Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg

Screenshot_30

(Door: Johan Sanctorum)

Donderdagavond heb ik in het Liberaal Archief te Gent mijn boek over mei ’68 voorgesteld, en aansluitend een debat gevoerd met Dirk Verhofstadt (Liberales) en Bart Caron (Groen). Het publiek kreeg waar voor zijn geld, de weinige afwezigen hadden absoluut ongelijk. Het werd een vermakelijk evenement, waarin de twee heren vooral het opgaan van de zon ontkenden door te stellen dat er helemaal geen dwangcultuur van politieke correctheid bestaat en dat ondergetekende weliswaar briljant kan schrijven, maar zich ook bezondigt aan paranoïde complot denken. Er zijn wat probleempjes met de islam, zo ging het verder, maar gelukkig is er het alom zaligmakende liberalisme en de vrijheid van het individu (aldus Verhofstadt), ofwel het groen kleurende paradijs van de multicultuur (aldus Caron).

Lees verder>>>
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groenen, Islamisering, liberalen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, political correctness. Bookmark de permalink .

3 reacties op Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg

 1. Erik zegt:

  Pococratie, mooi woord.
  Dan ben ik dus ook radikaal met nadruk op kaal daar de euries me zak uitvliegt richting de Pococratie met doel ons een vijand te bezorgen, de meeste dromen zijn VerhofstadROT!

  Like

 2. Erik zegt:

  Zaai angst en het volk is de vangst.

  Like

 3. Inderdaad moeten wij meer radicaliseren tegen deze grote invasie, met nog zeker 500 miljoen te gaan die ze met open armen zullen ontvangen.
  Ik niet!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s