Terwijl Tommy Robinson in de gevangenis zit, laat Groot-Brittannië dit jaar 80 islamterroristen vrij

Screenshot_79

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de islamcriticus Tommy Robinson in Groot-Brittannië als een openbaar gevaar geldt en een gevangenisstraf van 13 maanden moet uitzitten, mogen islamitische terroristen blij zijn. Voor 80 van hen gaan na het uitzitten van hun gevangenisstraf nog dit jaar de deuren van de gevangenis open – ze worden weer op de Britse burgers losgelaten. De politie en de geheime dienst MI5 zijn gezien dit grote aantal “gespannen”.

journalistenwatch

De Britse minister van Veiligheidszaken, Ben Wallace, is met het oog op het feit dat er weldra zoveel gewelddadige islamgelovigen op vrije voet komen, “verontrust”, maar hij beloofde dat men hun activiteiten “in de gaten zou houden”. Bovendien zouden inspanningen worden ondernomen om de bedreigers ervan te overtuigen zich van het extremisme “te distantiëren”, staat er in “The Express”.

“Het is een probleem, want wat we nu zien, is een grote groep mensen die de beslissende stap tot de radicalisering hebben gezet en nu de desbetreffende instelling hebben”, gaf minister Wallace tegenover de radiozender BBC4 toe.

In Groot-Brittannië worden alle criminelen, behalve diegenen die levenslang hebben, na de helft van de gevangenisstraf vrijgelaten. De resterende tijd brengen ze voorwaardelijk vrij door. Onder deze regeling valt ook de 51-jarige Anjem Choudary (foto), die 20 jaar lang aan iedere veroordeling wist te ontkomen. Choudary geldt als “islamitische fundamentalist” en werd in 2016 wegens het werven van ISIS-strijders veroordeeld tot vijf en een half jaar gevangenisstraf. Anjem Choudary, advocaat, Brits staatsburger met Pakistaanse wortels, was de leider van de verboden groepering “Islam4UK” en is een aanhanger van Omar Bakri Mohammed.

Daarvoor al had hij twee radicaalislamitische organisaties opgericht, die later door de Britse regering terroristisch genoemd en eveneens verboden werden.

Hij maakt er voor zichzelf ook, naast Omar Bakri, “rechter” van de “Sharia rechtbank van het Verenigd Koninkrijk” (Shari’ah Court of the UK) te zijn. Twee jaar geleden bleek dat Choudary sinds 1996 leeft van ondersteuning van de staat.

In een bijna 30 minuten durend interview met de christelijke Amerikaanse zender CBN heeft Choudary in augustus 2012 zijn strategie uitgelegd om in Europa en in de VS met behulp van een toenemend bevolkingsaandeel van moslims stapsgewijs de voorwaarden te scheppen om de democratie af te lossen en een islamitische staat (“kalifaat”) onder de heerschappij van de sharia op te richten: “If we have enough authority and we have enough power, then we are obliged as Muslims to take the authority away from those who have it and implement sharia(Als we voldoende autoriteit en macht hebben, zijn wij er als moslims toe verplicht om de autoriteit van diegenen af te pakken die haar bezitten en de sharia in te voeren), staat er op Wikipedia.

In verband met de executie van de medewerkers van “Charlie Hebdo” schreef hij over de sharia-regels en citeerde de “boodschapper Mohammed” met de zin: “Als iemand een profeet beledigt, dood hem”.

Choudary heeft een hele generatie islamitische plegers van aanslagen geïnspireerd. Tot hen behoorde de 33-jarige Michael Adebolajo, een van de beide moordenaars van de soldaat Lee Rigby (25), die in Londen in 2013 door de beide koran-aanhangers regelrecht op straat werd afgeslacht. Ook Khram Butt, de leider van de aanslag op de London Bridge, zou een fan van Choudary zijn. Bij die aanval werden verleden jaar juni acht mensen gedood en raakten er 48 gewond.

Nu is het zover. Anjem Choudary heeft de helft van zijn straf uitgezeten en zal, zoals het er nu naar uitziet, in oktober al vrij man de gevangenis verlaten.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Terwijl Tommy Robinson in de gevangenis zit, laat Groot-Brittannië dit jaar 80 islamterroristen vrij

 1. Flo zegt:

  In je leven leer je meer als je altijd tussen de mensen leeft ,dan dat je op een zolderkamer alle boeken uit je hoofd leert over rechtzaken ,dat maakt je zo gestoord dat zelfs pschyciaters niks meer met je aankunnen .

