Groot-Brittannië: Moslims voelen zich beledigd door WK-vlaggetje

Screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

Alle pubs in Groot-Brittannië moeten wat betreft het komende wereldkampioenschap voetbal met een gat in hun vlaggetjesversiering leven. De islamgelovigen voelen zich weer eens “beledigd” gezien het feit dat zij geen alcohol mogen drinken en dat het kleine Saoedische vlaggetje met de islamitische geloofsbekentenis voor de pubs van het land wapperen.

journalistenwatch

De brouwerij Greene King had de Britse pubs de vlaggetjesversiering met de vlaggen van alle 32 deelnemende teams voor de start op 14 juni geschonken. Maar ze had daarbij geen rekening gehouden met de “Allahu Akbar”-vrienden. Die voelen zich nu zwaar gekwetst gezien het Saoedische vlaggetje – want daarop staan de eerste woorden van hun geloofsbekentenis: “Er is geen andere god dan Allah, en Mohammed is zijn profeet”. Daarom moeten de medewerkers van Greene King en pub-eigenaren nu naar de schaar grijpen en het groene vlaggetje en alle Saoedische vlaggetjes wegknippen om nog meer woede-uitbarstingen van hun islamitische medeburgers te vermijden.

Screenshot_85

De vlaggetjes van de zes andere islamitische landen Iran, Egypte, Senegal, Marokko, Nigeria en Tunesië mogen blijven hangen, want op hen zijn geen “heilige woorden” te vinden.

“Om het wereldkampioenschap te vieren, dachten wij dat de vlaggetjesversiering een goed idee zou zijn. Nadat echter enkele gasten in Londen er over geklaagd hebben dat de Saoedische vlag in pubs te zien is, zien we in dat deze met het oog op de islamitische tekst ongeschikt is. Daarom hebben we hem verwijderd”, bevestigde een woordvoerder van de grote brouwerij dan ook onderwerpend, aldus “MailOnline”.

De grote Britse brouwerij Greene King exploiteert in het hele land meer dan 3000 pubs en brouwt in Bury St Edmunds, Suffolk, sinds 1700 het populaire gerstenat.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Groot-Brittannië: Moslims voelen zich beledigd door WK-vlaggetje

 1. Als het zo doorgaat zal ook Greene King zijn deuren moeten sluiten anders steken de moslims de fik in de brouwerij. Want bier brouwen is een zonde voor Allah (Satan de Duivel himself).

  Like

 2. trebor2110 zegt:

  Welk zichzelf respecterend cafe of wat dan ook voor uitbater wil er een vlag van een islamitisch land aan zijn gevel hangen , dat zijn de eerste die je er af knipt .

  Like

 3. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/ka-ching-kassa-voor-marokkaanse-isis-haatimam-die-e100-000-krijgt-van-nederlandse-moslims/
  Ka-ching! Kassa voor Marokkaanse ISIS-haatimam die €100.000 krijgt van Nederlandse moslims
  Dat is even lekker cashen voor de islamitische haatprediker die in Spanje van terrorisme verdacht wordt, nietwaar?

  Like

 4. Peter zegt:

  Daarom moeten de medewerkers van Greene King en pub-eigenaren nu naar de schaar grijpen en het groene vlaggetje en alle Saoedische vlaggetjes wegknippen om nog meer woede-uitbarstingen van hun islamitische medeburgers te vermijden ???
  We moeten hopen en bidden dat Saoedi-Arabië zo snel mogelijk wordt uitgeschakeld.
  Dan zijn we van die gasten verlost !!!!

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Steek die vlaggen gewoon in de hens.
  Problem solved!

  Like

 6. Haksteeg Anton zegt:

  Ik ben weer eens voor 30 dagen van facebook weg gezet vanwege een uitspraak over de moslims
  Dus zal ik hier ook maar niet zeggen wat ik over dat “volk” in Engeland denk maar het is zeer duidelijk datze bezig zijn Europa naar hun hand te zetten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  De Encyclpaedia Britannica vermeldt dat de meeste gevallen van incestueuze misbruik van bijvoorbeeld zussen, moeders of dochters plaatsvinden onder invloed van alcohol.

  Like

 8. hans-e-pans zegt:

  Straks gaan ze ook flippen als ik uitadem.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Gewoon het idee alleen om een vlag op te hangen met de islamitische geloofsbelijdenis.

  Ik kots ervan!

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://capx.co/political-correctness-is-exceptionally-unpopular/
  Political correctness is exceptionally unpopular

  Like

 11. Motorman zegt:

  Saoedische vlagjes wegknippen en openbaar ritueel verbranden aub.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Saoedi en zijn zonen zullen nog meer gekwetst worden als ze bij de grote verliezers eindigen, want zij hopen op de hulp van Allah en hun grooote profeet, maar vermits hun hersenschim en hun grooote profeet totaal niets van voetbal kennen ! …….hun winnende tegenstanders mogen terecht voor hun leven vrezen

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Heilige woorden? Wat een kribbelaar zeg, die allaah!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Ze zullen zich is een keer niet beledigd voelen, vertel is wat nieuws !!

  Like

 15. En ik?…………..Ik word schijtziek van die lui………….schijtziek wordt ik er van.

  Like

 16. kruisridder zegt:

  Alle vlaggen van de deelnemende islamitische landen eruit knippen is een veel betere optie. Straks komen ze nog te janken dat het vlees niet Halal is en dat er varkensvlees gegeten wordt, die lange tenenjankers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s