Koran, soera 9:5).

Een nieuw Hoofdstuk is aangebroken in de Wereldgeschiedenis. Gezien de uitkomst der stemgerechtigde burgers is het de vraag of wij dit afschuwwekkende virus zullen overleven. Want van die stukken onbenul met hun achterlijke welkomstliederen en onze kwaadaardige regeringsleiders is weinig heil te verwachten. Die zijn allang van hun zinnen beroofd. Ze blijven enthousiast die donker getinte parasieten uit Afrika verwelkomen alsof het de Apostelen van de Heiland zelve zijn die den Blijde Boodschap komen verkondigen.

U mag gerust weten, spitse lezer van “E.J. Bron”, dat het mij soms zwaar valt mijn walging voor die onwaardige menschen voor mij te houden, want voor dat je het weet ben je een racist en slaat de domme meute je met onzinnige verwijten om den oren. Wie geen vreemdeling is in dit Vaderlandse duin, heeft het zo langzamerhand  zwaarder te verduren dan al het gajes dat hier straffeloos binnen wandelt en ons het mes op de keel zet.

Gedurende den Duitsche bezetting waren er velen die zich verbroederden met de bezetter. Want, zei de brave oppassende burger: tenslotte zijn die jongens ook maar gestuurd. En ook toen die aardige Duitsche jongens meehielpen met het ophalen van onze Joodsche medeburgers en ons het leven onmogelijk maakten, bleven het fijne jongens. Veel van die brave Nederlanders heulden met den vijand en hebben hun zakken gevuld. Veel is er niet veranderd. Wederom zijn er tal van Nederlanders die de islam als een verrijking zien en met dat schorem vriendschappelijke betrekkingen aanknoopt. Hoofddoeken en boerka’s worden bijna klakkeloos geaccepteerd.

Op een bijna griezelige wijze vereren ze die islamitische binnendringers die hier de dienst willen uitmaken, daarbij geholpen door schijnheilige achterbakse bewindslieden. Net zoals in 1940. Ik word er werkelijk moedeloos van. Onze bewindslieden smeren den burger stroop om de mond, die oneindig veel lekkerder is dan de bittere waarheid over dien vreselijke koranverzen waarin moord en doodslag tot de hoofdmoot behoren. En dien domme burger slikt het allemaal klakkeloos.

Screenshot_42
Nederlandse huisvrouwen keuvelend met aardige Duitse soldaten – mei 1940.

En die populaire Rotterdamse burgemeester Aboutaleb zegt: ‘Autochtone Nederlanders die bang zijn voor spookbeelden van ‘islamisering’ moeten gerustgesteld worden door de moslimgemeenschap’. Volgens dien fijne burgemeester, die door vele Nederlanders op handen wordt gedragen, lopen moslims te makkelijk weg voor de haat die IS zaait in plaats van de angst die in Nederland heerst serieus te nemen.

Ik vind het misselijkmakend. Islam is haat. En niks anders. En wanneer kunnen wij nu eens al die haatdragende linzeneters terugsturen naar hun landen van herkomst? Inclusief burgemeester Aboutaleb? Want ik behoor tot de Nederlanders die zich een vreemde in eigen land voelt. Maar ik ben blijkbaar racistisch tot op het bot!

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

 1. louis-portugal zegt:

  Wer geweldig en hoe waar Driek.
  Helaas zijn veel mensen zo dom.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Niemand anders dan jij Driek, is in staat te oordelen over de situatie waarin wij leven. Je hebt het als oudere allemaal al eens meegemaakt in die vreselijke tweede wereldoorlog. Wij nemen jouw gedachten en opgedane ervaringen dan ook bloed serieus. Deed dat de rest van slapend Nederland ook maar eens ! Door de E.U. en het kabinet worden wij meegezogen naar het einde van de (beschaafde) wereld. En het ergste komt nog; Waar de Islam het eenmaal voor het zeggen heeft, is dat bijna voor eeuwig. De geschiedenis verandert met de tijd, maar de Islam verdween nooit uit de geschiedenis doch breidde zich steeds verder uit !

