Italië tegen de illegalen: “Pak je spullen!”

Screenshot_39

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Bij een manifestatie in het noorden van Italië had de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), een duidelijke boodschap voor de illegale immigranten die zich in het land bevinden: “Jullie goede tijd is voorbij. Begin maar alvast je koffers te pakken”, aldus de leider van de Lega. Zodoende hernieuwde hij zijn belofte om honderdduizenden zogenaamde vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika Italië uit te zetten.

journalistenwatch

“Een droom wordt werkelijkheid”, en “We ademen een andere lucht in…het voelt bijna als een feest. Je kunt aan deze Italianen zien dat zij deze regering vertrouwen. Eindelijk zitten de juiste mensen op de juiste plaats”, jubelen aanhangers van de politicus op zijn Facebook-pagina. Salvini toert op dit moment door het noorden van Italië en wordt in de steden enthousiast toegejuicht.

Gisteren op de nationale feestdag, “Festa della Repubblica”, namen de politici van de nieuwe regeringscoalitie deel aan de prachtige militaire parade en beloofden toen aan het werk te gaan, arbeidsplaatsen te creëren en migranten uit te zetten, aldus “Mail Online”. Hoewel de financiële markten zich na de beëdiging van de in Europa zo impopulaire regering gestabiliseerd hebben, zijn de Europese buurlanden nog steeds geschokt over de verkiezingsbeslissing van de Italiaanse burgers. Ze uiten hun bezorgdheid over de eurosceptische houding en de hoge uitgavenplanning van de nieuwe leiding in het zuiden van Europa. Helemaal vooraan bij de berisping van de Italiaanse burgers het kanselier-blad “Der Spiegel”, dat het zich niet laat nemen om met de titel “Italië vernietigt zichzelf en sleurt Europa mee” evenals een strik van spaghetti, die van een vork naar beneden hangt, stemming te maken.

Screenshot_41

Een groot deel van de Italianen ziet dat uiteraard anders. “Veel mensen in Italië zijn juist heel blij. Want ze hebben een nieuw zelfbewustzijn gekregen… Ik denk dat de nieuwe regering zeer belangrijke thema´s aanpakt: de bestrijding van de illegale immigratie, belastingverlagingen en Europa. Zoals het nu is, functioneert Europa niet. Het Verdrag van Dublin moet onderzocht worden. Want wij Italianen hebben een enorm probleem met de immigratie. Italië is samen met Griekenland de zuidelijke toegangsdeur van Europa en er is gewoon teveel illegale migratie. Maar nu hebben de verkiezingen duidelijk aangetoond: veel mensen willen geen massa-immigratie meer”, zegt Marco Schiesaro, die een master opleiding in Europese integratie volgt en een onderneming leidt die diepvriesproducten produceert. “Ook werd de afgelopen dagen in de Duitse pers deels heel denigrerend over Italië gesproken. En dat is bij veel mensen hier heel slecht overgekomen. Deze omgangsvorm is niet echt wenselijk. Duitsland blijft een zeer belangrijke handelspartner. Desondanks mag het zich niet mengen in de binnenlandse politieke aangelegenheden van een ander land”, aldus de 31-jarige uit Padua tegenover “Jetzt”.

Bondskanselier Merkel zou zaterdag met de nieuwe minister-president Giuseppe Conte gebeld hebben en hem hebben uitgenodigd voor een bezoek. Tegelijkertijd verkondigde ze dat de door Italië gewenste kwijtschelding van € 250 miljard schulden uitgesloten zou zijn. “Solidariteit zou nooit in een schuldenunie mogen uitmonden”, aldus de almachtige Duitse regeringscheffin. Deze uitspraak is niets anders dan zand in de ogen strooien van de Duitse kiezers, want de “schuldenunie” hebben we al lang, zegt in ieder geval de Duitse econoom, schrijver en blogger Daniel Stelter met het oog op de enorme vorderingen die de Deutsche Bank heeft opgehoopt. “Daarom is het ook hypocriet wanneer onze politici voor een ´schuldenunie´ in Europa waarschuwen. Die hebben we al en wij hebben daarbij de domste rol overgenomen die je kunt hebben: die van de schuldeiser. Hoe het spel ook verdergaat, uiteindelijk zal en moet de schuldeiser verliezen”, verklaart hij in zijn artikel uit december op “t-online”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, EU-critici, euro, Eurocrisis, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Lega Nord, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Italië tegen de illegalen: “Pak je spullen!”

 1. Sabeltant zegt:

  Italië moet lid worden van de Visegrád landen.
  In die landen op het moment in Macedonië worden ook weer migranten tegengehouden (daar horen wij van onze EU propagandapers niets van)
  Met kop en kont eruit knikkeren dat ongewenste gespuis.
  Parasieten hebben we in Europa NIET nodig.
  Bewaak je grenzen, breng die linkse landverradersboten tot zinken en zet de bemanning minimaal 20 jaar vast.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Grote woorden nu kijken of hij het ook in daden omzet !!
  Dan wordt het pas echt feest voor de Italianen.
  Grap van “Der Spiegel” :“Italië vernietigt zichzelf en sleurt Europa mee”,. nou aan Europa valt niets meer te vernietigen, dat hebben Merkel en de Europese Unie al gedaan. Wat een links riool blad !

