“Identitairen”: Allesomvattende uitwis-campagne door het Merkel-regime in alle sociale netwerken

Screenshot_52

Eén der belangrijkste Europese verzetsbewegingen tegen de Merkeliaanse genocide werd ’s nachts op bevel van het hoofdkwartier van de Bondskanselier uit de sociale netwerken gewist.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Bijna niemand zal hebben meegekregen dat de links-fascistoïde misdadiger-staat Merkelland (niet te verwarren met Duitsland, want Merkel is niet de kanselier van de Duitsers, maar van alle niet-Duitsers) tijdens een nacht-en-ontij-actie de Identitairen aan jullie blikveld heeft onttrokken. Oorzaak is een allesomvattende uitwis-campagne in alle sociale netwerken. En daarmee opnieuw een inbreuk op de constitutie (grondwet), die uitdrukkelijk (art. 5GG) vaststelt dat censurering van meningen niet plaatsvindt.

Michael Mannheimer Blog

De totale censuur is allang de norm geworden.

Met de machtsovername van de neo-bolsjewisten hebben wij thans niet slechts dezelfde, maar feitelijk ergere toestanden dan in de DDR.

Er vindt namelijk censuur plaats, en wel a) in de vorm van vrijwillige censuur door de media, die niets anders zijn dan bereidwillige medeplichtigen van de Merkeliaanse immigratiepolitiek en daarmee van de sluipende genocide op de Duitsers (wee hen, dat door hen zo gehate volk zal ze te grazen nemen) en b) in de vorm van vervolging van elke politieke mening die niet die van van de heersenden is.

Duitsland intussen op dezelfde lijn als China en Noord-Korea

Waar deze mening niet kan worden vervolgd, omdat ze – zoals mijn blog – op een veilige server in het buitenland zit, doet Duitsland intussen hetzelfde als China en Noord-Korea: het sluit de toegang tot Internet voor deze sites af.

Zo diep is Duitsland tevoren nooit gezonken – en de media applaudisseren

En 87% van de Duitsers krijgt dit óf niet mee óf ze interesseren zich er niet voor. Ook dat is het werk van de media: zou deze 87% weten wat de resterende 13% weet, dan zouden wij in Merkel-Land allang revolutie hebben.

Wie over de thema’s van de Identitairen nader wil worden geïnformeerd, abonneert zich het best op de Nieuwsbrief. Dat kunt U uw vrienden eveneens mededelen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, democratie, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Identitairen”: Allesomvattende uitwis-campagne door het Merkel-regime in alle sociale netwerken

 1. Met de machtsovername van de neo-bolsjewisten hebben wij thans niet slechts dezelfde, maar feitelijk ergere toestanden dan in de DDR. Tja dat raak je de koek koek Frau Merkel is een crypto-communist pur sang, maar laten wij de schuld niet alleen Merkel aanwrijven, decennia lang is aan deze constructie gewerkt. Merkel is de vlees geworden keiharde tante van het Nazi project wat de naam draagt de Europese Unie.

  Wat u altijd wilde weten over de ‘EU te Brussel’ – Maar niemand u durfde te vertellen!
  http://old.relay-of-life.org/nl/chapter.html

  Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  dictatuur van Duitsland is nu helemaal zichtbaar en voelbaar. Wat een mega dramatische ontwikkeling. Hoe durven ze ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:


  Geen you-tube maar d-tube

  Geliked door 1 persoon

 4. Charles Martel zegt:

  Abonneren op nieuwsbrief? Hoelang nog?

  Like

 5. joga zegt:

  Het moet niet gekker worden. Wij hebben hoog nodig een Trump nodig in Europa om weer orde op zaken te stellen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Zolang het nog kan…

  Like

 7. Elisah zegt:

  Off topic maar interessant/afschrikwekkend

  Like

 8. Willem zegt:

  Dat misselijkmakende gore Oost-duitse pokkenwijf moest blauwzuur lusten!

  Geliked door 2 people

 9. vincent meijer zegt:

  Die schoften das ( ook Rutte, en geld en wapens voor Iran, etcetera etcetera, dus hele EU inclusief Vaticaan ) schoften das + deplorabels worden op straat afgeslacht door “verwarde mannen” en 2 kiwi’s bij AH ( initialen -?-) vandaag 4 gulden !

  Like

  • vincent meijer zegt:

   Die schoften das ( ook Rutte, en geld en wapens voor Iran, etcetera etcetera, dus hele EU inclusief Vaticaan ) schoften das + deplorables worden op straat afgeslacht door “verwarde mannen” en 2 kiwi’s bij AH ( initialen -?-) vandaag 4 gulden !

   Like

 10. peter zegt:

  Ook wist zij al vanaf begin 2017 van de wantoestanden bij het inschrijven van de asielzoekers ,en tot de dag van vandaag weet geen mens na de toezegging dat de familie mag nareizen hoeveel er het precies zijn ..Erst gemacht und dan gedacht .

  Like

 11. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s