Nieuwe regering in Italië zet gelijk de toon in immigratiepolitiek: ”We hebben deportatiecentra nodig.”

Screenshot_54

(Door: Lars Benthin)

De coalitie tussen de rechts-conservatieve Lega Nord en de populistische Vijfsterrenbeweging is nog maar net begonnen, maar nu is de toon al gezet in het immigratiedebat. Matteo Salvini (foto), de voormalige partijleider van Lega Nord en nu minister van Binnenlandse Zaken, heeft in Sicilië harde woorden gesproken over de immigratieproblematiek. Sicilië mag en kan niet meer het vluchtelingenkamp van Europa meer zijn volgens Salvini.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Lega Nord, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nieuwe regering in Italië zet gelijk de toon in immigratiepolitiek: ”We hebben deportatiecentra nodig.”

 1. Mary zegt:

  Heel fijn te horen dat Salvini deportatiecentra wil gaan opzetten om ze TERUG te zenden, hebben we er allemaal geen last van (is ook nog eens smalend aan Wilders gevraagd of hij soms dacht die uitvreters te gaan deporteren, oh, ah, vreselijk, blijkt hij toch bij lange na niet de enige die dat wil) overigens denk ik niet dat Salvini in aanvaring zal komen met de Oost en midden Europese landen ze willen beide hetzelfde de een wil ze er niet in de andere er zo snel mogelijk uit.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Na Mussolini zal deportatie in weerwil van de EU niet zo direct op rolletjes lopen.
  We wachten het maar af.

  Like

 3. jackholland zegt:

  Er uit met dat islamitische gespuis. Het is niet alleen een uitkering die betaald moet worden door het westerse land maar ook nog de opvang van alle medische/psychische ellende die import van de kindjes van neef en nicht met zich meebrengt..
  Met 5000 per maand voor z on gezinnetje kom je er niet.
  En die uitkering hebben ze tot hun 67 jaar .waarna ze aow gaan ontvangen.
  Kortom koop met europa een dunbevolkt arm afrikaans land en deporteer al het islamitische spul (asielzoekers )daar heen.
  Ze willen hier niet wonen werken integreren Ze willen hier alleen maar ontvangen verder niets .
  Laten we ze daarom maar in dat afrikaans land opvangen en geef ze vergoeding in natura .
  Dus voedsel, medicijnen een hutje ,medische hulp kost een stuk minder dan hier en je hebt er hier ook nog eens geen last van.
  De linksmensch blij kan hij toch hulp bieden .
  Moet je ook eens kijken hoe snel dat de import vermindert want dat wil de asielzoeker niet .
  opvang in een islamitisch land met gratis vreten, onderdak, zon, medische hulp.
  Ze willen CASH !!!!

  Like

 4. Johan zegt:

  Wat is nou precies de bedoeling ?
  Volgens Salvini moet het Dublin-akkoord opgeschort worden. Door dit akkoord mogen vluchtelingen alleen asiel aanvragen in het eerste land van aankomst.

  Als dat akkoord volgens Salvini dus opgeschort wordt, kan hij de ´vluchtelingen´ over de noordgrens van de Alpen kieperen. Dan mogen ze dus asiel aanvragen in een tweede land.
  Nou, dan worden we daar mooi mee opgescheept.
  Is dat nou de bedoeling ?

  Het beste zou zijn als de ´migranten´ helemaal geen asiel meer aanvragen in Italië (is dat de bedoeling ?) , maar linea recta terug getransporteerd worden naar het strand van het land, waar ze vandaan kwamen.
  Nou, Libië, Turkije en Tunesië staan vast met open armen te wachten om de stumperds van de retourboot te halen. Moet dit het gaan worden en zo ja, gaat dat lukken ?

  Kan iemand mij uitleggen hoe Italië dat nou gaat doen ?

