Merkel´s geheime diensten bemoeilijken drastisch de toegang tot het blog van Michael Mannheimer en tot andere alternatieve blogs

Screenshot_48

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De controlestaat DDR was peanuts vergeleken bij de controlestaat door Merkel

Geachte lezers van mijn blog, geachte patriotten, strijders voor een vrij Duitsland en voor de vrijwaring der Duitsers van het juk van de, naast Hitler en Honecker, ergste regering in de Duitse geschiedenis. Gisteren was het slechts bij uitzondering mogelijk mijn blog te lezen. Het eerst konden de gebruikers, die over een VPN- Tunnel beschikken, het. Een wederom zwaarwegende ingreep in het fundamentele recht van de vrijheid van meningsuiting, uitgevoerd door de criminele regering van “IM Erika”, leidend officier bij de Stasi en sinds een onbegrijpelijke 12 jaar Bondskanselier van Duitsland. “Censuur vindt niet plaats”, heet het in de Grondwet. Maar dit geldt in feite niet meer.

Wat is een VPN- tunnel?

VPN-verbindingen gelden op Internet als uiterst veilig, maar hoe ze werkelijk functioneren, weet bijna niemand. Wij leggen het U uit en tonen eenvoudig en begrijpelijk wat er precies achter VPN zit:

In principe gaat het bij een VPN om een zelfstandig virtueel netwerk op IP-basis, dat het mogelijk maakt verschillende netwerken met elkaar te verbinden. Daarbij komt in de regel een internetverbinding als transportweg tot stand. Voor de gebruikers lijkt het daarbij alsof ze in een gemeenschappelijk netwerk zitten.

 • De afkorting VPN staat voor het “Virtual Private Network” (Virtueel Particulier Netwerk). Via een VPN-verbinding kunt U zich anoniem bewegen op het Net:
 • Installeert U een VPN-Software, gebruikt U dan van nu af aan een gecodeerde IP-verbinding van de VPN-leverancier. Deze verbinding is zo gecodeerd dat staatsorganisaties of hackers er zo goed als geen greep op kunnen krijgen. Ook uw provider kan uw surfgedrag niet meer duidelijk weergeven.
 • Als U zich bijvoorbeeld via een VPN-software met een Amerikaans IP-adres in verbinding stelt en shopping-websites oproept, denken de verkopers dat er klanten uit de VS bij hen inkopen. Hierdoor surft U dus anoniem over het web.
 • Het voordeel van VNP-verbinding bestaat hoe dan ook niet alleen uit de in-transparantie op het net. Even belangrijk is de standplaats van de server van de VPN-aanbieder. Meestal biedt een software meerdere standplaatsen, zodat een gebruiker uit Duitsland bijvoorbeeld een Russische of Amerikaanse identiteit krijgt. Aldus kunnen onder andere websites worden bezocht die voor Duitse gebruikers om gerechtelijke redenen zijn afgesloten.

Mijn persoonlijke aanbeveling:

De beste mij bekende VPN-tunnel heet PRIVATE INTERNET ACCESS en is te downloaden onder https://deu.privateinternetaccess.com/ Hij kost 39, 95 Dollar per jaar (dat zijn 34,24 euro per jaar oftewel 2,85 euro per maand), maar beschermt tot 5 eindapparaten: laptops, pc’s, mobiele telefoons, tablets.

U kunt het land van uw keuze instellen, van waaruit uw fake-IP wordt gemaakt. Neemt U geen land dat onder de invloed van de EU valt.

Met zo’n VPN-tunnel kunt U alle afgesloten of geblokkeerde blogs weer lezen – en ook politieke video’s op YouTube, die op bevel van Merkel miljoenen van deze films heeft laten verwijderen (deze zijn niet echt vernietigd, maar alleen niet beschikbaar zonder VPN).

Ik verzeker U hier met klem dat ik aan het reclame maken voor deze VPN-tunnel geen cent verdien.

Gratis VPN-tunnels zijn vaak zwak of deugen totaal niet. Mijn lezers mogen uiteraard graag andere VPN -tunnels voorstellen. Let U er alstublieft op dat die eenvoudig te bedienen zouden moeten zijn.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, dictatuur, Elite, establishment, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Merkel´s geheime diensten bemoeilijken drastisch de toegang tot het blog van Michael Mannheimer en tot andere alternatieve blogs

 1. hslot4 zegt:

  Voor android Thunder VPN gooit echt elke app over een vpn verbinding niet alleen je browser .https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fast.free.unblock.thunder.vpn&hl=nl
  Epic browser een Chrome based free vpn en best snel zeker voor een gratis browser hij onthoud ook geen geschiedenis .
  https://www.epicbrowser.com
  Is wel een punt dat als je op internet surft je computer alles onthoudt en daarvoor zul je ook een tool moeten gebruiken anders is nog alles te achterhalen .
  Cyberscrub privacy suite aanrader wiped de lege ruimtes op je disk surf history gesprekken blogs etc .
  http://www.cyberscrub.com
  Wil je safe zijn gebruik je een open spot met deze programmas en hang je nooit een designated device aan je eigen netwerk nooit geen accounts koppelen geen bluetooth en geen gsm module in je tablet bijvoorbeeld .
  Tja je moet wat doen om je privacy private te houden deze dagen.
  En bedenk het is niet aan jou om te bepalen of je wat te verbergen hebt of niet .

