“Radicalen mogen alléén op verlof na cursus”

Screenshot_70

Koen Geens buigt diep voor Marokkaanse imam.

BRUSSEL – Geradicaliseerde gedetineerden in België zouden alleen recht op verlof moeten kunnen krijgen als ze een cursus volgen om van radicale ideeën af te komen. Het „beangstigt” de Belgische justitieminister Koen Geens dat dit nu wordt overgelaten aan de bereidwilligheid van de gedetineerde maar niet dwingend kan worden opgelegd als voorwaarde voor verlofregelingen.

De Telegraaf

Geens zei dit in het parlement tijdens een debat over de aanslag in Luik waarbij de 36-jarige moslim Benjamin Herman dinsdag twee agenten en een student van het leven beroofde. Een cipier van de gevangenis waar de schutter vastzat uitte de zaterdag ervoor nog in een rapport aan de directie zijn zorgen over Hermans radicalisering. Desondanks mocht die maandag 36 uur op verlof gaan. Herman werd na zijn daad door de politie doodgeschoten.

Geens heeft „niet het gevoel dat er fouten zijn gemaakt die absoluut vermeden hadden kunnen worden.” Hij drong wel aan op extra verpleegkundigen en psychologen om mensen met een ’zwak psychologisch profiel’ beter te volgen.

In België kunnen nu alleen veroordeelde seksueel delinquenten worden gedwongen een cursus te volgen om recht op verlof te krijgen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, België, christendemocraten, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Radicalen mogen alléén op verlof na cursus”

 1. Elisah zegt:

  Dat worden wel heel veel cursussen….ook buiten de gevangenis?
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/arabieren-slaan-joodse-jongen-in-berlijn-in-elkaar-omdat-hij-naar-israelische-muziek-luisterde-stad-is-van-ons/
  Arabieren slaan Joodse jongen in Berlijn in elkaar omdat hij naar Israëlische muziek luisterde: “Stad is van ons!”
  Een stel Arabische vechtmachines heeft een Joodse jongen in de Duitse hoofdstad aan gort geslagen, omdat de jongen op zijn telefoon naar muziek uit Israël aan het luisteren was. Ze vonden immers dat “de stad van ons is”. Juist ja.

  Liked by 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  …..’BADR HARI EN DE ETHIEK’…….NW. ISR WEEKBLAD. 1.6.2018…….. Tamara Benima……..
  ‘ Af en toe heb Ik de behoefte iemand een flinke dreun te geven. Ik heb geen idee of dat komt omdat Ik drifting van aard ben of dat het een tractie is van alle normale mensen, ook de niet-driftigen., op gedram en dwingelandij. Allebei kan natuurlijk ook .Die drift is in mijn zeer jonge jeugd zo krachtig onderdrukt in de fantastische familie waar Ik toe behoor ,dat Ik jarenlang geen stom woord meer heb gezegd( dat kan niemand zich nu nog voorstellen). Als Ik weer eens de neiging voel om iemand een klap tussen de ogen te geven, grap Ik altijd dat Ik blij ben dat de Eeuwige mij in een tenger lichaam heeft gestopt.,want met Basr Hari-formaat was het slecht met mij afgelopen. Heeft kennis van de Tien Woorden( Geboden) mij ooit in toom gehouden? Hebben die mij ooit behoed voor fysiek geweld of het beramen van snode plannen?Dat zou Ik me wel herinneren.,lijkt me. Maar Ik herinner het me niet. De Amerikaans– Israelische hoogle-
  raar psychologie en gedragseconomie Dan Ariely deed onderzoek naar het effect van de kennis v.d.Tien Woorden op ethisch gedrag. Het bleek positief. Hoewel,herhaling van het experiment heeft onlangs geen verband aangetoond. Het zij zo. De manier waarop hij zijn onderzoeksgebied-de invloed van psychologie op economie en omgekeerd – op de kaart heeft gezet, heeft Ariely wereldberoemd gemaakt.Volgende week ga Ik in Amsterdam naar hem luisteren. Onder tussen houd Ik me bezig met de relatie tussen religie en geweld. Een intellectueel zombig gebied. De optimistische opvatting dat religieu de mens steeds beschaafder maakt( vooral minder gewelddadig en altruistischer)werd Ingegeven door de Verlichting. Als je echter in deze tijd nog beweert dat religie vooral(!) een beschavende en paciferende werking heeft,krijg je een ongelovige blik toegeworpen en moet je oppassen niet in een gesticht te worden opgeborgen wegens ‘ernstige ontkenning van de werkelijkheid’. Volhouden dat religie uitsluitend een moreel hoogstaand zingevingssysteem is en ‘ nooit een klap tussen de ogen uitdeelt’- Het is niet meer mogelijk.Alle religies prijzen de liefde ,maar helaas,vaak zijn het tegelijkertijd Badr Hari’s,opgetrokken uit mooie woorden en begrippen.<<<<<<<

