VIDEO: Priester gestoken door islamitische Arabier in Bethlehem


Afgelopen zaterdag gaf pastoor Fadi Shaloofi twee jonge islamitische Arabieren een uitbrander, omdat zij christelijke meisjes bij zijn kerk in Bethlehem lastigvielen… dus staken ze hem. Dit is hetgeen waar Palestijnse christenen mee te maken hebben.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", Arabieren, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Heilige Land, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Priester gestoken door islamitische Arabier in Bethlehem

 1. paulzwueste zegt:

  Ach ja, zo’n priester.
  ’n Geboren slachtoffer in de verbitterde oorlog tegen die vervloekte islam…
  Nooit te dicht tegen het hek leunen als je dit soort klootzakken de les leest.
  Onder je habijt ’n mesteken-vrij-vest aan en altijd je 9 mm geladen and trickerready bij de hand.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Wat een vuil smerig laf volk. Ho ho ze zijn niet allemaal zo. Bovendien volgens Jesse zijn het ook onze mensen. We moeten de dialoog met de islamiet aangaan zeggen zij die besmet zijn met het multi culti virus. Maar ze vertellen niet dat het een eenzijdig dialoog is waarbij de Europeaan alleen maar inlevert aan het Arabische Herren Volk. Een uur gelezen las ik op Elsevier dat de niet gedocumenteerde krakers helemaal niet gecharmeerd zijn van het aanbod uit Pyongyang aan het IJ voor 24 uur opvang. Nee dank je de koekoek wat ze willen is een verblijfsvergunning inclusief uitkering, gratis zorgverzekering en een riant huis in een door hun gewenste buurt. Daarna kunnen ze het halve dorp van herkomst hiernaartoe halen met goedkeuring van het goedvolk. Dat messen trekken zijn we zelf schuld want we moeten weten waar onze plaats is. De pastoor uit bovenstaande video was dat vergeten. Nu weet hij dat weer en zijn hele omgeving ook. Intimideren en af en toe een daad stellen ze komen er ver mee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cleo zegt:

  Typisch weer adepten van de ideologie van de wreedheid; schande voor de mensheid!

  Geliked door 1 persoon

 4. klaas zegt:

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Ooit was BethLechem een vredige stad, toen het merendeel van de inwoners christenen waren. Maar ‘de godsdienst van de vrede’ rukte meer en meer op en de christenen hadden 2 keuzes; oprotten of een mes in het lijf. Nu is BethLechem een soort Gaza, vol met tuig. In Noord-Israel ligt ook een soort Gaza, BerhLechem; Shefr’am (50.000)! Ya’Allah, de meeste Israeli willen maar wat graag van deze stad af. Prikdraad om de stad heen en in zijn geheel overhevelen naar Abbas CS. Maar helaas, deze arabierenstad vol met crimineel volk, ligt heel ongelukkig in Israel, bijna tegen Haifa aan en bijna onmogelijk om te dumpen bij Abbas. Dus gaan er elke maand ook maar weer miljoenen shekels naar Shefr’am om het Tuig daar rustig proberen te houden. Nog even en wij hebben in Nederland, België, ook steden als Shefr’am. Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Like

 6. texel zegt:

  Ik zit nu de serie FAUDA te kijken, dit is werkelijk een aanrader. De wereld van de joden en de arabieren in Palestijns gebied, die eeuwige haat tegen christenen en joden van die mensen, je vraagt je af of ze nu niet eens moe van al dat doden en haten in allah’s naam worden. De serie is te zien op Netflix, 2 seizoenen.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Ik ben benieuwd naar de reacties van het CDA, CU, D66 en de schijnheilige griezels van links over dit incident? Wedden dat de trouwe lezers van de Lügenpresse TROUW, NRC-NEXT en de Volkskrant zouden daarover niets in hun kranten vinden? Er was niets daarover op het nieuwsberichten van de Pravda-Genossen gelieerd aan NOS en RTL. Natuurlijk niet! Alles weten maakt niet gelukkig, luidt een Nederlands spreekwoord.
  De vraag is of na zoveel incidenten is de tijd niet rijp om de WARE AARD VAN DE ISLAM te implementeren. Hoe de vork in de stijl zit? Wat er nu gebeurde in Bethlehem, gebeurt op dagelijkse basis over heel west en noord Europa. Een uur geleden werden in Luik twee jonge politieagentes begraven, die werden vermoord door moslim bekeerling. Gisteren werd een 22 jarige student begraven, die tevens slachtoffer was van dezelfde ‘nieuwe moslim’.
  Als onze politieke leiders denken dat islamitische vijandigheid is uitsluitend gericht tegen Joden, leven in het bewustzijn van ‘Alice in Wonderland’. Islamitische vijandigheid is gericht tegen iedereen die niet van Allah houdt. Joden, christenen, boeddhisten, Hindi, Humanisten of wie dan ook. Wij kiezen onze politici en wij geven hen een mandaat ons te beschermen en niet te hullen met de vijand.
  VEILIG EUROPA IS MOSLIM-VRIJ EUROPA.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s