Kandel: Doodzwijgen is beter dan nog verder aanwakkeren met leugens! . . .

Screenshot_36

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Commentaar op het demonstratieweekend in Kandel en Bruchsal

…onder dit vermeende motto stond gisteren waarschijnlijk de berichtgeving van de gelijkgeschakelde leugenpers Rheinpflaz en zijn pseudo-alternatieve spruit Pfalzexpres. Zoals afgesproken, vond men zowel voor als na de manifestatie van het Vrouwen-bondgenootschap in de ene zowel als in de andere krant maar heel weinig voetnoten over de demonstratie tegen migrantengeweld. De journalisten moesten over belangrijkere zaken berichten.

Bijvoorbeeld dat in Jockrim een omgevallen boom het fietspad blokkeerde. Je zou bijna kunnen denken dat de lokale redacteur van de Pfalzexpres erover gestruikeld zou zijn en daarom in Kandel uitviel wegens ziekte. En dan is er nog de middeleeuwse markt in Germersheim, waar men zich tegoed kon doen aan honingwijn. Of dit er de oorzaak van was dat een van de bezoekers de nacht moest doorbrengen in de politiecel? Volgens de Rheinpfalz ging het er vrolijk aan toe in de bosrijke Westpfalz, toen een automobilist bij een bosbeek zonder onderbroek in een politiecontrole terechtkwam. Ongeveer in dezelfde omvang en waardering berichtte de grote krant over de demonstratie in Kandel. Het verslag over de eigenlijke demonstratie kan wat lengte betreft niet tippen aan de man zonder onderbroek. Hij had duidelijk de “langere”. Verslaggeving uiteraard!

Terwijl men vroeger met polemiek, enorm eenzijdige verslaggeving en propaganda al van tevoren en pas goed tijdens de demonstratie niet zuinig was, dan is er nu een merkbare tactische terughoudendheid te bemerken. Deze is er vermoedelijk op terug te voeren dat beide kranten met duistere berichten en statements van de tegenpartij – deelnemers zouden schuldig zijn aan het geweld tegen vrouwen, bruin vuil wegvegen, Vrouwen-bondgenootschap moet de politie betalen enz. – regelrechte voorzetten voor de verslaggeving van de voorstanders van de demonstratie boden.

Een gebrek aan aandacht is ook vast en zeker gelegen in het feit dat er, net zoals bij de laatste keer, een parallelle manifestatie van gelijkgezinden plaatsvond. De “grote demonstratie” van de AfD in Bruchsal met Björn Höcke, nog geen 30 kilometer verderop. Deze manifestatie mobiliseerde volgens verwachting niet alleen meer anti-demonstranten, maar stuitte ook bij de media op meer belangstelling. Omdat hier ook een spreekster van het Vrouwen-bondgenootschap sprak, is in ieder geval gegarandeerd dat men het met elkaar eens is. Desondanks zou een gemeenschappelijke demonstratie met iedereen die zich inzet voor Kandel uiteraard nog steeds wenselijk zijn.

Wellicht zal Kandel tijdens het proces tegen Mia´s moordenaar, dat op 18 juni begint, opnieuw meer belangstelling wekken. Het proces zal maar 12 dagen duren en schandalig genoeg ondanks een heftige discussie volgens het jeugdstrafrecht onder uitsluiting van het publiek plaatsvinden. Waaruit je kunt concluderen dat Mia´s slachter door sharia-gelovige knuffelrechters met fluwelen handschoenen wordt aangepakt. Maar in dit geval zou het zinvol zijn om in Landau je ontevredenheid te uiten. Samen met één stem!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Kandel: Doodzwijgen is beter dan nog verder aanwakkeren met leugens! . . .

 1. Eva110 zegt:

  Verzwijgen is ook fake nieuws en dat word ook in Nederland op grote schaal gedaan, hier worden alle belangrijke nieuwsitems verzwegen of verdraaid opdat men vooral niet het idee gaat krijgen dat het multiculti verhaal mislukt is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:


  Afd doet klaarblijkelijk normaal, maar worden door anderen gedemoniseerd.

  Like

 3. Leo zegt:

  Ondertussen zijn er in Nederland beelden vrijgegeven van een stel inteelt mongolen die een bejaarde vrouw in elkaar hebben geslagen….
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2118333/beelden-bejaardemeppers-vrijgegeven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s