  Like

 2. bigljohn zegt:

  ….De beste mij bekende VPN-tunnel heet PRIVATE INTERNET ACCESS….Fout dus. De twee besten zijn (volgens vele internet sites, forums en experts) ExpressVPN en NordVPN. NordVPN past een extreme beveiliging toe, dubbele tunneling, en vele instelmogelijkheden. Zijn beveiliging kent militaire maatstaven, terwijl lekken totaal niet voorkomen. Bovendien is hij nog de goedkoopste van allemaal, al helemaal met een 3 jarig contract. Uit de praktijk weet ik dat er geen snelheidsverlies is. Maar het is toch wel triest dat je zo te werk moet gaan. Naast een security suite en een pop-upstopper (AdGuard bij mij) ook nog eens een VPN programma. In de loop der tijd komt er steeds meer beveiliging om de hoek kijken. Om ons ook al te beveiligen tegen de hackers die vanuit den Haag aangestuurd worden om ons doen en laten in de gaten te kunnen houden !

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Ik werk altijd met Zenmate.https://zenmate.com

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Hoogste tijd om onder te duiken op het darkweb!
  Je ziet steeds meer berichten en filmpjes verdwijnen naar servers die niet zo makkelijk plat te leggen zijn.

  Like

 5. annah zegt:

  vandaag minstens 10 keer tevergeefs geprobeerd in te loggen op Bron ?????????

  Like

 6. peter zegt:

  Goebbels is weer terug, Merkel is een Oost Duitse ,en haar manieren zullen nooit veranderen .
  De muur is niet weg ,maar verplaatst .

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Veel van wat we momenteel in Duitsland ervaren, herinnert me aan de laatste maanden van de DDR. Het systeem reageerde toentertijd steeds repressiever naarmate het zwakker werd.
  We weten dat niet op zichself hielp, maar het zinken heeft versneld.

  Like

 8. Jean zegt:

  Wanneer wordt die dictator met hitler connecties nu eens eindelijk uitgeschakeld?
  Moet soms eerst heel Duitsland en heel Europa onder de terreur van die griet en die EU bende dictators vernietigd worden?
  Nu grenzen sluiten en alle illegalen én criminelen van vreemde origine onmiddellijk verwijderen, dubbele nationaliteiten verbieden en stemrecht voor vreemdelingen intrekken, als dat correct wordt uitgevoerd zal het aantal overlastbezorgers & geweldplegers met ± 95% zakken.
  Voor alle duidelijkheid: wij hebben geen enkele binding met Afrika en willen dus ook geen enkele Afrikaan in onze westerse seculiere samenleving want wij vertrouwen Afrikanen niet.

  Like

 9. Bezorgde burger zegt:

  Een goed alternatief is de tor browser: https://www.torproject.org/
  Geeft wisselende identiteiten via meerdere servers wereldwijd en werd onder meer ontwikkeld voor journalisten en burgers in onderdrukte landen.
  Is destijds door het Amerikaanse leger ontwikkeld en het kost de grootste moeite om de identiteit van een gebruiker te achterhalen.
  De software is open source en daarom vrij en kosteloos te gebruiken.
  Werkt super op Linux distributies, misschien ook een goed moment om eens naar dit besturingssysteem te kijken. In de standaard distributies zitten geen spyware en backdoors ingebouwd iets wat je van de producten van Microsoft, Google of Apple niet bepaald kunt zeggen.
  Google laat u bijvoorbeeld via My Activity tot in detail zien waar u in de afgelopen jaren allemaal heeft uitgehangen. Apple en Facebook bieden soortgelijke ‘diensten’ aan.

  Like

 10. edwin vissers zegt:

  Brand heidenen

  Like

 11. fleckie zegt:

  Er zijn ‘OOK’ nog …’ANDERE ELEMENTEN!! die zeer zeker op de hoogte zijn van..HUN ‘ KENNIS’ …van psychologie, en. er vanzelfsprekend gebruik van maken!
  Bovendien, .VERTEGENWOORDIGERS (S).van….nu … in de BILDERBERG-KLIEK aanwezig, NET..zo als ten tijde van HITLERS-REGIME, ……. EN ZELFS DAARVOOR GUL BELOOND
  WERDEN. MET EEN. MILJARD. MARK! JAARLIJKS …..ter ondersteuning van zijn regime, :
  bewerkstelligd door …VON PAPEN. <<<<<<<

  Like

 12. fleckie zegt:

  Betr……..MEESTERSION ‘ GEHLEN’ onder HITLER, kan men onder ejbron 31.5.2015′ onder’ AMERIKA betaalde miljoenen etc. <<<

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Soms vergissen ze zich en ligt de luchthaven Hamburg plat….. 

