VIDEO Sam van Rooy: “Voor vrijheid, dus tegen islamisering”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Sam van Rooy: “Voor vrijheid, dus tegen islamisering”

 1. paulzwueste zegt:

  Sam.
  Je hebt 100% gelijk.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Sam van Rooy schetst een realiteitsbeeld die geldt voor heel west en noord Europa. Wij weten wat islamisering betekent. Islamitisch straatbeeld hoeft per definitie niet afschrikwekkend te zijn. Er zijn in sommige steden – bijvoorbeeld : Den Haag – Chinese wijken waar alle opschriften zijn in het Chinees en het algemene straatbeeld lijkt op die van Hong Kong of de Chinese wijk in San Francisco. Echter, het verschil tussen beiden is immens groot. Een Chinees straatbeeld is niet afschrikwekkend zoals de islamitische. Het is eerder gemoedelijk. Een ware aangename verrijking voor de stad. Mensen komen daarheen om te eten in een van de vele restaurants, kopen van ingrediënten voor een Aziatische maaltijd of een bezoek brengen aan een acupuncturist, kapper of massagesalon. Bewoners die geen Chinezen zijn, ondervinden daar geen enkele hinder en leven met rust. Leven als niet-moslim in een geheel geïslamiseerde wijk of een buurt die langzaam wordt geïslamiseerd, kan zeer onaangenaam zijn. Maar het kan zich in extreme gevallen ook ontpoppen tot levensgevaar. Het hangt af van de graad van islamitisch/salafistische psychopathie die bij de buren heerst. Vooral alleenstaande vrouwen, homo’s en blanken die geen spierballen hebben, zijn onderworpen aan non stop terreur van de islamitische buren. Doel: verjagen van iedereen die niet moslims is en het creëren van ‘Ongelovige-vrije zone (of uitbreiding daarvan).

  Islam en de pest uiten zich altijd in het maken van slachtoffers en totale verloedering cq. vernietiging van de omgeving waar ze heersen. Wij kunnen islam of de pest geen schuld geven voor wat ze zijn. Echter, wij mogen onze politieke leiders tot de orde roepen voor de nalatigheid waarin deze horror kon (nog steeds kan) ontstaan.
  EEN VERANTWOORDELIJKE OVERHEID DIENT TE WAKEN OVER DE VEILIGHEID VAN DE BEWONERS.

  Like

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Inderdaad. Volkomen gelijk.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Waren er maar meer Chinezen in Nederland, en geen Marokkanen. Wij hebben sinds vele jaren twee cafetaria’s naast ons huis die gerund worden door Chinezen. Je hebt totaal geen overlast van deze mensen. Ze zijn eerder veel te vriendelijk en belangstellend voor ons, en je zult ze nooit kwaad zien. Je merkt bijna niet dat ze naast je wonen. Ze zijn harde werkers die er niet voor schromen werkdagen van 12 uur of meer te maken. Hun kinderen studeren hard om hogerop te komen. Dit in tegenstelling tot aanhangers van de Islam. Ze proberen ons leven kapot te maken, handelen in drugs, zijn te lui om te werken, en parasiteren op onze sociale voorzieningen. En dat uitgerekend die laatste groep een wit voetje gehaald hebben bij de E.U. en haar geestverwanten. Schandalig !

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. De Chinezen in ons land, zijn voor de smerige politieke schooiers niet belangrijk. Wat hebben ze aan mensen die hard voor hun kost werken en van wie de kinderen hard studeren om hogerop te komen? Ja! Zij weten ook wel dat Chinezen hoge IQ hebben en ze zijn briljante studenten aan de TU van Delft en andere universiteiten. Hun belangstelling gaat vooral voor de parasieten uit islamitische landen en Afrika. Vooral voor de nieuwe aanwinst van geestelijk gestoorde Allah Akbar afvalberg uit Syrië en Irak en de zwarte hongerige Afrikaanse kloten die graag vrouwen verkrachten. Onze politieke leiders volgen blindelings de bevelen van de EUSSR Opersovjet en de EUSSR staat onder de plak van de NWO die met het leven van alle mensen op aarde knikkert. Deze zelfbenoemde GELDGODEN hebben maar een doel: de KALERGI-PLAN zo snel mogelijk uit te voeren. Zij zijn bang voor de gemiddelde hoge IQ van de Europeanen en zien in hen gevaarlijke tegenstanders. Daarom hebben ze net als de top van de NSDAP in de Wannsee Conferentie van 20 januari 1942 en plan bedacht. De nazi’s hadden als doel de definitieve oplossing van het Jodenvraagstuk. De NWO’ers willen de Europeanen niet naar Auschwitz sturen,, maar op een vernuftige langzame wijze verdelgen. Fase 1. is al begonnen met massa import van ongedierte uit de Derde Wereld. Deze massa zal zich kruisen (zoals bij dierenfokkerijen) met Europese vrouwen en een nieuwe soort Europeaan creëren: bruine troetelbeestje met paar goede Europese eigenschappen, maar met veel lager IQ. Op deze wijze zouden ze aan goedkope ideale loonslaven komen..

   Geliked door 1 persoon

 5. Alphons Mantel zegt:

  denk ook aan de grote schade aan natuur en milieu door immigratie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s