Nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil “reddingsschepen” afwijzen

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

Slechte vooruitzichten voor zelfbenoemde redders op zee

Voor de zelfbenoemde redders in de Middellandse Zee op de door “vluchtelingen” zeer frequent gebruikte route van Libië naar Italië worden de vooruitzichten op winstgevende zaken slechter. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil ze afwijzen.

Die Freie Welt

Voor ettelijke zelfbenoemde redders op zee was de door “vluchtelingen” veel gebruikte Middellandse Zeeroute van Libië naar Italië een lucratieve zaak. Met hun zogenaamde reddingen en hulpdiensten konden zij en hun organisaties schenkingen en subsidies genereren die in de miljoenen lopen. In feite echter waren zij smokkeldiensten, pleegden ze ettelijke wetsovertredingen en konden de beschuldiging dat zij samenwerkten met smokkel-bendes tot op de dag van vandaag niet ontkrachten.

Integendeel: meerdere malen verloren deze zelfbenoemde hulpverleners voor de rechtbank, toen zij wilden tegengaan dat men hen mensensmokkelaars noemde. Men mag hen dus gewoon zo blijven noemen wat ze zijn: mensensmokkelaars!

Maar de vernietigende naam van deze organisaties deed geen afbreuk aan hun activiteiten. Ze voeren diep de Libische zeezone van 12 mijl binnen om daar “vluchtelingen” op te nemen en per expres naar Italië te transporteren. De vorige Italiaanse regering keek werkeloos toe bij deze bedrijvigheid, voorzag de schepen deels zelfs met brandstof en andere goederen.

Dat is nu echter afgelopen. De nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), heeft aangekondigd dat hij deze verdachte reddingsschepen zal afwijzen. Ze mogen in het vervolg noch havens op het Italiaanse vasteland noch op een van de eilanden aandoen. Volgens Salvini zou het niet om reddingsacties gaan, maar om mensensmokkel. Hij zou zulke misdaden niet in de hand willen werken.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Lega Nord, Linkse Kerk, Overheid, Patriottisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil “reddingsschepen” afwijzen

 1. laura van der storm zegt:

  Hé hé…komt er beweging in de zaak?? Hup Italië!!!!

  Geliked door 3 people

 2. Mary zegt:

  Das nou jammer de EU horror club heeft ruimschoots gebruik gemaakt van deze door hen en Soros betaalde mensensmokkelaars om hun allesvernietigende uitvreters binnen te krijgen.

  Geliked door 2 people

 3. Tanya zegt:

  Laten we hopen dat men die uitvreters dan zo snel mogelijk het land uit flikkert. Voor je het weet reizen ze door naar het noorden, dan zitten wij er weer mee opgescheept.

  Geliked door 1 persoon

 4. peter zegt:

  Als ze toch weer terug varen ,neem gelijk die bende in Brussel mee ,kunnen ze daar de boel in orde maken ,doen ze toch zo graag .delegeren ,maar dan wel met geld van andere ,de 3 ton die ze zelf jaarlijks in d’r klep steken willen ze geen euro van kwijt .

  Geliked door 1 persoon

 5. Zo en nu zou het ook goed zijn als Spanje dit voorbeeld gaat volgen. Gisteren zijn er ongeveer honderd verdronken.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  What the fuck afwijzen!

  Dat nog veel te slap.

  De marine erop afsturen.

  De schepen enteren en naar een Italiaanse haven slepen en aan de ketting leggen en confisqueren.

  De opbrengst van de in beslag genomen schepen gebruiken voor verdere uitzetting van allen “”die een beter leven zoeken””.

  Zo doe je dat en niet anders.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  EINDELIJK !!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/05/kinderen-van-gelukzaligheid-zweedse-politicus-barst-in-het-parlement-uit-in-een-lofzang-voor-illegale-afghaanse-mannen/

  “Kinderen van gelukzaligheid”: Zweedse politicus barst in het parlement uit in een lofzang voor illegale Afghaanse mannen

  Video: Bizar moment in het Zweeds parlement. 67-jarige politicus zingt over “Kinderen van gelukzaligheid” die vechten tegen “muren” en “duistere krachten”.

  Het voorstel behandelde het verlenen van een nieuwe kans – aan ongeveer 9.000 Afghaanse volwassen mannen die hun asielaanvraag zijn geweigerd nadat ze valselijk hadden beweerd kinderen te zijn, om in Zweden te blijven door naar de middelbare school te gaan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 5 juni 2018 om 11:34

   Wat een waanzinnige dwaas! Hij staat volkomen voor lul tegen voornamelijk lege stoelen te kwelen.
   Met dergelijke geesteszieken komen we er wel.

   Like

 9. Reinoud Wiers zegt:

  Zeemijnen voor de kust zijn ook een goed idee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s