  In ieder geval moet eerst de kraan dichtgedraaid worden, alvorens met dweilen wordt begonnen.
  Het zou de Europese Unie sieren, als ze Italië daarbij zouden helpen. De rest van Europa profiteert er immers ook van, als Italië de migranten weet tegen te houden en terug te sturen.

  Het is ook belangrijk dat er haast gemaakt wordt met dit project. De tijd dringt.
  Alsmaar meer negers (Afrikanen uit Sub Sahara gebieden) maken zich op, om ook de oversteek naar Europa te wagen.
  De schattingen zijn 150 miljoen negers in de komende 25 jaar. Wanneer het nu niet lukt om dat in te dammen, is Europa verloren. Dan wordt alles ondergraven en vernietigd, wat we in honderden jaren hebben opgebouwd. Ga maar na : Het hele sociale stelsel wordt opgeblazen door zulke aantallen. Dus sociaal economisch gezien gaan we naar de knoppen.
  Daarnaast : Het zijn bijna allemaal moslims die eraan komen. Zodra zij in bepaalde landen voldoende overwicht hebben bereikt, breekt daar de pleuris uit en gaan ze via terreur proberen om de sharia in te voeren. (Feitelijk zijn zij met die terreur nu al bezig.)
  Dan gaat onze West Europese cultuur volledig naar de knoppen.
  Kortom : Op alle fronten wordt Europa ondermijnd door de komende massale immigratiegolf.

  het is heel dapper, wat Italië nu probeert, maar wij moeten dat land wél daarmee helpen.
  In hun eentje gaan ze het misschien niet redden, afgezien van het feit, dat er omwegen bedacht zullen worden door de migranten, om Italië te omzeilen en alsnog Europa binnen te vallen,

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Beloon de aangifte van illegalen bij de autoriteiten.
  Dan gaat het net zo hard als bij de aangifte van Wilders.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Kijk dat is wat ik wil horen.

  Deportatie centra.

  Hier gaat mijn fascisten en racisten hart sneller van kloppen.

  Like

 7. Johan zegt:

  Vroeger heette dat nog gewoon ´concentratiekamp`. Maar door alle heisa daaromheen met de Duitsers heeft dat woord een beladen betekenis gekregen.
  Maar ook de Amerikanen hadden hun concentratiekampen. Zij sloten resoluut alle Japanners op tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook van de Engelsen is bekend dat ze er gebruik van maakten. Zij sloten rond 1900 in Zuid/Afrika de van oorsprong Nederlandse boeren op in concentratiekampen.

  De Italianen zullen niet zonder die detentiecentra kunnen, als ze op een efficiënte manier een half miljoen ´vluchtelingen´ uit hun land willen verwijderen. Trouwens, waarom worden in Nederland de uitgeprocedeerde asielzoekers niet in detentie genomen ? Dat zou het beste zijn voor het land.
  Illegalen gewoon opsluiten, totdat ze uitgezet kunnen worden. Maar nee hoor, hier mogen ze rovend en plunderend het ene na het andere pand kraken. Zie Amsterdam.
  De Nederlander is knettergek.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Het gaat ze niet lukken want asielverzoek afgewezen en dan worden ze verzocht te vertrekken wat nooit gebeurt en blijven voor altijd aan de bijstandinfuustiet van de roverheid zuigen, en zo is het en dat is mijn uitspraak en hiermee moet u het doen.

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  Als het Italië lukt om reeds aanwezige invasiërs uit te zetten en nieuwe – te stoppen eer ze voet aan land zetten zal bru𐐤𐐤el ongetwijfeld een nieuwe ‘legale’ route openen, wellicht een waarbij de invasiër reeds op de ferry of in het vliegtuig z’n voorkeursland van vestiging kan aangeven en dan meteen het relevante paspoort krijgt uitgereikt. Bru𐐤𐐤el is er tenslotte alles aan gelegen om Europa totaal te vernikkeren want dat heeft in Rhodesië en Zuid-Afrika ook zo goed gewerkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s