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Het nazisme en de radicale islam waren in WO II echter evengoed elkaars beste bondgenoten!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Hoe waar is dit alles en Rutte schaft de dividend belasting af, alsof hij niets beters te doen heeft.
  Wij hebben straks een leger nodig om ons land schoon te vegen, die 1,5 miljard zouden bij defensie goed gebruikt kunnen worden. Ik haat onze bestuurders die blijven doen alsof er niets aan de hand is.

  Like

 5. Hoeveel wijsheid straalt hier uit dit bericht Driek.
  Elk woord is waar, ik die van 1950 ben, tien jaar na de bevrijding begrijpt nog wat u juist schreef.
  Maar vele Nederlanders begrijpen niets, of willen het zelfs niet begrijpen.
  Mijn moeder en vader zeiden wel eens………zo dom als het achtereind van een koe……..en dat kan je van vele Hollanders wel zeggen.
  Maar nog treffender is het allerlaatste onderzoek van een paar wetenschappers die stellen vast……
  dat we een tweede brein bezitten in onze kont.
  Geld niet voor u en mij en alle lezers hier bij Bron………maar zeker wel voor die met laag IQ gezegende mislims.

  Geliked door 1 persoon

 6. Alex Delarge zegt:

  Prima bijdrage.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Ik begrijp niet waarom indertijd zo’n 78 jaar geleden , de Gutmenschen niet met spandoeken stonden te zwaaien”” Welkom Nazi’s”” misschien wel te begrijpen , omdat de Europese nog niet bestond en de mama en papa Timmermans goesting kregen om een boeleke te maken idem Junckers zijn moeke en vake , dat ging gepaard met veel hijgen en genot .Het lukte ,Junckers was een mooi boeleke met een hoog knuffelgehalte .Maar wie kon voorspellen dat hij samen met idem idioten Europa , totaal naar de kl…zou helpen

  Like

  • Asgard zegt:

   78.. jaar geleden had je nog geen internet Kampersrene, toen had je alleen maar bioscoop journaal en fakeradio,..nu heb je internet waaruit je echt alles uit kunt ophalen en onderzoeken,…dit Internet had de elite nooit verwacht dat het ook tegen hen zou kunnen keren, daarom die censuur op vele sites die nu in rap tempo worden toegepast,….de oorlog die komt er toch wel, eerder dat men denkt, daarom moet men niet wachten wanneer het komt, maar gewoon nu al je ding doen, afwachten is vragen om problemen, we hebben kunnen zien onlangs 25 Mei welke kant het opgaat met Europa, dit wil je gewoon niet en ook voor onze kinderen niet, monddood worden gemaakt door een stelletje eurofiele prutsers die denken boven het volk te moeten staan,..ze mogen boven ons staan maar dan hangend aan een touwtje,….men moet beseffen dat het een bloedbad gaat worden in afzienbare korte tijd,…we laten ons regeren door een stelletje idioten, dat laten we gewoon toe,…wat ons rest te doen is onze universele plicht die elk goed denkend mens in zich heeft, namelijk de strijd aan gaan op leven en dood, de dood kan ook zalig zijn wanneer je je in je lot berust, voor onze kinderen.

   Like

 8. Wolf zegt:

  Hr.Driek , uit het Hart gegrepen en puur zoals ik en 1,5 miljoen WAKKERE Nederlanders het ook vernemen en zien! Sublieme bijdrage. Deze bijdrage zou in alle kranten en tijdschriften moeten verschijnen .

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Daar zijn ze weer, de “dodelijke slachtoffers”. Maar die slachtoffers zijn helemaal niet dodelijk, ze zijn dood. Da’s heel wat anders. Als je schrijft: “…Het Spaanse Griep virus, dat tussen 1918 en 1919 miljoenen slachtoffers eiste…” begrijpt iedere idioot (zelfs ik) dat de slachtoffers aan die ziekte zijn overleden. Hetzelfde geldt voor de 270 miljoen slachtoffers van de islam. We snappen allemaal dat die slachtoffers niet dodelijk zijn maar dood.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Verkeerd onderschrift misschien ????? Demente slechtziende oudjes keuvelen gezellig met aardige mosselvrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s