Europa voor de volgende “vluchtelingen”lawine: Oostenrijkse deskundige waarschuwt voor “moskeeroute”

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

Het publiek moet er blijkbaar subtiel op voorbereid worden dat er weldra een gelijksoortige “vluchtelingen”lawine als in 2015 op Europa zou kunnen af rollen. Een migratiedeskundige van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken  vestigde er de aandacht op dat er in Griekenland “op dit moment sprake zou zijn van een verdrievoudiging van de aankomsten” van vluchtelingen. Bovendien ontstaan er op dit moment kennelijk nieuwe routes, zoals de “moskeeroute”, via welke de islamitische godshuizen een ondersteuning aan migranten tijdens hun reis dienen te bieden.

Duits - Zuerst

De nieuwe Balkan-route, die op dit moment ontstaat, leidt via Albanië en verder via Montenegro of Servië en Bosnië-Herzegovina naar Kroatië. Vakmensen ter plaatse noemden deze route ook wel de “moskeeroute”: de godshuizen langs de route dienen “vluchtelingen” te ondersteunen. Op internet circuleren op dit moment al verschillende video´s die in het Arabisch een gedetailleerde route door de regio in de EU beschrijven.

Ideeën, volgens welke het gevaar van een nieuwe vluchtelingengolf zouden worden opgeklopt, wijst Peter Webinger van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken van de hand. Niet alleen zou er sprake zijn van een duidelijk hoger aantal vluchtelingen aan de Turks-Griekse grens, ook in de Balkan-landen zouden grotere aantallen geregistreerd worden. Zo waren er in dit jaar in Bosnië tot nu toe bijna 4400 aankomsten, in de vergelijkbare periode vorig jaar waren dat er 207.

In principe adviseert Webinger realisme. Wie vrij verkeer van personen in de Schengen-zone zou willen, zou voorstander moeten zijn van een krachtiger bescherming van de buitengrens.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Europa voor de volgende “vluchtelingen”lawine: Oostenrijkse deskundige waarschuwt voor “moskeeroute”

 1. Hendrik zegt:

  Zouden Christenen en Homo´s ook welkom zijn in die moskeen? Ik DENK dat ik het antwoord al weet. Dat houdt dan dus tevens in dat deze hoeren van allah ons ook niet moeten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Wie van dit hele probleem af wil moet de EU uit!!!!.

  Like

 3. Ome Henk zegt:

  Misschien terugslepen?
  Schijnt in Australië te werken.

  Geliked door 1 persoon

 4. bozeoudeman zegt:

  Ze zullen gewoon door blijven gaan met hulp van de EU, met hulp van de Nazi Merkel, met hulp van haar collega Nazi Soros, net zolang tot de islam hier in de meerderheid is. Daarna zullen ze ons op grote schaal gaan uitroeien, niet langer via aanslagen met auto’s maar net als in WW2, en misschien, heel misschien worden de media tattoo people in Europa dan eens wakker. Zo niet dan is het einde oefening, maar dat is dan wat een groot deel van het Europese volk wenst. Het is geen hogere wiskunde om de realiteit onder ogen te zien. Het is een kwestie van willen.

  Geliked door 2 people

 5. jantjeuitnl zegt:

  Gelukkig zijn bepaalde landen inmiddels wel wakker.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  nieuwe routes, zoals de “moskeeroute”, via welke de islamitische godshuizen een ondersteuning aan migranten tijdens hun reis dienen te bieden.

  Een soort ‘puzzeltocht’, maar dan anders.

  Hoelang gaat dit nog duren voor ons hele inkomen door de belastingdienst wordt geroofd?
  Dan hebben we niet eens geld meer om een glaasje water te kopen en verloopt de door de ‘elite’ zo vurig gewenste ‘omvolking’ héél snel.

  Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  Dit is hier in Nederigland al een hele tijd aan de gang het AZC wordt zogenaamd opgedoekt zodat er geen klachten ontstaan en men niet kan protesteren .
  Zo decentraliseert men het immigratie vuil en krijgen ze een briefje mee bij welke moskee ze moeten zijn .
  Ik zie ze hier regelmatig aankomen met tassen bepakt briefje mee en een navigatie op de telefoon direct van het treinstation naar de moskee of het buurthuis naar de sociaal werker of met franse kenteken platen op de auto direct naar de moskee vandaar verder .
  De nieuwbouw huizen worden direct volgedouwd met dat gespuis en jij kan 15 jaar op een woning wachten .
  Men blijft net zo lang pushen tot de bom barst .

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   hslot4.Dat is nu juist de bedoeling dat het oorlog wordt.De rijke en machtige elite vinden dat er teveel mensen op de aarde wonen,90% moet uitgemoord worden.Google agenda 21.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Dan hebben we een goede rede alle mosketen af te breken.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ze kunnen toch langs die vluchtroutes beter spoorwegrayons bouwen met koffiehuizen en restaurants, en stevige luidsprekers overal met hard geluid voor o.a.: de trein naar Berlijn vertrekt over 10 minuten op spoor 1, herhaling,……..
  Ook goed voor de economie en voorkomt chaos.

  Like

 10. Pingback: Op dit moment zijn er 80.000 “migranten” vanuit Griekenland op weg naar West- en Midden-Europa | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s