Hoeveel islamterroristen en andere misdadigers heeft het BAMF nog meer door gewuifd?

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

BREMEN – Het schandaal rondom gemanipuleerde asieldocumenten in het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) breidt zich uit. Sinds het jaar 2000 hebben minstens 115 bij de geheime dienst bekende personen via het BAMF-kantoor Bremen een beschermende status in Duitsland gekregen, bericht het “Redactienetwerk Duitsland” onder verwijzing naar een controle door de Binnenlandse Veiligheidsdienst van 18.000 in Bremen positief besliste gevallen. Bij een vergelijking met het informatiesysteem van de geheime dienst vielen dientengevolge 46 personen met een radicaalislamitische achtergrond op, bij wie niet kan worden uitgesloten dat het om terroristische bedreigers gaat.

journalistenwatch

Nog eens 40 andere personen hebben een buitenlandse extremistische achtergrond. In drie gevallen bestaat er een verband met buitenlandse geheime diensten. De andere gevallen kunnen tot nu toe niet duidelijk door de Binnenlandse Veiligheidsdienst worden geclassificeerd.

Alle relevante personen zijn bekend bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst en worden geobserveerd. De meeste verdachten bevinden zich op dit moment in de deelstaten Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Berlijn. Vanaf woensdag aanstaande zal de president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, meer detail bekendmaken op de vergadering van de ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaten in Quedlinburg.

Tot dan moet ook de onafhankelijke beoordeling van de Binnenlandse Veiligheidsdienst klaar zijn, die tot meer treffers zou kunnen leiden. Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) had afgelopen dinsdag na de commissie Binnenlandse Zaken van het parlement te hebben ingelicht, dat zich minstens één bedreiger onder de Bremer asieldocumenten zou hebben bevonden. Deze bedreiger zou bekend zijn bij de veiligheidsautoriteiten.

Wellicht zou er sprake zijn van nog een geval uit het radicaalislamitische milieu, aldus Seehofer. In kringen van de geheime dienst zegt men dat de nieuwe cijfers duidelijk zouden afwijken van het tot nu toe door Seehofer genoemde aantal.

Opm. van de redactie: Dat is vast en zeker slechts het topje van de ijsberg, want de werkelijke omvang van dit schandaal zullen we vermoedelijk nooit te weten komen, omdat dat de burgers vast en zeker onzeker zou maken. Maar één ding is duidelijk: omdat het BAMF in opdracht van de kanselier gehandeld heeft, is zij de hoofdverantwoordelijke van deze ellende die de veiligheid van de burgers bedreigt! Merkel moet weg!

En hier nog een mening van de hypocriete mede-veroorzakers:

De secretaris-generaal van de SPD, Lars klingbeil, heeft van Bondskanselier Angela Merkel (CDU) informatie geëist wanneer de bondskanselarij wist van de wantoestanden bij het BAMF. “De nu opgedoken documenten werpen definitief vragen op over de rol van de Bondskanselarij”, zei Klingbeil tegenover de “Bild-Zeitung”. “Angela Merkel mag het publiek niet langer in het ongewisse laten wanneer zij op de hoogte was van de problemen bij het BAMF.”

Ze moet nu haar positie bepalen. De “Bild am Sonntag” had bericht dat Merkel blijkbaar sinds 2017 op de hoogte was van de problemen. Dientengevolge zou de voormalige chef van het BAMF, Frank-Jürgen Weise, Merkel hierover al tweemaal in een rechtstreeks gesprek hebben geïnformeerd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoeveel islamterroristen en andere misdadigers heeft het BAMF nog meer door gewuifd?

 1. Peter zegt:

  Angela Merkel knew of problems at BAMF refugee agency: report
  The ex-head of Germany’s refugee agency has alleged he told Angela Merkel about the excessive demands placed on staff. A BAMF official is facing allegations she received bribes in exchange for processing asylum requests.
  The former head of Germany’s Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) has alleged he twice warned Chancellor Angela Merkel about the excessive workload and demands being placed on agency staff.

  Merkel wist ervan af !!!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Bij dit fake news, waar of niet, moet men toch gaan beseffen dat er een ‘geheime’agenda achter de islamisering moet zitten, het gaat niet over ‘mogelijk’terroristische eenlingen…..het wapen dat men hanteert heet onrust….maar wie onrust stookt zal chaos ontvangen, en dat is precies wat men beoogt om de wetten en regeltjes te kunnen creëren die EU-breed de nieuwe norm moet worden….brrr

  Geliked door 1 persoon

 3. exmarineman zegt:

  Vergeet daarbij niet dat Merkel’s beste “advieseur” Soros is….die heeft nu zelfs 2 bureau’s in Berlijn. Eentje die inmiddels met de staart tussen de benen Hongarije heeft verlaten…..

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Het zou kunnen bewijzen dat Hitler ‘n “geboren” socialist was waarvan zijn werk door Merkel wordt voortgezet… Hitlers schedelonderzoeken met bijhorende kwalificaties zijn thans verboden doch de schedel van het Meisje van Nulde werd gereconstrueerd….

   Like

 4. Wachteres zegt:

  WE SHALL NEVER SURRENDER speech by Winston Churchill

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Alle relevante personen zijn bekend bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst en worden geobserveerd.
  Dat kan niet zo zijn.
  Immers, In 2017 zijn hele volksstammen Duitsland binnengekomen zonder identiteitspapieren.
  Ze konden een formulier (laten!) invullen (heel veel konden niet lezen of schrijven) en die gegevens werden gebruikt om ze in de diverse systemen in te voeren. Al die systemen kenden weer een eigen nummer toe aan de betreffende persoon. Dus een persoon, vier nummers en nee, die systemen konden niet met elkaar communiceren.
  In de eerste tijd werden geen vingerafdrukken genomen maar slechts een foto met een logitech webcam. En ja, het meerendeel bestond uit alleen reizende, ongehuwde mannen.
  Tel uit je winst.
  Er kwam een keer een Duitse televisieploeg opnames maken en uiteraard werd een familie met kinderen gekozen en omdat die mensen niet zielig keken werd ze gevraagd of ze voor de opnames misschien even zielig konden doen. De Duitse Media ten voeten uit.

  Like

 6. peter zegt:

  Er zijn criminele groepen Afrikanen die vluchtingen, [ze krijgen veel geld ] d’r maandelijkse geld voor een groot deel afpakken als afbetaling voor de overtocht ,niemand in Europa spreekt de taal ,Arabisch ,Turks ,of Afrikaans , we worden totaal in de zeik genomen door oplichters en goudzoekers,voordat ze het in de gaten hebben zijn weer miljarden verdwenen
  Klunzen zijn aan de macht ,Ze denken alleen aan zichzelf ,en bij geld tekort gaan de benzineprijzen ,BTW en de belastingen omhoog .

  Like

 7. fleckie zegt:

  Op ejbron 12.6.2016 info. onder’ ‘Eigen doelpunt. voor de systeem- pers’: ,…. betr. .’Winston Spencer Churchill’.

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://www.rt.com/news/428689-france-prison-poor-conditions/
  Europe’s largest prison housing radicalized inmates ‘starting to explode’ – French union rep to RT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s