  Like

 14. fleckie zegt:

  …….MEDIAVELDSLAG…….NW.ISR..WEEKBLAD……. 1.6.2018. …….H.Knoop…………….’Oorlogen spelen zich af onder de ogen van de televisiie – en fotocamera’s. De tijden van schrijvende oorlogsverslaggevers als Ernest Hemingway zijn persgeschiedenis geworden. Verslagen worden niet meer door postduiven of of koeriers vele dagen later bij de kranten aangeleverd.
  Maar niet alleen de oorlogvoerende partijen leveren strijd. Ook de oorlogsverslaggevers en visuele mediavertegenwoordigers onderling doen dat. Zij strijden om het meets indringende beeld .Een iconische,dramatische foto of footage van het liefst een dodelijk gewond kind. . …………..
  Beelden, dat is waar het in de moderne oorlogsverslaggeving om gaat.Dramatische beelden voorzien van bijschriften met aantallen onschuldige slachtoffers laten de kijker of lezer bepalen wie in die oorlog de GOOD GUY…en wie. de..BAD GUY..is. Het is niets anders dan verlakkerij.
  Aantallen doden over en weer zeggen helemaal niets over de schuldvrasg en evenmin of de partij die de meeste slachtoffers heeft gemaakt ‘disproprtionneel’ geweld heeft gebruikt. Voor een goed begrip: het aantal Duitse militaire en burgerslachtoffers tijdens de Tweede Wereldoorlog was 3 a 4 keer zo hoog als dat aan de westers- geallieerden kant. Betekent dit dat Engeland ,de Vs en overige bondgenoten de bad. guys waren en ‘disproportioneel’ geweld hebben gebruikt? Moesten beelden van gebombardeerd Dresden sympathie en medelijden met …Nazi-Duitsland oproepen?
  …………..ISRAEL…ALS…GOLIATH……. Het lijkt erop dat alleen in het Israelisch-Palestijnse conflict het tellen van lijkzakken ertoe leidt dat ISRAEL voor de schuldige partij wordt gehouden…
  ISRAEL…als. Goliath. en. Hamas als David. Israel is veruit de sterkste militaire macht in de regio en de palestijnen zijn de zwakkeren. Maar waar staat geschreven dat de zwakkere partij in een conflict per definitie het gelijk aan zijn kant heeft? En wie maakt mij wijs dat alleen door het tellen van doden en geworden vastgesteld kan worden wie de good of bad guy is? …………….In de volstrekt mislukte ‘bevrijding van PALESTINA’ door de Gazanen bij de zeventigste verjaardag van ISRAEL werd door de media uitsluitend op basis van deze onzinnige parameters de schuld vrijwel volledig en zonder uitzondering bij Israel gelegd. Via het internet en Internationale ( foto)persbureaus werden de media weken lang bestookt met dramatische beelden van ‘weerloze’ ,vreedzame demonstranten’ die door de Israelische scherpschutters werden neergemaaid als waren het kleiduiven. Kwalijk nemen doe Ik de media niets.Israel verzaakte immers
  het media beeld in te kleuren en in evenwicht te brengen. Aan Israelische kant vielen geen slachtoffers. …Het Israelische optreden was er juist op gericht slachtoffers aan eigen kant onder burgers en militaire te voorkomen. Het Israelische leger diende een pogrom van genocidale omvang te voorkomen en is daar gelukkig in geslaagd. Maar wat niet is gebeurd levert geen beelden op. Daardoor had de HAMASPROPAGANDAMACHINE vrij spel en wist het een
  mislukte’bevrijding’ van Palestina wel om te buigen in een eclatante mediaoverwinning. …………..
  Israel valt vanuit mediaoptiek een ernstig verwijt te maken: het heeft verzaakt de wereld duidelijk te maken waarom het moest handelen zoals het deed.De oplossing was mogelijk geweest als het een simulatievideo zou hebben geproduceerd met gruwelijke,mensonterende beelden van hetgeen zou hebben plaats gevonden als men niet had geschoten. Israel heeft nagelaten in te spelen op het feit dat men ook mediageniek met scherp kan schieten. Het had met simulatiebeelden duidelijk moeten maken wat het diende te voorkomen en waar voor het lof in plaats van verguizing had moeten oogsten.<<<<<<>>>>>>WAAR STAAT GESCHREVEN DAT DE. ZWAKKERE. PARTIJ. PER. DEFINITIE. HET. GELIJK. AAN. ZIJN. KANT. HEEFT? <<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s