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Niemand gelooft nog dat de Engelse regering zich enige zorgen maakt over wat Islamieten kunnen aanrichten, ze halen uitgevochten extremistische IS strijders terug naar Engeland, Islamieten worden aan alle kanten “beschermd” door de Engelse regering (zoals in de rest van de EU) terwijl hun eigen volk zo ongeveer vogelvrij is verklaard (waaronder de meest kwetsbare groep, de kinderen die ze, alles wetende, op grote schaal hebben laten misbruiken door Islamieten) zoals de rest van het Europese volk, nee dan de Oost Europese landen die kunnen nu werkelijk spreken over bescherming van hun volk, die hebben tot grote gruwel van de EU horror club niet anders gedaan dan hun bevolking beschermen tegen die Islam. Mensen zoals Tommy maken echt zich zorgen om wat er met het Engelse volk gebeurt en dat irriteert die Engelse regering al geruime tijd want dat is nu niet echt de bedoeling nietwaar?!!!.

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Kwestie van prioriteiten stellen, hè?

  Geliked door 1 persoon

 4. Voor mij mag dit land helemaal in elkaar storten, triest maar waar. Met gezondheidzorg is het gedaan, het systeem is in elkaar geklapt, de ouderen klagen over gemiste hulp, hele hoge fin. bijdrage voor 0 komma 0 hulp.
  Ik heb een foto van de krant genomen hierover.
  En dan nemen ze het besluit om die 80 zeer gevaarlijke radicale moslims weer vrij te laten en de man Tommy Robinson die zulke zaken aankaart, verdwijnt direct zonder proces in de gevangenis.
  Dan in dezelfde krant de vreselijke brand van die flat, waarbij duidelijk is geworden dat er fouten op fouten werden gemaakt, geen directe orde voor ontruiming werd gegeven enz…..enz…….en de overheid doet bla bla bla.
  Maar wel de grote man spelen tegen Rusland en op Wereld niveau even laten weten dat ze veel te vertellen hebben……..met zo´n klootzak als die Johnson zal het gauw zijn afgelopen.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  En dan heeft de Engelse politie ook nog te maken met de “gewone-door-de-weekse” verwarde man !.
  Paar dagen terug een nieuwe “Brit”, wil alle blanken vermoorden en de keel doorsnijden.
  Dat krijg je van de hele dag honger lijden…………

  DAILY mail
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5800955/Dramatic-moment-armed-police-taser-knifeman-wanted-kill-white-person.html

  Geliked door 1 persoon

 6. D.DAY zegt:

  In het Westen is de islam heilig verklaard. Iedereen die ook maar één kritische noot over de islam durft te zeggen, is meteen een staatsvijand. En vijanden van de staat moet je straffen. Zoals jaren terug diverse regeringsleider (Rutte, Cameron, Merkel ea) zeiden dat de multiculturele maatschappij was mislukt, zal over een paar decennia regeringsleiders gaan verkondigen dat het toelaten van de moslims en daarmee dus de islam in het Westen ‘mislukt’ is; d.w.z. Europa heeft zich aangepast aan de islam i.p.v. dat de moslims zich hebben aangepast aan ons en dat onze Vrije Wereld is veranderd in een islamwereld. Het probleem is alleen dat als regeringsleiders dit soort ontboezemingen pas doen als de ‘zaak’ niet meer te redden is en zij zich mooi kunnen afkeren van hun fouten!

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Terwijl Tommy Robinson in de gevangenis zit, laat Groot-Brittannië dit jaar 80 islamterroristen vrij
  Sir Winston Churchill draait zich in zijn graf om bij het vernemen van dit nieuws.
  Dit is de wereld op zijn kop .

  Like

 8. mahoog zegt:

  Mislukt is het al jaren,weinigen geven het toe.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Hoe zouden de liedjes van Vera Lynn nu klinken .Ze zou binnen de kortste keren in de gevangenis zitten naast de cel van Tommy…..Engeland heeft opgehouden te bestaan

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Dat bewijst alleen maar in de ogen van die baardapen , hoe groot Allah is en hoe slaafs Engeland alles doet om bij die vervloekte moslims in een goed daglicht te staan ….Dat is volgens mij ook de reden waarom Tommy achter de tralies zit .De toekomst beloofd spannend te worden , we zitten nu aan de ouverture

  Like

 11. Jan zegt:

  Birmingham definitief een shithole, blanken in de minderheid,zeker 50.000 spreken geen woord Engels

  BRITISH white people are now a minority in Birmingham according to a new bombshell report that will fuel even more fire across divided and segregated Britain.

  The report says that White People in Brum will become a minority and adds that 50,000 residents in the city cannot speak English.
  ….
  https://www.politicalite.com/immigration/white-people-now-minority-uks-second-city-according-new-report/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s