  Like

 3. Thoth zegt:

  Het gaat het ene oor erin en…. in de andere eruit.

  Liked by 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Die hele slappe aanpak helpt NIETS………
  In Frankrijk zijn ze “andere” middelen aan ’t proberen.
  * *
  IN DE BETONNEN BUNKER.

  Déradicaliserings-centrum

  Laat Uzelf in alle rust ontploffen

  Luidspreker:”U kunt kiezen tussen de linker-pf rechterhand

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Welke gekte is er in de mens gevaren dat we dat allemaal accepteren.
  Ahum, ze kijken me aan alsof ze water zien branden.
  Hier moet meer aandacht besteedt worden aan opvoedkunde.
  Zo kan het gebeuren dat je kind uit groep 6 in de klas zit met een raketgeleerde met baard.

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Daar in België zijn ze ook totaal de weg kwijt !!

  Like

 7. Metten zegt:

  De 36-jarige moslim Benjamin Herman krijgt als klap op de vuurpijl dan ook nog een christelijke uitvaartceremonie. Only in Belgium!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/luikse-schutter-benjamin-herman-wordt-begraven-in-christelijke-ceremonie~ac0b3a1e/

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Koen biedt zijn nekje al aan voor een houw met het kromzwaard.
  Koen verdient het.
  Maar misschien kan Koen z’n hachje nog redden als-ie z’n snikkel laat ‘besnijden’, een baard laat staan en een soepjurk plus sandalen aantrekt.

  Waarom kruipt die smerige klootzak zo vies voor die mohammedaan?
  Heeft dat walgelijke stuk stront dan helemaal geen zelfrespect?
  Buigen voor een achterlijke barbaar die de hele dag met z’n reet omhoog ligt voor ‘allah’, en die van ‘allah’ dociele ‘ongelovige’ zakkenwassers als Koen moet afslachten!

  ONDERDANIGE BOERENLUL!

  Excusez les mots, mes amis, maar het wordt me de laatste tijd echt te veel.
  En ik zie geen verbetering van de situatie.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  moslims zijn niet compattible met de westerse mensen, waarom willen die linkse gekken dat nu niet begrijpen

  Like

 10. bigljohn zegt:

  De-radicaliseren is de grootste waanzin die ik de laatste jaren te horen kreeg. Dat is hetzelfde als een roofdier zo mak als een lammetje proberen te maken. Of uit een slangennest met giftige slangen de jongen er uit nemen om te proberen om ze ongevaarlijk te doen maken. Iedere geradicaliseerde heeft al van jongs af aan de harde principes van de Koran erin gepompt gekregen. Zijn – hersens – (In zoverre die lui nog hersens hebben) zijn nu eenmaal zo geprogrammeerd, en het zal een onmogelijkheid blijken dit er uit te gaan wissen. Iedere psycholoog of hulpverlener die zichzelf professioneel noemt zou, wat het voorgaande betreft, eens bij zichzelf te rade moeten gaan !

  Liked by 1 persoon

 11. In België is de totale gekte toegeslagen, de bevolking komt langzaam in opstand tegen dit krankzinnige beleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s