Nieuwsbrief van het Identitair Verzet

Screenshot_65

De Identitaire stroming in Europa wordt door de elite als een gevaar gezien.

Zo werd het Identitairen verboden af te reizen naar een congres in Londen. Bij het vliegveld werden ze tegengehouden als ongewenste bezoekers. Dit terwijl de Engelse regering Jihadisten zelf terug vliegt naar het Verenigd Koninkrijk vanuit Syrië, nadat ze gevochten en verloren hebben aldaar.  In Oostenrijk zijn er invallen geweest bij diverse kantoren en privéadressen van 17 Identitairen. Het Openbaar Ministerie wilt deze 17 vervolgen vanwege het vormen van een criminele organisatie. Onze vrienden voeren inderdaad actie, maar altijd binnen de kaders van de wet. Net als wij trouwens. 

Tegelijkertijd zijn de sociale media van de Franse, Oostenrijkse en Duitse Identitairen afgesloten. Zowel van de organisaties als van individuele activisten. Natuurlijk is dat een klap. Pagina’s met tienduizenden volgers plotsklaps weg. Gelukkig zijn de identitairen al zo gevestigd in de maatschappij dat ook deze hobbels genomen gaan worden.

In Nederland ontspringen we voor alsnog deze censuur.  Maar wij bereiden ons natuurlijk al wel voor. Naast de activiteiten die wij ontplooien. Zo hebben wij de afgelopen zes maanden elke maand wel iets noemenswaardigs gedaan naast de reguliere activiteiten zoals flyeren, posters plakken en spandoeken ophangen!

Zo namen wij in januari met enkele tientallen activisten deel aan de demonstratie georganiseerd door de PVV te Rotterdam. Het zou een serie van demonstraties gaan worden, dus onze verwachtingen waren hoog gespannen. Helaas is het bij die ene gebleven. Het rondje om een huizenblok heen van vijf minuten was niet een demonstratie te noemen. Een gemiste kans voor de PVV om contact te leggen met de kiezers.

Nijmegen werd opgeschrikt door een serie overvallen bij pinautomaten en op bezorgers. Nijmegen Rechtsaf en Identitair Verzet sprongen in het gat dat de lokale overheid liet liggen. Avond aan avond stonden activisten bij de pinautomaten waar meermalen overvallen plaats vonden. Mede door deze serie acties werden er zelfs particuliere beveiligers ingezet. Het was pijnlijk voor de lokale overheid dat burgers zelf de bescherming moesten organiseren.

Screenshot_61

Wij hebben in de maanden voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen op diverse momenten onze standpunten duidelijk gemaakt. Door middel van duizenden flyers, honderden posters, tientallen spandoeken en protestacties op straat. Ook werd er een stembureau in een pand van de Grijze Wolven tijdelijk bezet. De reguliere media heeft hier weinig over bericht, maar burgers pikten het wel op. Elke mening die we hebben kunnen ombuigen is winst!

Screenshot_62

Screenshot_60
Bezoek van Rutte aan Nijmegen, 11 maart 2018.

21 maart is de internationale dag tegen racisme, ingesteld door de Verenigde Naties. Voor ons een ideale dag om het racisme aan te kaarten waar Boeren mee kampen in Zuid-Afrika. In dit land worden Boeren, de autochtone bewoners, structureel uitgemoord door de aanhang van de ANC-dictatuur.

Screenshot_63

Illegalen trekken al jaren krakend, rovend en slopend door Amsterdam. De politie en politiek staan er bij en kijken er naar.  Eind maart gingen ze een stapje verder: Niet 1, maar 22 woningen werden opengebroken in Amsterdam Oost. Waar Amsterdammers tien jaar op een wachtlijst staan, drongen uitgeprocedeerde illegalen ‘gewoon’ naar binnen. Tijd voor actie!

Op 15 april klommen activisten op een gekraakte kerk in Amsterdam Oost om aandacht te vragen voor deze situatie. Helaas was er kort daarvoor een mediaboycot ingegaan waardoor er geen ruchtbaarheid aan werd gegeven in de ‘mainstream media’. Hier een korte video waarin de activisten werden afgevoerd.

Screenshot_64

Daar lieten we ons natuurlijk niet door van de wijs brengen. Een activist van ons huurde een zogenoemde ‘antikraak’woning in de Rudolf Dieselstraat. We kondigden van tevoren aan dat we zouden komen en daar zaten we dan vanaf negen uur in een hoekwoning en we hingen een spandoek uit het raam. Hier een kort vraaggesprek met de woordvoerder van de dag: Interview.

De hele tactiek was erop gebaseerd dat de rechter een openlijke ordeverstoring zwaar zou kunnen meewegen bij het kort geding aangespannen door de gemeente. Dan kun je altijd rekenen op gewelddadig extreemlinks Amsterdam natuurlijk. Want die worden toch praktisch nooit vervolgd voor hun misdrijven. Die konden dus overdag met 50 mensen gemaskerd door Amsterdam Oost lopen, ons pand vijf minuten belagen met vuurwerkbommen en bakstenen en dan vertrekken. De politie stond erbij en keek er naar. Zie hier de reportage van AT5 met beelden van vlak na de aanval. Ze vierden het als een overwinning, maar wij gaven de landsadvocaat een handvat voor ontruiming. Helaas ging de rechter hier niet in mee tijdens de rechtszaak en mochten de illegaal in Nederland verblijvende uitgeprocedeerde asieleisers blijven tot aan vandaag.

Screenshot_66

Op 4 mei herdachten wij de slachtoffers van de oorlogen op ons continent. Dit nooit meer. Nooit meer broederoorlog! Bloemstukken en boeketten werden namens onze organisatie neergelegd in Leiden, Leidschendam, Utrecht, Breda, Margraten, Rotterdam, IJsselstein en Ypenburg. Onze vrienden van Nijmegen Rechtsaf legden een boeket neer in hun thuisstad.

Op 5 mei vierden we onze vrijheid. Wars van totalitaire ideologieën staan we aan de vooravond van de strijd tegen de totalitaire Europese Unie en haar handlangers.

Screenshot_67

Sta je achter onze acties?

10 juni is er een grotere flyeractie in Midden Limburg.
15 juni is er een informatieavond in West Brabant.
29 juni is er een borrel in het Leidse.

Slechts enkele van onze activiteiten van deze maand!

Heb je zelf geen tijd om de straat op te gaan? Je kunt ons ook financieel steunen met een eenmalige of maandelijkse bijdrage. Dat kan op bankrekeningnummer NL80 ABNA 0812818865 ten name van Identitair Verzet.

Ook het delen van onze Facebook-pagina helpt al mee! Hierdoor komen ook jouw bekenden en vrienden in aanraking met onze buitenparlementaire actiegroep!

Heb jezelf goede ideeën? Loop je ergens tegen aan in de eigen gemeente? Laat het ons weten!

Identitair Verzet

Identitair Verzet
Postbus 578
Utrecht, Ut 3500 AN
Nederland

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Identitaire Beweging, Patriottisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwsbrief van het Identitair Verzet

 1. paulzwueste zegt:

  Heil Identitair Verzet!!!

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Heil Identitair Verzet!!!
  Dit getuigt van nazisympathieën waar ik niet op zit te wachten.
  Ik sta achter de acties van ID die niets met fascisme van doen hebben.
  De heer Paul Zwueste probeert ten onrechte ID met nazisme te vereenzelvigen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s