  Geliked door 4 people

 3. Merkel wil naar Italië afreizen om ze de les te lezen, ook Juncker wil dat Italië zich kalm houdt.
  Maar dat gaat hen allemaal niet lukken.
  Hup Italië vaar je eigen koers nu!

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik hoop dat ze de juiste richting meegeven aan die illegalen nl. Richting Homeland…
  Wij willen geen illegalen, geen criminelen uit den vreemde en vooral geen terroristen w.w.z. geen vreemdelingen.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   In Venetië liepen de reisleiders destijds met vlaggen over het St Marco plein dat ze hun toeristen niet kwijt raakten
   Maak een grote vlag met gratis bungalow, gratis eten en mooie vrouwen erop geschreven gewoon de vlag volgen naar boten richting Libië ,is te mooi om waar te zijn

   Geliked door 2 people

  • IkBenHet zegt:

   Zal eerder richting het “rijke” noorden zijn 😦

   Like

 5. peter zegt:

  De boten die ze opgehaald hebben,kunnen ze ook weer terug brengen .Retourtje heet zoiets .

  Geliked door 3 people

 6. delamontagne zegt:

  Eén van de weinige “EU-Politici” die de z.g.n vluchtelingen wil aanpakken.
  Sinds 2013 al meer dan 700.000 invaders in Italie.
  Maar er zijn meer oprechte politici……………..

  Geliked door 2 people

 7. Mary zegt:

  Ik denk dat Salvini, die niet voor niets gekozen is door de Italianen, zich wel degelijk aan zijn belofte gaat houden voor die Italianen en Merkel wellicht tezamen met de honderdduizenden uitvreters onverrichte zaken terug naar Duitsland kan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Taljaard zegt:

  De as Brussel/Berlijn zal het de Italianen echt niet kwalijk nemen wanneer ze die 500.000 ”vluchtelingen” naar andere Europese landen sturen. Want dat past precies in hun straatje. En bovendien kunnen ze daar Oostenrijk mee onder druk zetten. De zeeroute vanaf Lybie naar Sicilië zal ook wel open blijven. Zo niet dan zullen de Italianen nog erger gechanteerd en afgeknepen worden dan de Britten en de Grieken.
  Vermoed zelfs dat dit de enige reden is waarom deze regering uiteindelijk toch gevormd kon en mocht worden. En Italie en Oostenrijk worden dan gewoon doorvoerstations naar Duitsland.
  En ook naar Nederland natuurlijk. Want de volksvervangings-agenda MOET doorgaan.

  Like

 9. Eva110 zegt:

  Het is wel te hopen dat ze dan uitgezet worden over de Middellandse zee richting Afrika waar ze vandaan komen en ze niet de grens oversturen om de rest van Europa te gaan verzieken.
  Maar een nul Italië-EU, ik hoop dat de hele zaak als een kaartenhuis in elkaar stort en we eindelijk verlost worden van de eu dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 10. GT zegt:

  Het is wachten op een revolutie tegen de Elite die Europa vernietigd, en deze zal vroeg of laat komen.

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Merkel vindt dat de rijke EU staten meer moeten gaan betalen aan de arme EU staten.
  Slecht gedrag loont dus.

  Like

 12. dutchess43 zegt:

  Zegt Nederland dat ook niet tegen “we are here” pak je koffers? Toch verdommen ze om te gaan. Wil nog wel eens zien dat Italië ze werkelijk uitzet, als ze tenminste niet eerst vanuit Italië naar àndere Schengen-landen vluchten.

  Like

 13. Wolf zegt:

  Hulde aan Lega Nord! Onmiddellijk je biezen pakken smerig islam schorem!!

  Like

 14. Elisah zegt:

  Ben benieuwd hoe ze dat gaan doen in Italië, Nederland bakt er nl niks van..

  https://fenixx.org/2018/06/04/illegale-negerkrakers-willen-niet-weg/
  AMSTERDAM – LIVE UPDATE 12.45 UUR De illegale asielzoekers die in Amsterdam Oost hun gekraakte huizen moeten verlaten, weigeren de strijd op te geven en het land te verlaten. De politie is begonnen met de ontruiming.
  https://www.telegraaf.nl/video/2121500/zien-heftige-confrontatie-krakers-en-bewoner?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

  Like

 15. Jan zegt:

  Pisa, negershit

  Like

 16. Jan zegt:

  Media: De grenzen beveiligen is racisme, volgens antisemitisch vod NYT

  Like

 17. Jan zegt:

  Maatregelen in Italië zorgen er voor dat het aantal parasieten in 2 jaar tijd tot bijna 0 is teruggebracht

  The Italian government has drastically reduced the number of migrant landings in the country. Since January this year 23,000 people arrived in Italy by sea and that’s 96 per cent less than two years ago.

  The migrants who do manage to arrive mostly come from Tunisia, Eritrea, Sudan and Pakistan.

  https://voiceofeurope.com/2018/12/italian-government-reduces-migrant-landings-by-96-in-two-years/#.XAktREL0mZk.twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s