Beveiligster van asielcentrum Ter Apel gestoken

Screenshot_58

(Door: Bart Olmer)

Een beveiligster van het asielcentrum Ter Apel is gestoken tijdens een opstootje onder bewoners. Het incident gebeurde vorige week woensdag, zegt Jacqueline Engbers, COA-woordvoerster.

Dagblad van het Noorden

Volgens Engers is de beveiligster niet ernstig gewond geraakt. De organisatie maakte het incident niet bekend, omdat onduidelijk is wie verantwoordelijk is voor het steken. Volgens Engbers is ook niet duidelijk of het bewust is gedaan. Een tipgever meldde de zaak aan deze krant.

De aanleiding voor het opstootje blijft onduidelijk, aldus de woordvoerster. Het COA heeft aangifte gedaan bij de politie. Hoe het slachtoffer er aan toe is, kan Engbers niet zeggen vanwege ‘privacyregels’ en omdat zij in dienst is van een extern bedrijf.

Bron:
www.dvhn.nl
(h/t “Ron V.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Groningen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Beveiligster van asielcentrum Ter Apel gestoken

  • paulzwueste zegt:

   Ongelofelijk hoe deze gebeurtenis onder de camouflage van “niets gebeurd” wordt weggestopt…!
   Lees even mee.
   – De beveiligster is niet ernstig gewond geraakt.
   Nou, dat is een hele opluchting!
   Eén centimeter hoger en ze was dood geweest.
   – De organisatie vond dat er niks aan de hand was omdat onduidelijk is wie er verantwoordelijk is.
   – Bovendien is het niet duidelijk of het steken met een mes bewust of onbewust is gedaan…
   -Een tipgever moest het “incident’ aan de politie melden.

   Het is ’n “incident.
   Doorlopen mensen, niets aan de hand het is maar ’n incident.
   Bovendien weten we niet wie het gedaan heeft, en als we dat wèl zouden weten, weten we nog niet niet of iemand neersteken met ’n mes wel bewust of onbewust werd gedaan.
   Net als bij jou thuis .
   Je weet wel je gaat onbewust de keuken in en je wordt gelijk neergestoken door je vrouw met wie je al weken hoogoplopende spanningen hebt.
   Maar je weet niet of het bewust of onbewust werd gedaan.

   Loop vooral niet te hard van stapel.
   Het gebeurde slechts in Ter Apel.
   Een illusie armer weliswaar, daar doet ze het mee.
   Máár zij heeft tenminste een extra snee.

   Like

 1. droevige mof zegt:

  Als je wilt zien hoe een mesaanval eruit ziet, is dit een actueel video uit Londen.
  https://de.sputniknews.com/videoklub/20180602320987374-london-radfahrer-auto-messer/

  Like

 2. Zaken verzwijgen……………….het wordt steeds gekker hier.

  Like

 3. peter zegt:

  Waarom gelijk melden ??,liever houden ze al dit soort aanvallen uit het nieuws .,verward wordt vervelend ,dat het idioten zijn die hier de samenleving komen ontwrichten komt niet uit de strot van de linkse politiek .

  Like

 4. Steven zegt:

  “De organisatie maakte het incident niet bekend, omdat onduidelijk is wie verantwoordelijk is voor het steken.”

  Het OM maakte de verkrachting, moord, diefstal, inbraak niet bekend, omdat het ‘onduidelijk’ is wie er verantwoordelijk is voor het delict.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Als het andersom was geweest, en een zgn vluchteling was gestoken dan stond het met grote letters in de kranten en had het journaal er een hoofditem van gemaakt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Elisah. De scenario die je schetst kan op een dag werkelijkheid worden. Veel mensen in Noord Nederland (daaronder ook Friesland en Drenthe) kennen de horrorverhalen uit Ter Apel. De mensen in het dorp en omgeving zijn de troep van de COA en het AZC meer dan zat. De verhalen komen natuurlijk niet in de reguliere media zoals RTV Noord of Omroep Fryslân, maar via de onofficiële kanalen bijvoorbeeld: taxichauffeurs en kletspartijen in cafés. Men hoeft niet vreemd van te kijken als op gegeven moment zouden knokploegen ontstaan om de gabbers van het AZC een lesje te leren. Ze hoeven niet iemand dood te steken Paar rake klappen met zware stokken zouden voldoende zijn. .

   Like

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/mafklapper-hoogleraar-vu-niet-de-migranten-maar-nederlanders-zijn-de-nieuwkomers-in-superdiverse-wijken/
  Mafklapper-hoogleraar VU: ‘Niet de migranten, maar Nederlanders zijn de nieuwkomers in ‘superdiverse’ wijken!’
  Met grote stelligheid beweert VU-hoogleraar Maurice Crul dat het de Nederlanders zijn die eigenlijk de nieuwkomers vormen in steden als Amsterdam en Rotterdam. En dus ook degenen zijn die zich moeten aanpassen, in plaats van migranten die hier in voorbije decennia zijn komen wonen.

  Like

 7. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/tuigkraakverbond-we-are-here-breidt-werkterrein-uit-kraakt-nu-ook-illegaal-panden-in-amstelveen/
  Wegens ongekend “succes” gaan de gewetenloze asielkrakers van We Are Here nu ook buiten Amsterdam panden kraken. Zoals in het nabijgelegen Amstelveen, waar zij vannacht een leegstaand kantoor hebben gekaapt. Zelf motiveren ze die actie met de woorden dat zij willen “het dialoog [sic] aan te gaan met de gemeente”. Juist ja…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s