Geert Wilders naar Londen om anti-islamactivist Tommy Robinson

Screenshot_34

DEN HAAG – Geert Wilders gaat naar Londen om de vrijlating van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson te eisen. De PVV-voorman beticht de Britse rechter ervan politiek te hebben afgerekend met Robinson en zegt bovendien voor het leven van zijn geestverwant te vrezen als die tussen islamitische medegevangenen belandt.

,,Ik ben uitgenodigd voor een grote demonstratie volgende week in Londen en ik zal die bijwonen”, laat Wilders weten. Rechts-populisten in binnen- en buitenland demonstreren al enkele dagen voor de vrijlating van Robinson.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geert Wilders naar Londen om anti-islamactivist Tommy Robinson

 1. Peter zegt:

  Ik wou dat Amnesty eens naar voren kwam om het nu eens op te nemen voor iemand aan de rechterkant van het politieke spectrum.
  Als het iemand uit het linkerkamp zou zijn geweest hadden ze wel gereageerd.
  Amnesty zet zich te kakken als een linkse boevenorganisatie !

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  amnesty@amnesty.nl
  Stuur ze ook een mail om uw ongenoegen kenbaar te maken !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wolf zegt:

  HELD!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Hoop van harte dat hem dit lukt, en dat ze die achterlijke rechter in een gesticht stoppen .

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Geweldig dat Geert ook daar staat om mensen zoals Tommy, slachtoffer van de Merkel/EU (en dus Rutte en Co) horror, te steunen, vandaag is het Tommy morgen wij, hopelijk wordt het een overweldigend protest.

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Die hele rechtspraak in het VK blijkt een resultante te zijn van kerkelijke staatinrichting en islamitische combinatie dat nooit aan het licht had mogen komen. Overigens is het in NL ook verboden te filmen.

  Mijn Held?! Voor menigeen wel, doch ik raak het spoor bijster op welke wijze men nochtans binnen wettelijke marge je beperkte manier de (staats)rechtstaat kan bestrijden!

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  In Londen kan Geert Wilders ook even aankaarten dat de EU een militant monster is geworden, dat zich ontwikkeld tot een ondemocratische club waarin belangen van multinationale bedrijven overheersen en burgers niets te zeggen hebben….
  Nu de Brexit-onderhandelingen wat stroefjes verlopen, dreigt men in Brussel met sancties tegen GB, de Engelsen zullen verhongeren, geen medicijnen meer kunnen invoeren, de havens droog vallen, en nog veel meer misère…….als je zo met je VRIENDEN EN BUREN omgaat, hou je vast een kleine club amices over…niet verwonderlijk dat het merendeel van het Brusselse Rariteitenkabinet, vroeger (en steeds vaker) werd gepest en geplaagd op school en op het pleintje.
  Het populisme steekt steeds verder de kop op, en de tegenstellingen worden alsmaar groter, men zou kunnen concluderen dat Brussel op een oorlog afstevent…….zou zo maar kunnen.

  Like

 8. dondorp zegt:

  patat gehaald waterlopl dame zegt heel goed brussel bepaald itelianen zijn al failliet gaan ze nog verder naar beneden die sukkels geloven niet bijbel dat de antichrist werelddictatuur voorspeld en socialistise geloven zeer onrealistisch in de goedheid van de mens en k-u-n-n-e-n op grond daarvan niet geloven dat wereld word geregeerd door 150 maffianen die de hele wereld manipuleren famacamps 30000 guiioltines 4 miljoen klaarstaande doodkisten niet realistisch ver gezocht maar de bijbel is waar las ik gisteren tegen meneer s op deze side die iedere keer zegtb onwetenschappelijk blijkt bijbel gecodeerd het meest wetenschaappelijkeboek ooit is geschreven omdat ieder letter een getal ieder woord een getal staan alle diameters planeten zwaartekrachten in de bijbel en dat jesus de schepper is de messias gecodeerd in oude testament staat hebben joden geen excuus jesus niet te aanvaarden hij staat gecodeerd in ot wie dan nog zegt de bijbel is herschreven herschreven herschreven is niet goed wijs waar haalt pech de arogant vandaan zeggen christ geloof niet meer van dee tijd is

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Geert mag wel oppassen. Hij zou ook zomaar opgepakt en gearresteerd en veroordeeld kunnen worden. Want de Britse geislamiseerde landverraders kunnen dit wel eens zien als opruiing. Rutte en zijn trawanten zien hem natuurlijk gráág vertrekken naar Engeland, om niet meer terug te komen….

  Like

 10. Elisah zegt:


  Whistle blower Maggie Oliver

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s